112171
-
örök és remek klasszikus 
-
Örömmel látom, továbbra is pörög itt az élet. Hogy fokozzam a hangulatot, mutatok egy kis zenét. Ami itt szól, az nekem a legprímább funky, amit eddig hallottam. (Pedig hallottam néhányat. ) Hogyan, hogyan sem de ezt is fehérek alkották ilyenre !
Természetesen, ez a lemez van meg nekem is ...
Utoljára szerkesztette: bigivan, 2017.04.15. 01:12:03 -
Ezt a Hangot, még mindig borsózik tőle a hátam, ha hallgatom !
Egy biztos, a női rockzenészek között elég ritka sajnos az Ő tálentuma, ez is egy remek dala !!
-
Hát igen, nem lakhat mindenki 10 km-re az osztrák határtól !! 
Amúgy a nyolcvanas évek közepén Drafi Deutscher igen nagy ász volt Ausztriában is !! -
Én speciel most hallom először..
-
Emlékszik még erre valaki !?
-
studiohits #103628 Es ha mar Taco egy ritkasag tole 1984!
-
studiohits #103627 Kellemes Husveti unnepeket kivanok !
Michaela - Happy Radio (1989)
Reale Accademia - Run Away In The Night -
Nekem csak a "Got To Be Your Lover" a bejövős Taco zenéi közt,és hogy nem beszélek csak úgy a levegőbe,nem süketelés amit leírok,visszaidézem egy korábbi hsz-em,nem véletlen hogy ezen a listámon a 60-ik !!! helyre rangsoroltam,mindig is nagy kedvencem volt.
Aki anno lemaradt a 111 dalt felsoroló listámról a további 10 dalt ,megnézheti itt.
Ha most írnám össze néhány dalt cserélnék,pld. felkerülne :
Reale Accademia - Run Away In The Night, ezt én korábban nem ismertem,néhány hónapja talán Fülcsi dobta az infót.?
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.14. 18:14:57 -
Ezt a dinamikus energia bombát igy még sehol nem halottam ! -
igen, de az egy erős SAW beütésű zene volt (épp a BBB egyik társzeneszerőjének közreműködésével), úgymond elvárt és népszerű hangszerelést kapott abban a diszkó korszakban,de Taco ettől picit azért szélesebb skálán zenélt,szerencsére.
a már említetteken felül egy másik remek dalából részlet még 83-ból (amit ebben a vidiben 1.47-től felhangzó emlékezetes betét is csak erősít),amiben a szöveg is jóval előrelátóbb és komolyabb volt,mint mondjuk a hasonló popzenékben megszokott.
Taco - Superphysical Resurrection
-
Ah... Nekem például nagy kedvenc volt az említett nóta, de előtte mindenképpen a Puttin' On The Ritz illetve a Heartbreak City! 

-
Hey Mr. Wind!
Az iménti cikkről jutott eszembe,a smájli helyett a vinyl-(könyv)táradról kellett volna feldobnod egy fotót. -
Londonban ilyen lehetőség is van.
cikk -
Taco egyetlen értékelhető zenéje "Got To Be Your Lover" ,ez dal tényleg nagyon jól sikerült,sokat pörgött a disco klubokban is. -
Hamarosan megjelenik új kiadásban a ? (Fragezeichen) Nenától, meg 12 db Ennio Morricone album is. -
A kollégák persze nem csak vittek, hoztak is pár jó hanglemezt.
Az egyik kedvencemmel nyissuk a napot ma közülük
Barry White - You're The First, The Last, My Everything (1974)
Saját "upload", és (már) saját lemez.
Kellemes ünnepeket mindannyiunknak
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.14. 07:26:02 -
Hozzám meg most esett be pár kolléga zenét hallgatni 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De aztán ha nem visznek el egy körre, morci leszek..
Léptem
-
Én már rég nem járok könyvtárba zenét hallgatni...
-
Ez nekem elsőre is kedvenc volt, bár nem ez a verzió volt meg nekem.
Sőt egy techno remix verzióm is van valahol belőle...igaz, az csak kazin..
(ha ezt megszeretted, azt egyenesen imádnád..) -
Meglepettnek tűnsz 
Mondjuk abban a kolléga által említett könyvtárban vannak olyan zenék is, amiket csak spoiler alatt merek megemlíteni.
Például ne kérdezd meg tőle, hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ha csak egy zenét említhetek, akkor mondjuk az "Astaire - The Power Of Love" 3'57 hosszú wavocska mellett zárójelben pontosan mi is szerepel?
Mármint ha azóta nem lett átnevezve...
Vagy, ami még jobb, pontosan hány verzió is található belőle ama' könyvtárban?
És akkor még csak 1 zenét említettem..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.13. 18:23:26 -
-
Köszönöm szépen!
-
mfn #103611 Hát most már nem állok neki,de vasárnap forogni fognak.Addig egy felvétel amivel már előre dolgoztam vasárnapra.Annak idején nem csíptem a felvételt,de mostanra már megbarátkoztam vele:
Liaisons Dangereuses - Los Ninos Del Parque -
Halljuk..
..vagyis akarom mondani: mikor is halljuk?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.12. 20:26:15 -
mfn #103609
Szerettem Taco-t akkoriban.Bár régebbi lemezeit már nem nagyon hallgatom,viszont 1988-as felvétele a Got to be your lover a legnagyobb favorit számomra töle!Egyenlőre csak kislemezen pörgetem.Alátétnek a Foreign Currency _ Cest La vie korongját választottam,mert talán ehhez fűz a legtöbb szép emlék.Nem egy drága lemez,de hatalmas zene
-
És ha már Taco, nem mehetünk el a Puttin’ on the Ritz című 1929-es Irvin Berlin szerzemény mellett sem, ami szintúgy az 1982-es After Eight albumon szerepel, akárcsak az előző sláger amit lentebb említettem..
És ezt pedig tőlük van szerencsénk 2017-es verzióban is már hallani (spoiler alatt)
Hiába no, valamiből nekik is meg kell élniük
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.12. 18:45:30 -
Zenetörténelem..
1929. Arthur Freed szövegíró és hollywoodi filmproducer megírja az Ének az esőben című dalszöveget, amit Ignacio "Nacio" Herb Brown író és zeneszerző megzenésít.
Az első ismert előadója a zenének egy bizonyos Doris Eaton Travis revütáncos és filmszínésznő.
Még ugyanabban az évben a Brox Sisters formáció egy tagja, Cliff Edwards is műsorára tűzi.
Majd 1930 - 1979-ig még számtalan előadó feldolgozza.
Az 1978-as disco verzió Sheila B. Devotion előadásában a német, a holland, a svéd az olasz és az európai slágerlistákon is feltűnik..
Aztán 1983-hoz érünk. A dalhoz egy Taco nevezetű formáció is hozzányúl, nem is akárhogy..
A német, a kanadai és az angol slágerlistákon ők is szerepelnek vele.
A spolier alatt a tavalyi Simple Plan feldolgozás is meghallgatható..
-
Bánja kánya 
Imho egy 5 évvel ezelőtti uploadom..
mozzart - money (exclusive 80's by zef)
-
Szerintem ez javarészt időhiánynak tudható be.
Ha megnézed a következő képet, láthatod hogy van egy kazal magnókazim, amin még a gyári fólia is rajta van..
(persze ettől lényegesen több van, de ez most mellékes)
Mentségemre legyen mondva, a legtöbbet ajándékba kaptam még anno és vagy megvan egyéb formátumban,
vagy csak nem volt szívem kidobni őket.. -
ItaloMucsacso70 #103604 Csak hogy zenéljünk is valamit.
Vinyl rip
B1.Toy For Boys - Your Body, Your Feeling (Radio)
-
ItaloMucsacso70 #103603 Én sem értem meg azokat akinek több tucat terra zenéje van csak azért mert hogy valahol elérhető volt. páne nem mp3-ban.
Csak azokat gyűjtöm amiket szeretek és hallgatom is.
De már leszoktam a kiírkálásokról csak amit éppen kocsiban hallgatok .
Inkább több biztonsági másolat van az egészből, ha valami történne. -
Nekem nincs. Hanghordozó mániás vagyok.
Egy rakat magnókazival, pár orsós szalaggal, néhány cd-vel, pár bakelittel,
némi sacd-vel, egy-két audio dvd-vel és valamennyi bluray-el tele a kedvenceimmel..
Ha gyűjtő lennék, nem ennyi lenne, hanem tengernyi..
-
ItaloMucsacso70 #103601 Mindenkinek van egy ilyesmi könyvtára ( gondolom) VÁLOGATOTT ITALO & EURODANCE ZENÉK ( WAV ) !!!!!!!!!!!!
Na ha az betekintést nyerne!
-
Pedig volt olyan, amire több százan! (nem vicc) kíváncsiak voltak itt..
Ha még emlékszel rá, azt a zenét olyan címmel töltöttem fel a Rapidshare-re, hogy
Monique U. - Mon Che Che.
A reakciókat érdemes lett volna webkamerázni, ugyanis volt ott akkor wooow! meg b....szki! rendesen
Aztán megsajnáltam a jónépet és uploadoltam szintén saját lemezről az "Álarcosbál - Őrangyalát"
Amit szintén 100 felett vittek el, de mindössze 1 kolléga köszönetére emlékszem csupán...
(pedig vinylről olyan minőségben akkoriban (még) nem sokunknak volt meg az sem.)
De a múlt elmúlt. Maradtak a jó zenék és még pár eszelős, mint jómagam, meg mint te is..
Memóriafrissítésként..az "Őrangyal"..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.12. 10:56:02 -
ItaloMucsacso70 #103599 És ha már Jeanny.
Van nekem egy ilyen kiadványom.
Amiről feldobom alkalomadtán a
B3 Jeanny Part 01 (English Version) 8:27 -t.
Persze csak ha igény van rá mert ahogy elnézem a sok sok feltöltött zene nincs arányban a "köszönömökkel"
Én ha elmentek innen valamit akkor meg is fogom köszöni a feltöltőnek.
De mivel ilyet nem igazán láthatsz tőlem itt mostanában ez azt jelenti hogy
még nem nagyon sikerült olyannal előállnia senkinek amire azt mondtam volna hogy wooow!
B3 Jeanny Part 01 (English Version) 8:27
-
ItaloMucsacso70 #103598 Megvan , de mint minden más CD-t ezt is csak berippelve hallgatom már. 
Falco-tól meg örök kedvenc számomra a
akár még hungarian subtitles-el is.
-
Johann Hölzel neve talán nem mindenkinek ismerős.
de ha úgy mondom Falco..
Vele a Vienna Calling kapcsán ismerkedtem meg. Szerelem volt első hallásra
Az első privát hangfelvételem még Komjáthy Gyuribának köszönhetem
Azóta persze eltelt már vagy 35 év, és Falco is már 19. éve a zenei Walhallában énekeli ezt a dalt..
Falco - Vienna Calling (1985)
És én még mindig itt vagyok és még mindig hülyeségeket beszélek..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.12. 10:02:19 -
Akkor nem foglak meggyőzni róla, hogy jó 
Pedig már majdnem postára is dobtam neked egy példányt, mint annak idején a Space Holidays válogatást..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy megvan még? A minap a kezembe került az a lemez is és beugrott, hogy gyorsabb volt elpostáznom neked, mint egyesével "uploadolni" az 5 évvel ezelőtti lassú netemmel..meg amúgy is útlevél intézés, vízum meg a többi bürokratikus sz@rakodás is tovább tartott mint maga az egész út oda-vissza

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.12. 09:42:22 -
ItaloMucsacso70 #103595 Ígérem nem fogom keresni, 
Tom zenéje számomra semleges.