A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ne essetek kétségbe, ha nem megy akkor nem megy. Így is nagyon köszönöm, hogy probálkoztatok. Mindenesetre, ha beugrana valakinek akkor az e-mailemre írjatok.
nick kershaw???
volt vagy 1.50m attól függ honnan nézzük ,hogy magas?
limahl se volt 1.60-nál több...
volt vagy 1.50m attól függ honnan nézzük ,hogy magas?
limahl se volt 1.60-nál több...
What about the forests?
Kezdjük! Ki volt szõke abban az idõben: Limahl, Nick Kershaw? esetleg, A Duran Duran énekese így hírtelen.
Egy nagy benga szõke a buszon énekel, elsuhan egy csaj a kocsival. Mflex pakolhatunk egy másik fórumra, ha ezt nem fejtjük meg!!
Sajnos nem Fancy és nem Ravel. Még esetleg annyi, hogy a srác nem volt a legfiatalabb, kb. 30-as lehetett akkor.
Bigalexander! Ha ezt nekem szántad akkor az e-mailem-re elküldhetnéd [email protected]
Eddig 100 % -ig biztos voltam a címében. Biztos hogy Bolero. A busz inkább nem 100 %, lehet, hogy villamos vagy troli, de a három közül valamelyik.
Sanyaaa az én obi-m az könnyebb megvan az elõadó meg a cím is...
más kérdés ,hogy maga a szám nincs meg...
más kérdés ,hogy maga a szám nincs meg...
What about the forests?
phhhhhh egyre jobb lesz
igazi rébusz, nem baj megfejtjük...
valami más nem jut eszedbe?
100%hogy bolero a szám címe?
igazi rébusz, nem baj megfejtjük...
valami más nem jut eszedbe?
100%hogy bolero a szám címe?
What about the forests?
Nem James Last. Valami olyan dereng, hogy mintha egy buszon énekelne a srác és mellette elhalad a csaj egy kocsival. De ez csak dereng, egyáltalán nem biztos.
sajnos nem tomita, ha látnám a nevét azonnal tudnám, hogy az az
most jutott eszembe
tomita-nak is volt boleroja csak hát az elvont szinti zene..
tomita-nak is volt boleroja csak hát az elvont szinti zene..
What about the forests?
Magasabb az átlagnál.
A stilusa valószínüleg pop
Tudom nem egyszerû amit kértem, de hátha beugrik valakinek. Esetleg, ha tudnátok ajánlani egy-egy oldalt, ahol megtudnám nézni, lehet az is segítene.
és ez milyen stilusu zene ?
azt látom,hogy lassut írtál ,de italo ,pop,rock milyen müfaj?
azt látom,hogy lassut írtál ,de italo ,pop,rock milyen müfaj?
What about the forests?
Kedves rujcika?(szép neved van komolyan)
tényleg nem tudom talán vki más<#nemtudom>#nemtudom>
tényleg nem tudom talán vki más<#nemtudom>#nemtudom>
What about the forests?
A Ravel meg van, nem az kell.
Igen, egy magas, szõke hosszú hajú srác. sajnos tényleg nem tudok többet.
magas, hosszú szõke hajú srác énekelte?
Fancy-n kivül ki énekelt még ezzel a címmel?
komolyan mondom,hogy most lövésem sincs
nem értem ,pedig én már sok mindent nem értettem<#hehe>#hehe>
Fancy-n kivül ki énekelt még ezzel a címmel?
komolyan mondom,hogy most lövésem sincs
nem értem ,pedig én már sok mindent nem értettem<#hehe>#hehe>
What about the forests?
no, még 1 kérdésem lenne, bár ez nem csak 80-as évek:
John Denver albuma van valakinek?
John Denver albuma van valakinek?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szevasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Láttam a 80-as években egy videóklip-et, de nem tudom az elõadó nevét, ezt szeretném megtudni. A szám címe egyébként " Bolero " . Annyit tudok róla, hogy egy magas, hosszú szõke hajú srác énekelte. A neve úgy emlékszem, hogy rövid volt, valami ilyesmi mint, Borg, Jörg, nem tudom, ez kéne nekem. Ez a szám egy elég lassú, de nagyon ütemes és a végére fel is gyorsul talán. Azt hiszem egy szerelmi csalódásról szól. Esetleg, ha tudnátok segíteni akkor írjatok egy e-mailt erre a címre: [email protected] Még ha esetleg azt megírnátok, hogy honnan tudnám letölteni, akkor a boldogságom határtalan lenne. Köszönöm a segítségeteket.
Ezt a sok alkoholistát<#hehe>#hehe>
na erre innom kell<#pias>#pias><#pias>#pias>
na erre innom kell<#pias>#pias><#pias>#pias>
What about the forests?
What about the forests?
Amikor megjelent a 450-es bementem Szegeden az Elektron boltba. Bejött egy csávó és kérdezi az eladót, hogy milyenek a paraméterei meg hogy hogy szól. Az meg csak úgy odavetette neki hogy ilyen és így, erre felhangosította az üzletben és otthagyta bunkó módon. Na ez jól meg is maradt bennem. megvettem és soha többet nem mentem be oda. Inkább felmentem Pestre.
Na bocs az anekdótáért!
Megyek is haza inkább! Vár otthony egy kis jó szilva 52-es HP!<#pias>#pias>
Na bocs az anekdótáért!
Megyek is haza inkább! Vár otthony egy kis jó szilva 52-es HP!<#pias>#pias>
Ja a régi szép idõk, nekem is olyan gyors forrásom volt, nem tudom honnét szerezték a zenét, de két héttel mindig Komjáthy Gyuri bácsi és Haluska Imi elõtt jártunk.
ezzel én is vok!
emléxem meddig gyüjtöttem 16000ft-ot 1985-ben!, hogy megvehessem az AIWA "pultos" 450-est, nagyon szerettem azt a decket (15 éves kis pöcs voltam akkor,de hihetelen mennyiségü italoval rendelkeztem,ami megjelent szinte mármeg is volt!
Szép idõk is voltak azok te jó ég!
emléxem meddig gyüjtöttem 16000ft-ot 1985-ben!, hogy megvehessem az AIWA "pultos" 450-est, nagyon szerettem azt a decket (15 éves kis pöcs voltam akkor,de hihetelen mennyiségü italoval rendelkeztem,ami megjelent szinte mármeg is volt!
Szép idõk is voltak azok te jó ég!
What about the forests?
Kellene vmi normális net, kicsit felturbózni a gépet meg egy rakás szabad idõ egyszer a nethez, meg ahhoz hogy meg is hallgasd vagy nézd amit letöltesz!
néha talál ott az ember jó dolgokat, egy cimborám most töltöget valami 5.1-es kódolású wav-okat, azt mondja iszonyú királyúl szólnak!