A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a 26.ait visszatöltöttem

kéne viszont az index.html
Szuszidi
Sajnos nem mentettem csak valamikor februárban !

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

kutijani
és szegénykém azt hiszi hogy ettöl megáll az élet

kutijani
sajnos beteg emberek mindenhol vannak

Breki33
bocsánat van 3.26-odikai is

van valakinek késõbbi?
Breki33
van egy 2.28-adikai mentésem itt azt visszarakhatom

elég gyerekes volt aki ezt csinálta
azt hiszem ebbõl akkor jelszóváltás lesz hamarosan
kutijani
akartam is irni hogy nem találok semmit pedig rendesen felcsatlakozik

kutijani
Igen

Breki33
te már így üresen láttad?
Breki33
hmmmmmmmmmmmm
Szuszidi
Nekem ez jött be ! cdrLabel

Sziasztok!
Teljesen Off topic: tudja valaki, hogy egy CD-n levõ mp-3-as fájlok listáját hogyan lehet kinyomtatni egyszerûen? (Winamp, Windows Média Player van) Segítséget elõre is köszi.

kutijani
Törném el a kezét.......<#wow3>

Szuszidi
FÚÚÚ!! Az FTP valaki ki pucolta de rendesen! Gratula neki!! <#boxer><#violent><#boxer>

kutijani
Megjött!<#worship><#worship><#taps><#wave>

kutijani
Kotorásztam és mit találtam, az egyik kedvenc mixem!

B.B.B-Fancy-C.C.Catch--M Talking ! 128kbs

<#taps><#wave>

Breki33
16 évesen ilyen zenéket szeretni elég különleges

mi ezeken nõttünk fel, de a mai világban a tömegárút nyxomják a fiataloknak

Pl ha a Lord új albuma annyit menne a rádiókban mint a megasztáros produkciók jónéhány szám hatalmas "sláger" lenne.
kutijani
még nem érkezett.

Breki33
Én nem, inkább igazi koncertre megyek.

Breki33
kaptál már jelszót?
Szuszidi
9-11 ig reggeli mûsora megán aki teheti hallgassa! Katt!

kutijani
Jó reggelt <#wave>

Breki33
Jó reggelt
Szuszidi
Jó reggelt 80 as évek!

Fancyra ti mentek?? Egyébként 20 perc lesz, .....

zsoltford
kiváncsi lennék pedig erre a koncertre nem csak a számomra legendás csapat miatt, hanem érdekelne milyen korosztályt vonz, csak a 30-asokat,
vagy vannak fiatalabbak is...
hasonloan vagyok ezzel a csapattal mint a modern talking-al ez elsõ, nekifutásban készült 5-7 albumuk tetszik igazán, aztán változtak a tagok, a trend és talán a csillogás is ezzel alább hagyott, de manapság is sokat hallgatom öket.
én lassan lépek, jó éjt tagok.

kutijani
A sok sz..r gagyit azt bezzeg tudják reklámozni.

Aminek értéke van azt elfelejtik.<#boxer>

em zártkörû, rendes buli, mondom 2 ezer a belépõ, de én is késõn értesültem róla, és nem tudtam lemondani azt amit már lefixáltam, ez van meg hát nekem pest nem 2 km.... de hiába playback..... 2 ezret nagyon megér a koncert... mégis csak ha mondhatnám igy, elõ legendák.....

Én is csak most értesültem a BBB-ról a tévébõl! <#rinya> Zártkörû bulira jöttek volna? Mert ha nem, akkor jól titkolták...
Sziasztok! Keresem az Omega:Ballada a fegyverkovács fiáról c.SP-jét,
kb.1969 vagy "70.Bármilyen minõség megfelel,kösz elõre is a segitséget.
Balta
kutijani
én is most láttam atv be nem igaz hogy nem csinálnak nekik reklámot<#boxer>

zsoltford
nem tudtam, most láttam a tv-ben, ennek bezzeg nincs reklámja, a tokio
hotel-nak, annak van és még a 'régiekre' mondják, hogy ratyik...

tudtuk 2 ezer a belépõ és azt is tudom hogy playback

kutijani
TUDTÁTOK HOGY MA VAN B B B koncert nálunk?????????????????????<#nemtudom>

Italo carlos
Sziasztok!<#integet2>

GARY LOW-I WANT YOU
KAY FRANZES-SHADOW IN THE NIGHT
MAURO-SAMBA DE LA NOCHE

szeretném kérni..<#worship><#worship>

zsoltford
zsoltford
Szuszidi
Üdv a csapatban!! Végre egy numizmatikus is van (én is)!!! Gondolom a lányoknak a bélyeg gyûjteményed mutogatod! Igen igen sók jó elõadó van nem is lehet felsórolni!!

Sziasztok... gondolttam akkor már én is bemutatkozok rendesen 😊
Becenevem Oszi, 16 évesen az iskola padjait koptatom (de minek) általános napi tevékenységem (iskolai) hogy feltöltöm az mp3-asomra az adott euro italo disco vagy más egyéb számomra kedvelt retro muzsikát, és azt halgatom az órákon 😄 😊 Egyébként Nagykanizsán lakom...... Didsco van... már olyan, ahol retro is van adott estéken 😊 Egyébként most feltehetõleg lesz egy retro video disco buli is... no mind1.. .😊 Hobbim a retro zene gyüjtés, de numizmatikai dolgokat sem vetem meg, egyebek mellett sokat fotozok és csajozok 😊 kirándulni is szeretek.... Egyébként megvan a jegyem a nyári retro bulira 😄 Fancy nagy lesz..... reméljük 😊 Ti jöttök? Jah... a bakeliteket gyüjtöm... Kedvenceim? Hát Falco, Laura Branigan , Ken Laci, GDB.... nagyon sok van sorolhatnám....... szép korszak volt, csatlakoznék ehez a forumhoz.... és örülök ennek a forum világnak, ahol még valamelyest él a '80as évek zenei világa.... 😊 Pacsee és peace 😉& Retro Disco Fever ! 😊

kutijani
Na mind1 addig i::2 hot 4 you---Can't take my eyes off of you.

Bitrate nálam változó!

<#taps>

kutijani
beakartam rakni 1 képet nem jött össze<#rinya>

kutijani
Az elöbb lefelejtettem!!

<#wave>

kutijani
Bármikor!<#wave>

Breki33
számomra ennyi elég

lassan indíthatnánk egy italo fuvarozó céget :-)
kutijani
67 es vagyok családos disco rajongo de csak a régi jön be mert amaiak,inkább no comment,érden lakom,foglalkozásom papir szerint gkv. amugy voltam már vállalkozo is az nem jött be lehet hogy ujra belevágok.
Mit mondjak még? Fiam 9 éves és a kedvence a coco jumbo azt hallgatja a gépén. Õ is inkább a dallamos zenét szereti!
És persze nem kell mondanom hogy az asszonyt disco-ban ismertem meg!
Valahol még biztos megvan a disco engedélyem, pár helyen csináltam a zürzavart<#nevetes1>

Ennyit tudok hirtelen.
Kiváncsiak vagytok valamire, válaszolok szivesen!

<#integet2><#wave>

Breki33
Dejó lenne ezt DVD-n megszerezni

http://www.lordzenekar.hu/video/anyam.mpg

Nagyon tetszik ez a szám
Breki33
Hát igen majd szombaton este, holnap munkanap
Breki33
Ezt érdemes elolvasni

Szekszárd, Városi Sport- és Szabadidõközpont, 2007. április 14. szombat

Hát ez az, zsenge ifjúkorom meg ilyesmi. 80-as évek közepe, õrült hajsza, hogy valahonnan beszerezzük a Big City Lights címû, Ausztriában kiadott elsõ Lord-anyagot, mindenféle házibulik, ahol hajnaltájt elérzékenyülünk a Vándor örökzöld sorait ordítva.

Kissé késõbb az idõben aztán jönnek a Ragadozók, akik persze még ma is itt vannak, most meg már csak Egyedül járom a várost, avagy egyedül várom a Jánost…

Na ehhez képest, az idén 35 éves fennállását ünneplõ szombathelyi banda ki tudja, hányadvirágzását éli, követni sem könnyû milyen díjak özönét zúdítják rájuk, õk meg csak nyomják rendületlenül a rákendrollt.

Pohl Misi hangja még bõven ott van a szeren, Gidó õrültebb, mint valaha, de ez egyre jobban áll neki, és ott van az öregfiú is, aki olyan Erõsen markolja gitárját, mintha tényleg sose szeretné elengedni. Hiába minden, bármennyire is másképp akarták ezt sokan, õk megmaradtak szombathelyinek, és bizonyítják mind a mai napig, hogy Itthon vagy otthon.

És valamitõl – valahogyan népszerûbbek, mint valaha. Bizonyítja ezt az éves koncertturnék visszatérõen magas látogatottsága, és a koncerteken a zenekar felé érezhetõen áradó szeretet. Gondolom, valami ilyesmi vár ránk a szekszárdi sportcsarnokban is április 14-én, ahol a Siberia után szabadon együtt üvölthetjük, hogy Szóljon a rock!

Rómeó