112171
-
Na ja..közben már leesett nekem is 
Innen is látszik, ki a gyűjtő és ki a zenehallgató..amúgy vissza is tettem már a polcra a többi biztonsági dvd mellé a lemezt,
szóval az Angelina is marad szépen a helyén, de azért néha meghallgatni leveszem ..
Most pedig gyorsan vissza is evezek egy másik polcon talált lemezzel (Discogson még ne keresd, olyan ritka
)
Passzív és aktív állapotban így fest:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!passzív:
aktív:
És bár a hangját sajna itt és most nem tudom neked prezentálni,
nekem elhiheted:
Gyakorlatilag ennek a 2003-as kiadású válogatáslemeznek a 96/24-es 10 extra bónusz zenéjével kiegészített DVD Audio változata..
Azért kösz az infót az öreg Vyo-ról..
..majd észben tartom.
Most pedig (ha már levettem a polcról) jöjjön a 19 zeneszámos audio cd változatról az 5. track 1988-ból..
Tom Jones and Art Of Noise - Kiss
És már (megint) témánál is vagyunk..
-
ItaloMucsacso70 #103593 Mint ahogy a másik gyöngyszemet az Angelina Maxi CD-t se nagyon láthattad itt tőle.
De mivel mind kettő 2009-es ez nem is olyan nagy baj.
-
Már megint megelőztél 

Épp keresgéltem a biztonsági dvd-im között (a '85 - '86-os dizsi kategóriában) és már mind a 11 zene eredetijére is rábukkantam közben
..mikor látom, hogy már posztoltad is.
Viszont öröm az ürömben, hogy egy rég hallott gyöngyszemre is rábukkantam a keresés közben:
Vyck Vyo - Elena
Ezt még 8 éve kaptam egy ex SG-s kollégától, aki komoly harcokat vívott miatta.
Nem hinném, hogy azóta láttam volna itt, ezért..
-
Van még egy-két hasonló "gyöngyszem":

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.04.11. 20:22:43 -
Már hogy a viharba ne tudna!
Tessék!
A lemez anno 40 Ft volt...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.04.11. 20:05:27 -
tavaly ősszel fent volt egy torrentoldalon. -
Sziasztok! 
Ezt az albumot régóta keresem, de sehol nem lelem. Ez volt anno az első kazettám, talán 100 ft körüli összegbe került. Külföldi 85-ös slágerek magyar előadókkal. Valaki tudna segíteni?
-
studiohits #103587 szineten egy kedvenc !
Gilian Scalici - Godzilla (1981) -
studiohits #103586 egy jo kis porgos dal 7" -be!
Kangaroo - Bahamas (1980) -
Ezt a Taxi számot nem ismertem,de nagyon jó:) -
kár hogy az a oldal kétszer is ugrik:(( -
Szia.
Ez a "Slizzy Bob" féle feldolgozás is nagyon tetszik,nem ismertem .
A vokál alapján 100% a Walk Of Fame,de az is szinte teljesen biztos hogy nem a 98-as verziók,sejtésem szerint a maxit nem véletlen jelölik '98-as kiadásként,nagyon valószínű '93 körül volt ennek a feldolgozásnak egy korábbi kiadása maxin,más verziókkal a Walk Of Fame-től.
A discogs-on sok minden nincs fent,ami nekünk gyűjtőknek egyébként megvan.
Nagyon köszönöm az infókat !
-
Balabolka #103582 Joyce Sims slágerének kedvenc feldolgozásával kezdve, jöjjön még pár jó muzsika;
Admirors - Come Into My Life Rap (Extended)
Jestofunk - Say it again
Lorraine Mckane - Let The Night Take The Blame
Duke - So in Love With You
Mistafide - Equidity Funk (Short Version)
Sonya Spence - Talk Love
The Rhythm Junkeez - The Theme From Talamanca (Summer Remix)
Lizzy Mercier Descloux - Fire
Edwyn Collins - A Girl Like You
T. J. Swann & Company - Get Fly
Hot Style - We are together (Ragga Version)
Abfahrt - Alone (It's Me) (Alley Cat Edit)
Rita Salvini - To love somebody (Another Mix)
Nancy Martinez - So Excited
Aural Exciters - Spooks In Space (Disco Mix)
Nice & Nasty 3 – The Ultimate Rap
Sprinkler - I Like You Just The Way I Am (Wiseass Mix)
Astrud Gilberto - The Girl From Ipanema (Disco Version)
-
studiohits #103581 Ez is egy nagyon nagy !
B1-Hypersonic - Magic Fly (Out-Of-Fuel-Dub)
A-Hypersonic - Magic Fly ( Extended 86 Club Mix )
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2017.04.09. 19:33:27 -
Balabolka #103580 Aztán egy nagyot ugorva vissza -ismét- Vincent Montana
egy remek muzsikája;
Montana - A Dance Fantasy
-
Balabolka #103579 Azért néhány muzsikával még jövök ma. Hadd kezdjem elrugaszkodva a 80-as évektől, egy olyan muzsikával, amit már (az egész lemezt értendően) már agyon hallgattam, még sem tudom megunni;
Hans & Candy Dulfer - Modular
-
Balabolka #103578 Hali ! Hát én erről sajna lemaradok. Holnaptól már nem tudok itt lenni sajna sokáig, közel 4 hónap. 
Csak nagyon passzívan. No de sebaj. Carl Carlton, The Commodores nagy kedvencek.
-
Slizzy Bob:Moviestar(1993)
És persze ha nem erre gondoltál,akkor lehet valami Haluska féle egylemezes italoelőadó is,de azokkal szekrényeket lehetne megtömni.
Azért érdekes hogy az általam németben vett egyik Slizzy Bob válogatáscd-m sem szerepel a discogson az előadó diszkográfiájában.Na ennyit erről.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2017.04.09. 19:00:52 -
Balabolka #103576 Szia ! Hát akkor sajnos...
Csak összejön előbb utóbb ! A "Slizzy Bob" verzió eszembe sem jutott, már rég hallgattam ezeket a nótákat. -
Elsőre én is a Marc Davis változatra tippeltem volna,mert azt adtuk többször.de ha nem...a Walk of Fame előadotol ez nem volt meg nekünk,igy nehezen adhattuk volna.
Csak tipp.
Slizzy Bob???
Slizzy Bob
Ez egy kicsit elcseszett változat az eredetit én sem találom a videomegosztón,de mindkét Slizzy Bob válogatásomon rajta van.
-
mfn #103574 Ezt a korongot szeretném mindenkinek ajánlani akik szeretik az instru szinti zenéket.Ennek a stílusa valahol a Proxyon meg a Daylight között van.Időhiány miatt a jövő héten forogni fog 
Utoljára szerkesztette: mfn, 2017.04.09. 18:40:37 -
mfn #103573 Koktél Nr.2 
Danny Keith - Keep on Music
The Commodores - Machine Gun
Virgin - Only You
Lenroy - Ciao Ciao Gigolo -
Helló!
Nagyra tartom a segítő szándékod,de nem ez a keresett dal.
Megoldódni látszik,az teljesen biztos , Walk Of Fame – Moviestar egyik verziója lesz az,nagy valószínűséggel track 4 (original cover version),vagy miután én 1993' körülire tippelem a dátumot,lehetséges ennek a maxinak volt egy korábbi kiadása más verziókkal,ami sajnos nincs fenn a discogs adatbázisában.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.09. 17:20:33 -
Balabolka #103571 Nyilván a 92-es Marc Davis feldolgozásra "gondolsz". Ha nem, Ámen. 
Marc Davis - Moviestar (Extended Mix) -
Annyival közelebb a megfejtéshez ,hogy a vokál a dalban szinte azonos azzal ami a linkelt videóban hallható,de én euro-disco zenei alapra emlékszem,amolyan 90s évek eleji BBB eurodisco style.
Walk Of Fame - Moviestar 98
-
Na ez így már teljesen rendben,hitelesítve vagyon, Musachy védjegyével "vinyl a zongorabillentyűzeten" !

Gratulálok a lemezhez. -
Akkor maradjunk a kedvenc '80-as évekbeli könnyed melódiáknál:
-
Hát legyen neked...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...felültem a provokációnak.
-
mfn #103566 Kezdődjék a vasárnapi koktél 
Carl Carlton - She's A Bad Mama Jama
J.M. Jarre - Orient Express
Robert Grace - A Dream
Tina - Boom Boom -
Hogy ezt miért JohnLennon-nak válaszoltam ?
-
Tán lesz valaki aki tud nekem segíteni,elsősorban Komjáthy úr egykori jobb kezére gondolok ,(cucurbia).
A dalt valamikor a 90s évek elején játszották a danubius rádióban,"Harpo - Moviestar" zenéjének,euro-disco stílusú feldolgozása,elképzelhető hogy címváltoztatással.
A videómegosztón található lehetőségeket átlapoztam,nem találtam.
Remélem valaki lazán vágja mire gondolok! (euro-disco stílus!!!) ez nagyon fontos.
-
Ez nekem csak úgy hiteles ha felrakod a zongora billentyűre!
-
Mai lemezhallgatás no.1: -
Ezt és korabeli dalait én is szeretem! 
-
Nem szeretném ha az italo disco hívők háttérbe szorulnának 
ezért nekik pedig egy dallamosabb zenét ajánlanék inkább..
Brian Ice - Talking To The Night (1985)
Vagy akár mindkét stílust egymás után is, ha úgy tetszik
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.08. 14:06:30 -
Nyissuk a délutánt egy 1987-es híres balladával...
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
A dal egészen a Billboard Hot 100-as lista 1. helyéig jutott.
Az album pedig amiről származik, az Appetite for Destruction, a zenekar első albuma volt.
A Rolling Stone magazin "Minden idők 500 legjobb albumának listáján" a 61. helyre sorolták,
a „minden idők 100 legjobb bemutatkozó albuma” c. listán pedig a negyedik helyet kapta.
Több kritikus és rajongó is az egyik legjobb rock-lemeznek tartja.
Szerepel az "1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz" című könyvben is.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.08. 13:56:47 -
mfn #103558 Dieter Bohlen (Modern Talking) számomra meglepő dolgokat mondott a napokban.Rátérve arra,hogy ők hogy megszedték valószinűleg magukat Oroszországban az a választ adta : az Oroszok nem fizettek nekik egy fillért sem az eladott lemezeik után
!!!Egyedül a nagyszabású koncertek hoznak nekik valamit az asztalra.Thomas Anders jelenleg is koncertezik.Neki egyébként most jelent meg egy német nyelvű albuma.Bohlen sok előadónak írt sok remek felvételt.Így történt ez 1989-ben is,nagy zene volt
!!!
Les McKeown - It's A Game
-
kennedy69 #103557 -
studiohits #103556 Kellemes hetveget!
Taxi - Let The Sunshine In (1980)
CNNT - Cosa Nostra No Thanks (1989) -
A világ talán legismertebb slágeréhez,
a világ talán legismertebb rendezője, Martin Scorsese nyújtott segédkezet 18 percben.
Ez a videoverzió hivatalosan csak 2 és fél hónapja tekinthető meg az idén 30 éves dalról..
Michael Jackson - Bad