A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem mentettem csak valamikor februárban !
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
van egy 2.28-adikai mentésem itt azt visszarakhatom
elég gyerekes volt aki ezt csinálta
azt hiszem ebbõl akkor jelszóváltás lesz hamarosan
elég gyerekes volt aki ezt csinálta
azt hiszem ebbõl akkor jelszóváltás lesz hamarosan
Sziasztok!
Teljesen Off topic: tudja valaki, hogy egy CD-n levõ mp-3-as fájlok listáját hogyan lehet kinyomtatni egyszerûen? (Winamp, Windows Média Player van) Segítséget elõre is köszi.
Teljesen Off topic: tudja valaki, hogy egy CD-n levõ mp-3-as fájlok listáját hogyan lehet kinyomtatni egyszerûen? (Winamp, Windows Média Player van) Segítséget elõre is köszi.
FÚÚÚ!! Az FTP valaki ki pucolta de rendesen! Gratula neki!! <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Kotorásztam és mit találtam, az egyik kedvenc mixem!
B.B.B-Fancy-C.C.Catch--M Talking ! 128kbs
<#taps>#taps><#wave>#wave>
B.B.B-Fancy-C.C.Catch--M Talking ! 128kbs
<#taps>#taps><#wave>#wave>
16 évesen ilyen zenéket szeretni elég különleges
mi ezeken nõttünk fel, de a mai világban a tömegárút nyxomják a fiataloknak
Pl ha a Lord új albuma annyit menne a rádiókban mint a megasztáros produkciók jónéhány szám hatalmas "sláger" lenne.
mi ezeken nõttünk fel, de a mai világban a tömegárút nyxomják a fiataloknak
Pl ha a Lord új albuma annyit menne a rádiókban mint a megasztáros produkciók jónéhány szám hatalmas "sláger" lenne.
9-11 ig reggeli mûsora megán aki teheti hallgassa! Katt!
Fancyra ti mentek?? Egyébként 20 perc lesz, .....
kiváncsi lennék pedig erre a koncertre nem csak a számomra legendás csapat miatt, hanem érdekelne milyen korosztályt vonz, csak a 30-asokat,
vagy vannak fiatalabbak is...
hasonloan vagyok ezzel a csapattal mint a modern talking-al ez elsõ, nekifutásban készült 5-7 albumuk tetszik igazán, aztán változtak a tagok, a trend és talán a csillogás is ezzel alább hagyott, de manapság is sokat hallgatom öket.
én lassan lépek, jó éjt tagok.
vagy vannak fiatalabbak is...
hasonloan vagyok ezzel a csapattal mint a modern talking-al ez elsõ, nekifutásban készült 5-7 albumuk tetszik igazán, aztán változtak a tagok, a trend és talán a csillogás is ezzel alább hagyott, de manapság is sokat hallgatom öket.
én lassan lépek, jó éjt tagok.
A sok sz..r gagyit azt bezzeg tudják reklámozni.
Aminek értéke van azt elfelejtik.<#boxer>#boxer>
Aminek értéke van azt elfelejtik.<#boxer>#boxer>
em zártkörû, rendes buli, mondom 2 ezer a belépõ, de én is késõn értesültem róla, és nem tudtam lemondani azt amit már lefixáltam, ez van meg hát nekem pest nem 2 km.... de hiába playback..... 2 ezret nagyon megér a koncert... mégis csak ha mondhatnám igy, elõ legendák.....
Én is csak most értesültem a BBB-ról a tévébõl! <#rinya>#rinya> Zártkörû bulira jöttek volna? Mert ha nem, akkor jól titkolták...
Sziasztok! Keresem az Omega:Ballada a fegyverkovács fiáról c.SP-jét,
kb.1969 vagy "70.Bármilyen minõség megfelel,kösz elõre is a segitséget.
Balta
kb.1969 vagy "70.Bármilyen minõség megfelel,kösz elõre is a segitséget.
Balta
nem tudtam, most láttam a tv-ben, ennek bezzeg nincs reklámja, a tokio
hotel-nak, annak van és még a 'régiekre' mondják, hogy ratyik...
hotel-nak, annak van és még a 'régiekre' mondják, hogy ratyik...
tudtuk 2 ezer a belépõ és azt is tudom hogy playback
Sziasztok!<#integet2>#integet2>
GARY LOW-I WANT YOU
KAY FRANZES-SHADOW IN THE NIGHT
MAURO-SAMBA DE LA NOCHE
szeretném kérni..<#worship>#worship><#worship>#worship>
GARY LOW-I WANT YOU
KAY FRANZES-SHADOW IN THE NIGHT
MAURO-SAMBA DE LA NOCHE
szeretném kérni..<#worship>#worship><#worship>#worship>
Üdv a csapatban!! Végre egy numizmatikus is van (én is)!!! Gondolom a lányoknak a bélyeg gyûjteményed mutogatod! Igen igen sók jó elõadó van nem is lehet felsórolni!!
Sziasztok... gondolttam akkor már én is bemutatkozok rendesen 😊
Becenevem Oszi, 16 évesen az iskola padjait koptatom (de minek) általános napi tevékenységem (iskolai) hogy feltöltöm az mp3-asomra az adott euro italo disco vagy más egyéb számomra kedvelt retro muzsikát, és azt halgatom az órákon 😄 😊 Egyébként Nagykanizsán lakom...... Didsco van... már olyan, ahol retro is van adott estéken 😊 Egyébként most feltehetõleg lesz egy retro video disco buli is... no mind1.. .😊 Hobbim a retro zene gyüjtés, de numizmatikai dolgokat sem vetem meg, egyebek mellett sokat fotozok és csajozok 😊 kirándulni is szeretek.... Egyébként megvan a jegyem a nyári retro bulira 😄 Fancy nagy lesz..... reméljük 😊 Ti jöttök? Jah... a bakeliteket gyüjtöm... Kedvenceim? Hát Falco, Laura Branigan , Ken Laci, GDB.... nagyon sok van sorolhatnám....... szép korszak volt, csatlakoznék ehez a forumhoz.... és örülök ennek a forum világnak, ahol még valamelyest él a '80as évek zenei világa.... 😊 Pacsee és peace 😉& Retro Disco Fever ! 😊
Becenevem Oszi, 16 évesen az iskola padjait koptatom (de minek) általános napi tevékenységem (iskolai) hogy feltöltöm az mp3-asomra az adott euro italo disco vagy más egyéb számomra kedvelt retro muzsikát, és azt halgatom az órákon 😄 😊 Egyébként Nagykanizsán lakom...... Didsco van... már olyan, ahol retro is van adott estéken 😊 Egyébként most feltehetõleg lesz egy retro video disco buli is... no mind1.. .😊 Hobbim a retro zene gyüjtés, de numizmatikai dolgokat sem vetem meg, egyebek mellett sokat fotozok és csajozok 😊 kirándulni is szeretek.... Egyébként megvan a jegyem a nyári retro bulira 😄 Fancy nagy lesz..... reméljük 😊 Ti jöttök? Jah... a bakeliteket gyüjtöm... Kedvenceim? Hát Falco, Laura Branigan , Ken Laci, GDB.... nagyon sok van sorolhatnám....... szép korszak volt, csatlakoznék ehez a forumhoz.... és örülök ennek a forum világnak, ahol még valamelyest él a '80as évek zenei világa.... 😊 Pacsee és peace 😉& Retro Disco Fever ! 😊
67 es vagyok családos disco rajongo de csak a régi jön be mert amaiak,inkább no comment,érden lakom,foglalkozásom papir szerint gkv. amugy voltam már vállalkozo is az nem jött be lehet hogy ujra belevágok.
Mit mondjak még? Fiam 9 éves és a kedvence a coco jumbo azt hallgatja a gépén. Õ is inkább a dallamos zenét szereti!
És persze nem kell mondanom hogy az asszonyt disco-ban ismertem meg!
Valahol még biztos megvan a disco engedélyem, pár helyen csináltam a zürzavart<#nevetes1>#nevetes1>
Ennyit tudok hirtelen.
Kiváncsiak vagytok valamire, válaszolok szivesen!
<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
Mit mondjak még? Fiam 9 éves és a kedvence a coco jumbo azt hallgatja a gépén. Õ is inkább a dallamos zenét szereti!
És persze nem kell mondanom hogy az asszonyt disco-ban ismertem meg!
Valahol még biztos megvan a disco engedélyem, pár helyen csináltam a zürzavart<#nevetes1>#nevetes1>
Ennyit tudok hirtelen.
Kiváncsiak vagytok valamire, válaszolok szivesen!
<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
Ezt érdemes elolvasni
Szekszárd, Városi Sport- és Szabadidõközpont, 2007. április 14. szombat
Hát ez az, zsenge ifjúkorom meg ilyesmi. 80-as évek közepe, õrült hajsza, hogy valahonnan beszerezzük a Big City Lights címû, Ausztriában kiadott elsõ Lord-anyagot, mindenféle házibulik, ahol hajnaltájt elérzékenyülünk a Vándor örökzöld sorait ordítva.
Kissé késõbb az idõben aztán jönnek a Ragadozók, akik persze még ma is itt vannak, most meg már csak Egyedül járom a várost, avagy egyedül várom a Jánost…
Na ehhez képest, az idén 35 éves fennállását ünneplõ szombathelyi banda ki tudja, hányadvirágzását éli, követni sem könnyû milyen díjak özönét zúdítják rájuk, õk meg csak nyomják rendületlenül a rákendrollt.
Pohl Misi hangja még bõven ott van a szeren, Gidó õrültebb, mint valaha, de ez egyre jobban áll neki, és ott van az öregfiú is, aki olyan Erõsen markolja gitárját, mintha tényleg sose szeretné elengedni. Hiába minden, bármennyire is másképp akarták ezt sokan, õk megmaradtak szombathelyinek, és bizonyítják mind a mai napig, hogy Itthon vagy otthon.
És valamitõl – valahogyan népszerûbbek, mint valaha. Bizonyítja ezt az éves koncertturnék visszatérõen magas látogatottsága, és a koncerteken a zenekar felé érezhetõen áradó szeretet. Gondolom, valami ilyesmi vár ránk a szekszárdi sportcsarnokban is április 14-én, ahol a Siberia után szabadon együtt üvölthetjük, hogy Szóljon a rock!
Rómeó
Szekszárd, Városi Sport- és Szabadidõközpont, 2007. április 14. szombat
Hát ez az, zsenge ifjúkorom meg ilyesmi. 80-as évek közepe, õrült hajsza, hogy valahonnan beszerezzük a Big City Lights címû, Ausztriában kiadott elsõ Lord-anyagot, mindenféle házibulik, ahol hajnaltájt elérzékenyülünk a Vándor örökzöld sorait ordítva.
Kissé késõbb az idõben aztán jönnek a Ragadozók, akik persze még ma is itt vannak, most meg már csak Egyedül járom a várost, avagy egyedül várom a Jánost…
Na ehhez képest, az idén 35 éves fennállását ünneplõ szombathelyi banda ki tudja, hányadvirágzását éli, követni sem könnyû milyen díjak özönét zúdítják rájuk, õk meg csak nyomják rendületlenül a rákendrollt.
Pohl Misi hangja még bõven ott van a szeren, Gidó õrültebb, mint valaha, de ez egyre jobban áll neki, és ott van az öregfiú is, aki olyan Erõsen markolja gitárját, mintha tényleg sose szeretné elengedni. Hiába minden, bármennyire is másképp akarták ezt sokan, õk megmaradtak szombathelyinek, és bizonyítják mind a mai napig, hogy Itthon vagy otthon.
És valamitõl – valahogyan népszerûbbek, mint valaha. Bizonyítja ezt az éves koncertturnék visszatérõen magas látogatottsága, és a koncerteken a zenekar felé érezhetõen áradó szeretet. Gondolom, valami ilyesmi vár ránk a szekszárdi sportcsarnokban is április 14-én, ahol a Siberia után szabadon együtt üvölthetjük, hogy Szóljon a rock!
Rómeó