A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
idéznék magamtól:

"Valamint nem azt mondom, hogy ne töltsetek fel hanem, hogy a linkek legyenek elrejtve ne mindenki által hozzáférhetõen"

És nem válaszoltál:

Ha kijönnek hozzád hónapogik kellene bíróságra járnod majd többszázezer forint kártérítést fizetned akkoris ilyen humorosan fognád fel?

Mindenki úgy linkel ahogy akar és amit akar én csak azt kérem, hogy ne terjesszük már ezt a nem büntetendõ dumát ha aztse tudjuk mi a különbség
letöltés és a fájlcserélés között.
Breki33
YouTube képviselõi pedig azon munkálkodnak jelenleg , hogy licencszerzõdéseket kössenek a zenei kiadókkal és tévéhálózatokkal, így legalizálva a felhasználók által szabadon megtekinthetõ jogvédett felvételeket, nehogy bezárásra kerüljön az oldal......
bigivan
És akkor, hogy befejezzük ezt a meddõ vitát, lenne egy korszakalkotó javaslatom !! Saját Kútfõbõl !! Azt mondom, szavasztassuk meg azt a néhány aktív tagot, aki egyáltalán itt serénykedik ! Hogy mírõl ? Arról, hogy õket zavarja-e, hogy 3 - 4 ember felrak direkt linket a topicra, amit, ugye egyszerre le lehet tölteni, s ezzel esetleg jogsértést követ el, s felszólítja e ezen tagokat ezen cselekménytõl való elállásra ! Szerintem ez egyszerû, jól megfogalmazott kérdés, válaszolni is tök egyszerû rá, igen vagy nem !
Ha a többség úgy dönt, hogy igen, megígérem, hogy többé egyetlen dallal sem rontom itt a levegõt !
Kérem a T. Tagságot, szavazni !
Felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy itt nem lehet név nélkül voksolni !!!!
Én, mint a kérdés feltevõje, nem szavazhatok !

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Breki33
Youtube, és a Videobomb nem magyar oldalak ugye de sok filecserélõt
servert bezárattak elég csak az Audiogalaxy-ra, Kazaa, ra Napsterre
gondolni.

Ha kijönnek hozzád hónapogik kellene bíróságra járnod majd többszázezer forint kártérítést fizetned akkoris ilyen humorosan fognád fel?

Mikor a múltkor kiirattam ide az ip címet elég sok privátot kaptam
kb ennyi volt megtudni akár valaki fontos adatát.

De tényleg lezárnám látom hiába beszélek.......
bigivan
Értem, amit írsz Breki, de még mindig nincs válasz, hogy a Youtube, és a Videobomb hogyan létezik ??? Ha ennyiféle szerv van, és mind minket akar megbírságolni !?

carterx
jaja,ok

carterx
aha értem én ! <#vigyor>
akkor maradnak a külföldi oldalak,ott nem baszogatnak minket ,legalábbis nem értjük.

Breki33
ezzel kapcsolatos dolgokat szeretném ott intézni

van alul ahova lehet írni
carterx
majd néha lesd meg hányan töltik le,kiváncsi leszek,mer beszélni nem sokan beszélnek itt napok óta.

Breki33
még egyszer elmondom én nem kitalálom ezeket

hiába hiszed azt, hogy hozzád úgyse jönnek ki ha majd csönget két civilruhás a házkutatási engedélyel akkor rájössz

bevalottan ezzel akarják javítani a statisztikájukat

és ugye most megindultak a DC-s hubok ellen is, errõl is lehet olvasni ha valaki utánnanéz

De látom hiába mondom

Valamint nem azt mondom, hogy ne töltsetek fel hanem, hogy a linkek legyenek elrejtve ne mindenki által hozzáférhetõen

Ehhez próbáltam segítséget nyújtani a korábban ismertetett módszerekkel deha nem tetszik bezárom......
bigivan
Most pedig, mielõtt elvisznek, feltolom az egyik kedvencemet, amit sztem errõl a topicról szereztem be, de már nem tudom, hogy mikor ?! Bár, lehet, hogy a Capishe-ról jött ??
Hiába, ahogy öregszem, egyre hülyülök ! Miért is írtam az elõbb, hogy mielõtt elvisznek ??????

DOLLAR - OH, LAMOUR (EXTRA BEATBOYS MIX

6:52 320

carterx
Max Best Of Dance Collection v

ennyi látható,nem láccik hogy vol???
lenne.

carterx
nemtudom,nem volt semmi az oldalon.
aztán rámentem a music-ra ott bejött minden.

Not Found
This playlist no longer exists.

Try again (refresh)

Go to Group's home page

ennyi volt ai itt-linkelésed alatt,nézd meg.

aztán a musicra nyomva bedobta.

az a fölsõ ujabb album?

carterx
ennyi erõvel az egész országot figyelhetné az a sok buzi mahasz,bsa ráérõs féreg,mivel infóim szerint az ország 90%-a hamis xp-t mostmár hamis vistat használ a gépén,ezzel együtt az összes progi dettó.
plusz a zenék,filmek,képek
de tudtommal ere nincs kapacitásuk,így csak annyit tudnak tenni hogy ha a szolgáltató,vagy valami jóakaró feldobja az illetõt és azt hosszu ideig megfigyelik,majd beszerzik a megfelelõ bírósági papirokat az esetleges tel.lehalgatásra,és akkor elegendõ bizonyítékkal lépnek akcióba.
a szemetek,nemhogy a kábszereseket figyelnék teljes kapacitással hogy a gyerekeink ne legyenek kitéve ilyen barmoknak.

ez az én véleményem.

Breki33
Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen utánna a a letöltés és a fájlcserélés közti különbséggel, mert a kettõ jogilag nem ugyanaz.

Breki33
szval mi volt vele a gond?

nézz meg a multiply-t most
carterx
jóvanakkor megvárom,ezek kellenek!!
ha odajucc pakolgasd már plz.
thx

Breki33
nem véletlen vannak az ilyen oldalak általában regisztrációhoz
meghívóhoz kötve közvetlen linkek eltûntetve

Itt meg minden nyitott google-be csak rá kell keresni és kész

Ne legyetek már ilyen naívak........
Breki33
Online kalózkodás

Az internet egyre szélesebb körû felhasználásával a jogsértések száma is jelentõs növekedést mutat, illetve egyre szélesebb területeket ölel fel. Az Internet anonimitásának legendája mögött nagy számú felhasználóban él még az a tévhit, hogy a világhálóra csatlakozó egyes számítógépek, illetve azok felhasználói nem azonosíthatóak, így a jogsértésekre nem derül fény.

Ezzel szemben a ProArt - a hasonló jogvédõ tevékenységet végzõ nemzetközi szervezetekhez hasonlóan - több száz, illegális tartalmakkal szolgáló oldalt, illetve ezek üzemeltetõjét kereste már meg, és szólította föl a tevékenység beszûntetésére. Ez több lépcsõben történik: a tartalomszolgáltatóhoz, az oldal üzemeltetõjéhez, esetleg az illegális tartalmakra mutató linkek elhelyezõihez írott, elektronikus levélben történõ felszólítással, ezek sikertelensége esetén a szerverüzemeltetõk, tárhely-szolgáltatók, internet-szolgáltatók hasonló tartalmú megkeresésével a jogsértõ felhasználók számára nyújtott szolgáltatások megszûntetése, elõfizetéseik korlátozása, felmondása, illetve súlyosabb esetekben büntetõeljárás kezdeményezése történik.
Breki33
"A MAHASZ-nak különben 1992 óta van saját "nyomozócsoportja" is, melynek tagjai folyamatosan ellenõrzik a piacokat, lemezboltokat, gyûjtik az információkat, akciókat szerveznek, illetve a különbözõ nyomozóhatóságok (rendõrség, vám- és pénzügyõrség, ügyészség) részére szaktanácsadói véleményeket készítenek. Ha illegális hanghordozót talál a csoport, azt kérésükre a rendõrség lefoglalja, a bíróság elkobozza, illetve rendelkezik további sorsáról. Vagy átadják azt a MAHASZnak megsemmisítésre, vagy maguk intézik ezt, bár utóbbi esetben elõfordult, hogy az egyszer már elkobzott anyagot egy év múlva a rendõrség ismét lefoglalhatta, áll a szövetség honlapján. A MAHASZ általában évente szervez "úthengeres akciót", melynek során 40-50 ezer hamis hanghordozót zúznak össze.

A nyomozócsoport nem csak a piacokat, boltokat, de egy ideje az internetet is folyamatosan figyeli, mivel a világhálón az elmúlt években nagy számban bukkantak fel illegális digitális másolatok, általában mp3-as formátumban. Ha ilyen jellegû anyagok nyomára bukkannak, a csoport tagjai megkeresik a szerverüzemeltetõket, megjelölik a kérdéses illegális fájlokat...

peres eljárást kezdeményezzen azok ellen, akik jogellenesen terjesztenek internetrõl letöltött zenei fájlokat, tájékoztatott a

"A közeljövõben a Mahasz is fontolóra veszi a filesharing programok használói elleni kártérítési perek megindítását" - olvasható a szövetség
Breki33
feltöltögetõ néhány tagunk egyike sem tett még fel sosem komplett albumot????

még egyetlen ingyen feltöltõt sem büntettek meg????

nagyon nagy hiányok vannak itt.........
te felállítod a teóriáid, de én konkrét tapasztalatokról beszélek

nem kitalált hanem konkrét bírósági, tárgyalásokról
nemcsak hogy feltöltõket hanem még letöltõket is megbüntethetik

Elég hozzá, de nem akarok tippeket adni.......

Mindegy ezt a témát itt lezártam részemrõl kevésbé nyilvános fórumon folytathatjuk mert itt nagyon nagy tévhitek vannak

Ezenkívûl a feltöltõk többsége megveszi itt az eredeti CD-t? P

bigivan
Ja, meg még valami ! Ha mindenki attól retteg, hogy majd a BSA rászáll, akkor egy idõ múlva már linkelni sem tudtok semmit, mert elfogynak a zenék a netrõl !

bigivan
"De nehogy szemrehányást kapjunk azért, mert megakarjuk osztani másokkal " (Breki)
Eszem ágában sincs szemrehányást tenni, ez egy szabad topic, mindenki azt tesz fel, amit akar ! Majd a közönség kiválogatja, hogy kell e neki, vagy sem !
De azért azt vedd észre, hogy én is, meg Te is ugyanazért dolgozunk, egy hajóban evezünk, csak más eljárással ! De, azért ezek szerintem megférnek egymás mellett is. oder ....

bigivan
Továbbra is tartom a véleményem, mivel nekem anyagi elõnnyel nem jár a ténykedésem, sõt, pénzt fizetek érte, hogy feltehessem Nektek, (megveszem a cd-t, fizetek a netért stb). De tovább megyek ! S ezen azért gondolkodjatok el , amit most írok !! Ezzel a tevékenységünkkel reklámozzuk azokat az elõadókat, akiket az ide járó néhány tucaton kívül, 2007-ben már a kutya sem ismer. Mivel a feltöltögetõ néhány tagunk egyike sem tett még fel sosem komplett albumot, csak bizonyos lemezekrõl pár számot, azt is mondhatjuk, hogy ezek a most már niemand elõadók fizessenek nekünk ezért a jó szolgálatért, hogy az általunk feltett dalok után talán a mostani fiatalok kíváncsiak lesznek rájuk, s esetleg megveszik a cd-iket ! Ez legalább olyan jó okfejtés, minthogy megbüntet a BSA, mert ingyen felrakok néhány számot a netre !
Persze, értem én Breki álláspontját a BSA-val kapcsolatban, de akkor , ugye kérdés, hogy a nagy fájlmegosztók, Youtube, Videobomb stb hogyan mûködhetnek ?? A Youtube-on már több százezer elméletileg illegális fájl van, mégis vígan müxik, még egyetlen ingyen feltöltõt sem büntettek meg !

bigivan
Remélem, hogy igazad van, bár ezektõl minden kitelik ....

Breki33
nem ez sajnos nem így van

itt nem kívánom tovább részletezni aki kérte privátban leírtam a dolgokat

gondolhatjátok máshogy, de ne terjesszetek már ilyeneket
sajnos én megtapasztaltam az ellenkezõjét
addig énis azt hittem, hogy itt csak a pénzért terjesztõket büntetik

Érdekes én mindig találok olyat ami új és érdekel, deha mást nem érdekel ok megtartom magamnak. De nehogy már szemrehányást kapjunk azért mert meg akarjuk osztani másokkal.

Másik meg a multiply-n ugye számonként lehet letölteni és belehallgatni
úgyhogy megdõlt ez az egész érvelés.
Breki33
akkor eddig mi volt a gond?

van 8 lemez (nekem), csak elég lassú a feltöltés
Breki33
Ez április elsejei tréfa.............
carterx
szerinted az emaileket hogy adóztatják?
egyszer már fizetünk a netért is,meg a kötelezõ vonalért egyesek,én igen sajna + havi 4000 + a net 14 ezer

amúgy meg honnan szedtétek ezeket ?

Szuszidi
He he ha maradnak abban a pozícióban amiben vannak akkor megtehetik!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

carterx
köszi,minden ok,lejött mindkét lemez.
nincs több ezekbõl?
ezek marha jó válogatások,csak a legjobbak vannak rajtuk.

carterx
teljesen igazad van a hsz-oddal.!!!
welcome ivan

Frenky70
<#law><#law><#law>

Italo forever
Ha most azt mondom, hogy szívembõl beszéltél akkor páran majd azt mondják, hogy "nyalizok"!
De tudod mit? Nem érdekel!
Végre egy ember, a sok közül aki fel is meri vállalni és aki pont ugyanugy látja ezt a problémát mint Én!
Egyetértünk és külön köszönöm, hogy ilyen jól megfogalmaztad azt, ami az Én álláspontom is!
Tartok tõle, hogy nem vagyunk túl sokan, akik így látják....
Mindegy, bárki-bármit mondhat, Én is maradok a régi felállásban miszerint a feltöltés élteti a fórumot nem pedig a link mennyiség!
Üdv!!<#eljen><#eljen>

bigivan
Lényeg, hogy a szocik rájöttek, hogyan lehet megmenteni a MAGYAR NEMZETET, július elsejétõl megadóztatják az emileket, meg az sms-eket is, az emil 0,027Ft + Áfa, az sms 4 Ft + Áfa lesz. S ez sajnos nem vicc !!!

bigivan
Ebben igazad van, csak , ugye, itt, ezekben az esetekben komoly pénzek is gazdát cseréltek, míg ez nálunk nincsen !

bigivan
Szevasztok, Tagok !
Már megírtam a véleményem a délelõtt felmerült témával kapcsolatban, most megteszem mégegyszer ! Elõre bocsátom, Italo forever véleményével értek egyet maximálisan ! Már több, mint másféléve vagyok regisztrált,
pontosan 2006. július elseje óta, azóta fellinkeltem több száz zenét, egyesével, a speedyre, vagy, ha wav kellett, akkor a rapidra. Így aztán, ha valakit fenyeget bírósági eljárás, akkor én köztük vagyok !
De szerintem ez a dolog erõsen túl van színezve ! Aki ide zenét tölt fel, direkt, a saját gyüjteményébõl, ezt a tevékenységet csakis saját örömére teszi, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül! Tehát, sztem itt már semmiféle törvényi tényállás nem valósul meg, ebben ugyanis az egyik elsõ pont a haszonszerzés bekövetkezte !
Nos, aki itt vette a fáradtságot, átkonvertálta a cd-it, felrakta vmelyik tárhelyre, s még ki is linkelte az sg-re, ebbõl a ténykedésébõl biztosan nem húzott semilyen pecuniális hasznot !!!
Továbbá, azért ez a topic a legjobb formájában mégiscsak arról szólt, hogy ha az embernek kellett vmi jó zene a 80-as évekbõl, akkor feljött ide, beírta, hogy mit keres, s ha szerencséje volt, hamar feltolta neki az a néhány ember, aki akkoriban itt serénykedett ! Ez akkoriban sem volt egy magas létszám! S ugye, még szó sem volt arról, hogy ez csak Italós topic lehet, én magam sem vagyok vmi elszánt Italo kedvelõ. Persze vannak kedvenceim, de azért nem az összes Italos tartozik közéjük. DE, szeretem a 80-as évek zenéit, a Neue Deutsche Wellét, a Ska-t, a rock zenéket meg mindent, ami jó volt !
Az a baj, hogy a topicunk mára gyakorlatilag mindenféle linkelésekre korlátozódik, effektív zene alig alig maradt ! A linkelésekkel is az a bajom, hogy ugyanazok a számok kerülnek ide 100-féle albumon ! Sztem az összes best of 80's, meg Best of italo, meg Best os kutyafüle ugyanazt a 70 - 80 számot variálja !
Megszámoltam, fölkerült az idén vagy 25 CC Catch lemez, mindegyiken ugyanaz a pár szám van rajta ! Persze mondjuk a kevésbõl nehéz újat hozni ...( Ez a Catchre értem )
Mostanában sajna kevés az idõm, beindultak a kerti munkák, de ígérhetem, ha lesz ídõm, azért majd rakok fel néhány nótát a továbbiakban is !
Azt a mondatot, hogy, idézem:"Pont az a cél, hogy a direkt linkek eltûnjenek a fórumról"- képtelen vagyok értelmezni !!!
Én ezt nem így látom, amint már fennt is jeleztem.
De, mivel, De gustibus non est disputandum, ahogyan a bölcs latinok mondták, mindenki maradjon annál, amit helyesnek gondol, Ti linkeljetek, én inkább zenélek helyette!
Ezek az én gondolataim, így hétfõn, ebéd után !

Italo forever
Há most mijjé?<#crazya>
Nelegyélmánilyenizééééé!<#wilting>

Frenky70
Ezt nem tudom elnézni <#ejnye1>

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

Breki33
Hello

Részemrõl sem, csak beszélgettünk
Italo forever
Szia!<#wave>
Részemrõl nem az akart lenni, csak mindig elfelejtem, hogy amit Én mondok abból mindig balhé van...
Majd jobban odafigyelek legközelebb!!
Elnézést mindenkitõl!!<#worship>

Frenky70
Már megint a balhé????

Frenky70
Sziasztok

<#wave>

Breki33
megnéztem ezt a négy számit mindegyiknél elindult a letöltés
Breki33
itt nincs meg

hogy érted, hogy nem megy?

õszinténszólva nem szivesen tölteném fel újra elég sokáig tartott mire 10-esével felment és a nagyja még hátravan
carterx
Sziasztok.

Breki,légyszi dobd már fel a Vol.2 4 utolsót és a Vol.1-et fulbba valahová.a multy se megy.de azok csak kellenének.
thx

Italo forever
Köszi de elég amit Breki leírt!!!<#wave>

Szuszidi
Itt magyarázzam el a veszély forrását vagy inkább priviben! Vagy a mega adásában??

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Breki33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mióta van BSA szoftverrendõrség, van rendõrségi házkutatás ilyen ügyben
van gép lefoglalás, vannak lefoglalt vincseszterek gépek, vannak tanúból lett vádlottak stb.

tudom, hogy a fórum mióta mûködik és tudom, hogy mûködik ez

Tényleg azt gondolod, hogy az a mániám, hogy teljesen nyilvános bárki
által megnézhetõ és könnyen beazonosítható fórumon ne linkeljünk feltûnõen? Hogy ezt csak kitalálom?

Ha gondolod privátban elmesélek dolgokat bizonyos bírósági tárgyalásról ezzel kapcsolatban.

Mondom amig nem tapasztaltam énis ilyen voltam, else hittem volna, hogy ilyen létezik, viszont szól errõl egy fórum itt az sg-n is.

A linkelést azért írtam mert ugye volt az a szöveg, hogy én azért linkelek (nem tõled)

Én nem akarom megmondani senkinek, hogy mit linkeljen és hova, de meg kéne érteni, hogy ez a ti érdeketek is.

Italo forever
Veszélyes egy nyilvános fórum???
Mióta?
Ugyanis ez a fórum már elég régóta mûködik és nem volt soha semmi baj!
Pedig régebben aztán volt kilinkelve elég sok dolog...
Egyébként pedig szerintem senki nem azért linkel hogy felvágjon vele!
Vagy Te ezt így gondolod?
De tényleg inkább hagyjuk, mert látom nem egy malomban õrlünk...
Nem szándékozom belefolyni egy vitába, mondjuk mint Te a Capishe-en...