A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
valami gebasz van itt.
felirtam egy cdre mindket verzsont, hogy lassam tenyleg olyan jo-e member cuccosa<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes> de csak egy szamot mutat a lejatszo.
vajon azert mer nem ismeri a mp4-et?<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
na nem baj, tegnap foltett valaki egy univerzalis konvertalot(nem a villamosszekre gondolok<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor> noha az is jo dolog) es azzal atalakitom.
ha atalakitom mp3-ba vagy wma-ba veszit a minosegbol?
felirtam egy cdre mindket verzsont, hogy lassam tenyleg olyan jo-e member cuccosa<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes> de csak egy szamot mutat a lejatszo.
vajon azert mer nem ismeri a mp4-et?<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
na nem baj, tegnap foltett valaki egy univerzalis konvertalot(nem a villamosszekre gondolok<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor> noha az is jo dolog) es azzal atalakitom.
ha atalakitom mp3-ba vagy wma-ba veszit a minosegbol?
Play it loud!!
Vn egy új Jean Michel Jarre Remastered Cd-ém,valami elképesztõen szól...
Na mindegy majd ,ízelítõnek feltolok belõle, persze wav-ban, másképp nem is érdemelné meg :-)
Na mindegy majd ,ízelítõnek feltolok belõle, persze wav-ban, másképp nem is érdemelné meg :-)
What about the forests?
Szimi (És Mindenki aki szereti ) !!
VAn még két Alphatown zeném, amit nem tettek rá az albumra :
Alphatown : Runaway (Extended Mix) .AAC
és
Alphatown : Heart To Heart ('89 Remix) .AAC
Most csináltam elõször .AAc-t, szóljatok ha elbarmoltam valamit !!!!
Ez a Tom Hooker nagyon jo zene, reg hallottam! (csak tul sok benne a kilobit) <#hehe>#hehe>
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Egy apro velemeny kikivankozik belolem, mert joparszor felbukkant a tema az utobbi idoben es mar nem birok szo nelkul elmenni mellette.
Tenyleg nem ertem miert baj az, ha jo minosegben rakjatok fel a zeneket. Ahelyett hogy orulnenek hogy van egy forum ahol olyan emberek jottek osze akik minosegben gondolkoznak. 128 meg 192-es zeneket millio helyrol be lehet szerezni, de 320-hoz mar igen nagy szerencse es sok-sok-sok keresgeles kell, WAV-rol nem is szolva. En nem tudok mas helyet ahonnan lossless tomoritett vagy tomoritetlen zeneket lehet lehuzgalni.
Akinek nem tetszik igy, nem szedi le. Ha meg a netje lassu a meretes fajlokhoz, csak kernie kell es megkaphatja kicsiben is. Legalabbis eddig en igy vettem eszre.
En ugy 4 honapja talaltam ratok es orulok hogy ebbe az iranyba ment es ide forrta ki magat ez a forum. Rengeteg jo minosegu es remek zenet koszonhetek nektek es olyan ritkasagokat is amiket
CSAK ITT LEHET MEGTALALNI, MAGANGYUJTEMENYEITEKBOL hazilag bedigizve, bakelit maxikrol!!
Na csak ennyit akartam mondani. Csak igy tovabb! <#eljen>#eljen>
Szep Napot!
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Egy apro velemeny kikivankozik belolem, mert joparszor felbukkant a tema az utobbi idoben es mar nem birok szo nelkul elmenni mellette.
Tenyleg nem ertem miert baj az, ha jo minosegben rakjatok fel a zeneket. Ahelyett hogy orulnenek hogy van egy forum ahol olyan emberek jottek osze akik minosegben gondolkoznak. 128 meg 192-es zeneket millio helyrol be lehet szerezni, de 320-hoz mar igen nagy szerencse es sok-sok-sok keresgeles kell, WAV-rol nem is szolva. En nem tudok mas helyet ahonnan lossless tomoritett vagy tomoritetlen zeneket lehet lehuzgalni.
Akinek nem tetszik igy, nem szedi le. Ha meg a netje lassu a meretes fajlokhoz, csak kernie kell es megkaphatja kicsiben is. Legalabbis eddig en igy vettem eszre.
En ugy 4 honapja talaltam ratok es orulok hogy ebbe az iranyba ment es ide forrta ki magat ez a forum. Rengeteg jo minosegu es remek zenet koszonhetek nektek es olyan ritkasagokat is amiket
CSAK ITT LEHET MEGTALALNI, MAGANGYUJTEMENYEITEKBOL hazilag bedigizve, bakelit maxikrol!!
Na csak ennyit akartam mondani. Csak igy tovabb! <#eljen>#eljen>
Szep Napot!
Jó Reggelt Mindenkinek !!!
Visszaolvasva a tegnapi napot, úgy nézem, lassan átmegyünk Mónika Show - ba.... <#csodalk>#csodalk>Befjezhetnék már ezt a fájlmizériát! Nem tetszik, nem tölt, KÉSZ !!!!!
És Egy kis Kérés :
BINGOBOYS : Show Me How To Dance - Valaki feltolná nekem ?
Visszaolvasva a tegnapi napot, úgy nézem, lassan átmegyünk Mónika Show - ba.... <#csodalk>#csodalk>Befjezhetnék már ezt a fájlmizériát! Nem tetszik, nem tölt, KÉSZ !!!!!
És Egy kis Kérés :
BINGOBOYS : Show Me How To Dance - Valaki feltolná nekem ?
HALIKA MINDENKINEK!!!!!!!!<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Miért lenne baj? Nekem az eredeti megvan, de a scannerem a cégnél egy nagy fos.Ha nagyobb felbontásban scanneltem, be sem olvasta. Köszi a többiek nevében is!<#wave>#wave>
nem tom Alter Ego, igy kertek tolem is.
azert rakerdezek, hogy ki a hangom ez a Grover<#fejvakaras>#fejvakaras>
azert rakerdezek, hogy ki a hangom ez a Grover<#fejvakaras>#fejvakaras>
Play it loud!!
A debreceni Radio Max-on hallottam már többször is egy zenét.
Szerintem olyan 80'-as évek elejérõl származik.Egy nõ énekli,és csekély angol tudásommal mintha azt venném ki a refrénbõl hogy Dexter.Valaki esetleg ismeri?Köszönöm.
Szerintem olyan 80'-as évek elejérõl származik.Egy nõ énekli,és csekély angol tudásommal mintha azt venném ki a refrénbõl hogy Dexter.Valaki esetleg ismeri?Köszönöm.
Ez eddig itt még nem volt: I Start Counting - Loose Him
sziasztok,
egy ismeros kerne:
Savage - Radio
Grover - New York City
megvan valakinek?
egy ismeros kerne:
Savage - Radio
Grover - New York City
megvan valakinek?
Play it loud!!
Nos hát, az ígéret szép szó, ÍME:
Vidám katona dal - Erdõ szélén
m4a (AAC)
320 kbit/sec
Jó szórakozást!!
SUPERFIDELITY
http://www.speedyshare.com/523752356.html
Vidám katona dal - Erdõ szélén
m4a (AAC)
320 kbit/sec
Jó szórakozást!!
SUPERFIDELITY
http://www.speedyshare.com/523752356.html
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Sajna ezt én sem vágom az én szaknámban elég csak a hemamuxkuláriskotangens gyökszámitás.(csak vicc volt valaki biztos tud majd segiteni )
Na jó éjszakát!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Hát, ha csak táblázatkezelõ lenne, abban tudnék esetleg segíteni, de az ACCES az egy adatbázis-kezelõ szoftver. Nulláról elég kusza, de ha már belejösz... Sajna nem tok segíteni!
Szevasztok!
Most egy OFFTOPIC következik! Remélem, jól srájboltam! Kellene nékem némi-nemû segítség!! Jövõ hét közepén megyek ECDL-es vizsgát tenni 7 modulból is, ha lúd, legyen kövér, s kellene nekem vmi segédanyag az ACCES nevû táblázatkezelõhöz. Itt sok hozzáértõ forog, legyetek olyan jók, adjatok vmi szakmai tanácsot, hogy hol lehet ezt a qrva Accest megtanulni, pontosabban a mûködésének utána nézni.Elég, ha megtalálom a vizsgakérdésekre a megoldásokat! Cserébe majd küldök az 1650-es évekbõl vidám katonadalokat, 5 kbit/sec sebességgel, quadro monoban!Ez a legújabb fejlesztés, abszolút HIGH END minõség!
Most egy OFFTOPIC következik! Remélem, jól srájboltam! Kellene nékem némi-nemû segítség!! Jövõ hét közepén megyek ECDL-es vizsgát tenni 7 modulból is, ha lúd, legyen kövér, s kellene nekem vmi segédanyag az ACCES nevû táblázatkezelõhöz. Itt sok hozzáértõ forog, legyetek olyan jók, adjatok vmi szakmai tanácsot, hogy hol lehet ezt a qrva Accest megtanulni, pontosabban a mûködésének utána nézni.Elég, ha megtalálom a vizsgakérdésekre a megoldásokat! Cserébe majd küldök az 1650-es évekbõl vidám katonadalokat, 5 kbit/sec sebességgel, quadro monoban!Ez a legújabb fejlesztés, abszolút HIGH END minõség!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
erröl raktam fel a tangerine D- Stratosfear94 et akkor szedtem elö.
Megabyte - Powerplay.m4a - 320
megabyte - gyanus ez nekem mflex hátha megmondja roluk a frankot
Megabyte - Powerplay.m4a - 320
megabyte - gyanus ez nekem mflex hátha megmondja roluk a frankot