A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Standard:-))))) Minél komaptibilisabb, annál jobb másnak is:-))

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
Mizus alex,nagyon csendben vagy?

Szimistyle
Phil Collins - ...Hits l 1998 l 10. Both Sides Of The Story
320 AAC HQ
1411 WAV HQ

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

bigalexander
azt szerette volna mondani v,hogy ne legyen codec.

sziasztok jo éjt.

bigivan
Kedves Szimi!
Néked pláne sokat köszönhetek, ezért csak egy kérdésem van : melyik legyen: - FRAUENHOFER MP3 CODEC vagy
- Standard

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Szimistyle
Akkor had jöjjön WAV-ban is ez a Will You. Kiráz a hideg attól a szaxi szólótól:-)))

bigivan
Most igen boldog vagyok, hogy rájöttem a grabbelés és a föltelepítés néhány ( ha nem is sok ) fortélyára!Ma éppen egy éve lógok a neten, s a 80-as évek zenéi topicon,ezen idõ alatt 12 cd-nyi anyagot gyüjtöttem össze, ez kb. 160 dal. Köszönet Mindenkinek, akik ezt lehetõvé tették!!! Mától viszont én is nem csak haszonélvezõ, hanem akár föltelepitõ is lehetek! Van mibõl.... Itt ezt a dalt köszönetképpen küldöm, ráadásul ezelõtt 3 vagy 4 hónappal meg is ígértem vkinek, hogy fölrakom.S az ígéret szép szó....
Hallgassátok tehát HAZEL O'CONNOR WILL YOU cimû korszakalkotó eposzát! Íme:Ráadásul, olyan formátumban rakom föl, amilyenben csak akarom!!!http://www.speedyshare.com/189132958.html

Szimistyle
Tökéletes:-))) Csak így tovább!

mari68
nehogy megsértödj,mi van veled nem lehet viccelni különben is a rapid-ra vagyok mérges,ne vedd magadra hogy a fenébe ne örülnék az albumnak<#puszis><#puszis><#puszis><#taps><#taps><#taps><#puszis><#puszis>

Szimistyle
Milyen verzió. Egy 5:27-est kaptam 320-ban. Minden egyéb érdekel akár wavban is

Szimistyle
Mari, ha kihúzod a konektorból a modemet és pár másodperc múlva visszadugod, akkor elvileg nem kell várni csak arra, hogy újra legyen kapcsolatod. Ja és bocs, hogy segíteni akartam:-( Máskor nem fordul elõ:-(

bigivan
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!

bigivan
Megpróbálom megint, hátha összejönhttp://www.speedyshare.com/965266648.html

mari68
hát szimi jól kitoltál velem most várhatok még fél orát mire elindithatom a 2. letöltését<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> fene ezt a rapid xart hogy annyit kell rá várni<#gun><#gun><#gun>

bigivan
A kulcsszavak pedig a Blackmore korábbi zenekaraira vonatkoznak!

bigalexander
mindegy csak feltevés nem fontos.

keresed még snap - rhythm is a dancer t?

bigivan
Nem tudom melyik volt, vmikor MA kora délutáni bejegyzésem volt,egymásután kettõ is,ott az egyik /speedyshare/ elõadja a dalt!!!

Szimistyle
Biztos késõ van már, de én ezt nem értem. Ne haragudj...

bigivan
Ja, persze nem írtam a kulcsnevet, azt, hogy DEEP PURPLE és, hogy RAINBOW!!!!

Szimistyle
Wazze, melyik hsz ez? Ne is törödj a rossz linkkel. Profik vagyunk wazze<#hehe><#hehe>

bigalexander
nem hanem vannak az uppok és a végén egy hszben pl:
akármi album-akárkitöl
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
www.akármi.com

2.akármixxxxxxx
www.akármi.2.com

3stbstb

nem kötelezö meg amugy is elolvasom ,hogy mi volt csak letöltésnél egyszerübb lenne.

bigivan
Elnézést mindenkitõl a kora délutáni ökörségeim miatt, de megmondom õszintén fogalmam sincs, miért nem lett teljesen jó a linkem, pedig igyekeztem ezerrel!!! Láttam, azért néhányan levették, nekik néhány szó a zenérõl. A dalt egy Richie BLACKMORE nevû úr szerzette, és játsza, aki a 90-es években létrehozott egy "Blackmore!s Night" nevû formációt,
ahol a T és K. felesége, egy bizonyos CANDICE NIGHT az énekesnõ.Ugye, innen a zenekar neve is. / Blackmore's Night/. Nekem ez mindenképp a kedvenc zenekarom, nem beszélve arról, hogy ez igazi, vájtfülû ZENE.
Ha a linket begépelitek, le lehet tölteni, sztem érdemes!!!

mari68
<#integet2>Jó éjt!

Szimistyle
Úgy érted, hogy egyben menjen fel amiatt, mert akkor nem kell 7 oldalt végignyálazni?

bigalexander
Én tudtam hátrébb menni 7 oldalon szedtem össze szimi phil collins át.

Csak feltevés ha ez igy menne tovább lehetne egy album up végén egyben ki linkelni .

Nem kötelezö csak egyszerübb lenne letölteni ha már albumrol van szo.

Szimistyle
Szia! Nekem mindehogyan mûködik. Lépj ki és vissza

Claud
Na jóccakát Mindenkinek!<#wave>

Claud
Próbáld meg a jobb felsõ sarokban az "oldalak"-nál!

bigivan
Szevasztok!
Vki tehetne nekem egy szívességet, megmondhatná, hogy hova lettek a 18:57 elõtti részek??? Ahogyan nézem, akkor vmi katasztrófa történhetett, mivel nálam nem lehet elõbbre menni a rendszerben és idõben, egyszerûen nem ad semmit a szerver!Hol lehetnek az ezen ídõpont elõtti bejegyzések? Vagy lehet, hogy ez csak nálam probléma!?
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!

Szimistyle
Fasza munka volt Claud. Köszönöm a WAV társadalom nevében...

Claud
És az utolsó:

09 Boytronic - Luna Square (Deadline Mix)(wav)
http://www.speedyshare.com/947504665.html

Szimistyle
Akkor ebbõl egy modem restart lesz asszem:-(

Szimistyle
Phil Collins - ...Hits l 1998 l 9. Separate Lives
320 AAC HQ
1411 WAV HQ

mari68
nem tom de ez is rapid de hál isten elfogadható 35-37-tel jön le pedig nem nagy netem van nekem sem!!!!!!!!!!!!!

Szimistyle
Szívesen!

Szimistyle
Akkor nem tudom mi a fakk van, de most minden lassú:-(
A depositról jön le egy 280 megás cucc 7,3-al.... Szerinted?<#falbav><#falbav><#falbav>

mari68
NEKED IS KÖSZI!

mari68
KÖSZÖNET A MAX HIM-ÉRT

Claud
-----------------------------------------------------------------------------------------------
\Max Coveri - Run To The Sun\(192 kbps)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
cover
01 - Toy Boy
02 - Come Back
03 - I Wanna Love You
04 - Dance Dance Dance
05 - Hang To Your Loving
06 - Fun Fun Money
07 - Gimme All Your Loving
08 - Falling In Love
09 - Run To The Sun
10 - Bye Bye Baby
11 - One Two Free
12 - Set Me Free
13 - Midnight Radio
14 - Bye Bye Bye
15 - One More Time (Remix)
http://rapidshare.com/files/5694289/MC.rar.html
csak csórtam!thx STOlet!
pass:stolet

Szimistyle
Keresem: Den Harrow - Day By Day (Remix) (5:39) WAV-ban, vagy 320-ban

Claud
08 Boytronic - Trigger Track (Tremendous Trendy Trouble Track Mix)(wav)
http://www.speedyshare.com/943112152.html

Claud
Az tuti nem az!

A rapidról nekem az elõbb 280-300-al kúszott át a gépemre egy max Coveri lemez.A rapidnál nagy lelassulást én még nem tapasztaltam eddig!

Szimistyle
Én sajna a Talk Talk such a shame c. zenéjérõl beszéltem, de kétlem, hogy erre gondoltál.

Claud
Wind Bá'! Mi lesz a Moulin Rouge-aimmal?Vagy csak költõi kérdés volt amit feltettél?<#nyes>

Szimistyle
Nekem ugyanaz wazze. Most a rapid lefelé 4,9-el jön. Michelle Wild csak 3 óra múlva lesz hard... drivon:-))))))
Baxa meg.

Claud
Nekem a netem amúgy sem hasít, de nem mindegy hogy 20k-val vagy 6-tal "hasít" felfelé az anyag!

Claud
Nézzük (ill. hallgassuk) meg, de nem hiszem, hogy az lenne az<#whatever>

Szimistyle
Ma egész nap az, illetve tudod mikor gyors? Délelõtt akkor hasított...

Claud
Nekem csorog felfelé a boyti,de ez a qrva speedy rohadt lassú.Nem is tudom miért nem a rapidra nyomom<#nemtudom>
Max Him-eket keresem én is neked<#wave>

Szimistyle
It's A Shame:-(((
Such a Shame nem jó?