A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenUtoljára szerkesztette: Musachy, 2016.10.16. 18:31:09
imo :) science fiction is science fact
Úgy szól, ahogy, én bele nem nyúltam! Akiknek nem tetszik nyomja rá a loudnesst (de inkább ne...) <#nyes>#nyes>
Miért akarsz eltávozni,nem engedünk sehová 😊
ItaloDisco4Ever !
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
ItaloDisco4Ever !
Még a saját zenéimet se ismerném fel ennyiből ! <#nevetes2>#nevetes2>

Csak a WAV peregjen
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2016.10.16. 17:09:36
jah, én 3x fordítottam meg egy régi polimer kazettát és ez esett ki belőle, áá pedig már nem is gyártják <#hehe>#hehe>
simple sample hanky panky boom
Olyan rövid részlet hogy ki kell először találni melyik korong B oldala 😊
Sample
ItaloDisco4Ever !
Nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet ezért nincs is meg.
Egyetlen egy számom van tőle a Hold On
<#nevetes1>#nevetes1>
Csak kíváncsiságból , nem egy AT440-hez van szerencsénk jelen esetben?
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.16. 16:52:55
Csak a WAV peregjen
A többit is megnéztem itthon de mivel nekem azok annyira nem tetszenek nem is szorgalmaztam a beszerzésüket.
Sample
Thanks!
mellesleg elég ritka verzió is. <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2016.10.16. 15:47:30
de
Azt gondolom ez 1 zenei fórum ahova beszélgetni, véleményt megosztani, kritizálni, bármit megvitatni, netán zenét ajánlani és nem csak fel és letölteni lépnek be a használók.
1-2 dologra felhívnám fegyelmed és utána pont nem szándékoznék tovább foglalkozni ezzel, sem a fórummal.
- mint írták ameddig ide feltöltesz bármit isten vagy, miest nem, pont olyan görény nagy arc leszel mint aminek az imént neveztél.
- Te még nem tudtad merről kel fel a nap mikor én már hifivel, zenével foglalkoztam de az tuti, h már több mint 10 éve fórum tag vagyok. Megéltem ezt-azt, pont 1 hasonló "mixmesterrel" történő véleménykülönbség óta beleuntam, aki megmagyarázta a lényeget csak a feltett kérdésekre nem tudta a válasz " az Ő vaw-jai mért vannak 17 khz-nél legyalulva". (talán innen kezdve csekkoták a fórumtársak a feltöltött zenéket). A válaszai hasonló stílusban kirohanó oktatóak voltak.. -> brutál nagy gép kell hozzá ami természetesen csak neki volt.. de nem ez volt a kérdés...
- Arogáns lennék? nem szaroztam le a munkád, hisz le sem töltöttem. Hogy tudnám én kiértékelni az Orister erősítőmön és a BRG hangfalaimon ezeket a minőségi dolgokat. (csak elmondtam a véleményem )
- Minek töltsek fel bármit? Hisz az én Supraphon pergetőmön felvett minőség a magadfajta pengéknek biztos gyengécske.
- Ha ilyen "nem 2 forintos" berendezéseid vannak gondolom nem az Én feltöltéseimre vagy rászorulva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nincs harag..
További sok sikert.
Csak a WAV peregjen
Egy meglehetősen ritka korongról a Radio Version-t választottam mert a Mix Version már pár CD kiadványon megjelent.
Paul Faber - Only One (Radio Version)
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.10.16. 14:35:21
Ez egy fórum el kell fogadnod ha arra amit csinálsz illetve leírsz kapsz ellenvéleményt.
Ezért még nem kell senkit észosztogatónak,nagyarcúnak titulálni.
Mindenkinek privát dolga mit oszt meg másokkal,ezt senkin nem kérheted számon,és ha valaki osztogat annak legalább legyen értelme,mondjuk olyan zene legyen ami ritkaság,vagy amit egy tag éppen keres!
Örömmel lennék Wind fórumtárs haverja,de sajnos nem volt még módom találkozni vele!
Itt én befejezem ,és teljesen reménytelennek látom hogy bárki meggyőzőn a témában.
ItaloDisco4Ever !
Csak a 7"-es verzió van meg de amit eddig itt felajánlottak annál ez legalább a kétszeresét éri. 😉
Michaela - Take Good Care Of My Heart (7'') <#wave>#wave>
de ahogy látom itt az elmúlt napok termését ebben a témában, ez nem egy hifi fórum,inkább csak egy piac,ahol mindenki szakértő és mindenkinek van véleménye. <#nevetes1>#nevetes1> nincs ezzel baj, csak nehogy eldurvuljon. <#hehe>#hehe>