112170
-
Ez igen jóra sikeredett 
Ráadásul ezt a verziót nem is ismertem
-
mfn #103552 Szerettem a Double kellemes sikerét akkoriban.Volt ennek a számnak egy kicsivel gyorsabb dance verziója is 
Ronnie Jones - The Captain Of Her Heart (First Dance Mix)
-
És ezzel nem vagy egyedül 
Szép fogás
-
studiohits #103550 ez is egy oriasi nota !
-
Ha néha bekukkantok a Vaterára, mindig találok valamit, amit nem bírok otthagyni.
Most pl. ezt:
-
Cyndi Lauper - Time After Time 1983.
-
Double - The Captain Of Her Heart 1985.
-
1969. A Crazy Elephant lemezre dobja a Gimme Gimme Good Lovin' slágerét.
A dal a 89. helyig jutott az 1969-es év végi Billboard Hot 100-as kislemez listáján.
1984-ben a Helix nevű formáció is sikerrel nyúlt hozzá Kanadában.
A cenzúrázatlan verziót raktam a spoiler alá. Nem azért mert nem ide való zeneileg,
hanem mert ez egy kissé pikánsra sikeredett..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
studiohits #103545 ....szinten egy oriasi muzsika! ...a hetre!
Roberto Jacketti & The Scooters - One Day's Enough (1985) -
studiohits #103544 Egy jo hetet kivanok mindenkinek!
Steve Bender - Down To The Corner
-
Balabolka #103543 Szia ! Egy lemez; muzsika értékessége részemről sosem pénzben értendő. Hanem, hogy milyen "energiát" kapok tőle adott hangulatban..., stb. Vincent Montana Jr. a napokban lesz négy éve, hogy elment közülünk. Sok remek muzsikát köszönhetünk neki. -
A "plézsörben" is megtalálod az örömöd 

Amúgy meg..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 20:59:36 -
Balabolka #103541 No ezzel az én kedvembe is belejártál...
-A.E. Bizottság, Balaton... részemről is sokat hallgatott volt.
(Vinyl, cdda..., röviden el is mondtad a lényeget. Viszonyítani nem akarok, tudjuk (aki kicsit is figyel), hogy ma már hol tart a technika. -Sőt, még előrébb mint tudjuk. Csak van az a fránya üzletpolitika...)
A változatosság, s mások kedvéért, jöjjön egy másik szerelem.
-
Attól függ, mihez képest.
Mert magnókazit és cdda-t ugyan kenterbe verheti egy egy vinyl, de az orsós szalagokkal már meggyűlhet a baja
DVD-t, Bluray-t meg sem említem, hiszen azok sokkal újabb technok..velük felesleges is versenyeztetni..
Viszont a cdda nagy előnye, hogy csak gyorsan begrabbeled wav-be és máris beértél a révbe illetve az esgére
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 20:19:43 -
Sziasztok!
Az attól függ, kinek mi értékes... "néhány db" vinyl biztosan van, gyűjtögettem az elmúlt pár évtizedben.
Ha már szóba került a minap Vincent Montana, hát kedvet kaptam én is és előbányásztam meghallgatni....
-
Má' megint itt van a ... lemezem 

Akkó hogy mások kedvébe is járjunk kicsit.. "finn-kórea játszik"
Itt pedig a szokásos spoiler (mint hallom sokak kedvence
) ugyanaz másképp nemrégről..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 19:26:56 -
Balabolka #103537 S jöjjön még néhány...;
Waterfront Home - Take A Chance
Kata - Fires In The Night
Camaro's Gang - The Beast Day
Xanadu & Sweet Lady - Rapper's Delight
M.C. Rap - The Heidi Rap
Unfinished Business - Out Of My Hands (Instrumental)
Residents - Kaw-Liga (Prarie Mix)
Authokino - Cernobyl
Robby Hood & Much More - Moovin' On
Coldcut - Say Kids (What Time is it)
Tony Rallo & The Midnite Band - Holdin' On -
Balabolka #103536
Azt már jó ideje észrevételeztem, hogy vannak neked "rejtett" értékeid, meglepetéseid... -Mint már említettem is. Viszont bevallom már egy ideje nem gyűjtöm a bakelit lemezeket, egyszerűen "lemondtam" róluk, melynek van számos oka. Ellentétben sokakkal már rég eldobtam ama beidegződésemet, miszerint a vinyl a csúcs...
-
Ha már úgy is hiányolták a képeket némelyek...
-
mfn #103534 Hali!
Na azért mert a koktélban a cd maxit pörgettem még nem biztos hogy nem lapul egy bakelit maxi is valahol
[img=http://www41.zippyshare.com/thumb/ACJHYFT6/file.html][/img]
-
Balabolka #103533 Sziasztok ! Mai koktéljaimba is "vegyesen" válogattam össze néhány jó muzsikát. S bízom, hogy lesztek páran ma is kiknek kedvében járhatok. A sort, Michael Jackson - Don't Stop 'Til You Get Enough c. dalának egy igazán jó reggae feldolgozásával kezdeném;
Derrick Laro & Trinity - Don't Stop (Till You Get Enough)
Isaac Hayes and Gloria Gaynor - You re The First The Last My Everything
Rose - Fairy Tale
Cryptic - Moving On
Mina - It`s Your Move
Loui$ - Pink Footpath
Paul Paul - Burn On The Flames
Kovács Kati - Kérdés Önmagamhoz
-
Balabolka #103532
Üdv. Lennon ! Látom (gondolom) vannak ott még biztosan "értékes" lemezek.
-
mfn #103531 Koktél Nr 2. 
Latin Lover - Dr Love
Gipsy & Queen - Brown Sugar
Gino Soccio - Dancer
Babys Gang - America (Swedish Remix) -
mfn #103530 Koktél Nr 1. 
Nera Veroni - Excalibur
Culture Club - Move Away
Click - Duri Duri
-
mfn #103529 Jó reggelt mindenkinek!Elértük a fél milliós nézetséget!!!Ennek örömére ünnepeljünk Divine-al 
Divine - Medley
-
-
Balabolka #103527 Valami pereskedés miatt volt is egy időszak, amikor nem lehetett kapni néhány lemezüket, max. használtan. Magam is úgy jutottam hozzá. A "club mix" változat "egy kicsit" el is tér a csapat, ill. Vincent Montana Jr. muzsikáitól. Eme feldolgozás meg lett fűszerezve egy csipet jazz-el, funk-al, house-al, disco-val..., ettől lett olyan finom, s egyedi.
Jöjjön akkor már az "alap dal" is, s még egy kedvencem tőlük, ami egy Stevie Wonder szerzemény;
Montana Orchestra - Who Needs Enemies (With A Friend Like You)
Montana Orchestra - Another Star
-
mfn #103526 Azért ez a lemez (CD) még tartja most is az árát mert a Maxi CD-nek is megkérik még az árát!
https://www.discogs.com/Montana-Sextet-Featuring-Nadiyah-Who-Needs-Enemies-With-A-Friend-Like-You/release/1308711 -
mfn #103525 Az igazság az hogy ebből a stílusból nekem nem sok lemezem van (eddig még legalább is) ezért siettem vele
-
Balabolka #103524
Mennyit hajtottam annak idején a 83-as lemezt, aztán meglett. Igaz, egy kisebb vagyonért.
-
Pont ezen gondolkodtam még a múlt hétvégén, kitegyem-e, de akkor már nem kell. -
mfn #103522 Maradunk 1983-ban,de most egy más stílusban következik egy felvétel.Nem véletlen mert sokan kérdezték hogy mi ez a szám?Sokat forgott a Disco-k műsorában is akkoriban 
Montana Sextet - Who Needs Enemies
-
mfn #103521 Egy felvétel 1983-ból.Nagy zene volt!!! 
Miss Kimberly - DJ Girl
-
Ez nekem is,bár sajnos ez a lemezem nincs meg tőle,de ismerem. -
ja igen elütöttem egy billentyűt,elnézést.Természetesen a lövésről van szó.kezemben a kislemez. -
Irigyellek, hogy így tudsz favoritot választani.
Én még 3 éve is találtam tőle olyat ami tetszik, igaz azt már megint magyarul énekli ..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ItaloMucsacso70 #103517 Már kezdtem megijedni hogy nem találom a katalógusomban, de kiderült hogy csak rosszul írtad le a címet amit kimásoltam a keresésnél.
-
Nekem akkor is a Like a shoot marad a kedvencem Mash művésznőtől:))
Annak legalábbis sosem hallottam magyar változatát. -
Balabolka #103515 Hát nem is a hangja miatt nyitották ki számára a lehetőségek kapuját... Igaz, a többit már -többnyire- a hallgatósága nyitogatta tovább. Keleten nagyobb sztár lett volna, arra nagyon bírják ezt a frekvenciát. Ugyan így vagyok még -néhány mellett- Csepregi művésznő hangjával. Egyszerűen le hengerel. -
Zoltán Erika az az énekesnő, akinek a számait manapság meghallgatva azt érzem, hogy idegesítő a hangja...