A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De miért piros az a lemez? Az enyém fekete..
Én ma sziszikeccs lázban égtem..<#vigyor>#vigyor>
Aztán meg válogatnom kell a Neoton korongjaimat is. Egy haver eladja a Neoton bakelit gyűjteményét,
elsőként nekem szólt nézzem át mi hiányzik még közülük..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.08. 19:42:58
imo :) science fiction is science fact
privát üzenet ment!
<#wave>#wave>
Netes nem játszik !!!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Az eredetit kell inkább lejátszani minél többször, például egy jó magyar kislemezről...

S ezzel el is köszönök mára.
Bujjatok hát ti is ágyba...
Vagy kik tehetik egymásba.
Hisz tudjátok: kéz a kézben, más a kézben..
Kéz a másban, más a másban..<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.05. 21:40:09
És ha én megijedek, ijesztően ritka (jó) zenékre bukkanok..<#idiota>#idiota>
" 1989 első saját videoklip. Amikor még kissrác voltam.
-A tizen valahanyadik 😊,nyaram volt "..egy olyan korszakban amelyben,reményteljes szivvel -Berlinben falatbontottunk,s szaggattuk a VASFÜGGÖNYT,és talán saját belső határainkat. Az első NDKs trabit" nyugat felé búcsuztattuk,s vártuk,hogy integethessünk kelet felé az uccsó ruszkinak,,ja és a tv ben még nem volt szabad szakadt jeansban"steppelni.
-büszke vagyok korai zsengéimre"mégsem mai szemmel zsűrizd"JÓ időutazást" üdv: Csutka HANGÁRIA együttes vezetője . "
Caroline Catharina Müller '86-os debütáló lemezéről ismert egyik legjobb sláger:
Ugyanez a lemez van meg nekem is, ezért nem is fáradoztam a vidi feltöltéssel..<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.05. 16:10:21
Azért is jó az egészet úgy en bloc hallgatni, mert gyakorlatilag "egybeúsznak" a számok.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.04. 17:06:18
Megvan CD albumon,a minőség 5 csillagos , "loudness war" mentes,minden Cd kiadványnak így kellene szólnia.
A teljes album úgy jó ahogy van,egy másik track. <#finom>#finom>
ItaloDisco4Ever !
A film egyik zenéjét Bafta díjra is jelölték a Legjobb Eredeti Zene kategóriában. Azt ugyan nem kapta meg, de kapott két másikat.
Mi viszont hallgatni megkaptuk, és kedveljük is. Még manapság is..
Az elkövetők: Pilip Oakey és Giorgio Moroder voltak..<#vigyor>#vigyor>
Jó reggelt, jó zenéket és kellemes hétvégét!<#wave>#wave>
Ám ez a Push it! című szerzemény elsőként csak 1987-ben jelent meg a "Tramp" remix maxin..
Itt az idő, hogy meghallgassunk egy jó kis slágert
A 80-as évekből napjaink stílusában..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Reméltem hogy a tegnap linkelt (Twice vinylel kapcsolatban kerestél privát,és arról adsz valamiféle infót,sajnos nem!
Köszönöm a kedvességed,értékelem a segítőszándékod,de kérlek kéretlenül ne küldj nekem fájlt,nem fogom letölteni,tehát csak időpazarlás.
Elnézést ha megsértődnél !
ItaloDisco4Ever !
Ennek semmi értelme,a minőség semmivel nem lesz jobb,sőt csak árt a fájlnak a bűvészkedés.
hasonlót gondolok a tagról mint te,önzetlenül osztogat,ámde, ami nem igazi lossless,azt dobja fel mp3-ban,akit olyan minőségben is érdekel majd kattint a letöltésre.
Nekem az a hiteles amit (zsoltford) csinál <#taps>#taps>,ott van a lemez fotó,és a vinyl rip minőség,kiváló!
Tán digizéshez asztali CD írót használ ..... ?
Maxika,tudom hogy beérett már a szőlő ,de ne tűnj el napokra,volt köztünk korábban "kard ki kard" de túl vagyunk rajt,és a te hozzászólásaidat olvasni egy élmény,a sok sz@r süketelésre a tököm sem kíváncsi. <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
És "snell" bele is tett egy Shell-t..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.30. 15:59:35
laserdance - humanoid invasion (dance mix) 1986
Mindjárt megy még hozzá pár hasznos tipp a "pörgetős" kollégáknak szintén oda..<#vigyor>#vigyor>
Privatba ment neked valami!
nem kérte senki, a magam kedvéért ránéztem, nem kezdem el leírni műszakilag az egyértelmű jeleit , de a Royales - Secret Angels egy mp3 származékból lett fel-wave-esítve az adott kiadványra, vagy ahogyan lenni szokott, rá mp3wave-ezték korábban egy fehér,zöld,kék vagy fekete vynilre kissé hanyag technikai munkával, aztán onnan meg bedigizték és kiadják losslessnek. az albumon a baltinore zene is erősen ilyen lehet. sajnos.
Axel Breitung Production - Volume 1-4 ezen van meg ha erdekel es nem mp3!
Twice – If You Want To Break Away
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Axel Breitung
Lemaradtam valamiről ??? tudtom szerint ,ezen Axel Breitung szerzemények fizikális kiadványon nem beszerezhetők.
Kizárt hogy lossless ! ... meg ne sértődj ,nem rosszindulat,csak a rend kedvéért.
Amadeus Liszt - Sprint
ItaloDisco4Ever !
Nagyon jó zene ! <#taps>#taps>
Ha felsorolnánk 1989-ben kiadott,euro-italo disco zenéket ,nem kevés ,kiváló dal került a piacra,és ez azért is érdekes mert a zenei trend a klubokban sajnos már egyáltalán nem az italo stílusról szólt 89 tájékán.
ItaloDisco4Ever !