A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor már inkább 100 szor a Take A Chance On Me..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A krokodilos.... így hívtuk a diszkóban, ezt a remek muzsikát....
B oldalos amúgy, de nagyon nagy zene!!!
Ottawan - Qui Va Garden Mon Crocodile Cet Ete (wav)
<#eljen>#eljen>
Band Of Gold - This Is Our Time (Medley)
áron,celofánozott vadonatúj állapotban, megvettem volna az összeg duplájáért is.
Van még egy francia kiadású válogatásom tőlük,azt inkább nem mutatom meg :) .
Egyébként a lemezárakról sokszor leírtam már a véleményem,lehet nagyon jó lemezeket (mint ez is) kifogni nagyon kedvező áron,meg vacak semmit érő ritkaságokat 100-500 € körüli áron.
Tudnék mutatni a gyűjteményemből nagyon drágán beszerezhető CD lemezeket,van több tucat,olyanok is aminek nyomát sem találni a neten,de ezeket inkább nem tolnám egy fórumra fel.
Ezt már mutattam korábban,akkor te nem voltál jelen ,ezért kizárólag neked, nem 1€ lemez,de nem biztos hogy számomra többet ér mint az Ottawan lemez!
Waterfront Home
Ez egyik favorit az albumról.
ItaloDisco4Ever !
még szerencse, hogy akinek ők eredetileg megírták, elő tudta adni úgy, hogy világsláger legyen belőle.

ItaloDisco4Ever !
Többek közt a világ első elektronikus pop zenéje sem 1969-ből..
Ismerős?<#nevetes1>#nevetes1>
Laserdance - Humanoid Invasion (Space Mix) 1986
..meg ez is pörgött többek közt..
Gipsy & Queen - Megamix (1988)
...
H. Harry en H. Hendrik - Hollandse Rep
Nancy Martinez - So Excited (Remix)
Willie Nelson - Always On My Mind (1982)
Imagination - Body Talk
Johnny Nash - Rock Me Baby
Boris Gardiner - I Want To Wake Up With You
Megjegyzem ez a Dead Or Alive dal véleményem szerint,egy pár dallamos ,zajos,a vokálban kiabálos,kornyikálos vacak zene,és egyetlen olyan dalt nem tudok említeni a formációtól ami bennem nyomot hagyott volna.
Ettől függetlenül aki erre a dalra gerjed,váljék egészségére.
Én maradok az olyan kellemes daloknál mint a fentebb említett,amit egy jól elkészített limonádéhoz hasonlítanék,nem igényel semmi különösebb hozzávalót de finom!
S ha már a kiabálós,dögös hangok..... az én ízlésem alapján ez a nyerő!
ItaloDisco4Ever !
Akiben lángol némi lemezgyűjtői szenvedély előbb-utóbb belefut drágábban beszerezhető korongokba,ha kedveli az adott dalt és van rá anyagi fedezete ,vegye-vigye akár 500 €-ért is,én ebben semmi különös dolgot nem látok.
Nem tudhatjuk aki rácsap egy ilyen drága lemezre milyen célból teszi,lehet a dal nagy kedvence és élt az adódó lehetőséggel hogy talált egy eladó példányt + 1000 más oka!
Egyébként ha a nyugati béreket nézzük,500 euro nem egy hatalmas összeg,de azért én is durvának találom az ilyen beárazását egy lemeznek.
Viszont amíg találnak vevőt az ilyen horror áron kínált lemezekre,addig nem lesz változás.
Ha egyszer úgy döntesz veszel egy lemezjátszót,(egyre többen választják) ennél alább ne add az igényed! :)
Denon DP-59L
ItaloDisco4Ever !
Egyrészt (már ha komolyan akarod venni ezt az egész lemezgyűjtési mizériát) vinyl-eknél az egyik legfontosabb tényező a nyomás helye és az préselt lemezek darabszáma. Ezt a discogs féle árrendezést gyorsan felejtsd el, mert nem mérvadó.
Példának okáért (ha elolvastad volna az apró betűs részt is a DOA lemezemen<#nevetes1>#nevetes1>) ott felfigyelhetsz a "holland" szócskára. Ami pedig saját nyelvükön "netherlands". Az ott nyomott lemezek, egészen jól szólnak. És ez fontos tényező.
Ami a discogs árait illeti, tartalmilag és minőségileg is ugyanazt a holland nyomású lemezt,
beszerezheted 1 eurótól egészen 50 euró (+ szállítási költség)-ig.
Mert szerintem nagyon nem mindegy, hogy valamit 300 ft-ért, vagy pedig 15000 ft-ért vehetsz meg..
Tehát nem az ára a fontos, hanem a tartalma.
Biztos lehetsz benne, hogy nem adtam érte 15000-et<#nyes>#nyes>
Aztán beszerez az ember pár surround cd-t is, mert kíváncsi rá hogyan is szól a sztereóhoz képest..
Végül pedig majd rájön, hogy azokat a zenéket, amiket igazán kedvel,
jobb még tisztább és dinamikusabb hangzással hallgatni.
Ezért is próbál olyan lemezeket keresni, amin már ott figyel a linear PCM stereo mellett a DTS 5.1 logó is<#vigyor>#vigyor>
Aztán már szólhat a JÓ zene ezerrel és mindenki happy<#taps>#taps>
de egy első kiadású, makulátlan állapotú drágán adott K. Barre - Right By The Moon vinylen elgondolkoznék,
már persze csak akkor, ha lenne pörgettyűm, de nincs. így egy csomó időt és pénzt megspóroltam. <#nevetes1>#nevetes1>
A szavam is elállt..
Ízlés dolga,s nem hinném hogy neked kellene itt irányvonalat mutatni a jó zenékről,egy dolog az hogy neked mi tetszik illetve mi nem,és nagyon nem helyén való bárkit idiótának gondolni,tartani azért mert neki a másik dal jobban tetszik,esetleg áldozz is rá egy jelentősebb összeget. <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
Stock Aitken & Waterman - Roadblock(Loop Line RMX)
Wee Papa Girl Rappers - Wee Rule (Raggamuffin Mix)
Jonathan Butler - Lies (Extended)
Nadia Dorine alkalmanként 500 € -ért is kelendő vinyl volt a téma.
ItaloDisco4Ever !
Dead Or Alive - You Spin Me Round (Murder Mix) 1984
És mivelhogy még kedvelem is, nem is kérdés, hogy..
Így van ez mifelénk kérem<#nyes>#nyes>
ItaloDisco4Ever !
Én is rábukkantam egy zenei kuriózumra a lemezeim között..
Maga a lemez egy átlagos tribute rock'n roll lemez. Semmi extra, 2002-es svéd nyomás.
Ami viszont különleges róla, az a 7. track...
Basszus, ezt az átlagos Sweet nótát, így feldolgozni, az nem semmi. Az állam leesett<#wow1>#wow1>
Neten ne keresd, nincs.<#miaz>#miaz> Majd átdobom üziben valamikor. Tetszeni fog<#wave>#wave>
Johnny Wakelin - In Zaire (1976)
Ok.