A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor rákérdeztem az árára, csak elmosolyodott rejtélyesen az új kollégám és annyit mondott, a neten fellelhető 120 eurótól mindenképp olcsóbban adja majd, de hogy mennyivel, az azon múlik, mi egyéb kell majd még egy füst alatt.."
csak egy dologra figyelj nehogy az 1989-es valóban arany árú maxi helyett nehogy EZT kapd a 120 euro töredékéért, mert még az is sok lesz érte.
Ismerve a lemez 2012-es eredeti árát! <#wink>#wink>
"Szerintem aki több 10000 ft-ot költ 1 audio lemezre, annak már orvosi segítségre lehet szüksége."
Akkor itt párunknak komoly orvosi segítségre lesz szüksége. <#nevetes1>#nevetes1>
Megvan a 89-es és a 2012-es Mira Me vinyl ripje 24 bit/96 kHz-en is mind a kettő nagyon szépen szól bizony. <#eljen>#eljen>
Jármai Mester segítségével!
Barbados Steel & Show Company - Hot Volcano
Amikor rákérdeztem az árára, csak elmosolyodott rejtélyesen az új kollégám és annyit mondott, a neten fellelhető 120 eurótól mindenképp olcsóbban adja majd, de hogy mennyivel, az azon múlik, mi egyéb kell majd még egy füst alatt..
Két hét múlva okosabb leszek majd kezemben a beígért listával.
Most csak ennyit tudok, meg azt, hogy az általa említett 3 - 4 rock EP-t már le is foglalóztam magamnak<#nevetes1>#nevetes1>
Ami az italo disco ritkaságokat érinti maxikon, azt máig sem tudtam megérteni, hogy ugyan mi kerül egy 2 számos EP-n minimum! 120 euróba?<#falbav>#falbav>
A magam részéről természetesen akad olyan italo disco sláger bőven, amit beszereztem vinylen, DE! maximum 2 euróért.
Szerintem aki több 10000 ft-ot költ 1 audio lemezre, annak már orvosi segítségre lehet szüksége.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy 24 bit/96 kHz-en bluray lemezre rögzített Regina - Mira Me maxi lemez hangminősége és az eredeti vinyl hangminősége közt különbséget hall, azzal személyesen rázok kezet bármikor...egy elmeosztályon, ahová való<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.30. 12:33:24
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nagyon vártam már hogy végre megjelenjen a Various - Italo Disco - The Lost Legends folytatása a 6-10 részig.
De számomra elég nagy csalódás a track lista végigböngészése után.
Míg az első öt valóban a nagy és kedvelt szinte aranyáron beszerezhető ritkaságokról szólt hogy csak az első CD listáját nézzem mint PL: Toys For Boys - Your Body, Your Feeling, Regina - Mira Me, Gatsby - Love Sign, Ghery M. & Ocean D. - Love's Emotions
addig a most megjelent 5 CD-n bizony elvétve találtam olyan ritkaságot ami vagy ne lett volna már meg vagy egyáltalán érdemes lenne a beszerzésre sajnos.
6: Album
06.Ubaldo Missoni - Let Me Be Your Man
09. Xario - Are You Leaving
7.Album
08.Lenatti - She's A Moon ( Csak mert nem is ismerem, nem találtam róla semmit a neten)
8. Album
03. Vinicio - Dance You And Me
9. Album
13. David Wolker - Tell Me What You Want To Know
10. Album
03. David Gray - I Wanna Fly (Only For DJ)
Hát ez nagyon soványka az első 5 CD valóban remek ritkaságaihoz képest.
Nem mondom hogy nincs rajta egy kettő jó zene aminek a gyűjtők majd nem örülnek , de azokkal én már rendelkezem egy ideje.
Ha van kedved és időd itt lehet szemezgetni.
Italo Disco - Lost legends
Keresem a következő zenék címét és előadóját.
SHAZAM nem ismeri.
Mi ez a szám 1
Mi ez a szám 2
az egykori házibulik és diszkóklubok nélkülözhetetlen kelléke:
Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You (1984)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.29. 18:03:59
Viszont hosszú évekig több zene is róla lemezeladási rekordokat is döntött..
Számomra ez a példány jutott elfoglalva méltó helyét Zef Greatest Hits Collection's polcán hallhatatlan zenésztársai mellett..
Igaz, ez a jelző egyeseknek meg inkább hallgathatatlan<#hehe>#hehe>
Nekem többek közt ezen a kiadványon van meg nagyon régóta,remekül szól a CD!

ItaloDisco4Ever !
Nancy Martinez For Tonight (1986)
Silent Circle - Stop The Rain In The Night (1986)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.28. 07:12:51

Del Garrett – Hollywood (I Bring You My Heart) CD, Maxi-Single
ItaloDisco4Ever !
A Retro Disco Hi-NRG Blogspot-on vagy a Mixcloud-on is meghallgatható.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.26. 16:02:41
Tommy - Love Beach (single hot).flac
Csak a rend kedvéért: tovább tartott feltölteni a képet és a zenét, mint előkeríteni<#hehe>#hehe>
A slusszpoén, hogy ez teljesen rendben is van<#vigyor>#vigyor>
nála csíptem el ezt, bevallom őszintén soha még csak nem is hallottam róla
most vígan használhatnám akár ezt a pár szerkentyűt is:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.23. 10:46:48
A Zephyr Records fontolóra is veszi a HD Master Audio DVD verzió újra kiadását<#vigyor>#vigyor>
Amúgy lottón nem felezünk. Hacsak nem te vagy az asszony, aki kiment levegőzni picit pár perce, mert akkor nem szóltam<#vigyor5>#vigyor5>
Arvenus visszakerült a hűtőbe. Fél üveg maradt, hátha benéz ma még az öcskös is köszönteni<#nyes>#nyes>
Gratulációdért pedig <#worship>#worship>
Közben mutatom, itt mi szól épp most kaziról:
THE LEAGUE UNLIMITED ORCHESTRA-DON'T YOU WANT ME 1982
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.22. 20:10:00
ha ettől többet nyertél, gratulálok! felezzünk! <#nevetes1>#nevetes1>
én nem, talán 3 számukat szeretem, de ez jó, ha akkoriban hallom valahol, biztos beugrott volna a Usura korában is.
de élmény így utólag is. <#eljen>#eljen>
ha már a feldolgozásoknál járunk erről beugrott a fejemben lévő rengeteg másik hasonló sztoriból egy, ami itt talán még nem volt.
biztos sokan emlékeznek rá,amikor a
S-Express - Theme From S-Express house, korai acid-house zenéje letartolta a fél világot, és a klubokat 1988-89-ben,
valószínű akkor is egy csak szűk réteg ismerte vagy ismerte fel, hogy miről is van szó eredetileg.bár ha jól sejtem a kétféle zeneirányzat rajongói nem közös körökből kerültek ki, így egymással ritkán beszélték meg a hasonlóságokat . 😊
maga az alapok jóval korábban is megvoltak, de összetéveszthetetlenül felismerhetően tőlük származtathatjuk az eredetit
Rose Royce - Is It Love You're After (1979)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.07.22. 19:50:22
1) nyertünk a lottón.
2) ma lettünk 7 évesek 😊 (fotó spolier alatt)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A háttérben pedig természetesen a 80-as évek zenéi szólnak<#szeret>#szeret>
És miért pont Arvenus? Mert Amaximus egyelőre csak Records-ban létezik<#nyes>#nyes>
Magnókazik meg Takt lengyel "gyári másolatok" voltak, egész jó hangminőséggel..
Utóbbiak egy kaptafára készültek és így néztek ki:
talán itt is mindenki ismeri már rég a U.S.U.R.A. 1992-es híres feldolgozását az Open Your Mind-ot..
És az 1982-es eredetijét a Simple Minds-tól?
Simple Minds - New Gold Dream (Maxi) 12"
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.22. 19:16:32
ha a régi magnószalagjaid mind minőségiek lettek volna, nem kéne sóhajtoznod, csak 30 év után bedigizni <#nevetes1>#nevetes1>
remélem, hogy nem -talán lesz időd-, hanem bőven lesz még időd mindenre! <#law>#law>
Deep web sem az én oldalam.
Majd meglesz , talán lesz még időm kivárni. <#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 13:25:33
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 13:21:38
én is meghallgatom, mit rakok be a saját gyűjteménybe, itt csak a példa volt a lényeg
Vagyis másként fogalmazok. meghallgatva barátságos de mikor összevetettem az eredetivel... azonnal leformáztam még a winyót is..
Nyilván autóba vagy "csak hogy meglegyen" teljesen tökéletes hallgatni. De ha tehetitek cseréljétek ellenőrzött forrásból származóra legalább a tudat miatt, h mi az előélete annak a "FLAC" nak.
Csak a WAV peregjen
kivételnek érzem a most szóba kerülteket,mert ezek sem voltak slágerek, de sokkal jobbak a régi ritkaságnak mondott , csak épp tényleg hallgathatatlan zenéknél.
a jókat meg majd jó áron keresd a jövőbeni amaximus records kiadásain <#vigyor>#vigyor>
Sokan leírták már előttem a fórumon,most meg teszem én is,a ritkaságok jelentős része azért az,mert a lőtéri kutyát sem érdekelte a megjelenés idején,tudjuk volt bőséges kínálat a 80s években,és az igazán jól sikerült zenék,nem maradtak ritkaságok <#nevetes1>#nevetes1>.
Szóval én nem veszek meg minden sz@rt,csak azért mert rábélyegezik hogy ritkaság!
ItaloDisco4Ever !
Ez a fotó telitalálat!
A képen látható CD-n hallható felvételek minősége,pontosan egy CD walkman-ből hallható hangminőséghez való.
Ilyen célú zenehallgatásra tökéletesen megfelel! <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
Ha bármelyikhez tudsz elérhetőséget akkor elhiszem hogy ismersz ilyen mágikus oldalakat! <#wink>#wink>
Tour D'Amour – Man In Love
Two Getting Up – All For Free
Splash Gang – Come Take My Love
Private Movies – Red Lantern
Maryse Bonnet – Tonnerre De Feu
Body Heat – Dancing In The Moonlight (Murder Mix)
Cindy – Soir De Folie
Illusion - Illusion (Holland Mix)
Love Connection - In My Heart
Sherey Champagne – Night After Night
Suzy Q – Fun Fun
Costanza – Fantasy
Az utolsóra elméletileg innen kellett volna kapnom egy privit , de hozzám soha nem érkezett meg.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.07.22. 11:03:51