A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is amíg esetleg megkapod.
Glen Spove - Macho<#wave>#wave>
Az eredetét szerintem nem kell csekkolni! <#wink>#wink>
Glen Spove - Macho<#wave>#wave>
Az eredetét szerintem nem kell csekkolni! <#wink>#wink>
Szép megfejtés!<#eljen>#eljen>
Most az enyém vagy ennyire nehéz ( amit kétlek) vagy csak az én feladványaim a kutyát se érdeklik! <#fejvakaras>#fejvakaras>
101972
Most az enyém vagy ennyire nehéz ( amit kétlek) vagy csak az én feladványaim a kutyát se érdeklik! <#fejvakaras>#fejvakaras>
101972
Igen,gratulálok <#eljen>#eljen> " Bonnie Forman – I Want A Man "
Nem volt ez olyan egyszerű hiszen "Eric – Who's Your Boyfriend" nagyon hasonlóan indul.
Nem volt ez olyan egyszerű hiszen "Eric – Who's Your Boyfriend" nagyon hasonlóan indul.
ItaloDisco4Ever !
Csak a WAV peregjen
Nem tudom,ahogy írtam a kiindulópont The Flirts - Danger (remix),ebben teljesen biztos vagyok és abban is hogy más Bobby O szerzemények is elhangoztak abban a műsorban.
Remélem sikerül megtalálni.
Remélem sikerül megtalálni.
ItaloDisco4Ever !
1993??akkor is készült egy remix.Előtte 88 ban,meg még korábban de akkor még Imi nem volt a rádioban,tehát most az 1993-as évre koncentrálok.
Lefekvés előtt jól esett a füleimnek újdonságot hallani.Köszönöm hogy ajánlottad ezt a remek muzsikát.<#taps>#taps>
Úgy látom lesz mit olvasgatnom holnap délelőtt (2 tucat oldal visszafelé)<#nyes>#nyes>
Halihó! <#integet2>#integet2>
ha itt mixrol van szo...akkor az eac nem darabolja szet trackekre...
ha nem arrol van szo :-) akkor uzim targytalan...
ha nem arrol van szo :-) akkor uzim targytalan...
Na ezt nektek😊,egy kis Cay Hume production
😊
😊
Én ezt inkább úgy írnám:
DJ Adrián toppon van ,euro-italo disco és eurodance stílusban + lemezgyűjtésben !
DJ Adrián toppon van ,euro-italo disco és eurodance stílusban + lemezgyűjtésben !
ItaloDisco4Ever !
Ezt szerettem volna érdekességként feltenni https://www.discogs.com/Various-NORA/release/4063432 meg van valahol egy promo cd-m amit cd boltoknak küldtek régen bemutató jelleggel a lemeztársaságok.Azon van még egy jó mix de az is ki van trackelve.
No egy utolsó játék részemről,hogy ki a zeneszerző az adja magát,a rövid részletből megmondani mely szerzeménye,talán nem is oly könnyű.
sample9
sample9
ItaloDisco4Ever !
The Flirts - Danger (remix) a kiindulópont,ha ezt találod valamelyik listán akkor , bingo!
Köszi.
Köszi.
ItaloDisco4Ever !
Ez attól is függ, milyen oprendszert használ.
Nálam a laptopon (amit legtöbbször használok) a win 10 van.
Nagy bánatomra Cooledit nem indul rajta...pedig szerettem<#rinya>#rinya>
Nálam a laptopon (amit legtöbbször használok) a win 10 van.
Nagy bánatomra Cooledit nem indul rajta...pedig szerettem<#rinya>#rinya>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Rar-ba csomagolni legegyszerűbb a Total Commanderrel..
Amennyiben egyenként mindet feltöltöd, én nagyon szívesen összefűzöm neked úgy, ahogy az eredeti lemezen is hallható, vagyis egyetlen track-be..
Tovább tartana elmagyaráznom, mint megcsinálni<#nevetes1>#nevetes1>
Tovább tartana elmagyaráznom, mint megcsinálni<#nevetes1>#nevetes1>
Adrián toppon van EUROBEAT-ben<#eljen>#eljen>
Nekem mondjuk tetszik ez az Atrium zene még,persze sokkal jobban a Doctor Jekyll,Over And Over,Week -End
Nekem mondjuk tetszik ez az Atrium zene még,persze sokkal jobban a Doctor Jekyll,Over And Over,Week -End
Nem tudtam mert nem nagyon volt még ilyen 80-as mixem cd-n ami ki van trackelve.Bár arra gondoltam,hogy analogba kéne átjátszani valahogy mert akkor működne.Én még azt se próbáltam hogy hogyan kell rar-ba tenni egy nótát.Mondjuk kibontani azt már ki tudom<#taps>#taps>
Köszi az infót!
Na ezek a smile-k soha nem voltak az erősségeim.Én még a régi rendszerből vagyok.Még azt sem tudom mi az a Torrent bár valami elképzelésem van róla<#nevetes1>#nevetes1> Most is épp küszködök mert nem tudom hogyan töltsek fel egy megamixet ami több mint 10 számból áll de digitálisan ki vannak trackelve a számok külön rajta.Nem tudom hogyan tegyem fel a mixet egy (számként) track-ként<#fejvakaras>#fejvakaras>
Látod Mucsácsó régi cimborám, itt már csak te értesz meg<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Pont, hogy újat mutattál.
A piros ördögsmile az örülés jele akart lenni.
Sajnálom, ha félreértettél..<#vigyor5>#vigyor5>
A piros ördögsmile az örülés jele akart lenni.
Sajnálom, ha félreértettél..<#vigyor5>#vigyor5>
el fogok adósódni! <#worship>#worship><#vigyor0>#vigyor0><#taps>#taps>
nagyon köszi, az Atrium meg is van, a másikban kicsit bizonytalan vagyok, mert a club remixet nem találom még meghallgatásra sem most hirtelen, az eerdetije meg önállóan nem is passzol a műsor zenei irányzatához.
nagyon köszi, az Atrium meg is van, a másikban kicsit bizonytalan vagyok, mert a club remixet nem találom még meghallgatásra sem most hirtelen, az eerdetije meg önállóan nem is passzol a műsor zenei irányzatához.
A másik 2 keresett zene:
Atrium - Going crazy
https://www.discogs.com/Atrium-Going-Crazy/release/472135
Katie & Carole - Say it to your brother (A Carole eredeti neve Carolyn Jones akinek korábbi lemeze a Let me ber your No.1)
https://www.discogs.com/Katie-Carole-Say-It-To-Your-Brother-Club-Remix/release/1100430
Utoljára szerkesztette: dj adrián, 2016.10.22. 18:04:00
Atrium - Going crazy
https://www.discogs.com/Atrium-Going-Crazy/release/472135
Katie & Carole - Say it to your brother (A Carole eredeti neve Carolyn Jones akinek korábbi lemeze a Let me ber your No.1)
https://www.discogs.com/Katie-Carole-Say-It-To-Your-Brother-Club-Remix/release/1100430
Utoljára szerkesztette: dj adrián, 2016.10.22. 18:04:00
The real DJ play vinyl!
jah igen, teljes műsorkijátszásokat kértem, az összeről,ami csak elérhető, de pont 0%-os volt a sikerélmény.
azért nem semmi ennek a háttér sztorija,amit te mind megéltél.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:42:21
azért nem semmi ennek a háttér sztorija,amit te mind megéltél.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:42:21
köszi a részletes infókat, és hát nyilván csak arra tudok vagy tudtam támaszkodni infóban,amit anno velem közöltek, hisz se haver, se rokon, se régi kapcsolat nem fűzött a rádió bugyraihoz,így ellenőrizni sem volt lehetőségem,mennyire beszélnek félre. <#vigyor0>#vigyor0>
ha esetleg meglelsz valamit,akkor azt majd külön jól megköszönöm! <#vigyor>#vigyor>
és tényleg ezt mondta be, hogy divájn,széj donna, hát emlékszem, még ott azonnal fel is írtam,ahogy ültem egy Videoton Europa Stereo előtt ,ebből is tudom csak!<#vigyor0>#vigyor0>
de ha nem így volt,azt csak egy akkori műsorfelvétel tudná megcáfolni, és akkor majd revidiálom az álláspontom, <#vigyor0>#vigyor0>
bár a lényeg megszületetett,aminek most örülök.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:36:56
ha esetleg meglelsz valamit,akkor azt majd külön jól megköszönöm! <#vigyor>#vigyor>
és tényleg ezt mondta be, hogy divájn,széj donna, hát emlékszem, még ott azonnal fel is írtam,ahogy ültem egy Videoton Europa Stereo előtt ,ebből is tudom csak!<#vigyor0>#vigyor0>
de ha nem így volt,azt csak egy akkori műsorfelvétel tudná megcáfolni, és akkor majd revidiálom az álláspontom, <#vigyor0>#vigyor0>
bár a lényeg megszületetett,aminek most örülök.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:36:56
ottvana kislemez privatba !
ez Gay Buster – Sei Donna ,Vinyl 12 (1991) WAV !
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.10.22. 17:31:11
ez Gay Buster – Sei Donna ,Vinyl 12 (1991) WAV !
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.10.22. 17:31:11
köszi, egy 25 éve vissza-visszatérő emlékmenetet és zeneigényt sikerült lezárni a megfejtéseddel! <#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>