A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
igen tudjuk,egy ideig használtam is de nem tökéletes,elég sûrûn lefagyott és bezárodott az összes ablak,majd infartust kaptam akkor elhiheted,még a letöltések is bezáródtak akkor jó párszor,aztán töröltem a francba és visszatettem az angolt,az 100% tökéletes semmi gond vele,inkább azt ajállom,de azért teszteld a hun.t hátha neked menni fog.

azt nemtudm,nem nem tudtam,nálam nem is látszódott az utolsó 4 zene mondom!!!

aztán következõre,másnap meg már ott voltak.nemtudok többet mondani,azóta lejött a másik a vol.1 is és várom a többit barátom <#hamm>

Breki33
nem tuom tudjátok-e, hogy le lehet tölteni a magyar Internet EXplorer 7-est
Breki33
reggel?????????
Breki33
hogy jelenleg nem mûködik

de még mindig nem árultad el elõször miért nem tudtad letölteni amit felraktam
carterx
Jó reggelt mindenki!

és ez mit jelent Breki?

nem ártana pofásítani a multinkat.

Breki33
Multiply is temporarily unavailable as we perform site maintenance.
We apologize for the inconvenience and expect the site to be available very shortly.
Thank you for your patience!
Breki33
Nagyjából egyetértek, de egyesek félelme azért alakulhatott, ki mert hasonló dolgok miatt kihallgatásokon kellett résztvenniük.

Az egyesek ottse hitték, hogy ez bûncselekmény, fõleg, hogy a bírõnõnek
is volt otthon nem legális windows-a amit az egyik egyes rakott fel.....

És a szünetekben kedélyesen csevegõ ügyész is olyan barátságosnak tûnt.....
yazoo
Nos talán álljunk meg egy szóra!
Olvasgatom "egyesek" félelmének allegóriáit és lassan az a kép alakul ki bennem, hogy túldramatizált a szerzõi jogvédelemmel kapcsolatos aggodalom.

Tény hogy a szerzõi jogvédelem alá esõ termék engedély nélküli kereskedelmi célú nyilvánosságra hozatala bûncselekmény. Sõt, egyes szellemi terméknek már a jogszerûtlen birtoklása ( pl.illegálisan beszerzett szoftver )is elegendõ ahhoz, hogy kimerítse a Btk.-ban megfogalmazott törvényi tényállást. A legfelsõ bíróságnak van ezzel kapcsolatosan egy állásfoglalása (BH) amely szerint a képi és zenei tartalmú jogvédett anyag saját célra történõ felhasználása - ebben benne van az internetrõl megszerzett anyag is - önmagában nem valósít meg bûncselekményt.
A zenei vagy videótartalmat tároló szerverre mutató link kereskedelmi célzat nélküli közzététele nem bûncselekmény. Saját célra megszerzett ( akár szerzõi jogdíj megfizetésévbel akár enélkül) tartalom internetes tárhelyre feltöltése szintén nem bûncselekmény. Az árusítása igen.

Az más kérdés, hogy a feltett cucc linkjének közzététele sértheti a szerzõi jogot, de ettõl még nem lesz bûncselekmény.

Más a helyzet a fájlmegosztók használatával. Itt úgynevezett cserekereskedelem valósul meg a partnerek között, tehát ellenszolgáltatásért cserélnek gazdát a jogvédett tartalmak. Az ellenszolgáltatás nem más mint az általam felajánlott védett tartalom azért cserébe amit másoktól kívánok beszerezni.

A lényeg a kereskedelmi célú közzétételen van.

Ha ez nem így lenne akkor az egész Netet be kellene zárni.
Az e-mailek meg az sms megadóztatása pedig baromság.

Yazoo

Breki33

csak emlékeim szerint 192-es volt, ez talán jobb minõség
mandm
Még nem tudom milyen, de érdekes lehet...

ARTiST........: ABBA
TiTLE.........: Rare Remixes
GENRE.........: Disco
QUALiTY.......: VBR kbps
SiZE..........: 141 MB
SOURCE........: CDDA

ABBA - Cassandra (The Bucabeach Extended Mix) 06:20
ABBA - Chiquitita (AMR Try-Out Mix) 07:34
ABBA - DMC Greatest Mix 12:38
ABBA - Does Your Mother Know (Take It Easy Mix) 09:21
ABBA - Elaine (Dead End Street) 05:53
ABBA - I Am The City (Podmix) 08:46
ABBA - I Let The Music Speak (Space Mix) 07:31
ABBA - I'm A Marionette (So Free Mix) 08:32
ABBA - If It Wasnґt For The Nights (Midnight Mix) 08:09
ABBA - On & On & On (25th Aniv Mix) 07:03
ABBA - S.O.S (Flare Gun Mix) 07:51
ABBA - Should I Laugh Or Cry (Dance Mix) 06:07
ABBA - Take A Chance On Me (Magic Mix) 08:31
ABBA - The Day Before You Came (Destiny mix) 09:46
ABBA - The Name Of The Game (Impossible Case Mix) 07:32
ABBA - The Piper (Strange Melody Mix - DJ Andre) 06:30
ABBA - Tiger (The City is a Jungle Bongo Dance Mix) 10:40
ABBA - Under Attack (Trance Mix) 06:55
ABBA - When All Is Said And Done (Birds Of Passage Mix) 07:37
ABBA - You Owe Me One (Bahama Club Mix) 06:24

http://rapidshare.com/files/23130942/Abba_-_Rare_Remixes.part1.rar
http://rapidshare.com/files/23133170/Abba_-_Rare_Remixes.part2.rar

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Szuszidi
Ezt találtam így lehet átalakitani az óldalt! De nekem ez túl angól, majd azért bele vetem magam! Klikk!!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Breki33
How to remove the default Icons from my site
How To remove the Google ADS

Ezek jók lennének
Breki33
Multiply oldalak

Zenefeltöltés.
Ha már regisztrált multiply-s felhasználó vagy, akkor zenét is tudsz feltölteni, amelyet így a többiekkel is meg tudsz osztani. Persze ehhez a multiply-s címed küldd el az [email protected] e-mail címre.

Az alábbi lépésekkel tudod a zenét feltölteni:

1. Kattints a felsõ csíkon a Post feliratra.

2. A listából válaszd ki a Music-ot.

3. A feltöltési ablakban elõször válaszd ki, hogy egy új zenelistát akarsz megkezdeni (New Playlist), vagy egy már megkezdettet folytatni (Existing Playlist). Ha egy már megkezdettet folytatsz, akkor ki kell választanod, hogy melyiket.
Az egyes feltöltendõ zeneszámokat a Tallózás gombra kattintva, és ott kiválasztva tudod megjelölni.
A Show more feliratra kattintva az 5 feltöltési helyet 10-re növelheted.
A feltöltést végül az Upload-ra klikkelve kezdheted meg.

4. A feltöltés alatt a Please wait while your upload completes. felirat látható, várd meg amíg a kék csík végigér, ezt az ablakot nehogy becsukd!

5. A feltöltés végén megjelenik a Playlist Detail ablak.
A Playlist Name mellett beírhatod az új, vagy láthatod a folytatott zenelista nevét.
A Description felirat mellett egy kis leírást adhatsz a zenelistához.
A Which songs should be included in this playlist? kérdés alatt megtalálhatod az összes eddig feltöltött számodat. Kipipálva teheted ebbe a zenelistába (ezen alapesetben nem kell változtatnod, mert automatikusan ki lesznek pipálva a most feltöltött számok).
A Tags felirat mellett kulcsszavakat adhatsz a zenelistához, amelyet a keresõ felhasznál kereséskor.
Az Access felirat mellett bejelölheted, hogy a zenelista mennyire nyilvános: Everyone (mindenki láthatja - ezt használd, ha közzé akarod tenni), Network (belsõ hálozatod láthatja), Contacts (kapcsolataid láthatják), Inviduals (csak Te láthatod).
A Forward replies bejelölésével egy e-mailt kapsz a feltöltésrõl (nem nagyon érdemes bejelölni).
A feltöltés befejezéséhez Nyomd meg a Save & Publish feliratot.

Ha mindent a leírtaknak megfelelõen csináltál, akkor kész vagy feltöltéssel.
Breki33
Általam tapasztalt probléma a feltöltéskor
Sajnos nem mindig olyan egyszerû a dolog, mint a fent leírtakban. Nekem okozott egy kis szenvedést...
A fent leírt folyamat a kívánatos, ám észleltem, hogy néha a kék csík nem akar elindulni, de egy idõ után mégis sikeres lesz a feltöltés, és megjelenik a Playlist Detail ablak.
Vagy ha egyszerre túl nagy mennyiségû adatot akartam feltölteni, gyakran megállt a kék csík, a feltöltés nem sikerült. Ezért én általában egyszerre maximum 5 számot választok ki.
Tipp: ha megáll a kék csík, akkor elõször próbálj meg egy másik ablakban újra belépni a Multiply-ra a felhasználóneveddel. Ugyanis elõfordulthat, hogy a feltöltés közben ledobott a Multiply. Ha ezt megteszed, van esély rá, hogy a kék csík elindul.
Ha az elõzõ fondorlat nem segít, akkor ennek annyi. Viszont, hogy bonyolult legyen a helyzet, elõfordulhat, hogy az anyag egy része már feltöltõdött. Ennek ellenõrzésére a feltöltési ablakban most már bátran nyomd meg a felsõ csíkban a My Site feliratot, majd a bejövõ ablakban a Music feliratot. Ha a megnyíló ablakban rátalálsz a zenelistádra, akkor az edit felirattal kezd el szerkeszteni. Ekkor bejön az 5. pontban említett Playlist Detail ablak, ahol a Which songs should be included in this playlist? kérdés alatt keresd meg a félbeszakadt feltöltéskor esetleg sikeresen feltötött számokat. Figyelem, az utolsó, még megtalált szám biztosan nem teljes, mivel a feltöltés megszakadásakor biztosan ez maradt félbe (ezt ne jelöld ki, majd a következõ feltöltéskor töltsd fel újra). Azonban akad egy sajnálatos tény: a feltöltött számokat nem lehet törölni, így ez a sérült szám is fenn marad, ezért vigyáznod kell, hogy ha majd a teljes szám is felkerül, nehogy összekeverd õket!

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Breki33
nem mondtam, hogy pont ilyenre de vannak jó ötletek
Szuszidi
Megnézem mit tehetek!

Szuszidi
Ez már nagyón csicsás és túl van zsúfolva! De nem rossz a maga nemében!!

Breki33
Hello

Breki33
Ha kinézeten tudsz még fejleszteni nyugodtan.

Meg ittis meg kéne oldani, hogy zene szóljon, ez eddig nem sikerült
Üdv 4all.

Klónozódott 1 admin2 <#hehe>

Breki33
Hm van még hova fejlõdni

http://zzz262.multiply.com/
Szuszidi
Sikerült is jogot adni! Mindent tudnék módosítani ha akarnék!De nem akarok! <#vigyor2>

Breki33
most megpróbáltam neked jogot adni
Breki33
Hello <#beka2>
Szuszidi
Úgy nézzem hogy csak feltölteni van jogunk meg törölni!

AlterEgo5561
Sziasztok!

Egy férfi eltéved a hõlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nõt, és odakiált neki:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelõtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok.
A nõ a földön így felel:
- Ön egy hõlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett, az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59.és 60. foka között.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hõlégballonos férfi.
- Az vagyok.- feleli a nõ - Honnan tudta?
A hõlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntöl kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Öszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.
A nõ erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem menedzser.
- Igen, - bólint a hõlégballonos férfi egyetértõen - de ezt honnan tudta?
A nõ azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi poziciójába a kedvezõ széljárás sodorta. Olyan igéretet tett, amirõl fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévõ emberektöl várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielõtt találkoztunk volna, de most már engem okol érte!

Breki33
multiply-s azért jó még mert ott látom ki járt arra és kb mikor
és csak jelszóval erlérhetõ

mondjuk vannak ismeretlen nevek

úgy tudom nyilvánossá is lehet tenni, de nekünk pont ez a jó

Breki33
Egy kérdés a multiply-s közös oldalt más is tudja módosítani?

tehát kinézet egyébb beállítások
Breki33
Énis kb így gondolom.

Linkelésért vszínû az üzemeltetõt vennék inkább elõ

de fórumot átlinkelt cuccokkal simán kirakni elég figyelemfelhívó
fõleg, hogy ez a fórum elsõ az italodisco lap linkjei között
Breki33
Jó reggelt
Szuszidi
Majd igen de még korán van!

Jó Reggelt nekedis!!
Indul a munka!!
Szuszidi
Jó reggelt 80-as évek!

Guten abend .

Zsoltford , q3 jó az anyag amit feltolsz csak ez az up.. server picit lassú (ettõl még q3 jó az anyag) <#mf1><#eljen><#taps>

A linkelésrõl : akinek nem inge , nem próbálja fel . Részemrõl Breki verziója jött be (multi) , azóta 1 db linket nem tettem ftp-re .

Direkt feltöltés : majd ha veszek 1 4 vagy 8 megás kapcsolatot , lehet róla szó . Egyelõre az általam (tovább)linkelt <vajon ez is büntetõügy?> cuccokat sem bírom letölteni a sebességem miatt .

Amúgy meg piece & szusza <#worship>

Breki33
jó éjt kiván a......... mára

bújatok be a jó puha meleg ágyba P
Szuszidi
Én is lépek jó éjszakát puha álmokat!

Szuszidi
Lehet ilyet csinálni nekem is van !! klikk

zsoltford
én léptem, jó éjt mindenkinek

Breki33
milyen érdekes fórum :-)

klikk
zsoltford
aki szereti hát, halgassa élvezettel<#smile>!
...02-05.(320):
DOUBLE YOU - PLEASE DON'T GO ( CLUB MIX ) (6.13)
DOUBLE YOU - WE ALL NEED LOVE ( EXTENDED ) (6.02)
DR. ALBAN - AWAY FROM HOME ( 12'' VERSION ) (5.20)
DR. ALBAN - AWAY FROM HOME ( MASHED UP VERSION ) (4.49)
DR. ALBAN - BORN IN AFRICA ( PIERRE J'S RADIO REMIX ) (3.40)
DR. ALBAN - HELLO AFRICA ( FAST BLAST CLUB MIX ) (5.40)
DR. ALBAN - HELLO AFRICA ( TECH MAKOSSA MIX ) (7.43)
DR. ALBAN - IT'S MY LIFE ( RAGGADAG REMIX ) (4.36)
DR. ALBAN - IT'S MY LIFE ( ORIGINAL 12'' VERSION ) (7.03)
DR. ALBAN - LOOK WHO'S TALKING NOW ( EXTENDED ) (5.21)
DR. ALBAN - NO COKE ( 12'' VERSION ) (7.24)
DR. ALBAN - ONE LOVE ( EXTENDED ) (6.04)
DR. ALBAN - SING HALLELUJAH ( EXTENDED ) (6.32)
DURAN DURAN - NOTORIOUS ( EXTENDED ) (5.17)
DURAN DURAN - WILD BOYS ( EXTENDED ) (7.59)
EDDY GRANT - GIMME HOPE JO'ANNA ( EXTENDED ) (4.51)
EDDY HUNTINGTON - MAY DAY ( REMIX ) (4.33)
EN VOGUE - MY LOVIN' ( HYPERADIO REMIX ) (5.12)

itt nyomni

Breki33
Fancy dedikál

Breki33
itt igazából nem a letöltésrõl, hanem a feltöltésrõl van szó

"A zenemûvek nyilvánosság számára hozzáférhetõvé tétele pedig engedélyköteles"

Breki33
Hello

Értem,csak énis hibásnak éreztem magam, hogy ebbe belementem
csak felháborított ez a viselkedés
Breki33
mi nem? P
zsoltford
üdv, az üzenetemmel éppen nem rád gondoltam...

NEM!
NEM!
Ez az indexen volt annak idején lementettem mert kellet
hogy tudjam hogy mi a hejzet!!!!!!!! Érdemes el ovasni!!!!!!!!!

A fájlletöltõ nem bûnös, a fájlmegosztó igen

A fájlletöltés önmagában nem büntetendõ. Ha egészen egyszerûen szeretnénk megfogalmazni, hogy a mai törvénykezés szerint valaki milyen esetben vétkes, egyetlen mondatban úgy fogalmaznánk: aki magáncélra tölt le az internetrõl, nem vétkes, csak abban az esetben, ha a többi felhasználóval meg is osztja a birtokában lévõ tartalmakat. A fájlletöltéssel kapcsolatos jogi szabályozás ismérveit összegeztük, a magánszemélyek oldaláról

Az utóbbi idõben Magyarországon és az Egyesült Államokban is felgyorsultak az események a zene- és filmletöltések háza táján. Magyarországon egymás után foglalnak le szervereket, az Egyesült Államokban pedig most került a Legfelsõbb Bíróság elé a szórakoztatóipari cégek és a fájlcserélõ szolgáltatók évek óta húzódó pere. A kérdés csak az, hogy itthon kinek kell félnie, kit és milyen jogon foghatnak perbe internetes jogsértések miatt.

Szinger András, az Artisjus Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesület jogásza elmondta, ha tisztázni akarjuk, hogy a fájlletöltés milyen esetben illegális, el kell választanunk a fájlcserét a többi, hagyományosabb letöltési cselekménytõl.
Magáncélra lehet

"A letöltés a magyar jog szerint - amennyiben jövedelemszerzõ/fokozó jellege nincs és csak a családi-baráti kör mûélvezetét szolgálja - magáncélú másolásnak minõsül, amely a törvény értelmében szabad felhasználás (azaz nem engedélyköteles, nem kell utána díjat fizetni). Az ilyen magáncélú letöltõket tehát nem lehet büntetni, velük szemben polgári peres úton sem lehet eredményesen igényt érvényesíteni. Persze valahol mélyen igazságtalan, hogy egy ilyen esetben a folyamat összes szereplõje (az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltató, az anyagot fizetés ellenében hozzáférhetõvé tevõ kalóz tartalomszolgáltató, illetve a tartalomnak reklámbevétel fejében otthont adó tárhelyszolgáltató) keres a dolgon, kivéve azokat, akiknek a tartalom köszönhetõ: az alkotók, a zenészek, az elõadók és a kiadók" - mondta a zenei szerzõi jogok közös jogkezelõ szervezetének jogásza.

Egy neve elhallgatását kérõ, rendszeresen cserélgetõ felhasználó az Indexnek azt mondta, nehéz a dolga annak, aki csak letölteni akar. Nem egyszerû legálisan, vagyis magáncélra hozzájutni a számokhoz, vagy filmekhez, ráadásul egyes fájlcserélõk esetében az éppen töltött fájl már maga is megosztottként jelenik meg a hálózatban. "Tudom, hogy letölteni szabad, és megosztani nem, de a legtöbb hubra nem engednek be, csak ha meg is osztok valamennyit, úgyhogy mindenképp illegális lesz, amit csinálok" - fogalmazott.
Megosztani tilos

Szinger András elmondta, a "megosztás" jogi szempontból azért aggályos, mert a zenemûveket egy tartalmilag meghatározatlan kör (gyakorlatilag az adott fájlcserélõhálózat összes tagja) számára hozzáférhetõvé teszi. "Amennyiben egy ilyen rendszerhez bárki csatlakozhat (regisztráció, díjfizetés vagy egyéb bárki számára elérhetõ feltételekkel vagy feltételek nélkül), azt a magyar bírói gyakorlat nyilvánosnak tekinti. A zenemûvek nyilvánosság számára hozzáférhetõvé tétele pedig engedélyköteles. Ezen logika alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy aki fájlcserélõ-hálózatban szerzõi jogi oltalom alatt álló zenemûveket (vagy más ilyen oltalom alatt álló tartalmat, például filmeket, szoftvert) megoszt, az jogsértést követ el" - fogalmazott.
Nem vétkes a júzer, ha fizet, de nem oszt meg

A március végén lefoglalt magyarországi szervereket azon a jogalapon záratták be, hogy üzemeltetõi bevételre tettek szert a fizetõs letöltésekbõl. Itt nyilvánvaló, hogy jogsértõ aki fenntartja a warez-szervert, de felmerül a kérdés, hogy aki befizet a ftp-szolgáltatásra, bûnrészes-e.

Az Artisjus jogásza szerint ha a letöltõ magáncélra tölt le (és nem oszt meg semmit), abban az esetben akkor sem lehet felelõsségre vonni, ha fizetett egy illegális szolgáltatónak.

A megkérdezett fájlcserélõ júzer szerint az illegalitás azért is burjánzik, mert legálisan túl drágán lehet hozzájutni a tartalmakhoz, ráadásul a választék sem elegendõ. "Isten bizony szakajtónyi cd-t vennék, ha mondjuk kétezer forintba kerülne darabja, de öt-hatezer forint az tényleg nevetségesen sok, még ha meg is tudnám venni, akkor sem adnék érte annyit, elvbõl. Aztán ott vannak azok a zenék, amikhez nem lehet itthon hozzájutni, azoknak a letöltése miatt nincsen lelkifurdalásom, hozzák be a kiadók, legyen választék, majd talán akkor lesz."
Vége