A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy ismeros kerne:
Savage - Radio
Grover - New York City
megvan valakinek?
Play it loud!!
Vidám katona dal - Erdõ szélén
m4a (AAC)
320 kbit/sec
Jó szórakozást!!
SUPERFIDELITY
http://www.speedyshare.com/523752356.html
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Most egy OFFTOPIC következik! Remélem, jól srájboltam! Kellene nékem némi-nemû segítség!! Jövõ hét közepén megyek ECDL-es vizsgát tenni 7 modulból is, ha lúd, legyen kövér, s kellene nekem vmi segédanyag az ACCES nevû táblázatkezelõhöz. Itt sok hozzáértõ forog, legyetek olyan jók, adjatok vmi szakmai tanácsot, hogy hol lehet ezt a qrva Accest megtanulni, pontosabban a mûködésének utána nézni.Elég, ha megtalálom a vizsgakérdésekre a megoldásokat! Cserébe majd küldök az 1650-es évekbõl vidám katonadalokat, 5 kbit/sec sebességgel, quadro monoban!Ez a legújabb fejlesztés, abszolút HIGH END minõség!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Megabyte - Powerplay.m4a - 320
megabyte - gyanus ez nekem mflex hátha megmondja roluk a frankot
Optical Image - High Grounds.m4a - 320
Nekem tetszik.(ez egy dupla cd sosem hallgattam meg normálisan)
Köszi
Köszi
Más: Ki kérte a Kool And The Gang-et?
ha valakinek megvan ,nyomja fel....köszönöm<#worship>#worship>
Chris De Burgh - The Lady In Red l 320 AAC
moment és jön 320 verzio is....
RICKY LAYNE - HEART TO HEART /maxi/
CAROL-O - ONLY 4 LOVE
mikor lattam a hsz-t aszittem osszeesek es magam melle ulok.
persze rogton megkerestem!!!
Play it loud!!
szimi itt a hibakod (iTunes)
320AAC(Soul II Soul - Happiness 1989)
http://www.speedyshare.com/837812457.html
Tudna valaki segíteni?
Ken Laszlo-Madame
Loris Hilldebrand-Blue Heart
Leroi Gomez-Wonderful World
Boy-Broken Wings
<#worship>#worship>