A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!!!
Örülök, hogy fel teszel ilyen remek muzsikákat is ! Volt pár év tömény divattánc mániám anno; nyomtam a breaket, de leginkább az electric boogie rabja voltam, s "Johnny O" is megtáncoltatott párszor. Egy ideje nem hallgatok hasonlókat, jó újra hallani.
A Freestyle világából sok-sok jó muzsika közül ez is nagy kedvenc;
Two Without Hats - Try Yazz
A Freestyle világából sok-sok jó muzsika közül ez is nagy kedvenc;
Two Without Hats - Try Yazz
viszaterve a Hot Shot-ra nekem ez anagy kedvencem!(abar mindenik muzsika jo tole!)
Hot Shot - (Don't You Believe That) I'm on Fire
Hot Shot - (Don't You Believe That) I'm on Fire
Ez nem rossz<#eljen>#eljen>,ezt nem ismertem a Hot Shot-tól.Nekem egy másik kislemezük van meg még valahol.
Ami a Musikladen klippben látható.Na ja,abban az időben 1981-82 már érezni lehetett,hogy valami nagy változás lessz majd a zenében (és a divatban is).Vége lett a bársony inges,csöves gatyás és alföldi papucsos időknek<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.27. 15:44:44
Ami a Musikladen klippben látható.Na ja,abban az időben 1981-82 már érezni lehetett,hogy valami nagy változás lessz majd a zenében (és a divatban is).Vége lett a bársony inges,csöves gatyás és alföldi papucsos időknek<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.27. 15:44:44
Maradva a 80s évek eleji nagyon színvonalas disco zenéknél,tőlük is begyűjtöttem mindent ami fontos.
ItaloDisco4Ever !
Peter Griffin néhány zenéje nálam is favorit,nekem is megvan szinte minden ami számít tőle.
Ez a zenéje viszont csak 7" single verzióban.
Videón a hosszabb : Inside Out
P.S. : A videó feltöltő nicknevében (1967) ,na igen ez a korosztály tudja szerintem igazán értékelni e korszak disco zenéit.
Ez a zenéje viszont csak 7" single verzióban.
Videón a hosszabb : Inside Out
P.S. : A videó feltöltő nicknevében (1967) ,na igen ez a korosztály tudja szerintem igazán értékelni e korszak disco zenéit.
ItaloDisco4Ever !
És természetesen a Freestyle stílusról se szabad megfeledkezni<#hawaii>#hawaii>
Johnny O - Fantasy Girl (Tony's Fantasy Edit)
Johnny O - Fantasy Girl (Tony's Fantasy Edit)
Egy klasszikus disco siker 1979-ből.Nem véletlen,hogy ezt még T. Ark is feldolgozta a 80-as években<#eljen>#eljen>
Edwin Starr - Happy Radio (Extended)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.26. 14:58:38
Edwin Starr - Happy Radio (Extended)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.26. 14:58:38
Igen, már 11 éve nincs sajnos közöttünk. Egyébként ő az édesapja Alexandra Kamp-nak akit láthattunk már néhány jó filmben is.
Ez a lemez tényleg ultra ritkaság,jó volna szerezni egy példányt.
Elgondolkodtató miért nincs egy lemezkiadó aki látni akarja a lemezgyűjtők igényeit a stíluson belül.
Elgondolkodtató miért nincs egy lemezkiadó aki látni akarja a lemezgyűjtők igényeit a stíluson belül.
ItaloDisco4Ever !
Remek klasszikus!Nekem is megvannak a nagyobb sikerei.Azt hiszem talán az idén olvastam hogy már ő sem él<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.25. 19:31:19
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.25. 19:31:19
Jól gondolkodsz amikor hiányolod.<#awink>#awink>
A tegnapi fotó saját, viszont Chris Sunday képet csak szemléltetésnek szántam,nekem nincs meg ez a lemez! <#wave>#wave>
A tegnapi fotó saját, viszont Chris Sunday képet csak szemléltetésnek szántam,nekem nincs meg ez a lemez! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Láttam én is ezt a fotót.Szép áron ment el a kislemez az ebay-en.Megjelent ez a dal egy albumon is.Abból (TALÁN) tudok szerezni németből.Bár nekem inkább egy convoy kislemez a menő,de azt fizikálisan szintén nehéz dolog lessz beszerezni<#whatever>#whatever>
http://www.popsike.com/Chris-Sunday-Hurricane-Lady-ULTRA-RARE-ItaloDisco-7/110779686998.htm
http://www.popsike.com/Chris-Sunday-Hurricane-Lady-ULTRA-RARE-ItaloDisco-7/110779686998.htm
Hiányolom a közepéből a pepitát! (a BMW jelet) <#crazya>#crazya>
imo :) science fiction is science fact
Ez csak egy sercegő, karcos műanyag, ami ráadásul fekete! Mit vagánykodsz? <#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.08.25. 18:36:45
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.08.25. 18:36:45
imo :) science fiction is science fact
Upsz! Látom ez a Chris Sunday dal sokatoknak megvan.
Az original kérdésem a fizikális korongra volt elsősorban felvetve!
Mivel csak lemezborítót láttunk,tekintsük meg magát a kézbe vehető vinylt is.

Az original kérdésem a fizikális korongra volt elsősorban felvetve!
Mivel csak lemezborítót láttunk,tekintsük meg magát a kézbe vehető vinylt is.

ItaloDisco4Ever !
Hű ez a Hurricane Lady micsoda vihart kavar.... 😊 Peter Griffin "Hurricane" remek muzsikája jutott eszembe róla, de a "Spiderman" jobban tetszik tőle;
Peter Griffin - Spiderman
Peter Griffin - Spiderman
van akinek nincs? mármint nem a fekete sercegő karcos műanyag,hanem pár perc zene.
ahohgy látom, ez (azaz csak valami hasonló) sokaknak megvan
C.S. Hurricane Lady sample flac
ahohgy látom, ez (azaz csak valami hasonló) sokaknak megvan
C.S. Hurricane Lady sample flac
Az a bizonyos Covers erről a lemezről került fel a Discogs-ra .
A lemezkép mérete mindent elárul szerintem. 😉
KÉP
A lemezkép mérete mindent elárul szerintem. 😉
KÉP
Ok!
Zárjuk annyival ,ha tényleg megvan neked a lemez,akkor gratulálok,nagyon ritka korong!
<#integet2>#integet2>
<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
ja persze nem harakszok en !
Szerintem ez az egyik legjobb 80s euro-disco zene,gyakran hallgatom! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
en nem bizonyitok semmit megvan es kessz ! ennyi!
Van egy roppant egyszerű módja annak hogy állításunkat igazoljuk,csak egy telefon és a lemez kell hozzá.
Ezt a lemezt néhány hónapja az autómban fotóztam,kéznél volt most, hogy mire is célzok ,példaként rakom ide.
Neked nem kell kiszaladnod az autódba a lemezjátszód teteje vagy egy íróasztalon készített fotó is megfelel.

Ezt a lemezt néhány hónapja az autómban fotóztam,kéznél volt most, hogy mire is célzok ,példaként rakom ide.
Neked nem kell kiszaladnod az autódba a lemezjátszód teteje vagy egy íróasztalon készített fotó is megfelel.

ItaloDisco4Ever !
Ha már a kislemezeknél tartunk akkor forogjon is egy kedvenc (szerintem jobb mint a maxi verzió<#smile>#smile>)
Rick Layne - Heart To Heart
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.24. 20:30:02
Rick Layne - Heart To Heart
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.08.24. 20:30:02
...akinek megvan en vagyok az egyik!!!
ItaloDisco4Ever !
azrt csak hiszed te baratom............ hogy onnan nyultam le ...csak higgyed...
szia nekem!
Chris Sunday - Hurricane Lady Vinyl, 7" 1990
A-Chris Sunday - Hurricane Lady
B-Chris Sunday - Tagebuch (Instrumental)
Cover
Chris Sunday - Hurricane Lady Vinyl, 7" 1990
A-Chris Sunday - Hurricane Lady
B-Chris Sunday - Tagebuch (Instrumental)
Cover
ItaloDisco4Ever !
Igen, ez is remek.<#worship>#worship>
Köszi, remek, az egyik nagy kedvencem.<#worship>#worship>
Egy jo kis vidam nota 1988-as ! nagy kedvenc!
Rouge - Koi Wa No Time,Loving Me Totally (English,M.I.D. DJ Mix)
Rouge - Koi Wa No Time,Loving Me Totally (English,M.I.D. DJ Mix)