A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia! Én is vittem, köszönöm szépen.<#worship>#worship>
Nem ismertem.Köszönöm!<#eljen>#eljen>
Köszönöm!<#eljen>#eljen>
Köszönöm szépen, én is elvittem!!!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Elvittem én is,köszönöm szépen!<#eljen>#eljen>
Természetesen,ezt eddig is megtettem.
Ami azt illeti ezt a munkát az összegyüjtést(újragyüjtést) három éve egyszer már elkezdtem,de két éve mikor egyik percről a másikra tönkrement a vincsim,amit két adatmentő helyen sem tudtak feléleszteni több év zenéi filmjei mentek a lecsoba.😞(
Tehát ehhez most nekem ismét erő,türelem, idő kell.Ha találok elérhetetlent ugyis ide irok először.😊)
Ami azt illeti ezt a munkát az összegyüjtést(újragyüjtést) három éve egyszer már elkezdtem,de két éve mikor egyik percről a másikra tönkrement a vincsim,amit két adatmentő helyen sem tudtak feléleszteni több év zenéi filmjei mentek a lecsoba.😞(
Tehát ehhez most nekem ismét erő,türelem, idő kell.Ha találok elérhetetlent ugyis ide irok először.😊)
Nagyon szépen köszönöm!!! <#puszi>#puszi><#worship>#worship>
Ha tudok valamiben segíteni majd jelezd.<#wave>#wave>
Akkor legyen még egy felvétel a hölgytől.
Wet Sheets köszönöm! <#worship>#worship>
Sherey Champagne - Don't Be Afraid
Wet Sheets köszönöm! <#worship>#worship>
Sherey Champagne - Don't Be Afraid
Huha,gyorsaságodnál csak kedvességed nagyobb.Köszi😊)
Elkezdtem szabadidőmben a régi rádios kijátszásokat átnézni,és amit lehet egy vincsire ujra begyüjteni,flacban,wavban..,bár több éves munka lesz,de azért rengeteg mindent kiadtak már azota reprise-ben vagy eredetiben.Néha azért beleszaladok egy két fellelhetetlenbe,vagy olyan dalba amiért nem érdemes egy komplett válogatást megvenni.Ezek is ilyenek...és még sok más lesz,látom előre😞.
Elkezdtem szabadidőmben a régi rádios kijátszásokat átnézni,és amit lehet egy vincsire ujra begyüjteni,flacban,wavban..,bár több éves munka lesz,de azért rengeteg mindent kiadtak már azota reprise-ben vagy eredetiben.Néha azért beleszaladok egy két fellelhetetlenbe,vagy olyan dalba amiért nem érdemes egy komplett válogatást megvenni.Ezek is ilyenek...és még sok más lesz,látom előre😞.
Már nálad is vannak. <#wink>#wink>
Cop Records
Vélhetően nem égett le a raktár 😊 ... így tán még az "original master tape" is megvan,csak meg kéne látni a vezérnek az esetleges jó üzleti lehetőséget ,az oldalt évek óta nem frissítették.
Vélhetően nem égett le a raktár 😊 ... így tán még az "original master tape" is megvan,csak meg kéne látni a vezérnek az esetleges jó üzleti lehetőséget ,az oldalt évek óta nem frissítették.
ItaloDisco4Ever !
Nekem megvan mind a három . Mi kellene belőle? <#wink>#wink>
A Cay Hume And His Music Productions 1,2,3 cd megvan valakinek?5-6 dal érdekelne a sorozatbol,de ezért az 5-6 dalért nem éri meg megvenni.
és ilyenkor hol vannak a studiotekercsek??Valamiről csak vágták anno a bakelitet?
Vagy leégett a raktár??
Vagy leégett a raktár??
Szia,persze 1990 ben ment is az egyik Pillantás műsorban.Nekem csak a rádio verzio van kijátszva.
Úgy cirka 2 és fél éve,megeresztettem egy emailt a kiadó publikált címére,néhány kiadványuk iránt érdeklődve,rákérdezve a lehetőségekre,a mai napig nem érkezett válasz.
Ha ez a dolog a Te kapcsolataiddal sem működő képes,akkor reménytelennek gondolom.
Az LP még jobb ötlet volna ,s akár lehetne dupla is.
Ha ez a dolog a Te kapcsolataiddal sem működő képes,akkor reménytelennek gondolom.
Az LP még jobb ötlet volna ,s akár lehetne dupla is.
ItaloDisco4Ever !
udv, annyit nem er...
ha a zene erdekel ahogy lesz idom felporgetem.
Utoljára szerkesztette: zsoltford, 2018.07.09. 20:45:13
Nos, erre én már rámentem úgy 5 évvel ezelőtt. Ismeretségi látókörömbe került Mr. Reitz a cop records jelenlegi/akkori vezetője.
Elmondása szerint "but one thing in front. we just got a few of this records left. but we will see , what we can do for you"
Sajnos maradt a Bécsi bolha..
Így elkezdtem lobbizni pár ismert kiadónál... neme esetleg mégis kiadnának 1 válogatás lp-t az ismertebb zenékből. De szerzői jogokra hivatkozva ez is befulladt.
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2018.07.09. 19:46:25
Elmondása szerint "but one thing in front. we just got a few of this records left. but we will see , what we can do for you"
Sajnos maradt a Bécsi bolha..
Így elkezdtem lobbizni pár ismert kiadónál... neme esetleg mégis kiadnának 1 válogatás lp-t az ismertebb zenékből. De szerzői jogokra hivatkozva ez is befulladt.
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2018.07.09. 19:46:25
Csak a WAV peregjen
Megintcsak azt kell mondanom, egyetértek...:-)))
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#puszi>#puszi>
Kihasználom hogy éppen aktív vagy.
Érdeklődés szintjén,az alább linkelt koronggal kapcsolatban,megfordult ez valaha a Komjáthy műhelyben,szűkebben esetleg a kezed ügyében?
Elképzelhetőnek tartom hogy Haluska egyik Milánói beszerzői útjáról utaztatta magával ,"pillantásban" nem,de ha jól emlékszem egy Komjáthy műsorban hallottam egykoron.
Sajnos túlzásba eső áron kínálják.
Sharon
Érdeklődés szintjén,az alább linkelt koronggal kapcsolatban,megfordult ez valaha a Komjáthy műhelyben,szűkebben esetleg a kezed ügyében?
Elképzelhetőnek tartom hogy Haluska egyik Milánói beszerzői útjáról utaztatta magával ,"pillantásban" nem,de ha jól emlékszem egy Komjáthy műsorban hallottam egykoron.
Sajnos túlzásba eső áron kínálják.
Sharon
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Az énekesnő legjobb zenéje !
Azt hiszem egy épületes ötlet ,jó dobás volna a COP Records -tól ,egykori vinyl kiadványaikat,egy dupla CD-n piacra hajítani,azt gondolom sok ezer italo-euro disco stílus rajongó kapna a lehetőségen világszerte,ugyanis vinylen némelyiket szinte lehetetlen megszerezni.
Az énekesnő legjobb zenéje !
Azt hiszem egy épületes ötlet ,jó dobás volna a COP Records -tól ,egykori vinyl kiadványaikat,egy dupla CD-n piacra hajítani,azt gondolom sok ezer italo-euro disco stílus rajongó kapna a lehetőségen világszerte,ugyanis vinylen némelyiket szinte lehetetlen megszerezni.
ItaloDisco4Ever !
Jó zene Fülcsi! <#wave>#wave>
Igyekszem megszerezni neked!<#wink>#wink>
Nagyon köszi a segítséget és a gyorsaságot , igyekszem holnap válaszolni rá.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Ja és ez is egy nagyon nagyon sötét ló a COP Records-tól.
Legalább egy sample lenne belőle valahol. <#fejvakaras>#fejvakaras>
https://www.discogs.com/Candy-Rose-You-Are-My-Angel/release/5600608
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.07.09. 15:44:31
Igyekszem megszerezni neked!<#wink>#wink>
Nagyon köszi a segítséget és a gyorsaságot , igyekszem holnap válaszolni rá.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Ja és ez is egy nagyon nagyon sötét ló a COP Records-tól.
Legalább egy sample lenne belőle valahol. <#fejvakaras>#fejvakaras>
https://www.discogs.com/Candy-Rose-You-Are-My-Angel/release/5600608
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.07.09. 15:44:31
Szia!
Azt írnám legszívesebben, hogy egyetértek, de nem írom, mert Zef megint beleköt.. :-)))
Ha már a szomszédos Ausztria, hát igen...néha olyan elképesztően jó zenék bukkannak fel, hogy ejha !!!
A hölgynek amúgy minden zenéje szuper, de ez most mindent visz nálam.
Sherey Champagne - Wet Sheets (7" version) 1989
<#taps>#taps>
Azt írnám legszívesebben, hogy egyetértek, de nem írom, mert Zef megint beleköt.. :-)))
Ha már a szomszédos Ausztria, hát igen...néha olyan elképesztően jó zenék bukkannak fel, hogy ejha !!!
A hölgynek amúgy minden zenéje szuper, de ez most mindent visz nálam.
Sherey Champagne - Wet Sheets (7" version) 1989
<#taps>#taps>
Egy éjszaka nem elég, ha jó zenéket hallgatunk. Valahogy így lehetett ezzel C.C.Catch is, amikor egy álmatlan éjjel lemezre énekelhette az Egy Éjjel Nem Elég című zenéjét 1986-ban...<#miaz>#miaz>
Közben eltelt bő 32 év, még mindig éjjel van..hajnali fél 3..és meg kell mondjam, ez a zene még mindig nagyon jó...<#eljen>#eljen>
Közben eltelt bő 32 év, még mindig éjjel van..hajnali fél 3..és meg kell mondjam, ez a zene még mindig nagyon jó...<#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
..és még "Weiner elvtárs" is fellélegezhet...<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PM ment ez az album WAV-ba!
So What – Face Yourself (1989) (WAV)
So What – Face Yourself (1989) (WAV)
Én még mindig Weiner elvtársra várok.....
Akarom irni keresek a svéd So What nevű együttestől zenéket vagy albumot,természetesen lossless ha lehet.
Akarom irni keresek a svéd So What nevű együttestől zenéket vagy albumot,természetesen lossless ha lehet.
Korrekt válasz,látom te vágod milyen irányú és szándékú volt a kérdésem. <#eljen>#eljen>
A 80s italo-euro disco stílus nálam is marad a topon ,a lemezgyűjteményem legalább fele ebben érintett,és ahogy te ,én szintén hallgatok más zenei stílusokból is ,nem is kis skálán mozogva.
Ezen a skálán ott van a "Funky" is,(Earth,Wind & Fire,Delegation) egy-egy jobb zenéje,utóbbi zenekar néhány dalának pláne 90s remixei ,és természetesen Kool & The Gang.
A süketelés nem az én világom,ezért visszakerestem egy régebbi hsz-em ,Kool & The Gang - Fresh dalával kapcsolatban : (kattints)
Szóval ez a dal nálam szintén nagy kedvenc.
Az akkor keresett verzió : Mark Berry Remix ... azóta be is gyűjtöttem.
Ezt az albumot szintén,remélem ismered ,nagyon jó remixek.
Kool & The Gang – Great And Remixed '91
A 80s italo-euro disco stílus nálam is marad a topon ,a lemezgyűjteményem legalább fele ebben érintett,és ahogy te ,én szintén hallgatok más zenei stílusokból is ,nem is kis skálán mozogva.
Ezen a skálán ott van a "Funky" is,(Earth,Wind & Fire,Delegation) egy-egy jobb zenéje,utóbbi zenekar néhány dalának pláne 90s remixei ,és természetesen Kool & The Gang.
A süketelés nem az én világom,ezért visszakerestem egy régebbi hsz-em ,Kool & The Gang - Fresh dalával kapcsolatban : (kattints)
Szóval ez a dal nálam szintén nagy kedvenc.
Az akkor keresett verzió : Mark Berry Remix ... azóta be is gyűjtöttem.
Ezt az albumot szintén,remélem ismered ,nagyon jó remixek.
Kool & The Gang – Great And Remixed '91
ItaloDisco4Ever !