A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
vinyl rip a szokásos,kiváló minőség! <#taps>#taps>
köszönet és üdvözlet ! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Köszi szépen, a Physical Attraction-t vittem.<#worship>#worship>
A héten értesültem róla,hogy Madonna 60 éves lett.Az egyik legnagyobb slágerei közé tartozik a " La Isla Bonita " című sikere.Amelyet a szerzők eredetileg Michael Jackson " Bad " című albumára szántak ám Jacko nemet mondott rá! Nem úgy mint Madonna.Most már tudjuk,hogy jól választott akkoriban az énekesnő!Happy Birthday!!!
M - Bonita (Extended Remix)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.08.18. 16:03:53
Máskor meg ez egy zenére igaz. Ritkán pedig mindkettőre egyszerre...<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ezt vettem:
A 3 MT szerzemény valós lossless az albumon. A többi:<#levele>#levele>
Sajnos fülre is eléggé hallatszik. Sajnos ezzel meg is dőlt a bizodalmam..
A zeneturmix hír miatt feltételeztem, hogy nálatok volt az interjú április 22-én.
Hirtelen nem is tudtam miért kaptam én ezt a kérdést,de aztán felébredtem kivakartam a csipát a szememből és megvilágosodtam😊)
Röviden:
1.Sajnos ezt az élményt már én is átéltem és átélem vica versa,vettem már olyan cd-t én is,amiről csak akkor derült ki,hogy valami felkonvertált valami,amikor mondjuk feltöltöttem ide,és a nagyokosok kiemelemezve megállapították,hogy nem igazi lossless.Én otthon ritkán elemezgetek,így ez sajnos nálam előfordulhat mindenkitöl utolag és mér előre is elnézést kértem kérek.
Másrészt én is adtam ki már pénz olyan lemezre,letöltésre amit aztán másnap az nCore-ra feltöltve találtam,tiszteltetve a feltöltögetőket(legalább várna két három hetet vele,ahogy mi is tettük ezt régebben a rádioban).Legutoljára a mult héten volt ilyesmi.
2.Nem értettem ezt a vendég volt nálatok mondatrészt.Igaz hogy április 23-án volt a névnapom,de emlékeim szerint 22-én nem volt nálunk vendég a Gábor😊)Főleg,hogy életemben nem találkoztam még vele.Aztán beugrott,hogy te a rádióműsorra gondoltál.De nekem a Zeneturmixhoz nincs közöm,az nem az én műsorom.Az már más kérdés,hogy ahogy a B.Toth Laci is az általad feltett 2013-as riportban elmondja,amikor megszünt a Magyar Rádios munkaköre akkor vákuumban találta magát,mert a kereskedelmi rádiokban a médiában nem találta a helyét,mivel ő el volt könyvelve Calypsonak,Poptarisznyának,Petőfi rádiosnak.Nos én is hasonlónak éreztem magam 2000 ben,csak én akkor Komjáthynak meg szintugy Magyar Rádiónak,meg Danubiusnak voltam elkönyvelve.....csak nekem nem volt lehetőségem netrádiot csinálni,így maradt a mai munkám is az iskola.Az más kérdés,hogy szerencsére Kiss Gyuri időnként felkér arra,hogy ha tudok legyek vendég a műsorában,hogy megszerkesztve 2-3 órás blokkakkal hozzam vissza a régi idők hangulatát.Ha egészségem engedi és van rá lehetőségem szívesen teszem. De a Kiss Gyuri műsora nem az én műsorom,nem ülök ott nap mint nap minden adáson,sőt a baleseteim miatt az utobbi 1 évben csak két alkalommal tudtam ennek a kérésének eleget tenni.Tehát én csak azon rádióműsorokról tudok autentikusan nyilatkozni amelyikben személyesen is résztvettem vagy ismerem a kulisszatitkait.Sajnos áprilus 22 nem ilyen.
3.Egyébként pedig nekem a Gáborrol van egy különvéleményem is,egy régebbi eset tüskéiből kifolyólag,És mivel ez a tüske a mai napig bennem van igy ha jot nem tudok mit mondani akkor inkább maradok a témában jótékonyan semleges.
És mi jót vettél?
Remélem, adáson kívül legalább megtudakoltátok tőle azt is, hogy mégis hogy volt bőr a képén pénzt kérni ilyesmiért?
Kicsit érzékenyen érintett akkoriban az ügy, mert fizettem magam is olyasmiért, amit ingyen is beszerezhettem volna a neten..<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.08.15. 17:28:56
Kétségkívül minden idők legidegesítőbb intrójával..<#gunyos1>#gunyos1>..de annál jobb zenéjével..<#eljen>#eljen>
...persze akkor még ő sem tudta, hogy idén, ezen a hétvégén újra országos sugárzású lesz a ez a zenei rádióműsor...<#taps>#taps>
Sok jó zenét és további jó egészséget kívánunk mi is neki innen.<#banplz>#banplz>
...onnan...amonnan..mindenhonnan és mindenképpen..<#nevetes1>#nevetes1>
Én is jövök egy kedvencemmel, egy korai, 1983-as italo nótával:
Time - Shaker Shake (vocal)
imo :) science fiction is science fact
Indítsuk is a napot egy jó kis pörgős egykori slágerlistás szerzeménnyel 1983-ból.
A mai felállás is a szokásos: én a huszonezres lemezemen élőben, ti meg itt vidiről hallgathatjátok ugyanazt..<#hehe>#hehe>
Zenékre fel, ne csak a wav pörögjön..<#idiota>#idiota>
Neki küldöm hálám jeléül..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amit számtalanszor feldolgoztak már 1981-es halála után.
Dalai örökre velünk maradnak...
De hogy másoknak is kedvébe járjunk, itt egy hazai retro feeling is (kissé ugyan depis hangulatban)..
Érdekes "Elevator Boy" videó nincs a jútyube tárában,Laid Back - től.

ItaloDisco4Ever !
És ha már sunburn, erről eszembe is jutott egy '79-ben debütált Farrah Fawcett film is, aminek az OST-je 1980-ban jött ki.
Maga a lemez jelenleg fillérekért beszerezhető (sokkal többet én sem adtam érte) de alapmű Patrick Hernandez kedvelőinek...
És dobok hozzá egy látványos klipet is ha már...<#vigyor>#vigyor>
Valaki tudd egy olyan a Дискотека 80-х online rádió url linkből Дискотека 80-х Hiv.oldal. csinálni egy m3u8 fájlt ?
Mert a winamp lejátszómban nem mp3-ba rögzíti a számokat. Nem tudom mit csináltak a rádió url linkjével,mert eddig jó volt,tudtam belőle felvenni. Most pedig egyáltalán nem lehet. Valami AA fájl típusban rögzit,amit nem játszik le a Winmap. Mellékelek egy képet is,arról a már rögzitett fájlról,ami nem mp3.
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.08.12. 17:42:31
amúgy a magyar fórumozás nem érzékeny lelkű kislányoknak való,aki nem bír egy kis feszkót elviselni,az maradjon távol!
ItaloDisco4Ever !

Ha már a 128-as empéjtré miatt is viták vannak, akkor jobb is.
Mondjuk azt nehezen is tehetnéd max. csak a youtube-n elérhető 128-as mp3-as feltöltéseket. .<#taps>#taps>
Ma is készülnek ilyen újravágások csak a sok vita miatt már nem publikusak. <#wink>#wink>
Az évjárat '85...ez pedig máris a Digital Game egykori slágere..
Se nem 96/24, de még csak cédé minőség sem, de ez van.
Most ezzel kell beérnetek..<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.12. 13:37:33
Nem mellesleg 24/96-ban tényleg nincs meg, bár úgysincs semmi jelentősége, mert azóta ismét kategóriát ugrottam.
Van viszont 96/24-ben eredeti francia dance zeném. Saját mentés saját szerzemény, eddig kizárólag franciahon földfelszíni rádióadói számára megrendelésre elkészítve. Ha jól viselkedsz, talán egyszer majd feldobok a youtubra belőle egy radio verziót. Persze semmit sem ígérhetek, de tudod: nálam sosem tudni...
<#nyes>#nyes>
Ez már prémium kategória és stúdió hangminőség. Így szigorúab titkos projejt is <#idiota>#idiota>
Ha viszont úgy teszed fel a kérdést, hogy kettőnk közül neked vagy nekem van idehaza több cd minőségű jó italo disco zenéje, akkor már feléd billen a mérleg. Mert én beérem a kedvenceim radio vagy albumverziójával. Meghallgatom, de nem tárolom a kaposi féle extended verziókat sem (amik mellesleg nem is voltak olyan rosszak egykoron...<#taps>#taps>
..vagy van ellenvetés?<#law>#law>
elég ismert és népszerű volt a szám és az előadó is, így nem gondolom, hogy ez annyira nehéz lenne, hogy 7 év alatt senki sem fejtette meg, itt valamit megint ferdítesz vagy lódítasz,ahogy szoktál.<#vigyor>#vigyor> azt azonnal tudtam, hogy valami francia gyerek csinálta,és érthetődően legalább 7 éve, de nem ugrott be a neve,úgyhogy fellapoztam a raktárkészletet. meg is lett.
Italo4Ever - Let The Beat From Space
ami persze kizárt, hogy hiteles 24/96ban meglegyen neked, tehát már akkor is menőzni akartál <#nevetes1>#nevetes1>
Kívánom hogy végül pozitívan rendeződjön ez kis transzfer közötted és a már nevében sem bizalomgerjesztő analogpeter-el<#shakehead>#shakehead>
Addig is egy ritka verzió ebből a maxiból .
Mert a te részleted nehézsége a rövidségében rejlik!<#nyes>#nyes>