A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az elveszett 25-30 cm-k között volt ez is,amiket most probálok több kevesebb sikerrel ujra begyűjteni,és mindenhol csak évek ota halott linkekkel találkozom.
..meg aztán tudod...Zavaros Idők ezek...Eduardo is megmondta már: A Kocka El Van Vetve..de Várd Ki A Végét...és addig A Mérleg Jegyében, Írj Egy Dalt Nekem...
Hagyd, hogy magamtól is rájöjjek, Nélküled már nem Fő A Fejem..
Közben meg kicsit Jöjj Velem is...a Nostradamus által is megjósolt Csillagfény felé...
Mint látható a klipek mellett azért fotók is lettek megosztva...<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
A közelmúlt egyik "bakelit party" műsorában live pörgött, (remélem nem CD-ről,úgy nekem is megvan) eme remek dal,mely korábban az én látókörömből kimaradt.
ItaloDisco4Ever !
Az év 1982. Az előadó pedig Dávid...aki frankón retro..<#idiota>#idiota>..vagyis F.R. David..
Ám mi most nem miattuk vagyunk jelen. Sokkal inkább egy Nik nevezetű fazon miatt. Aki 1984-ben egy érdekes témát zenésített meg.
Ez máris a The Riddle. Az előadó pedig Nik Kershaw. A felvétel ideje 4 perc 18 másodperc...<#nyes>#nyes>
Úgy illik, ha ide pedig egy új zene kerül. Nem is akármilyen...
Hölgyeim és uraim, hadd kívánjak ma elsőként itt kellemes hétvégét és jó zenéket mindenkinek
Howard Jones "új" szerzeményével..<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.25. 07:01:18
Akkoriban még több szem szegeződött a tévéműsorokra, mint az online website-okra..<#nevetes1>#nevetes1>
Ismersz ugye.....
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2018.08.24. 19:40:14
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Még mindig szuperül szól a cumo.<#finom>#finom>
Azért a végét szépen megoldottad hogy elvedd a kedvüket akik esetleg a zenei anyaggal akartak manipulálni! <#taps>#taps>
Hú de régen jártam itt.
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2018.08.24. 18:53:40
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Matia Bazar Elettrochoc
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.24. 11:58:54
imo :) science fiction is science fact
DE emlékeim szerint-ha nem csalt meg- akkor az STO önnáló formáció volt,sajnos infot semmit nem találtam rola,hacsak át nem lapozgatnám a kilencvenes évekbeli pop és ifjusági magazinokat de ez most tui nem fér az időmbe..
Ne már!!!<#wow3>#wow3>
Azt gondoltam már végre mindent kiderítettünk erről a különleges dalról.<#falbav>#falbav>
Már az is elég döbbenet volt hogy szegény Orbán Józsi énekli <#wow1>#wow1> ami szerintem nem csak engem padlózott meg.<#nyes>#nyes>
De akkor ki is ez a titokzatos STO ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.23. 14:32:55
Na de ez a Marcellina tisztán nyolcvanas évek,nekem is kazettán volt meg anno.DE..
lehet hogy valoban rádios felvétel,rengeteg olyan dal van amit aztán sosem adtak ki lemezformában.(Máté Péter,Cserháti diszkográfiokát is játszottam ki anno ismerösöknek a rádioszalagtárbol,amelyek lemezen sosem jöttek ki),de ezekhez hozzájutni....főleg veszteségmentesen...háááát,ismerve a rádio hozzááállását elég bonyolult dolog.(papiron nem,de a valóságban).A másik lehetőség ,hogy megjelent kislemezen,de a discogson nincs(ismerve a discogsot,ahonnan álmunkbol felverve is tudnánk sorolni rengeteg előadot amelyek nincsenek is fent) ezen a lehetőségen sem csodálkoznék.Idehaza van néhány száz rádiobol hazahozott magyar kislemezem,de bevallom olyan helyen van eltéve ahova nem tudok minden nap csak ugy hozzáférni de igérem ha lesz rá időm és lehetőségem átböngészem.( aaz amerikai countrykislemezeket éppen két hete dobozoltam be és vittem fel a padlásra mert kellett a szekrényben másnak a hely)....szoval egy szó mint száz...Marcellina biztos jobban tudja.
Marcellina Pjt Official
A keresett dalt első blikkre nem látom,elképzelhető hogy valamely magyar válogatás LP-n kiadták,de az is amit Musachy ír,lehet csak egy rádiós,szalagos felvétel.
A linkelt site-on találsz email címet,ha fontos neked ez a dolog,írj az énekesnőnek,a face oldalán aktívnak látom.
Ő a legilletékesebb megválaszolni a dallal kapcsolatos kérdést.
ItaloDisco4Ever !
csupa jó dolog !
Lenyúltam,mert ebben a verzióban nekem nem volt meg,köszi!
ItaloDisco4Ever !
Nekem is van egy keresni való zeném. Kazettán volt meg, de néhány selejtezve lett.
Talán 1984-ben vettem fel a rádióból a Marcellina PJT - Csak sötét lehet című számát.
Ha jól emlékszem,ez egy kislemez volt. Egy mp3,vagy egy netes meghallgatás is jó lenne,
ha valaki találkozna vele. Később egy albumra egyvelegbe, egy másik verzió egy percben felkerült,
de az már egyáltalán nem tetszett.
Orosházán lép fel. A koncert ingyenes, ha netán valaki a közelben járna...<#eljen>#eljen>
Ezt a helyszínt kell keresni:
A sört én állom annak aki baráti jobbját nyújtja élőben a téren, talizunk ott <#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Ezt a verziót én csak "O" mixekből ismertem!
thanks !<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
De esetünkben nagy valószínűséggel korrekt a linkelt CD-n feltüntetett verzió.
Allada,ez egy szép megfejtés volt,én 99,99% biztosra veszem hogy a válogatás Cd-re az a verzió került,ami a linkelt videóban hallható.
Nagyon köszönöm a segítséged ! <#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
5.21 - 5.31 között még visszhangzik is a "taps gép" , az alábbi keresett verzióban.
Az a rész abban sincs, de valaki majd csak megfejti.
a ZYX saját verziója lehet, de 2016-os a CD , a youtube-on meg 8 éve fent van 7.18 idejű verzió.
De ma már bármi lehet, de ez nagyon közel van időben a keresetthez.
Egy biztos,hogy az original 12 inch -ből, ezt nem lehet megcsinálni mert az 5.05 - 5.35 rész abban sehol nincs benne.
A 7.55 verzióval is össze kellene hasonlítani, nekem az nincs meg.
A lényeg ami ebben 5.05 után szól, az a 7.55-ös verzióban van-e.
Az alább linkelt kiadványon CD2 ,track 9 , Bobby O - She Has A Way (07.17 min.) hosszúságú verzió tényleg létezik,avagy elírás a játékidő?
80s Chart Hits
ItaloDisco4Ever !