A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát tõlem legalább 20 ember kért jelszót addig amig meguntam...
Igazából én már a multiply-s számot veszem alapnak.
Sokan else hiszitek milyen veszélyes egy nyilvános fórum.
Énse hittem..............
Fõleg ha egyre népszerûbb egyre többen járnak ide és egyre jobban szemet szúr.
Szerintem ezekrõl a zenékrõl beszélgetni linkek nélkül is lehet.
Én nem azért találtam ki az ftp-t hogy felvágjak vele miket linkelek.......
Igazából én már a multiply-s számot veszem alapnak.
Sokan else hiszitek milyen veszélyes egy nyilvános fórum.
Énse hittem..............
Fõleg ha egyre népszerûbb egyre többen járnak ide és egyre jobban szemet szúr.
Szerintem ezekrõl a zenékrõl beszélgetni linkek nélkül is lehet.
Én nem azért találtam ki az ftp-t hogy felvágjak vele miket linkelek.......
Most az a fontosabb, hogy sokan tartózkodjanak itt vagy hogy sok jó albumot le lehessen tölteni?
Számomra inkább az utóbbi.
Az albumok többsége válogatás mix greatest hits sorozat
amibõl szerintem ha egy szám is hiányzik akkor elég zavaró
lásd: #41847
Szval szerintem egyáltalán nem gagyik legalábbis amiket én leszedtem az ftp-rõl annak 90%-át én megtartottam és jó zenének tartom.
A mixekre válogatásokra ez különösen igaz.
Én meg olyan priviket kapok amiben privátban teljesítenek kérést mert nem akarnak nyilvánosan linkelni. Én megértem õket mert van ez irányú tapasztalatom sajnos.........Magyarán ültem bíróságon olyan ember mellett aki egy mp3-as CD miatt fizetett súlyos százezreket a szakértõ úr díuját finanszírozandó és van akinek a fizetésébõl vonják ezt.....
De ezt nem szeretném itt kitárgyalni
Nem egészen értem ezt az egész problémázást ezen, hogy az a gond, hogy sok album van az ftp-n.
Akit nem érdekel nem tölti le, de mint látható a többséget érdekli.
Linkelésrõl:
Én a multiply-s oldalt linkelem ki ami ugye csak regisztráltaknak látható
Ezenkívül kérdeztem, hogy a videoklippek legyenek-e ftp-n erre nem volt válasz így a videoklippeket linkelem ide valamit a tegnapit az ott leírt okok miatt.
Számomra inkább az utóbbi.
Az albumok többsége válogatás mix greatest hits sorozat
amibõl szerintem ha egy szám is hiányzik akkor elég zavaró
lásd: #41847
Szval szerintem egyáltalán nem gagyik legalábbis amiket én leszedtem az ftp-rõl annak 90%-át én megtartottam és jó zenének tartom.
A mixekre válogatásokra ez különösen igaz.
Én meg olyan priviket kapok amiben privátban teljesítenek kérést mert nem akarnak nyilvánosan linkelni. Én megértem õket mert van ez irányú tapasztalatom sajnos.........Magyarán ültem bíróságon olyan ember mellett aki egy mp3-as CD miatt fizetett súlyos százezreket a szakértõ úr díuját finanszírozandó és van akinek a fizetésébõl vonják ezt.....
De ezt nem szeretném itt kitárgyalni
Nem egészen értem ezt az egész problémázást ezen, hogy az a gond, hogy sok album van az ftp-n.
Akit nem érdekel nem tölti le, de mint látható a többséget érdekli.
Linkelésrõl:
Én a multiply-s oldalt linkelem ki ami ugye csak regisztráltaknak látható
Ezenkívül kérdeztem, hogy a videoklippek legyenek-e ftp-n erre nem volt válasz így a videoklippeket linkelem ide valamit a tegnapit az ott leírt okok miatt.
Így van, ne csak beszéljünk, hanem tegyünk is valamit!
Tessék egy kíváló zene!
Magazin60 - Rendez Vous Sour La Costa Del 256k
És direkt nem az egész albumot linkjét raktam fel!!<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Tessék egy kíváló zene!
Magazin60 - Rendez Vous Sour La Costa Del 256k
És direkt nem az egész albumot linkjét raktam fel!!<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Igy van! Na adás !! De figyelek ám !!! <#guluszem1>#guluszem1>
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
De igazad van! Már annyiszor megfogadtam, hogy nem formálok véleményt akármi történik is de sajna mindig vagyok annyira hülye, hogy ezt elfelejtem...
Egyébként sem kíváncsi rá senki!
Egyébként sem kíváncsi rá senki!
Nem is azért írtam, hogy vita legyen belõle!!!Ez fontos!
Mindenki elmondhatja véleményét, nem?
Attõl még nem lett senkinek baja!
Mindenki elmondhatja véleményét, nem?
Attõl még nem lett senkinek baja!
Ha jól számolom 14 aktív tag van a FTP-n ez igaz nem sok!
(#41865) De ebbõl megint vita lesz urak! HE he én szóltam!
De ha 1-2 link kint van az nem gond sõt élet szerü, de ha viszont mind kint van az már szemet szúrhat! Szerintem megint nincs semmi gond! <#vigyor2>#vigyor2>
(#41865) De ebbõl megint vita lesz urak! HE he én szóltam!
De ha 1-2 link kint van az nem gond sõt élet szerü, de ha viszont mind kint van az már szemet szúrhat! Szerintem megint nincs semmi gond! <#vigyor2>#vigyor2>
Félreértettél!
Nem a nyilvános linkekre gondoltam, hanem arra ami megöli a fórumot!!
Az jó, hogy tudunk prezentálni album linkeket, de ennyit muszáj is??
Ezért mondtam és mondom ismét, hogy sok az új dolog és ez megosztja a fórumot, mivel itt már kevesebbet tartózkodnak.
Nézd csak meg, már kérés nem is igen van, ha van akkor az meg abszolut nem italo vagy 80's évek!
Minek is kérjenek, ha ha letölthetik az egész albumot, persze az más kérdés, hogy némelyiken csak egy-két érdemes zene van rajta a többi gagyi!
Én ezért viszonylag kevés albumot töltök le, mivel csak lehet, hogy egy bizonyos zenét keresek nem pedig az albumot!
Mondom, ez nem csak az Én véleményem!!!
A linkekrõl pedig annyit, hogy meg ne sértõdj, de amikor Én raktam ide ki akkor azonnal ellentmondást nem tûrõen rámszóltál, jelzem jogosan,
viszont azóta ahogy láttam nem keveset raktál ki Te is!
Na most ez hogy van???
Nem bántás képpen kérdem!!!
Nem a nyilvános linkekre gondoltam, hanem arra ami megöli a fórumot!!
Az jó, hogy tudunk prezentálni album linkeket, de ennyit muszáj is??
Ezért mondtam és mondom ismét, hogy sok az új dolog és ez megosztja a fórumot, mivel itt már kevesebbet tartózkodnak.
Nézd csak meg, már kérés nem is igen van, ha van akkor az meg abszolut nem italo vagy 80's évek!
Minek is kérjenek, ha ha letölthetik az egész albumot, persze az más kérdés, hogy némelyiken csak egy-két érdemes zene van rajta a többi gagyi!
Én ezért viszonylag kevés albumot töltök le, mivel csak lehet, hogy egy bizonyos zenét keresek nem pedig az albumot!
Mondom, ez nem csak az Én véleményem!!!
A linkekrõl pedig annyit, hogy meg ne sértõdj, de amikor Én raktam ide ki akkor azonnal ellentmondást nem tûrõen rámszóltál, jelzem jogosan,
viszont azóta ahogy láttam nem keveset raktál ki Te is!
Na most ez hogy van???
Nem bántás képpen kérdem!!!
pont az a cél, hogy a direkt linkek eltûnjenek a fórumról
de ezt már annyiszor elmagyaráztuk......
Ez így túl nyilvános és veszélyes két lehetõség van vagy egy zárt fórum vagy a linkek eltûntetése
de ezt már annyiszor elmagyaráztuk......
Ez így túl nyilvános és veszélyes két lehetõség van vagy egy zárt fórum vagy a linkek eltûntetése
Elõzõ hozzászólásomat rengetegen megerõsítették már priviben!!!!!
Tehát nem csak az Én véleményem mondtam el........
Tehát nem csak az Én véleményem mondtam el........
Habár válaszolhatok saját magamnak is arra, hogy miért van újabban ekkora pangás?
Túl sok lett az "új dolog"!!!
Ftp-Multiply-Capishe és az itt megadott oldalak linkjei ahonnan lehet letölteni!!
Nos szerintem ezek miatt van pangás!
Hiszen csak gondoljunk bele, aki idejön az azért jön ide, hogy beszerezze a régen hallott vagy a gyüjteményébõl hiányzó zenéket!
De mivel ezt nem ugy prezentálja a fórum, ahogy azt régen tette, így mindenki csak hallgat nagyokat és csendben tölti az album hegyeket!!
Ezt jeleztem a fórumnak többször is de.....
Túl sok lett az "új dolog"!!!
Ftp-Multiply-Capishe és az itt megadott oldalak linkjei ahonnan lehet letölteni!!
Nos szerintem ezek miatt van pangás!
Hiszen csak gondoljunk bele, aki idejön az azért jön ide, hogy beszerezze a régen hallott vagy a gyüjteményébõl hiányzó zenéket!
De mivel ezt nem ugy prezentálja a fórum, ahogy azt régen tette, így mindenki csak hallgat nagyokat és csendben tölti az album hegyeket!!
Ezt jeleztem a fórumnak többször is de.....
Desireless - Voyage Voyage (SuperHits)
Desireless, Nightflyer
Voyage Voyage
Pop, Disco, Electro-Dance
1987, 2002
MPEG2 Video, 480 x 576 (4:3), 25.00fps, 6,255Kbps
MPEG-1 Layer 2, 44100Hz 224 kb/s
81.8 MB, 76.1 MB
Rapidshare.com
http://rapidshare.com/files/22970419/voyage1987.rar
http://rapidshare.com/files/22975372/voyage2002.rar

Desireless, Nightflyer
Voyage Voyage
Pop, Disco, Electro-Dance
1987, 2002
MPEG2 Video, 480 x 576 (4:3), 25.00fps, 6,255Kbps
MPEG-1 Layer 2, 44100Hz 224 kb/s
81.8 MB, 76.1 MB
Rapidshare.com
http://rapidshare.com/files/22970419/voyage1987.rar
http://rapidshare.com/files/22975372/voyage2002.rar

Hát hétvégén mostanában sokat voltam máshol :-)
Gondolom mások is jön as jó idõ kimozdulnak az emberek
Én hubokra és ezzel foglalkozó fórumokra jártam reklámozni úgymond
Gondolom mások is jön as jó idõ kimozdulnak az emberek
Én hubokra és ezzel foglalkozó fórumokra jártam reklámozni úgymond
Sajnos ez a pangás ezen a fórumon is egyre gyakoribb...
Régebben pont hétvégén volt nagyobb az élet, most meg szinte kihal minden hétvégén!
Persze hétköznap is elõfordul..
Mi lehet az oka????
Az meg, hogy reklámozzam a topic-ot?
Á, aki akarta az már szétnézhetett, hogy milyen a topic és eldönhette, hogy akar-e ezen résztvenni vagy sem!
Még csak le sem töltik amit felrakok....vagy csak nagyon kevesen!
Ez van!
De ennek ellenére sem adom fel....<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Régebben pont hétvégén volt nagyobb az élet, most meg szinte kihal minden hétvégén!
Persze hétköznap is elõfordul..
Mi lehet az oka????
Az meg, hogy reklámozzam a topic-ot?
Á, aki akarta az már szétnézhetett, hogy milyen a topic és eldönhette, hogy akar-e ezen résztvenni vagy sem!
Még csak le sem töltik amit felrakok....vagy csak nagyon kevesen!
Ez van!
De ennek ellenére sem adom fel....<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
1000000 Bocs nem te vagy az az Italo Forever! BOCS!! 1000000000*!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hello
Ittse egybõl indult be az élet, ha visszanézitek másfél oldalig nagy pangás volt, szinte senkise írt ide.
Aztán úgy gondoltam, hogy nem igaz, hogy csak tüctüc zenére van ígény
oldalakon keresztül egyedül írogattam és elkezdtek szép lassan jönni az emberek. Persze reklámozni is kellett, kezdetben számon is tartottam ki honnan jött hol hallott rólunk.
Én emiatt magaménak érzem
Szval kitartás lesz ez még így is :-)
Ittse egybõl indult be az élet, ha visszanézitek másfél oldalig nagy pangás volt, szinte senkise írt ide.
Aztán úgy gondoltam, hogy nem igaz, hogy csak tüctüc zenére van ígény
oldalakon keresztül egyedül írogattam és elkezdtek szép lassan jönni az emberek. Persze reklámozni is kellett, kezdetben számon is tartottam ki honnan jött hol hallott rólunk.
Én emiatt magaménak érzem
Szval kitartás lesz ez még így is :-)
Sziasztok!!
<#wave>#wave>
Ha már felmerült a nevem akkor illõ válaszolnom is...
Igen Szuszidi, igazad van, valóban nem tartom saját gyermekemnek az új topic-ot!!!
Kizárólag azzal a céllal nyitottam, hogy ne ide kerüljenek a nem ide való stílusú zenék, pld. Enigma és hasonló!
Az más kérdés, hogy nyilván nem jött be, mert a kutya sem látogatja, pláne nem tölt fel rajtam kívül szinte senki, de egy próbát megért...
Azt hittem több olyan ember van aki szereti az igényes szinti ill. new age zenét de a jelen állás szerint tévedtem....
" majd a fórum gazdái szólnak mint neked italo anno tették" na ezt én sem értem!!!
<#wave>#wave>
Ha már felmerült a nevem akkor illõ válaszolnom is...
Igen Szuszidi, igazad van, valóban nem tartom saját gyermekemnek az új topic-ot!!!
Kizárólag azzal a céllal nyitottam, hogy ne ide kerüljenek a nem ide való stílusú zenék, pld. Enigma és hasonló!
Az más kérdés, hogy nyilván nem jött be, mert a kutya sem látogatja, pláne nem tölt fel rajtam kívül szinte senki, de egy próbát megért...
Azt hittem több olyan ember van aki szereti az igényes szinti ill. new age zenét de a jelen állás szerint tévedtem....
" majd a fórum gazdái szólnak mint neked italo anno tették" na ezt én sem értem!!!
Milyen értelmes dalszöveg P
Calvin Harris - A 80-as években még elment
A 80-as években ez még elment
Akkoriban ez még elment
Akkoriban ez még elment
Szeretlek téged
Ha a 80-as években születtél, a 80-as években
Meg szeretnélek ölelni
Mindenfélét csinálnék neked
Meg szeretnélek ölelni
Jee
Akkoriban ez még elment
Akkoriban ez még elment
Szeretlek téged
Meg szeretnélek ölelni
Meg szeretnélek ölelni
Jee
Calvin Harris - A 80-as években még elment
Akkoriban ez még elment
Akkoriban ez még elment
Szeretlek téged
Meg szeretnélek ölelni
Meg szeretnélek ölelni
Jee
Akkoriban ez még elment
Akkoriban ez még elment
Szeretlek téged
Meg szeretnélek ölelni
Meg szeretnélek ölelni
Jee
Egyetértek, bár az Italo-s mondatot nem igazán értem :-)
Szerintem ahol Dj Bobo-s video-k vannak kilinkelve simán jók zsdoltford linkjei, de ezzel tényleg lezárnám.
Az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim töröltem.
Szerintem ahol Dj Bobo-s video-k vannak kilinkelve simán jók zsdoltford linkjei, de ezzel tényleg lezárnám.
Az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim töröltem.
Na jó! Tudjátok hogy nem szoktam pofázni feleslegesen de most azt mondanám a tisztelt vita partnereknek hogy kössenek kompromisszumot és hagyják abba a vitát! Hogy hogyan is legyen nagyon egyszerû ha felment olyan zene ami nem italó akkor na bumm majd a fórum gazdái szólnak mint neked italo anno tették, ha nem szólnak akkor belefért! Na már most a másik dolog hogy egymás "torkának esünk" annak mi értelme van?? Ezt legyetek kedvesek meg magyarázni! Na kérem szépen itt is ott is van lehetõség a privát üzenet elküldésére! S a végére Italo te nem érzed saját gyerekednek a napokban létre hozott új Sg-s fórumod! Gondolom Breki is igy van vele! Most mondom senkit nem akarok megsérteni sõt! Én azt akarom hogy béke és nyugalom legyen! Ja és bocs hogy bele ütöttem az orom de én már csak ilyen vagyok! Nem sértõdni! További jó fórumozást minden tagnak!
Igazad van
Elnézést kérek, hogy belementem, pedig megfogadtam magamnak
Csak olyan dûhítõ ez a szöveg, hogy "semmit sem töltesz fel csak linkelgetsz" és "én" ebben mérem ki milyen frankó gyerek........
Sose fogom megérteni ezt a felfogást. "mások tollával ékeskedik" ?
Mégha azt állítanám, hogy az ftp-n lévõ linket mind én töltöttem fel, de még a by is itt van majdnem mindig.
Mindegy törlöm az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim ott és még egyszer elnézést
Elnézést kérek, hogy belementem, pedig megfogadtam magamnak
Csak olyan dûhítõ ez a szöveg, hogy "semmit sem töltesz fel csak linkelgetsz" és "én" ebben mérem ki milyen frankó gyerek........
Sose fogom megérteni ezt a felfogást. "mások tollával ékeskedik" ?
Mégha azt állítanám, hogy az ftp-n lévõ linket mind én töltöttem fel, de még a by is itt van majdnem mindig.
Mindegy törlöm az ezzel kapcsolatos hozzászólásaim ott és még egyszer elnézést
Sziasztok.
Sajnos ez van. Kis magyar valóság.
Sajnos ez van. Kis magyar valóság.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
sziasztok, most visszanéztem a capishe-be, de egyszerüen nem lehet elmenni a tény melett, hogy mi magyarok, ráadásul összeköt bennünket
ismeretlenül is az hogy egy stilusu zeneirányzatokat kedvelünk, és kilépünk egy nagyobb nyilvánosságot, nemzetet, vonzó kiválló fórumba.
ország és világ elött bizonyitjuk, hogy magyar baszogat magyart, és nem ott ismertük meg egymást a jelek szerint hanem már itt...
soha nem leszünk elörébb, ezt a tendenciát látván...
ha valaki érti a beszédünket nyilván röhöghet rajtunk és van mi égnünk, ha igy lépünk ki együtt a határainkon.
szép, jó napot kollégák!
ismeretlenül is az hogy egy stilusu zeneirányzatokat kedvelünk, és kilépünk egy nagyobb nyilvánosságot, nemzetet, vonzó kiválló fórumba.
ország és világ elött bizonyitjuk, hogy magyar baszogat magyart, és nem ott ismertük meg egymást a jelek szerint hanem már itt...
soha nem leszünk elörébb, ezt a tendenciát látván...
ha valaki érti a beszédünket nyilván röhöghet rajtunk és van mi égnünk, ha igy lépünk ki együtt a határainkon.
szép, jó napot kollégák!
Jó reggelt mindenkinek!!!
Sziasztok!
Kérni szeretnék egy zenét:
Diana Ross - Chain Reaction
Ha valakinek megvan hosszabb verzióban,kérem tegye fel...
Köszönöm!Szép álmokat mindenkinek!Sziasztok!
Kérni szeretnék egy zenét:
Diana Ross - Chain Reaction
Ha valakinek megvan hosszabb verzióban,kérem tegye fel...
Köszönöm!Szép álmokat mindenkinek!Sziasztok!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
na ennek a hátsó borítóján vannak azok akiket lent kijelöltél a képeden,de az amit kérdek Vol.2 zöld borítós utolsó 4 száma hol van??
thx
thx
Szeva, Laci !!
Örülök, hogy egy régi, kedved Kollega ismét felbukkant !
<#integet2>#integet2><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Örülök, hogy egy régi, kedved Kollega ismét felbukkant !
<#integet2>#integet2><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Mindenkinek jó éjszakát.
Bár szerintem már csak én vagyok!!!
Bár szerintem már csak én vagyok!!!
Jó estét 80 as évek!
Na hogy kicsit felvágjak a linkjeimmel :-)
http://muzick.ifolder.ru/1245038 Debut De Soiree 320 Kbps <1991>1991> - Passagers De La Nuit.part2.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1245037 Debut De Soiree 320 Kbps <1991>1991> - Passagers De La Nuit.part1.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219124 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2005>2005> - Calma Apparente.part2.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219123 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2005>2005> - Calma Apparente.part1.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219122 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2000>2000> - Stilelibero.part2.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219121 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2000>2000> - Stilelibero.part1.rar
Azért ide rakom - ugye a felvágáson kívûl- mert nálam 36 órát ír letõltésre, esetleg ha valakinek gyorsabban jön felrakhatná egy másik tárhelyre
Köszönöm
http://muzick.ifolder.ru/1245038 Debut De Soiree 320 Kbps <1991>1991> - Passagers De La Nuit.part2.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1245037 Debut De Soiree 320 Kbps <1991>1991> - Passagers De La Nuit.part1.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219124 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2005>2005> - Calma Apparente.part2.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219123 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2005>2005> - Calma Apparente.part1.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219122 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2000>2000> - Stilelibero.part2.rar
http:// muzick.ifolder.ru/1219121 Eros Ramazzotti 320 Kpbs <2000>2000> - Stilelibero.part1.rar
Azért ide rakom - ugye a felvágáson kívûl- mert nálam 36 órát ír letõltésre, esetleg ha valakinek gyorsabban jön felrakhatná egy másik tárhelyre
Köszönöm
Én is köszönöm, kerestem ezt a zenét már régebb óta. Így most megkerült... :-)