112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• ItaloMucsacso70
    Szia!

Igen én kértem.
    Láttam is hogy feltetted már másik megosztóra.
    Le is tudtam menteni onnan még a gyorsaságomnak köszönhetően.
    Éppen kértem volna a B. oldalt amikor láttam hogy valamiért még is visszavontad.

Bár komplett maxikat gyűjtök szívesen, de ezt is Köszönöm szépen.
  • mfn
    Kérésre a Chip Digit And The Starkids kislemez :
    ChipDigit-WeLoveI.T.I
  • mfn
    Egy Olasz korong 1976-ból a "Discoteque Series"-ből :
    Weyman Corporation - Le Chat
  • mfn
    Egy remek kislemez 1980-ból :
    La Bionda - I Wanna Be Your Lover (7 Inch)
  • reynaud #102304
    Ez egy nagyon szép megfejtés volt,gratulálok !
    Tényleg zseniális a megamix,egyetértek!

Az elérhetősége vinylen : March 87 Mixes 2
  • wmallas
    Ez a Mike Platinas féle DMC Megamix,,,,T-Golyó kollégával karöltve ,néhányszor elvittük már a PopTarisznya stúdiójába,,,Kevés emberkét találtunk akinek nem tetszett...
  • reynaud #102302
    Egy kérés.
    Ez a Rofo dal e verzióban nekem egyenlőre csak CD-n van meg,az nem túl jó minőség,ha valakinek meg van vinylen ,és képes egy jó minőségű vinyl rip-et összedobni,egy mintát szeretnék a dalból,tesztelés céljából.
    Köszönet.

Rofo - You've Got To Move It On
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 15:14:11
  • reynaud #102301
    Nem vagyok egy Modern Talking rajongó,de ez a megamix nekem is tetszik,mondjuk nem akárki készítette,egy spanyol DJ mixmester,a nevét egyenlőre nem árulom el.
    A mix több mint 8 perces,vinylen fillérekért beszerezhető,és egy "unofficial" CD lemezen is megjelent.

Csak úgy szimplán érdekel ki ismeri fel.
    MT sample

P.S. : Legutóbbi "sample" ami megfejtetlen maradt "Rofo - Beach Love" volt.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 15:01:35
  • Zephyr Retiring
    Egyébként az igazi férfi inkább olyan, amilyennek ebben a régi zenében lefestik.
    Most nem csak gyerekeknek szól Zephyr zenei műsora
    Losslessbe már tolhatja is akinek megvan

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.29. 14:24:06
  • Zephyr Retiring
    Érdekes...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..erről az a vicc jutott az eszembe hirtelen, hogy ki számít betegnek:
    aki csinálja és élvezi, vagy aki hagyja és élvezi?
    A helyes válasz erre:
    aki nézi és élvezi is

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.29. 13:52:58
  • amaximus
    a tied gyerekeknek való, az igazi férfiak ezt nézik!
    (bocs, ha picit morbid) nem az én pihent agyamból pattant elő a klipp ötlete.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.29. 12:37:26
  • mfn
    Itt a kislemez B oldala :
    Pat Hall - Midnight Fever
  • studiohits
    szia Fulcsi!
  • Bitva
    Szia Fülcsi!
    Örülök, hogy "látlak"
  • fülcsimanó2
    Nagyon szuper, köszönöm szépen!
  • Bitva
    Vérfrissítés.....

• Zephyr Retiring
  • wmallas
    Nagy Modern Talking rajongóként.... Remek!!!!!!!!
  • Zephyr Retiring
    Én igen. 1981 Tonight I'm Yours album 9. track.
    Ez ám a memória kisapám
    Annak idején valamelyik magnósoknak szóló rádiósműsorban rögzítettem tőle a
    "Szívem minden dobbanását", azóta is nagy kedvencem :)
    Néha amikor előkerestem, összekevertem a Szívem ritmusával :)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.28. 18:13:23
  • Zephyr Retiring
    Ne viccelj, félperces művelet volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..bevallom sikerült meglepned, mert én nem ismertem ezt a verziót...már érthető, miért is
    Ezt mindig is le akartam írni:
    Köszönöm a lehetőséget mfn kollégának, a támogatást az sg munkatársainak és mindenkinek aki részt vett a projektben
    Viccet félretéve, az nagyon tetszik ebben az egyvelegben, hogy az eleje pont úgy hangzik, mintha csak egy régi öreg elnyűtt magnókazettát hallgatnánk, majd a szokásos "lemezhiba" hangzás váltja fel..
    Hasonlóval szerintem jó pár kolléga találkozott már, csak éppen akkor nem örült neki
    Számtalan dolog van, amibe bele lehetne kötni ennek a lemeznek a kapcsán
    (túlvezérelt dinamika, magas hangok hiánya, bödön hangzás stb...) de én tudom, hogy ezek sajnos sok mai audio cd jellemzői.
    Ha ilyen különleges lemezre bukkannál még esetleg a jövőben, nyugodtan zavarhatsz vele bármikor

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.28. 17:37:47
  • mfn
    Igen ez az!
  • studiohits
    kellemes hetveget kivanok egy szuper notaval!

Romy Haag - Looking For A Man (1985)
  • studiohits
    szia! Erre gondoltal?

• mfn
    Nagyon nagy zene!Érdekes módon ezt nem nagyon szokták adni tőle.Van egy Rod Stewart mix-em is valahol egy kislemez formályában.Jövő héten felteszem valamikor ha eljutok odáig
  • mfn
    [img=http://www30.zippyshare.com/thumb/jAmkWHiV/file.html][/img]
  • mfn
    Elkészűlt a beigért Modern Talking Megamix.Itt szeretnék Zephyr Retiring fórumtársnak köszönetet mondani a track-ek összefűzéséért!A CD megtalálható a Discogs-on mint Unofficial Release.A minőségért nem én hanem Nora felel
    Noramegamix
  • Musachy
    Emlékszik erre valaki még?

Young Turks
  • reynaud #102281

Olvasd el,ezt írtam neked a témában először!
    Ebben semmi lenézés.leszólás nincs,elmondtam szimplán a véleményem.
    Utána lehet egy kicsit keményebben odamondogattam,elnézést ,tényleg nem állt szándékomban bántani téged!

Ez egy fórum,teljesen természetes hogy bizonyos témákban vannak vélemény különbségek.
    Engem jobban érdekel egy jó ízű beszélgetés a zenékről,zenékhez kapcsolódó témákról mint a "download" linkek.
    Tudom ezzel nem vagyok népszerű a fórumon :) ,de szerintem csak akkor életképes egy ilyen jellegű fórum ha nem csak letöltés linkek vannak.

Láthatod néha én is keresek zenéket,nekem sincs meg minden amit szeretnék.
    Biztosan sokunknak van kisebb-nagyobb lemezgyűjteménye,én nem vagyok egy osztogatós típus,az hogy te szeretsz adni a zenéidből önzetlenül a te privát dolgod,nem tartozik rám.
  • Nastar
    Ok!Ezt elfogadom,de miért nem lehetett egyből így állnod a dolgokhoz,minek ez a sok leszólás lenézés,én mindig mindenben nagylelkű voltam és jó szívű,egyszerüen örömmel tölt el az a gondolat, hogy adhatok valamit,ez esetben itt a fórumon a jó zenéket jelenti!Azt hiszed hogy én nem voltam nagy zene gyűjtö?A padlótól a mennyezetig állt a sok lemez a kérómban,az egész életem erre ment rá sajnos, de erről nem szeretnék többet mondani!
  • reynaud #102279
    Megígértem nem piszkállak tovább,te így szereted hallgatni,én meg ragaszkodom a lemezeken található a hangmérnökök által beállított hangképhez.

Éveken át teszteltem,cserélgettem a készülékeket,hangfalakat ,mire megtaláltam a számomra tökéletest,ezt most nem cserélném le. :)
  • Nastar
    Amit állítasz az még a 80-as években megálta a helyét,de manapság már más szelek fújnak cimbi, a legtöbb stúdió is digitalizálódott, ergo a sok bonyolult keverő pultot, manapság egy jó szoftver már kiváltja!Nekem is elég egy jó szoftver,meg egy kiváló d/a converter, ami képes a 24 bit 192khz-es mintavételezésre is és elhiheted hogy az enyém betükre szedi szét a zenét!Amúgy ha te minden remastomat torznak hallassz, akkor ideje lenne lecserélned a hangteknikád,nem gondolod?
  • reynaud #102277
    Kellemetlen dolog mikor valakit szembesítenek korábbi megnyilatkozásaival ,ugye iggy?
    Egyike vagy a hiteltelen tagoknak az sg-n,fel dobsz egy 2€ -os filléres dalt, forrás megjelölés nélkül,és ezzel nagy legénynek érzed magad.

Valótlant állítasz rólam.
    Nem voltam sem erről a fórumról.sem másról ki üldözve,saját döntésem és privát dolgom aktív vagyok e vagy nem,igazából a rádiós fórumtárs (Cucurbia) miatt aktivizáltam újra magam,néhány dologra kíváncsi voltam,meg is kaptam a válaszokat.

Amúgy az a másik fórum amelyre utalsz éppen az ilyen warezolgató tagok miatt vált teljesen érdektelené sokak számára mint te.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.27. 21:41:19
  • Iggy
    Hello! Látom régi formában a fórum ez jó.
    Kivéve ez a reynaud pedig már ki lett üldözve az sg-röl meg más fórumról is de....

Inkább zenéljünk: CHARADE PASSION Feat. NORMA LEWIS-Break Me (HI-NRG RMX)
  • reynaud #102275
    Megígérem nem bántalak többet ,no persze nem azért mert attól tartanék hogy olyan zenéket pakolsz fel melyektől lekaparom a falat. :)
    Tényleg utoljára: ahhoz hogy te egy jó minőségű remastert készíts egy dalból ,ahhoz több milliós nagyon komoly berendezésre van szűkség,és ez több éves tapasztalat után,tanulmányok elsajátítása után hangmérnökök dolga.
    Amit te csinálsz az egy egyszerű "equalization" szerűség :) .
    Pamela dal a zippyn hallgatva is torzít.

Egyébként hogy valami pozitívumot is írjak,tökjó zenei ízlésed van,és ha örömöd leled ebben a dologban,felőlem csináld én nem piszkállak többet,nem is látom értelmét.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.27. 18:40:07
  • reynaud #102274
    Szia!

Jó memóriámnak köszönhetően ,emlékeztem egy a new-italo topicban írt hozzászólásodra:
    Visszaidézem neked :Iggy hsz

Akkor ez az éljenezés ,eléggé ellentmondásos,és sajnálom hogy te is borzasztó gyenge zenész lettél aki a világhálóról akar zenéket begyűjteni ingyen!
    Anno e hsz-ed követően én még ki is álltam melletted,remélem emlékszel.
  • reynaud #102273
    Igen lehetne vitatkozni azon hogy a fotón látható lemezek milyen minőségben szólnak,de talán nem sértődsz meg ha veled ezt a vitát inkább kihagyom,mert aki egy szét equalizált vagy írhatom így is szét EQ-zott ,borzasztóan torzító fájt ,jó remasternek tart azzal nekem nincs miről beszélnem.

Egyébiránt a baloldali lemezen az "AAD" jelölés jelentése.
    Analóg szalagról - Analóg keverés - Digitális mastering ,azaz CD formátumon a vinyl hangzásához legközelebbi minőség.
  • Musachy
    Köszi. Jó zene, bár szerintem kicsit túl lett tolva és képes bántani a fület. Kicsit "remaszterelni" kellett. Én annyira nem értek hozzá, mint néhány hangmester itt köztünk, de valamelyik hozzáértő kolléga szerintem arra is gyanakodna, mintha 320-asból lenne felkonvertálva. De ha nem így van, akkor bocs, nem kötözködés akart lenni, csak megjegyzés. Tisztelem a feltöltőket, akik jó zenéket osztanak önzetlenül.
  • studiohits
    Egy kedvenc ! Oriasi zene !

Sylvie Sanders – I Know, I Know (Disco Remix I)(1985)
  • Nastar
    Hú cimbi ez nagyon nagy zene!!!!!!!!
  • Nastar
    Nincs mit.