A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A részletekbe most nem mennék bele.
Azt viszont elmondanám,blogot írhatnál arról,hogyan kell kiváló minőségű vinyl ripet csinálni.
A lehetetlen közelében jársz,vissza adni egy rip-ben,a korongon hallható minőséget!
Gratulálok ! <#taps>#taps>
Szokás szerint tőled,nagyon jó muzsikák! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Arról a kiadványról nekem is megvan.
Side B - Malibu (7) - Dancin' In The Summernight
The Piranhas - Zambezi
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2018.09.08. 09:13:44
Az örömöm persze akkor lenne teljes ha erről a vinyl-ről az instrumental verziót is fel tudnád tenni nekem.<#taps>#taps>
Mivel én még mindig a komplett maxikat favorizálom.<#wink>#wink>
Eddig csak a Roberto Zanetti The best projects CD-jéről volt meg ez a remek nóta.
imo :) science fiction is science fact
Ki tudna segíteni valamelyikőtök egy "Tracy Spencer - Ma-Ma Run"-nal? Még ha annyit hozzátehetnék, h a hosszabb változatot kérném, ha lehetne 😊
Nagyon szépen köszönöm, előre is 😊
Samantha Fox and Limahl (Festivalbar Italy) Limahl is csak 160cm magas volt.Pont összeillenek<#nevetes1>#nevetes1>
Mostanában is aktuális volt a vakáció, ez meg egy másik vakáció, The Other Ones - Another Holiday, ez is 1987-es.
Ez volt a Száguldás, Porsche, Szerelem.
Rég volt, szép volt, tán igaz sem volt..<#nevetes1>#nevetes1>
Annál igazabb viszont, hogy valamikor az ezredforduló után született erről a dalról egy kiváló paródia is.
Ezt láthatjuk, hallhatjuk a spoiler alatt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ám azokra is gondolván, akik nem ismerik a tréfát, itt az eredeti zene is:
Hogy videoklip miért nem készült hozzá, azt már csak Charlie-tól kérdezhetjük meg sajnos...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
De azért búcsúzóul még elhúzom a nótátokat... 😉
A dallam még '65-ben született. Hetekig vezette a slágerlistákat...
Ma este a strand melletti tónál sétáltunk a párommal amikor felhangzott.
Ott is ez jelzi a zárórát.
Jó éjt!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.26. 21:52:24
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
VA - EURODISCO SUMMER NIGHTS
Kelly Brown - Only You Can (You Make Me Feel)(1986)
Sammy Barbot kislemeze 1981-ben Top siker volt Olaszországban.Engem inkább a B-oldal fogott meg.Érdekesen ötvöződik benne a Reggae és az Olasz zene keveréke.Egyre jobban tetszik<#smile>#smile>
Sammy Barbot - Liberazion
nekem sajnos csak mp3-ba van meg!
Azóta is várom! <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.26. 14:23:05