A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még egy korong Kanadából csak ez már 1982-ből :
Rational Youth - City Of Night
Rational Youth - City Of Night
es egy kedvenc 1979 ! Fantasy (31) - I Found Love (1979)(egy Gorog kiadasu vinylrol)
Fantasy (31) - I Found Love (1979)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.08.19. 21:09:10
Fantasy (31) - I Found Love (1979)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.08.19. 21:09:10
Egy jól sikerült disco korong Kanadából a 70-es évek végéről (sajnos már egy kicsit kárcos<#smile>#smile>)
C.D. Band - Hoodoo Voodoo
C.D. Band - Hoodoo Voodoo
Ezt úgy fogalmaztad meg,meglehetősen szerényen mintha neked nem volnának lemezeid és warezolásból állna a zene gyűjteményed!
Aki olvasgatja a fórumot az tudhatja, azon a bizonyos zongora billentyűzeten sok kiváló korongot láthatunk már a fotóidon!
Nem létezik olyan lemezgyűjtő aki elmondhatja hogy minden megvan neki,ez sokféle szempontból lehetetlen,ergo aki ilyent állítana az nem mond igazat!
"Csak a tudat miatt, hogy ez is meg az is megvan..." Ezt a hibát anno én is elkövettem,aztán következményként itt van több tucat olyan lemez a gyűjteményemben amikre semmi szükségem!
Aki olvasgatja a fórumot az tudhatja, azon a bizonyos zongora billentyűzeten sok kiváló korongot láthatunk már a fotóidon!
Nem létezik olyan lemezgyűjtő aki elmondhatja hogy minden megvan neki,ez sokféle szempontból lehetetlen,ergo aki ilyent állítana az nem mond igazat!
"Csak a tudat miatt, hogy ez is meg az is megvan..." Ezt a hibát anno én is elkövettem,aztán következményként itt van több tucat olyan lemez a gyűjteményemben amikre semmi szükségem!
ItaloDisco4Ever !
Egy kellemes funky felvétel 1982-ből az Amerikai szuper csapattól :
Sugar Hill Gang - The Lover In You
Sugar Hill Gang - The Lover In You
Ez van. Igazából már nem az tölti ki a napjaimat, hogy vadásszam ezeket a zenéket és begyűjtsem az összes "ritkaságot" minél jobb minőségben. Főleg, hogy aztán talán sosem hallgatom meg őket. Csak a tudat miatt, hogy ez is meg az is megvan... nem fontos. Akinek meg az a lényeg, majd megszerzi jobban. Akinek meg az, hogy üljön rajta, de elmondhatja, hogy minden megvan, legyen attól boldog. 😊
imo :) science fiction is science fact
Ezt a zenét vinylen úgy cirka évente egy-egy mexikói lúzer felhajítja 300€ körüli áron a discogs-ra,és persze általában kamu az ajánlat.
ItaloDisco4Ever !
Ez neked mint minőségi zenegyűjtő ,nem ütheti meg a mércét. <#wink>#wink>
Ezt találtam. Igaz ne ext., hanem album v.
Paul Lekakis - You Blow Me Away
Paul Lekakis - You Blow Me Away
Jól gondoltad,és úgy egyáltalán csak néhány hónapja ismerem ezt a dalt,köszi.
Van egy lemezbeszerzőm aki látogatja rendszeresen az európai lemezbörzéket.
Körözés alatt álló további korongok, az egyiket magától a dal szerzőjétől is megpróbáltam beszerezni,de neki sincs meg vinylen vagy csak nem akarta eladni ).
1.Girly
2.Kai Morgan
3.Paul Lekakis
4.Teen Rock
5.Love Kills
6.C.C. Motiff
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.08.18. 17:37:27
Van egy lemezbeszerzőm aki látogatja rendszeresen az európai lemezbörzéket.
Körözés alatt álló további korongok, az egyiket magától a dal szerzőjétől is megpróbáltam beszerezni,de neki sincs meg vinylen vagy csak nem akarta eladni ).
1.Girly
2.Kai Morgan
3.Paul Lekakis
4.Teen Rock
5.Love Kills
6.C.C. Motiff
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.08.18. 17:37:27
ItaloDisco4Ever !
Gondolom ha a videót tetted ide akkor még nincs meg neked
JWB Hits The Beat - One Day In My Life.
http://www85.zippyshare.com/v/VmHo1w3m/file.html
JWB Hits The Beat - One Day In My Life.
http://www85.zippyshare.com/v/VmHo1w3m/file.html
A 80s években alaposan megszórtak bennünket jó disco zenékkel,csak győzzük mindet beszerezni.
Egy a rengetegből.
Egy a rengetegből.
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm.
Jó hogy szólsz!Én nem is vettem észre.Én ezt az egyveleget még jó 10 éve kaptam felvett cd-n azt hiszem valamelyik Arcade Dance Classics-ról lett lementve.A bakelit maxi nekem is megvan,de cd-ről egyszerűbb volt felnyomni.Mivel Studiohits kollégánk mint látom feltette,már nem kell vele foglalkoznom.Viszont majd meghallgatom mi van a lemez b-oldalán.Hogy az az egyveleg ugyan ez vagy sem, aztán bedigizem azt felnyomom ide ha kell???
tessek allada67 Enigma - Summer Groovin' (Medley 1981) 11:43
Enigma - Summer Groovin' (Medley 1981) 11:43
Enigma - Summer Groovin' (Medley 1981) 11:43
Nagyon köszönöm ezt az Enigma - Summer Groovin' (Medley) feltöltést.
De kár,hogy az elejéből az az egy, vagy másfél másodperc hiányzik.
De kár,hogy az elejéből az az egy, vagy másfél másodperc hiányzik.
Kellemes hetveget !
The Fans - M.A.F.I.A (1989)
Mango - Medley (Soul Cha Cha, Soul Limbo, (1986)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.08.13. 10:17:04
The Fans - M.A.F.I.A (1989)
Mango - Medley (Soul Cha Cha, Soul Limbo, (1986)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.08.13. 10:17:04
Hullámhó = hullámzó
Na ez jó nagyon, az a tipikus hullámhó diszkó hangzás amit imádok Orlandótól is!
Azt hiszem a Hi NRG stílust még nem hoztuk szóba itt.Ezért most forogjon egy ilyen felvétel<#smile>#smile>
Boiling Point - Starstruck Lover
Boiling Point - Starstruck Lover
Na ezt nem tudtam.Én csak ezt ismertem!Érdekes lemez mert az a-oldal disco a b-oldal meg rock zene.Ilyen se sok van!!!
És tegyük hozzá, hogy ez az egy jó szám van rajta, amiatt megvettem, a többi értékelhetetlen.
Legalábbis számomra.
Legalábbis számomra.
ItaloDisco4Ever !
Egy remek felvétel egy német albumról ami szerintem jócskán megelőzte a korát.Nem is gondolná az ember,hogy 1980-ban készült <#bdead>#bdead>
Methusalem - Zombie
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.12. 10:05:07
Methusalem - Zombie
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.12. 10:05:07
Ez bizony egy nagyon kellemes kis nóta Fülcsi!
Én sem ismertem.
Köszi az ajánlást.
Hosszabb privi meg megy hozzád a hétvégén. <#wave>#wave>
Én sem ismertem.
Köszi az ajánlást.
Hosszabb privi meg megy hozzád a hétvégén. <#wave>#wave>
Nagy zene!Nekem is megvan valami címlista nélküli cd-n valahol.A Németeknél volt ez a stílus nagyon sikeres akkoriban.Itt van még egy hasonló <#smile>#smile>
Gino D'oro - O Buon Giorno Signorina
Gino D'oro - O Buon Giorno Signorina
Ez nagyon szupi, nem ismertem, köszi szépen!!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ez jóóó !! Nem ismertem.
es ezt keresem WAV minosegbe ha valakinek megvan! nekem igy van meg mp3-ba de nagyon tetszik !
Phill & Company - Tralala (1984)
Phill & Company - Tralala (1984)
csak egy nagy kedvencem 1985-bol a Nick Carr - Nick Carr Vinyl-rol az elso nota!
(RIA Records)
Nick Carr - Disco Granny (1985)
(RIA Records)
Nick Carr - Disco Granny (1985)
Igen láttam márciusban osztottál meg tőlük. Két nagylemezük jelent meg amúgy, ill. 3, de a második (a "fantasy"😉 kivételével tartalmazza az elsőt. Engem amúgy a gyerek dalaik érdekelnek jobban. S játszottak gyerekként filmekben is.
Privátban küldtem egy linket !!!
Privátban küldtem egy linket !!!
Van tőllük két kislemezem angol nyelven,de ezeket nem ismertem<#eljen>#eljen>
Hello!
Ezt az albumot már korábban ráraktam a keresőlistámra.Ha lessz belőlle egy olcsóbb példány akkor majd visszatérünk rá <#smile>#smile>
Ezt az albumot már korábban ráraktam a keresőlistámra.Ha lessz belőlle egy olcsóbb példány akkor majd visszatérünk rá <#smile>#smile>
Még nagyon gyerekkoromban egyik nővéremnek volt egy kubai pasija, aki szabadidejében ha tehette, feszt zenét hallgatott és táncolt. Egyik kazettáján volt egy kedvencem amit gyerekek énekeltek, s csak annyi maradt meg bennem róluk, hogy ikerlányok. Rájuk is nagy sokára az internet segítségével találtam, akikről kiderült, hogy egy Argentin bankár lányai, s hárman vannak... 😊
No és itt ama nóta:
Las Trillizas de Oro - Pochoclo (1972)
És 10 évvel később, már "Trix" néven;
Trix - Let's Dance Tonight
No és itt ama nóta:
Las Trillizas de Oro - Pochoclo (1972)
És 10 évvel később, már "Trix" néven;
Trix - Let's Dance Tonight