A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint a Privát dolog B oldala?
Mert ha igen az bizony nekem is feltűnt.
Talán azért mert az A oldalon a sokkal sűrűbben lejátszott a Vocal verzió található!
Mert ha igen az bizony nekem is feltűnt.
Talán azért mert az A oldalon a sokkal sűrűbben lejátszott a Vocal verzió található!
Mivel Disco Magic holdudvarába tartozika kiadvány talán Haluska Imi tud majd valami infóval szolgálni róla ha felhívom. 😊
Hát nem csoda hogy nem emlékeztem rá.Bár tipikus discomagoc.
Nagyon szépen köszönöm,azért érdekes a B oldala mennyivel szebben szol.
Nagyon szépen köszönöm,azért érdekes a B oldala mennyivel szebben szol.
Király zene,érdekelne ki tolja a vokált.
Egyébként a discogs szerint 33 gyűjtőnek megvan,de lehet ennek jó része kamu!
Danny - Don't You Know
Egyébként a discogs szerint 33 gyűjtőnek megvan,de lehet ennek jó része kamu!
Danny - Don't You Know
ItaloDisco4Ever !
igen sajnos,én is igy érzem.
De azért nekem jo,mikor vissza kell keresnem zenéket,dátumokat,mert sajnos sokra már nem is emlékszem.Ha elképzelem hogy kb hetente 12-24 orányi zene jött be amit rögziteni kellett,mára töredéke van már csak meg az emlékezetemben hogy melyik melyik.És sok olyan zene van ami anno meg sem volt,pl.szinte a teljes Monte Kristo diszkográfia...szóval eléggé szita lett az agyam egy idő után,rengeteg lemezt zenét elfelejtettem már,vagy nem is volt meg.
Szóval nekem ez még most is nagy kincs.
De azért nekem jo,mikor vissza kell keresnem zenéket,dátumokat,mert sajnos sokra már nem is emlékszem.Ha elképzelem hogy kb hetente 12-24 orányi zene jött be amit rögziteni kellett,mára töredéke van már csak meg az emlékezetemben hogy melyik melyik.És sok olyan zene van ami anno meg sem volt,pl.szinte a teljes Monte Kristo diszkográfia...szóval eléggé szita lett az agyam egy idő után,rengeteg lemezt zenét elfelejtettem már,vagy nem is volt meg.
Szóval nekem ez még most is nagy kincs.
Őt keresd!
Danny - Don't You Know 1990
Küldtem valamit priviben aminek szerintem örülni fogsz. 😉
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.23. 15:47:09
Danny - Don't You Know 1990
Küldtem valamit priviben aminek szerintem örülni fogsz. 😉
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.23. 15:47:09
Küld átt priviben leellenőrzöm én neked. <#wink>#wink><#wink>#wink>
Nekem is van egy barátom akinek túlzás nélkül állíthatom szinte minden megvan.
De kanadában él és és szintén nem tud digizni sajnos.
Egyszer megpróbálta , nem volt benne köszönet.
Miközben ILYEN kincsek vannak a polcán. <#sir>#sir>
De kanadában él és és szintén nem tud digizni sajnos.
Egyszer megpróbálta , nem volt benne köszönet.
Miközben ILYEN kincsek vannak a polcán. <#sir>#sir>
kincsnek tényleg kincs, de csak nekünk, fél matuzsálemeknek. <#vigyor0>#vigyor0> akik abban a korban ezt átéltük,megéltük,hallgattuk,szerettük, te meg csináltad. <#worship>#worship>
"kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását" biztos nagy lenne a fejetlenség és üres tekintettel távolba nézés. <#nevetes1>#nevetes1>
"kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását" biztos nagy lenne a fejetlenség és üres tekintettel távolba nézés. <#nevetes1>#nevetes1>
Igen,legalább egyet én is tudok akinek néhány megvan de ő tölem 250 km-re van,és nem tud digitalizálni bakelitet igy veszett fejsze.
...."azt is tudom,hogy van néhány eredeti példány gyüjtőknél hazákban tehát nem reménytelen.....csak ehet esélytelen...kapni...."
Azt bizony jól tudod, sőt csak itt a fórumon tudok legalább három embert akinek a teljes sorozat ott figyel a polcon fizikálisan.
Az meg a szíve joga hogy megosztja ezeket a kincseket vagy sem akár csak privátban is.
Azt bizony jól tudod, sőt csak itt a fórumon tudok legalább három embert akinek a teljes sorozat ott figyel a polcon fizikálisan.
Az meg a szíve joga hogy megosztja ezeket a kincseket vagy sem akár csak privátban is.
Talán hihetetlen amit mondok,de igazábol szerintem ez a kincs nem a zenék.Azok(talán)drága pénzért vagy évek nyomozása után ujra beszerezhetők lennének,de a tekercsek listája amiről a rádionak sem volt dokumentácioja többet ért.
A mult idő azért mert ugye,ahogy azt irtam,nem tudom azota mi lett velük.Digizték-e öket vagy kidobták...és ma azért már a zenék beszerzése sem egyszerű,van jónéhány,amit még itt sem talált senki,amikor kerestettem.
Azért kiváncsi lennék,ha beirnék a rádioba és kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását mit szólnának hozzá😊))))))))
A mult idő azért mert ugye,ahogy azt irtam,nem tudom azota mi lett velük.Digizték-e öket vagy kidobták...és ma azért már a zenék beszerzése sem egyszerű,van jónéhány,amit még itt sem talált senki,amikor kerestettem.
Azért kiváncsi lennék,ha beirnék a rádioba és kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását mit szólnának hozzá😊))))))))
ez az!! nagy vagy, tökéletes!!! <#worship>#worship> azért nem semmi,hogy ezeket már negyed évszázada őrzöd!<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.23. 15:12:45
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.23. 15:12:45
Ha már megemlítetted Eric eme nótáját, tipikus Bobby O, az öreg jól kitalálta ezt a hangzást. A továbbiakban túl sok fantáziára már nem volt szüksége. De én mindig is szerettem ezeket a zenéket!
Who's Your Boyfriend
Who's Your Boyfriend
imo :) science fiction is science fact
Én meg most hogy lapozgatom a lektorokat 1992 környékén találkoztam egy Nagylemezzel amit még a Haluska hozott de nem játszottam,mentettem ki magamnak.De azt látom,hogy több műsorba is betett tőlük dalt.
Megvan ez valakinek Losslessben?
She:She(1992)she
Megvan ez valakinek Losslessben?
She:She(1992)she
Várj még,beazonosítás folyik 😊)) ,de nem volt hiába való a munkád az már bizonyos!
ItaloDisco4Ever !
Több mint tökéletes! <#eljen>#eljen>
https://www.discogs.com/Soraya-Dolce-Vita/master/989005
&
https://www.discogs.com/Soraya-Ochentas/master/298242
Ezeknek örülnék Soraya Arnelas-tól! 😊
&
https://www.discogs.com/Soraya-Ochentas/master/298242
Ezeknek örülnék Soraya Arnelas-tól! 😊
A fotót feltöltöd egy képfeltöltő oldalra,van több ilyen,majd azt a linket hozzáadod "Kép Beszúrása"opcióhoz,így működik a dolog,ahogy szeretted volna.
Ami a listákat illeti,kihoztad a maximumot amit lehetett !
Köszi ,szép munka volt!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.23. 14:34:57
Ami a listákat illeti,kihoztad a maximumot amit lehetett !
Köszi ,szép munka volt!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.23. 14:34:57
ItaloDisco4Ever !
Akkor most én is kérnék ezzel kapcsolatban ha lehetséges.
Régóta keresem ezt a válogatás lemezt de csak veszteségmentes minőségben.
Ha ebben tudnál segíteni annak nagyon örülnék! <#worship>#worship>
Régóta keresem ezt a válogatás lemezt de csak veszteségmentes minőségben.
Ha ebben tudnál segíteni annak nagyon örülnék! <#worship>#worship>
Kedves Fülcsimanó!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást .<#worship>#worship>
Lényegében mindent leírtál amivel teljes egészében csak egyetérteni tudok.<#eljen>#eljen>
A többit majd privátban megbeszéljük! <#wink>#wink><#wave>#wave>
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást .<#worship>#worship>
Lényegében mindent leírtál amivel teljes egészében csak egyetérteni tudok.<#eljen>#eljen>
A többit majd privátban megbeszéljük! <#wink>#wink><#wave>#wave>
Ez tipikus példa arra a verzióra, amikor a "spiritet" vonják ki egy dögös nótából. Pont a lényege veszett el.
imo :) science fiction is science fact
Nagy zene 1986-ból.<#finom>#finom>
Legalább is én nagyon örülök hogy legalább egy vinyl B oldalára rákerült.
Sample
Legalább is én nagyon örülök hogy legalább egy vinyl B oldalára rákerült.
Sample
Arra gondoltam hogy nem kell ellenőrizni , mert az eredeti 7"-es vinyl-ből van a rip! 😊
A két dátumot felcseréltem bocs,de aki tudja mit keres az ugyis tudja.
Ezek szerint DJ Adrian megfejtésének csak a fele volt megfelelő.
Ezek szerint DJ Adrian megfejtésének csak a fele volt megfelelő.
Köszi a terra x-et még nem volt meg<#eljen>#eljen>
Nos a mai padlásrajárás és nyomozás eredménye meglett,remélem azt találtam amit kerestetek.Kérem ha hasonló kivánság van adjatok időt,mivel ilyen vastag nagy lektorkötegeket kell egyenként végigolvasni😊)Amit szivesen megteszek,főleg hogy most jöttem rá,hogy az 1993 utáni utolso köteg nincs a dobozában tehát valahol?????hol van.Nyomozok utána hova tehettem.
és itt képfeltöltés jött volna ha ez a rendszer engedné de nem. max 35 kbyte-ot enged de ha ilyen minire lekicsinyitem a fotokat akkor nem látszik rajta semmi csak egy nagy folt😞(((
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.23. 13:21:52
és itt képfeltöltés jött volna ha ez a rendszer engedné de nem. max 35 kbyte-ot enged de ha ilyen minire lekicsinyitem a fotokat akkor nem látszik rajta semmi csak egy nagy folt😞(((
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.23. 13:21:52
Addig is amíg esetleg megkapod.
Glen Spove - Macho<#wave>#wave>
Az eredetét szerintem nem kell csekkolni! <#wink>#wink>
Glen Spove - Macho<#wave>#wave>
Az eredetét szerintem nem kell csekkolni! <#wink>#wink>
Szép megfejtés!<#eljen>#eljen>
Most az enyém vagy ennyire nehéz ( amit kétlek) vagy csak az én feladványaim a kutyát se érdeklik! <#fejvakaras>#fejvakaras>
101972
Most az enyém vagy ennyire nehéz ( amit kétlek) vagy csak az én feladványaim a kutyát se érdeklik! <#fejvakaras>#fejvakaras>
101972
Igen,gratulálok <#eljen>#eljen> " Bonnie Forman – I Want A Man "
Nem volt ez olyan egyszerű hiszen "Eric – Who's Your Boyfriend" nagyon hasonlóan indul.
Nem volt ez olyan egyszerű hiszen "Eric – Who's Your Boyfriend" nagyon hasonlóan indul.
ItaloDisco4Ever !
Csak a WAV peregjen