A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
AHhhhaaaaaaa

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

sanyaaa
sanyaaa
Na még egy pelenkás:
szente csabika

sanyaaa
Wazze itt ülök a kocsmában, passz!

Szimistyle
Sanyaa ez meg van Neked? Jaki Graham - Set me free (extended) (6:42 körül)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Ez van:-( Úgy nekem is:-)

AlterEgo5561
Hali! 7:49, de sajna csak 128-ban van meg. <#nemtudom>

Szimistyle
Keresem: Mozzart - Jasmin China Girl (Far East Rmx) (07:50 körül)
Köszi

Szimistyle
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

sanyaaa
Marinak és Janinak egy pelenkázós hangfelvétel, ha még nem ismeritek:
telefonos marhaság

sanyaaa
Kenny Thomas cd<#hehe>
elég lesz 320-ban

Szimistyle
Phil Collins - ...Hits l 1998 l 12. Sussudio
320 AAC
1411 WAV

Szimistyle
Sannya adj egy pohár Tokajit wazze...
Nyomasd a kérdésed wazza

sanyaaa
Nekem is!<#hehe>

Szimistyle
Wazze felkiáltójel:-)))))))))
Lapozz vissza az éjszakai szekcióba. Van pár kérésem<#confused><#duma>

sanyaaa
sanyaaa
Wazze semmit nem látunk!

Szimistyle
illetve ilyet <#hehe><#hehe>

Szimistyle
Akkor tudtok segíteni, ha ilyet láttok: file:///Users/admin/Desktop/!.gif
Hajrá!!:-)))

Szimistyle
Ja egy kicsit elfelejtettem az órára nézni:-)

shirak
F5

Play it loud!!

sanyaaa
Jöhet Cimbi!

sanyaaa
Szewasz Szimi!
Úgy látom átpártoltál a baglyokhoz, éjszakai életet élsz.

JoeFromHun
Van ilyenem ha valakit érdekel a mai nap folyamán valahová fel tudom tenni (320-ban)

Üdv:JOE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

carterx
ja ok,gratulálok <#taps>

shirak
le vagyok maradva 10 oldallal, de azert itt vagyok<#nyes><#vigyor>

Play it loud!!

Szimistyle
Szasztok:-)

shirak
30

Play it loud!!

sanyaaa
Megvan maga a mix is, de ahonnét letöltöttem, azok úgy látszik nem értenek a lemezkép készítéshez, sem a rippeléshez és ezért hallatszik az ugrás néhány helyen a trackek között. Hiába estem neki Soundforge-al sajnos a hiányt nem lehet pótolni. A címe talán: Funky Mix 90's

bigalexander
mi a mix cime ? kb (de nagyon ismerös ,hogy megvan valahol)

ez igy külön külön megvan mind gondolom neked is.

sanyaaa
Szewasztok Skacok!

Bigalex: Légyszi nézz már utánna ennek a mixnek, lehet Neked megvan:

Igy kezdõdik:
1. Beatsystem - Fresh
2. Black Machine - How gee
3. Flip da Scrip - Everybody funk now

és a vége:
22. En Vogue - My lovin
23. Madonna - La is la Bonita

Jó lenne lemezképben + cue, ha megvan.
Köszi: Sanya

bigalexander
hali.

1.persze mert neki kéne a minöség.
2.nem mindenkinek van gyors nete pl.csövi 56k pár megát leszed de 50-100 nem biztos .

szerintem náluk is ugy lehet ,hogy speed kérdése.

bigivan
Jó reggelt Mindenkinek!
Sztem az, hogy ki milyen formátumban nyomja fel a zenéit leginkább az idõtényezõn múlik. Nekem már 40 perce megy felfelé a speedyshare-re a Hazel O'Connor dalom,de még mindig csak 49 %-nál járok. Talán délig felmegy egy 3:00 perces szám,ami qrva sok, még akkor is. ha Wav formátumban araszol. Gondolom én, hogy minél kevésbé jó a minõség, annál gyorsabban tölthetõ. De én még alapfokú töltögetõ vagyok csak!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Szép napot!
Csak benéztem!<#integet2>

Laserdance - Transatlantic (remix)
shirak
tenyleg jo lenne ha a forum mutatna, hogy hany aktiv tag van font es hany vendeg

Play it loud!!

Szia!

Nagyon köszönöm, ezt a változatot kerestem!

mflex
Wazze, én ezeket nem értem BORI is 192-ben pakol zenéket.
Nem biztos , hogy erõltetni fogom náluk a minõségi zenéket,bár mindig aggódnak , hogy min. 320-ban töltsek fel, de ezeknek meg úgy veszem észre egyre xarabb minõségû zenéik vannak, ergo én a newshot-ról vagy 2 hónapja nem is szedtem le semmit,asszem hanyagolni fogom az egészet , inkább itt wav-ozok..

Linda Jo Rizzo-t feltolják 128-ban ? brrrr
Rakjam fel nekik a Cd-t wav-ban?<#hehe>

Elmehetnek...

What about the forests?

mflex
Hali Claud!
Látom ,már Te is írtál "oroszföldön" a topicomba? <#nyes>

What about the forests?

mflex
Mivan "bement"...<#hehe>

What about the forests?

mflex
Jó reggelt!

What about the forests?

Szimistyle
Keresem: New Baccara - Fantasy Boy (Club Remix) 320-ban, mert WAV-ban úgy sincs:-((

Szimistyle
Phil Collins - ...Hits l 1998 l 11. One More Night
320 AAC
1411 WAV

Szimistyle
Keresem: Patty Ryan - I Don't Wanna Lose You Tonight

Szimistyle
Ki meri bevállalni az Italo Disco Mix Vol. 1 WAV-ban történõ felpakolását? Nagyon hálás lennék!

Szimistyle

Keresem: Alphatown - Hey Robin (Extended Version) (6:17 körül) WAV-ban
Köszi

Szimistyle
Dehogy-dehogy...Szia

mari68
na ez jó megállt a letöltésem a MH Parti 2 ugy ,hogy 1 másodperc volt hátra most kezdhetem elöröl és 1 órát ir rá ez nagyon jó!!!!!<#rinya> de inkább megyek aludni ugyis magamra haragitottam szimit még arra sem méltatott,hogy reagáljon a hsz-emre (#25539 erre) hát igy jártam pedig én tényleg nem akartalak megbántani szimi,de igérem ezután nem zavarlak többet!Azért sajnálom a dolgot<#integet2><#integet2><#integet2> JÓ ÉJT ANNAK AKI MÉG ITT VAN!!!

bigivan
Megmondom õszintén, a tököm tudja, hogy a kérdésben szereplõ 2 fajta WAV micsoda, de a gépem megkérdezte! Holnap de. föltelepítem, most megyek már dögleni, holnap, vagyis ma munka lesz, van!!
Gute Nacht, for Everybody!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Szimistyle
Alex badta a kulcsot és szunyál egyet:-)
Most kezd gyorsulni a net, úgyhogy én meg belehúzok...

bigalexander
köcce a kérdést kicsit sok volt ez a hét pedig csak kedd (alig szerda)van.

de mostmár tényleg