112170
-
Milyen jo lenne,ha csak lefényképezném egyenként a lektorokat feltenném oldalanként is sorra jelentkeznének az emberek hogy kinek mi van meg belőle:)))Utópia. -
Jut szemebe hogy kifut a forumbol.Ne feledd a Haluska csak 1990 től volt a Petőfin kb.97-ig szoval az a sok zene amit itt keresgéltek,keresgélünk ebben a stilusban azok mind kilencvenes évek....eleje. -
Természetesen nem.De tipikus Haluska anyag.Na ezek voltak azok az "egyebek" amiket szerettem kimazsolázni abbol a havi 60-70 Haluska lemezből amit behozott. -

ez nagyon durva, komolyan!!!! de állati a rap betét! nem ismertem.
ezt gondolom nem lehetett lenyomi a rádióban

-
Na akkor nesze neked szexista italo zenét!!
Zowie:I'm in love -
jöhet a trance is,bár az már 90-es , épp kifut ebből a fórumból.
-
én össze tudom, és varázsolni már akkor is tudtak, kiemelés,mélyítés,nyújtéás, össze vissza organizálás tb. , egyébként vannak az énekhangnak hasonlóságai,de nyilván teljesen más a 2 vonala, jó, tűzbe nem teszem érte a kezem,mivel nem kreditelték,de ha megnézed az akkori kiadásokat,zeneszerzőket és néha-néha feltüntetett vokalistákat, nem nehéz összekapcsolni őket. -
ItaloMucsacso70 #102181 Pedig EZEN az oldalon minden infót megkapsz !!! :) -
Na azt mondod Rino Facchinetti ?
Nehezen tudom a "Dream Of Me" vokáljával összemosni a Danny dal vokálját,varázsoltak a stúdióban ha igazad van.
Amíg nem cáfolja valaki az állításod,elfogadjuk! :))) -
na amjd keresek neked egy olyan Haluska által hozott zenét,hogy ha az nem szexista akkor semmi.
igaz már nem italo disco hanem az a borzalmas trancebe hajló pörgős.
-
jól tetted! 
elég szexista zene, ez akkor nekem nyilván fel sem tűnt,
,hisz nem értettem a felét sem, de zeneileg nagyon jó!
-
Első között másoltam ki magamnak a rádiobol. -
minden bizonnyal az akkor még ifjú (lásd borítókép) Rino Facchinetti , azaz Philip,azaz Ian Lex,a ki akkortájt épp felfutóban volt az eurobeat irányzatban, pl. ezzel is
Glenn Scott - Doom Doom Make A Boom
és akinek nincs meg csúcs losslessben,az szégyelje is magát vagy keresse Nastart.
-
mfn #102175 Kettő meg van a felsorolásból.Ez nem az én felvételem,de végig ültem amig elkészűlt 
http://www116.zippyshare.com/v/J4RvLO4i/file.html -
Hát ha valaki 30 éve ezt csinálja és ebből él nem csodálom.
Én már 17 éve csak felejtek folyamatosan.Zenéket,dátumokat,infokat. -
ItaloMucsacso70 #102173 Az lehet de az tény hogy Imi fejében egy lexikon van még mindig ezekről a zenékről.
Ha összefutunk ámulva hallgatom a történeteit mint a kisgyerek aki mesét hallgat. -
Igen arra értettem.
Én is arra gondoltam,hogy az a oldalt már agyonjátszották előtte. -
ItaloMucsacso70 #102171 Mármint a Privát dolog B oldala?
Mert ha igen az bizony nekem is feltűnt.
Talán azért mert az A oldalon a sokkal sűrűbben lejátszott a Vocal verzió található! -
Biztos majd erre is azt mondja,hogy " Hát persze hiszen én hoztam be":))mindenre ezt mondja. -
ItaloMucsacso70 #102169 Mivel Disco Magic holdudvarába tartozika kiadvány talán Haluska Imi tud majd valami infóval szolgálni róla ha felhívom. :) -
Hát nem csoda hogy nem emlékeztem rá.Bár tipikus discomagoc.
Nagyon szépen köszönöm,azért érdekes a B oldala mennyivel szebben szol. -
Király zene,érdekelne ki tolja a vokált.
Egyébként a discogs szerint 33 gyűjtőnek megvan,de lehet ennek jó része kamu!
Danny - Don't You Know -
igen sajnos,én is igy érzem.
De azért nekem jo,mikor vissza kell keresnem zenéket,dátumokat,mert sajnos sokra már nem is emlékszem.Ha elképzelem hogy kb hetente 12-24 orányi zene jött be amit rögziteni kellett,mára töredéke van már csak meg az emlékezetemben hogy melyik melyik.És sok olyan zene van ami anno meg sem volt,pl.szinte a teljes Monte Kristo diszkográfia...szóval eléggé szita lett az agyam egy idő után,rengeteg lemezt zenét elfelejtettem már,vagy nem is volt meg.
Szóval nekem ez még most is nagy kincs. -
ItaloMucsacso70 #102165 Őt keresd!
Danny - Don't You Know 1990
Küldtem valamit priviben aminek szerintem örülni fogsz. ;)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.23. 15:47:09 -
majd megkeresem valamikor.
bevallom fogalmam sincs mi ez. -
ItaloMucsacso70 #102163 Küld átt priviben leellenőrzöm én neked. 
-
Na ez megvan nekem,de kapott anyag,tehát ki tudja milyen minőség én nem ellenörzök. -
ItaloMucsacso70 #102161 Nekem is van egy barátom akinek túlzás nélkül állíthatom szinte minden megvan.
De kanadában él és és szintén nem tud digizni sajnos.
Egyszer megpróbálta , nem volt benne köszönet.
Miközben ILYEN kincsek vannak a polcán.
-
kincsnek tényleg kincs, de csak nekünk, fél matuzsálemeknek.
akik abban a korban ezt átéltük,megéltük,hallgattuk,szerettük, te meg csináltad. 
"kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását" biztos nagy lenne a fejetlenség és üres tekintettel távolba nézés.
-
Igen,legalább egyet én is tudok akinek néhány megvan de ő tölem 250 km-re van,és nem tud digitalizálni bakelitet igy veszett fejsze. -
ItaloMucsacso70 #102158 ...."azt is tudom,hogy van néhány eredeti példány gyüjtőknél hazákban tehát nem reménytelen.....csak ehet esélytelen...kapni...."
Azt bizony jól tudod, sőt csak itt a fórumon tudok legalább három embert akinek a teljes sorozat ott figyel a polcon fizikálisan.
Az meg a szíve joga hogy megosztja ezeket a kincseket vagy sem akár csak privátban is. -
Talán hihetetlen amit mondok,de igazábol szerintem ez a kincs nem a zenék.Azok(talán)drága pénzért vagy évek nyomozása után ujra beszerezhetők lennének,de a tekercsek listája amiről a rádionak sem volt dokumentácioja többet ért.
A mult idő azért mert ugye,ahogy azt irtam,nem tudom azota mi lett velük.Digizték-e öket vagy kidobták...és ma azért már a zenék beszerzése sem egyszerű,van jónéhány,amit még itt sem talált senki,amikor kerestettem.
Azért kiváncsi lennék,ha beirnék a rádioba és kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását mit szólnának hozzá:))))))))) -
ez az!! nagy vagy, tökéletes!!!
azért nem semmi,hogy ezeket már negyed évszázada őrzöd!

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.23. 15:12:45 -
elment priviven,két részletben mert egyben nem engedte a feltöltőoldal. -
Ha már megemlítetted Eric eme nótáját, tipikus Bobby O, az öreg jól kitalálta ezt a hangzást. A továbbiakban túl sok fantáziára már nem volt szüksége. De én mindig is szerettem ezeket a zenéket!
Who's Your Boyfriend -
Én meg most hogy lapozgatom a lektorokat 1992 környékén találkoztam egy Nagylemezzel amit még a Haluska hozott de nem játszottam,mentettem ki magamnak.De azt látom,hogy több műsorba is betett tőlük dalt.
Megvan ez valakinek Losslessben?
She:She(1992)she -
egyenlőre csak a Dolce Vita-t tudom küldeni,mindjárt becsomagolom és küldöm.-
-
Várj még,beazonosítás folyik :))) ,de nem volt hiába való a munkád az már bizonyos! -
ItaloMucsacso70 #102150 Több mint tökéletes!
-
ItaloMucsacso70 #102149 https://www.discogs.com/Soraya-Dolce-Vita/master/989005
&
https://www.discogs.com/Soraya-Ochentas/master/298242
Ezeknek örülnék Soraya Arnelas-tól! :)