112170
-
ha-ha, értem én a zef poént,
ha a régi magnószalagjaid mind minőségiek lettek volna, nem kéne sóhajtoznod, csak 30 év után bedigizni
-
Mit nem adnék érte, ha a ma már csak régi magnószalagjaimon létező hangfelvételeim ilyen minőségben lehetne archiválni.. -
annyira nem deep az a web, csak kellett neki egy fantázia név,
remélem, hogy nem -talán lesz időd-, hanem bőven lesz még időd mindenre!
-
ItaloMucsacso70 #104151 Úgy látszik elszaladt mellettem az élet.
Deep web sem az én oldalam.
Majd meglesz , talán lesz még időm kivárni.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 13:25:33 -
ItaloMucsacso70 #104150 Még Sergey-nek is. :)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 13:21:38 -
ez is így van, főleg az oroszoknál mindenre vigyázni kell. 
én is meghallgatom, mit rakok be a saját gyűjteménybe, itt csak a példa volt a lényeg -
adnak a boltban mindenkinek
-
-
1 alkalommal kísérletet tettem a deep web orosz oldalán, (ahonnan klippeket szerványoltam mert azokat is gyűjtöm) ilyen FLAC rippek leszedésével. talán 1-2 még lehet valamelyk pen tárolómon. Hát..... az hallgathatatlan volt !!!
Vagyis másként fogalmazok. meghallgatva barátságos de mikor összevetettem az eredetivel... azonnal leformáztam még a winyót is..
Nyilván autóba vagy "csak hogy meglegyen" teljesen tökéletes hallgatni. De ha tehetitek cseréljétek ellenőrzött forrásból származóra legalább a tudat miatt, h mi az előélete annak a "FLAC" nak. -
ez igaz!
kivételnek érzem a most szóba kerülteket,mert ezek sem voltak slágerek, de sokkal jobbak a régi ritkaságnak mondott , csak épp tényleg hallgathatatlan zenéknél. -
isten ments, hogy bizonygassak itt bárkinek, elhinni sem muszáj senkinek semmit. így most egyáltalán nem kéne reagálnom, de igen, ezek is ott vannak a deep web szebbik oldalán is, meg nekem is megvan 2 kivéve az összes, dobok egy apró részletet, a számokat úgyis felismered
a jókat meg majd jó áron keresd a jövőbeni amaximus records kiadásain
-
Na ja,az egy másik oldala ezeknek a nem hivatalos CD kiadványoknak,hogy a "baromi nagy ritkaságok" közt mennyi az ami hallgatható valóban jó zene!
Sokan leírták már előttem a fórumon,most meg teszem én is,a ritkaságok jelentős része azért az,mert a lőtéri kutyát sem érdekelte a megjelenés idején,tudjuk volt bőséges kínálat a 80s években,és az igazán jól sikerült zenék,nem maradtak ritkaságok
.
Szóval én nem veszek meg minden sz@rt,csak azért mert rábélyegezik hogy ritkaság! -
Ez a fotó telitalálat!
A képen látható CD-n hallható felvételek minősége,pontosan egy CD walkman-ből hallható hangminőséghez való.
Ilyen célú zenehallgatásra tökéletesen megfelel!
-
ItaloMucsacso70 #104141 Rendben csak kíváncsiságként pár zene ami nekem nincs meg és még keresem.
Ha bármelyikhez tudsz elérhetőséget akkor elhiszem hogy ismersz ilyen mágikus oldalakat!
Tour D'Amour – Man In Love
Two Getting Up – All For Free
Splash Gang – Come Take My Love
Private Movies – Red Lantern
Maryse Bonnet – Tonnerre De Feu
Body Heat – Dancing In The Moonlight (Murder Mix)
Cindy – Soir De Folie
Illusion - Illusion (Holland Mix)
Love Connection - In My Heart
Sherey Champagne – Night After Night
Suzy Q – Fun Fun
Costanza – Fantasy
Az utolsóra elméletileg innen kellett volna kapnom egy privit , de hozzám soha nem érkezett meg.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 11:03:51 -
ez többnyire helyzetfüggő, főleg ha olyan zenét akarok gyorsan, amit nem tudok megvenni hirtelen sehonnan, akkor csak a fekete mágia segíthet 
-
ItaloMucsacso70 #104139 Már leszoktam egy ideje az ilyen oldalakról! 
-

-
de komolyan gondoltam, nem azért, mert nekem megvan, vagy mert működő, eredeti korongon ritka, hanem mert beütöm a 6 kedvenc addkiazenétazonnal oldalamra és 4-nél többtucat példány találat van szinte mindegyikre. tehát úgy értettem, nem a felvétel ritka, legfeljebb a jó minőség. -
ItaloMucsacso70 #104136 Ja 7. 10.
Csak azok is ezer kiadványon szerepeltek már. -
hmm, remek, de talán pont az a leglényegesebb, hogy lossless legyen és jól szóljon, tehát nem vagy átverve,
majd alkalmadtán azért bevizsgálom én is azokat a vm-eket. :) hisz SP bevallása szerint is remasztereltek.
-
ItaloMucsacso70 #104134 "bár egyik sem túl rare "....
Ugye ezt te se gondoltad komolyan?
Mind a nyolc zene olyan ami még igen csak ritkaságszámba ment ez idáig, és kurva drága korongokról való vagy egyáltalán nem is lehet kapni őket.
Az más kérdés ha neked esetleg megvan, de hidd el azoknak akiknek nincsenek kapcsolatai és csak a netről gyűjtögetnek azoknak ez maga a kánaán.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 09:32:06 -
ItaloMucsacso70 #104133 Jól látod.
Még szerencse hogy legalább a kettő Euro Disco ill. Italo Disco kiadványon megjelent nóták valóban lossless minőségűek, és még szépen is szólnak.
Ma már ez is nagy szó sajnos!
-
2 szám biztos jó rajta :) -
bár egyik sem túl rare (sok meg is van nekem is), viszont ezek mind-mind a hallgatható zenékből van végre összeállítva.
-
ItaloMucsacso70 #104130 Az első jó volt, de ez a második az utóbbi évek tartalmilag leggyengébb kiadványa sajnos.
-
nagyjából teljesen egyértelmű,mint ahogy az SP-nél is,ezen régi zenéknél itt is teljesen magán kiadásokról van szó, mindenféle jogi, és szerzői jogi egyeztetések és háttér nélkül (én már azon is csodálkoznék, ha lenne mögöttük egy kis cégszerű valami), nem véletlenül vannak ráírva azok a hülye szövegek sem a lemezekre, és az SP általi cd-ék és vinylek weboldalán is érdekes az, hogy ki van írva, hogy azok a cd-ék és vinylek nem minden országban engedélyezettek (ahol ezen előadóknak még működik a szerzői jogvédelme)
.
kb. te is vagy én is kiadhatnék bármit a nálam lévő zenékből,
ItaloMucsacso Records
Amaximus Records
Wind Records
mind-mind jól cseng :)
-
ItaloMucsacso70 #104128 Van egy olyan rossz sejtésem hogy ez is , és az első része is a már említett Euro Disco ill Italo Disco lost legends sorozatu CD-kről fog felkerülni ezekre a korongokra.
Az meg azért nem az igazi.
Mint ahogy most más kiadók is próbálnak profitálni ebből a kettő sorozatból.
Érdekes idáig senkinek se akaródzott , most meg hirtelen több kiadónak is kedve támadt kiadni ezeket a ritkaságokat.

Rare80 Volume 5
Rare80 Volume 6
-
ItaloMucsacso70 #104127 Nem is tudtam hogy egyforma laminált parkettánk van. 
-
Discogs -
" a barátom haverjának az ismerősének megvan" aláírattal "
Erre a fotóra gondolom a tőled idézett mondat nem érvényes!
Gratulálok a kollekcióhoz,és megkérlek dobj nekem egy infót a minőségről.
Köszi. -
Vágom mire gondoltál!
Lemezgyűjtő ismerőseim között akad olyan valaki kinek meg van ez a lemez,tehát ha akarnék,én is prezentálhatnék egy fotót a korongról.
Ám,idegen tollakkal ékeskedni?.....nem,az nem az én pályám,szánalmas dolognak tartom! -
Hadd nyomozgassanak. Mi meg addig hallgatjuk őket..is..
-
ya, csak... hogy jön ez ide
-
Van
-
ItaloMucsacso70 #104120 ....."Ezt csak az elvei miatt feltételezem, hiszen általában nem tolerálja a warezolgatást.."
Van amit egyelőre még a warezolok is csak nyomoznak.
-
ItaloMucsacso70 #104119 Remélem ennyi is elég.
Samba -
Tudom már: mert jó 
Phil Sun - Dancing On The Beach (Vocal) 1985
-
Erről a Dancing On The Beach jön be nekem..
De miért is?
-
mfn #104116 A héten megjött az oroszoktól a cd.Volt mit hallgatni ma a strandon 
-
Ej Lacám, ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
Tudod jól, hogy aki lemezeket gyűjt, az elsősorban magának gyűjt. Kolléga egyébként (szerintem) a lemezt keresi és nem egy ripet róla.
Ezt csak az elvei miatt feltételezem, hiszen általában nem tolerálja a warezolgatást..
(ami elvileg fájlmegosztást takar) Ha tévednék, majd kijavít ha akar..
Mellesleg az új kollégám, (akit odaát is említettem) ezzel kapcsolatban csak annyit jegyzett meg, hogy ő bizony saját italo gyűjteményből semmit, senkinek ki nem ad a kezéből, a ripekre meg sz@rik. Mivel ő (is) gyűjtő, amit akar és tud, azt beszerez és hallgatja ha lesz ideje. Ami pluszba jött (mert több lett rendelve, vagy mert megunta) az lehet csak eladó..
Magam ugyan nem tartom gyűjtőnek, de a lemezeim kapcsán én is így gondolkodom..
Leszámítva a lemez ripeket, mert részemről tökmindegy, hogy a vinylt hallgatom itthon, vagy az arról készült lossless-t blurayről...
Mivel nyilvánosan nemigen szoktál reagálni (főleg ha egyetértesz
) most helyetted is reagáltam..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.20. 19:18:09