A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak a kollekciómat illetőleg vannak titkaim.<#wink>#wink>
Sajnos anno én is túl kitárulkoztam a neten. <#shakehead>#shakehead>
Sajnos anno én is túl kitárulkoztam a neten. <#shakehead>#shakehead>
Olyan sosem lesz már...
..további jó zenéket, hangulatot és fórumozást<#integet2>#integet2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..elkövettem azt a hibát, hogy a fórumról túl sok személyt engedtem be a privát szférámba. "Ez" ismeri "azt", ő meg "amazt" személyesen...s így tovább. A személyes találkák alkalmával a kommunikáció az addig " megszokottról" áttér csak a családra, munkára és a gyerekekre. Onnantól fogva már nem akkora poén bármit is közölni "meggondolatlanul", mert akkor jön a megsértődés.
Konklúzió: egy fórum addig jó, amíg meg tudod őrizni az inkognítódat. Amíg még vannak titkaid, amíg még tudsz újat mondani, mutatni.
Ha újra kezdhetném....<#whatever>#whatever>....sok minden másként lehetne.
De persze nem fogom. Majd nagy ritkán még benézek Zefként....<#vigyor>#vigyor>....és a másik már jól bejáratott regemmel leszek inkább jelen...
Jobban ügyelve az inkognítómra...<#eplus2>#eplus2>
Konklúzió: egy fórum addig jó, amíg meg tudod őrizni az inkognítódat. Amíg még vannak titkaid, amíg még tudsz újat mondani, mutatni.
Ha újra kezdhetném....<#whatever>#whatever>....sok minden másként lehetne.
De persze nem fogom. Majd nagy ritkán még benézek Zefként....<#vigyor>#vigyor>....és a másik már jól bejáratott regemmel leszek inkább jelen...
Jobban ügyelve az inkognítómra...<#eplus2>#eplus2>
..további jó zenéket, hangulatot és fórumozást<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az a fránya eső,és a nyári meleg ... tudom nincs autód,de hívtál volna egy taxit,az első műsor alapján,nagy kár hogy nem lett harmadik rész!
Az éjszakai koktél emlékműsor tán még nem veszítette aktualitását.
Egyébként a második részt ,hétvégére hagyom,és szinte biztosan lesz azzal kapcsolatban is néhány kérdés.
Én azt nem észleltem hogy pösze lettél volna,a hadarás pedig tipikus Dj allűr,néhány másodperc alatt a vokálos részre már nem rádumálva,felkonferálni a dalt,muszáj pörgő módozatban 😊 .
A diszkózás nekem rengeteg jó élménnyel,sztorival párosult,de mivel a tanult szakmám felsőfokig,vendéglátóiparral is kapcsolatos a hétvégi napok (péntek,szombat) is foglaltak lettek,így be kellett fejeznem,muszáj volt pénzt keresni ....
Én a lemezeimet egy ideig "könyvtáraztam" addig,pick-pack megtaláltam amit kerestem,aztán idővel erre már nem volt energiám,így aztán jelenleg nálam is szanaszét van több ezer lemez,van hogy olyan akad a kezembe keresgetés közben amire már nem is emlékeztem hogy anno beszereztem 😊))) .
PM ment !
Az éjszakai koktél emlékműsor tán még nem veszítette aktualitását.
Egyébként a második részt ,hétvégére hagyom,és szinte biztosan lesz azzal kapcsolatban is néhány kérdés.
Én azt nem észleltem hogy pösze lettél volna,a hadarás pedig tipikus Dj allűr,néhány másodperc alatt a vokálos részre már nem rádumálva,felkonferálni a dalt,muszáj pörgő módozatban 😊 .
A diszkózás nekem rengeteg jó élménnyel,sztorival párosult,de mivel a tanult szakmám felsőfokig,vendéglátóiparral is kapcsolatos a hétvégi napok (péntek,szombat) is foglaltak lettek,így be kellett fejeznem,muszáj volt pénzt keresni ....
Én a lemezeimet egy ideig "könyvtáraztam" addig,pick-pack megtaláltam amit kerestem,aztán idővel erre már nem volt energiám,így aztán jelenleg nálam is szanaszét van több ezer lemez,van hogy olyan akad a kezembe keresgetés közben amire már nem is emlékeztem hogy anno beszereztem 😊))) .
PM ment !
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm.Sajnos eső miatt nem lett harmadik rész.Egyébként az első Éjszakai koktél is 1988 április 10 én hangzott fel,igy ez is 30 éves évfordulos,de sajnos bár probálkoztunk, idén ebből nem lett emlékműsor,ez a fránya nyári nagy meleg betett neki.
PrimaBellerina az Silicon Dream.
Bevallom,nem tudom honnan van a remix,azt sem tudtam hogy megvan,mivel véletlenül akadtam rá keresgélés közben a műsor előtt,fogalmam sincs mikor kitől kaptam.(hogy lossless-e azt sem tudom)és ha most kéne előkapnom,most sem tudnám,hogy hol van a lemezrengetegben.(főleg,hogy 20-30 lemezem eltünt,remélem ez nincs köztük)
Egyébként szerintem a második rész a 23-ai jobban sikerült azon kevésbé vagyok pösze, ennél az elsőnél meg voltam fázva.
Én sosem diszkoztam,nem szerettem a dizsik hangulatát."Csak" diszkosok között éltem a fél életem, a fiatalságom.
Ok,holnap(is)csekkolok., a mai leveledre már válaszoltam és kérdeztem.
PrimaBellerina az Silicon Dream.
Bevallom,nem tudom honnan van a remix,azt sem tudtam hogy megvan,mivel véletlenül akadtam rá keresgélés közben a műsor előtt,fogalmam sincs mikor kitől kaptam.(hogy lossless-e azt sem tudom)és ha most kéne előkapnom,most sem tudnám,hogy hol van a lemezrengetegben.(főleg,hogy 20-30 lemezem eltünt,remélem ez nincs köztük)
Egyébként szerintem a második rész a 23-ai jobban sikerült azon kevésbé vagyok pösze, ennél az elsőnél meg voltam fázva.
Én sosem diszkoztam,nem szerettem a dizsik hangulatát."Csak" diszkosok között éltem a fél életem, a fiatalságom.
Ok,holnap(is)csekkolok., a mai leveledre már válaszoltam és kérdeztem.
Prima Ballerina...nekem Silicon Dream jön hirtelen be
A 2016.09.16 pillantás emlékműsor meghallgatásán túl vagyok.
Azon mosolygok jó nagyot,hogy néhány napja amatőrnek tituláltad magad,na ne viccelj már!!! .... ebből az adásból számomra kiderült hogy abszolút profi vagy,és ez nem hízelgés,kategóriás Dj vizsgám van,tehát valamennyit értek a szakmához.
Nagyon jók voltak a dalok ,pld . (Man 2 Man - Everyday ) sosem hallottam korábban.
Aztán volt a Haluska időszakból, (Marianne - Passion) favorit,nagy kedvencem,ez köszönhetően egy kedves lemezgyűjtő úriember ismerősömnek,meg is van.
Játszottatok egy "Prima Ballerina" című dalt,segíts kérlek ,pontosan ki az előadó,hirtelen nem találom a cím alapján.
és...... hát az a bizonyos "Savino" remix .... hmmmmm,biztosan tudod mire gondolok,honnan van ez neked?
Ha nem publikus írd meg privát.
Valamikor holnap ilyentájt csekkold majd a privát üzeneteid,megy majd egy válasz,és egy kérdés.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.11. 18:18:23
Azon mosolygok jó nagyot,hogy néhány napja amatőrnek tituláltad magad,na ne viccelj már!!! .... ebből az adásból számomra kiderült hogy abszolút profi vagy,és ez nem hízelgés,kategóriás Dj vizsgám van,tehát valamennyit értek a szakmához.
Nagyon jók voltak a dalok ,pld . (Man 2 Man - Everyday ) sosem hallottam korábban.
Aztán volt a Haluska időszakból, (Marianne - Passion) favorit,nagy kedvencem,ez köszönhetően egy kedves lemezgyűjtő úriember ismerősömnek,meg is van.
Játszottatok egy "Prima Ballerina" című dalt,segíts kérlek ,pontosan ki az előadó,hirtelen nem találom a cím alapján.
és...... hát az a bizonyos "Savino" remix .... hmmmmm,biztosan tudod mire gondolok,honnan van ez neked?
Ha nem publikus írd meg privát.
Valamikor holnap ilyentájt csekkold majd a privát üzeneteid,megy majd egy válasz,és egy kérdés.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.11. 18:18:23
ItaloDisco4Ever !
Végül is ez privát dolgod,nem is feszegetném tovább ,a szókimondás szerintem jó emberi tulajdonság,de ismered ezzel kapcsolatban a közmondásokat ...
Mivel ezek a rádióműsorok a hallgatóknak készülnek,nem pedig az aktuális szerkesztő saját szórakozására,e pénteki műsort lepörgetve én adok egy jó pontot Hajcsernak,nekem tetszik az a hozzáállása hogy nem idegenkedik az újdonságoktól.
80s zenék közt elsütni egy-egy "New Gen Italo" muzsikát,az nekem hallgatónak imponál,érdekesebbé teszi a műsort,s ha ez még egy meghívott vendéggel is párosul,aki plusz infókat tud e zenékkel kapcsolatban elmondani,emeli az adott zenei adás színvonalát.
A klasszikus poptarisznya B.Tóth Lászlóval elsősorban az újdonságokra,az aktuális slágerekre épült,tán épp ezért volt oly népszerű.
2018-ban rádió hallgatás alatt az engem teljesen hidegen hagy ami a mai kereskedelmi rádiókban megy,szánalmas,ugyanazt a néhány száz mainstream zenét adják nap mint nap,és ez csak az egyik probléma,a képzetlen nem odavaló műsorvezetők egy másik.
De az sem izgat fel ha egy italo-disco stílusra építkező netes rádióműsorban szimplán leadják mondjuk Baltimora - Tarzan Boy dalát,kell,szűkséges a speciális körítés,amiről fentebb írtam,mert különben érdektelen.
Pillantás műsorokig még nem jutottam el,a héten az esti órákban,egyet-egyet majd meghallgatok.
Mivel ezek a rádióműsorok a hallgatóknak készülnek,nem pedig az aktuális szerkesztő saját szórakozására,e pénteki műsort lepörgetve én adok egy jó pontot Hajcsernak,nekem tetszik az a hozzáállása hogy nem idegenkedik az újdonságoktól.
80s zenék közt elsütni egy-egy "New Gen Italo" muzsikát,az nekem hallgatónak imponál,érdekesebbé teszi a műsort,s ha ez még egy meghívott vendéggel is párosul,aki plusz infókat tud e zenékkel kapcsolatban elmondani,emeli az adott zenei adás színvonalát.
A klasszikus poptarisznya B.Tóth Lászlóval elsősorban az újdonságokra,az aktuális slágerekre épült,tán épp ezért volt oly népszerű.
2018-ban rádió hallgatás alatt az engem teljesen hidegen hagy ami a mai kereskedelmi rádiókban megy,szánalmas,ugyanazt a néhány száz mainstream zenét adják nap mint nap,és ez csak az egyik probléma,a képzetlen nem odavaló műsorvezetők egy másik.
De az sem izgat fel ha egy italo-disco stílusra építkező netes rádióműsorban szimplán leadják mondjuk Baltimora - Tarzan Boy dalát,kell,szűkséges a speciális körítés,amiről fentebb írtam,mert különben érdektelen.
Pillantás műsorokig még nem jutottam el,a héten az esti órákban,egyet-egyet majd meghallgatok.
ItaloDisco4Ever !
Nem ez az oka a "darázsfészekbe léptem" mondatnak,hanem az hogy mikor és hol szolalok meg adásban.Mindig is szokimondo voltam,inkább néha azon kell gondolkodni mit hagyjak ki,ami nem a publikumra tartozik.
Bár én ugy érzem a 2016-os Best of pillantás műsorok zeneileg sokkal jobban sikerültek.
Bár én ugy érzem a 2016-os Best of pillantás műsorok zeneileg sokkal jobban sikerültek.
Lepörgettem azt a pénteki adást amit ma délelőtt küldtél addig a pontig amíg ott voltál.
Egészen elképesztő mennyi mindent tudsz elmondani a magyar rádiózással kapcsolatban.
Ezekből a kulisszatitkokból akár egy könyvet is írhatnál,azokon a zenei műsorokon melynek részese voltál,generációk nőttek fel.
Nagyon őszintén,nyíltan mondtad el a véleményed a mai rádiózásról,én ebben semmi kivetni valót nem látok,ha esetleg emiatt nem hívnának,az óriási baklövés volna,egy-egy ilyen műsorban a jelenléted ,szerintem emeli az adás rangját,sokkal érdekesebb mint ha úgy megy le egy adás,hogy a műsorvezető felkonferálja a zenéket,s azon kívül más nem történik.
Ez számomra érdektelen!
Ha leszel ,told az infót privát,hallgatni foglak ha a szabadidőm is úgy alakul.
Egészen elképesztő mennyi mindent tudsz elmondani a magyar rádiózással kapcsolatban.
Ezekből a kulisszatitkokból akár egy könyvet is írhatnál,azokon a zenei műsorokon melynek részese voltál,generációk nőttek fel.
Nagyon őszintén,nyíltan mondtad el a véleményed a mai rádiózásról,én ebben semmi kivetni valót nem látok,ha esetleg emiatt nem hívnának,az óriási baklövés volna,egy-egy ilyen műsorban a jelenléted ,szerintem emeli az adás rangját,sokkal érdekesebb mint ha úgy megy le egy adás,hogy a műsorvezető felkonferálja a zenéket,s azon kívül más nem történik.
Ez számomra érdektelen!
Ha leszel ,told az infót privát,hallgatni foglak ha a szabadidőm is úgy alakul.
ItaloDisco4Ever !
Megmondom őszintén rohadtul nem érdekel ahogy a busszal kóvályog de ezt a Silent Circle Mash-up-ot nagyon elfogadnám veszteségmentesben.<#nevetes2>#nevetes2>
Mert hogy klasszisokkal jobb mint az eredeti. <#wow1>#wow1><#finom>#finom>
Modern Talking - Angie's Heart. Magic walking travel bus babe dance remix"
Mert hogy klasszisokkal jobb mint az eredeti. <#wow1>#wow1><#finom>#finom>
Modern Talking - Angie's Heart. Magic walking travel bus babe dance remix"
Nem értem ezt a nagy "tyúkszmre" lépést,kifejtenéd nekem picit privátban???
Hát igen a drága Pete Hammond😊)
Nem tudom mikor leszek legközelebb 'adásban',mivel néha tervezve van,néha(mint ez a pénteki is) spontán éppen ott jártam és beültettek a mikrofon mögé.De pl.nyáron kétszer is kész műsorral mentem volna éjszakai adásba csak először szakadt az eső(bicajjal járok,igy reménytelen volt elmennem a studioba) másodszorra meg a nagy melegben nem voltam tul jol,igy el sem indultam.
Ráadásul ezzel a pénteki megszolalással lehet hogy tyukszemre léptem igy nem tudom mikor szolaltatnak meg legközelebb és kinél?Gyurinál vagy az Attillánál?
Az 5-6 évvel ezelőttiek, meg a régi Magyar Rádioban készültek pedig vagy nincsenek meg vagy ami megvolt a bedöglött vincsivel együtt a mennyekben van.
Nem tudom mikor leszek legközelebb 'adásban',mivel néha tervezve van,néha(mint ez a pénteki is) spontán éppen ott jártam és beültettek a mikrofon mögé.De pl.nyáron kétszer is kész műsorral mentem volna éjszakai adásba csak először szakadt az eső(bicajjal járok,igy reménytelen volt elmennem a studioba) másodszorra meg a nagy melegben nem voltam tul jol,igy el sem indultam.
Ráadásul ezzel a pénteki megszolalással lehet hogy tyukszemre léptem igy nem tudom mikor szolaltatnak meg legközelebb és kinél?Gyurinál vagy az Attillánál?
Az 5-6 évvel ezelőttiek, meg a régi Magyar Rádioban készültek pedig vagy nincsenek meg vagy ami megvolt a bedöglött vincsivel együtt a mennyekben van.
Peter Wilsonra e dal kapcsán figyeltem fel (LINK)
A korábbi zenéit nem ismertem,aztán az Overdrive albummal újra nagyon telibe talált,s ezt a színvonalat a legutóbbi albumán is tartani tudta.
Muszáj lesz kicsit belemásznom a korábbi kiadványain hallható zenéibe is.
Egy kérés,ha legközelebb adásban leszel,privát írd meg nekem,az élő adásnak megvan a maga varázsa.
A korábbi zenéit nem ismertem,aztán az Overdrive albummal újra nagyon telibe talált,s ezt a színvonalat a legutóbbi albumán is tartani tudta.
Muszáj lesz kicsit belemásznom a korábbi kiadványain hallható zenéibe is.
Egy kérés,ha legközelebb adásban leszel,privát írd meg nekem,az élő adásnak megvan a maga varázsa.
ItaloDisco4Ever !
Pedig ki kellett volna... legfeljebb nem működik. <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
őszintén ? ... nem ! <#nevetes1>#nevetes1>
de ez egy olyan magas röptű poén lehetőség volt,amit muszáj volt lecsapnom.
de ez egy olyan magas röptű poén lehetőség volt,amit muszáj volt lecsapnom.
ItaloDisco4Ever !
Igen,nem egyszer elsütöttem már adásban ezt a dalváltozatot,nekem nagyon a nyolcvanas évek közepének dallamvilágát,dalfelépitését tükrözi.Nagyjábol ennél a dalnál szoktam kérni a műsorvezetőt,hogy ne keverjék le,hagyják végigmenni,mert minden része kicsit más.
Nos igen,Peter Wilson tele van feldolgozásokkal.Gondoljunk az első nagylemezére aminek a fele feldolgozás, Amanda Lear,Orlando,stb., de az utobbiak is tartalmaztak jónéhányat, gondoljunk az Endless Road-ra, a Time Bandits-tól,Shadows of the night Morodertől,Satellite-re Ellie Warrentől,stb...
Nos igen,Peter Wilson tele van feldolgozásokkal.Gondoljunk az első nagylemezére aminek a fele feldolgozás, Amanda Lear,Orlando,stb., de az utobbiak is tartalmaztak jónéhányat, gondoljunk az Endless Road-ra, a Time Bandits-tól,Shadows of the night Morodertől,Satellite-re Ellie Warrentől,stb...
Lehetne egy-két linked publikus is... <#circling>#circling>
imo :) science fiction is science fact
Nagy kép nagy file.
Külön radio verzió kedvelőknek. <#nevetes1>#nevetes1>
Most nem volt kedvem konvertálgatni.
De a nóta kellemes szerintem.<#finom>#finom>
B1.
Külön radio verzió kedvelőknek. <#nevetes1>#nevetes1>
Most nem volt kedvem konvertálgatni.
De a nóta kellemes szerintem.<#finom>#finom>
B1.
Ez express sebességgel érkezett,gyors voltál.
Köszönöm mindkét dalt ! <#worship>#worship>
Igen, tetszik amit csinálsz,s ez azért elvárás Komjáthy Gyuri bácsi egykori jobbkezétől !
A hadarást észleltem 😊,írjuk annak számlájára hogy bőséges infód van egy-egy dallal,témával kapcsolatban,és mint rádiós ki ha nem te,jól tudhatod,hogy egy zenei műsorban a fősodor a muzsika kell legyen,az más kérdés ha nekem szimpatikus a műsorvezető szívesen hallgatom a dumáját,főleg ha az még hasznos is.
Egyébiránt utána néztem a "Tell me the truth" úgy Dieter Bohlen szerzemény,hogy ezt 1991-ben Bonnie Tyler-nek írta,ennek feldolgozása ez a bitang jó Peter Wilson dal.
Köszönöm mindkét dalt ! <#worship>#worship>
Igen, tetszik amit csinálsz,s ez azért elvárás Komjáthy Gyuri bácsi egykori jobbkezétől !
A hadarást észleltem 😊,írjuk annak számlájára hogy bőséges infód van egy-egy dallal,témával kapcsolatban,és mint rádiós ki ha nem te,jól tudhatod,hogy egy zenei műsorban a fősodor a muzsika kell legyen,az más kérdés ha nekem szimpatikus a műsorvezető szívesen hallgatom a dumáját,főleg ha az még hasznos is.
Egyébiránt utána néztem a "Tell me the truth" úgy Dieter Bohlen szerzemény,hogy ezt 1991-ben Bonnie Tyler-nek írta,ennek feldolgozása ez a bitang jó Peter Wilson dal.
ItaloDisco4Ever !
Ezek szerint neked tetszik az összeállitásom?Pedig nem mind Italo.
A péntek estiben kicsit sokat hadartam bevallom férfiasan..dehát annyia mondanivaló(és ha jol visszahallgatom magam még volt hogy félre is beszéltem)
Akkor ez előttelevő:
Peter Wilson - Twenty four seven-Ford & Curnow Twelve Inch Master Mix
A péntek estiben kicsit sokat hadartam bevallom férfiasan..dehát annyia mondanivaló(és ha jol visszahallgatom magam még volt hogy félre is beszéltem)
Akkor ez előttelevő:
Peter Wilson - Twenty four seven-Ford & Curnow Twelve Inch Master Mix
A Mod-It nagylemezről csak annyit hogy nálam az eredeti 86-os-ban kicsit jobban "fúj a szél"<#wink>#wink>
Viszont tény hogy cserébe nincsenek körülötte olyan felröppenő hírek mint az új görög kiadásban hogy esetleg az még mono is? <#nemtudom>#nemtudom>
Viszont tény hogy cserébe nincsenek körülötte olyan felröppenő hírek mint az új görög kiadásban hogy esetleg az még mono is? <#nemtudom>#nemtudom>
Nem nincs meg a lemez,én mindent felhőből játszom😊)
Peter Wilson-Tell me the truth(Matt Pop's Nothing but the truth remix)
Most még fotozzak is??
Peter Wilson-Tell me the truth(Matt Pop's Nothing but the truth remix)
Most még fotozzak is??
így mindjárt más,akkor az amcsi barátod esetében ejtem a minősítést!
Én kérek elnézést,de tényleg félreérthető volt.
Én kérek elnézést,de tényleg félreérthető volt.
ItaloDisco4Ever !
ezt + ami közvetlenül előtte van a remix cd-n.
Bevallom férfiasan,én ezeket nem is ismertem,látod van haszna belehallgatni egy-egy zeneileg jól összeállított műsorba.
Bevallom férfiasan,én ezeket nem is ismertem,látod van haszna belehallgatni egy-egy zeneileg jól összeállított műsorba.
ItaloDisco4Ever !
Bocsi akkor félreértelmezhető voltam.<#worship>#worship>
Nem minden szar felesleges dolgot vesz meg hanem az összes Neki tetsző New Italo ill 80-as évek ritkaságait ami nekünk már nagyon drága lenne.
Az a bizonyos boldogságfaktor nála biztos nem hiányzik mert vele egyidős álomszép ázsiai fiatal feleségétől két gyönyörű gyermeke van már.<#wink>#wink>
Szóval minden rendben van vele mind érzelmileg mind anyagilag.
Az hogy nem tud digizni inkább az én problémám.<#sir>#sir>
De a mi barátságunk már túlmutat a zenecserélgetésen szerencsére. <#law>#law>
Egy olyan útmutató blog hogy hogyan készítsünk tökéletes vinyl rippet nála csak angol nyelven érne valamit.
Nem minden szar felesleges dolgot vesz meg hanem az összes Neki tetsző New Italo ill 80-as évek ritkaságait ami nekünk már nagyon drága lenne.
Az a bizonyos boldogságfaktor nála biztos nem hiányzik mert vele egyidős álomszép ázsiai fiatal feleségétől két gyönyörű gyermeke van már.<#wink>#wink>
Szóval minden rendben van vele mind érzelmileg mind anyagilag.
Az hogy nem tud digizni inkább az én problémám.<#sir>#sir>
De a mi barátságunk már túlmutat a zenecserélgetésen szerencsére. <#law>#law>
Egy olyan útmutató blog hogy hogyan készítsünk tökéletes vinyl rippet nála csak angol nyelven érne valamit.
nem ér reklamálni,inkább állj be a sorba te is ! 😊
pld. a ma említett Peter Wilson dalnak sokan örülnénk,feltéve ha megvan neked a lemez.
pld. a ma említett Peter Wilson dalnak sokan örülnénk,feltéve ha megvan neked a lemez.
ItaloDisco4Ever !
Lám,volna értelme "zsoltford" fórumtársunkkal kapcsolatban általam megpengetett "hogyan készítsünk tökéletes vinyl rip-et" blogjának,elküldenénk az amcsi barátodat hozzá képzésre.
A "mindent megvesz" a szomszéd topicban írtam,beteges,ezeknek az embereknek az életük valamely területén problémájuk van,hasztalan,felesleges dolgok túlzó gyűjtésével próbálják azt a bizonyos boldogság faktort pótolni,jobban nem nyitom ki mert az már 18+ lenne.
A normális az amit éppen a fentebb említett lemezgyűjtő úriember csinál.
A "mindent megvesz" a szomszéd topicban írtam,beteges,ezeknek az embereknek az életük valamely területén problémájuk van,hasztalan,felesleges dolgok túlzó gyűjtésével próbálják azt a bizonyos boldogság faktort pótolni,jobban nem nyitom ki mert az már 18+ lenne.
A normális az amit éppen a fentebb említett lemezgyűjtő úriember csinál.
ItaloDisco4Ever !
Bocsi erről a mondatodról egyből ez ugrott be. <#fogmosas>#fogmosas>
Hahahah<#wink>#wink><#wave>#wave>
Hahahah<#wink>#wink><#wave>#wave>
Jaj,Róbert bácsi benézett?Vagy csak a Mikulás jött hamarabb?Ma mindenki milyen adakozó kedvében van😊)))))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uzeneted van!
studiohits nem nyitja.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha nem publikus akkor bocs.
Ha nem publikus akkor bocs.
Van egy nagyon jó barátom az amcsiknál aki gyakorlatilag mindent megvesz , de a legnagyobb sajnálatomra nem tud digizni.
Egyszer küldött egy rippet amit ő készített de abban nem volt köszönet.<#falbav>#falbav>
Pedig ilyesmi lemezei vannak tucatjával. <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.09.09. 14:20:43
Egyszer küldött egy rippet amit ő készített de abban nem volt köszönet.<#falbav>#falbav>
Pedig ilyesmi lemezei vannak tucatjával. <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.09.09. 14:20:43
Egy kis kulisszatitok.<#wink>#wink><#wink>#wink>
Valójában a forrás itt van a képen.
Egy külföldi barátom készítette a másolatot a saját lemezéről.
Ez így CD formátumban soha nem jelent meg hivatalosan még.
Akkor ezt még mondhatjuk vinyl rip-nek? <#nevetes1>#nevetes1>
Valójában a forrás itt van a képen.
Egy külföldi barátom készítette a másolatot a saját lemezéről.
Ez így CD formátumban soha nem jelent meg hivatalosan még.
Akkor ezt még mondhatjuk vinyl rip-nek? <#nevetes1>#nevetes1>
Jó zene<#eljen>#eljen> köszi a feltöltést!Ezt a kislemezt már láttam töbször a német ebay-en.Mindig jó pénzért ment el,de eddig nem ismertem magát a zenét.A Ghery M. instruról csak annyit,hogy van egy ismerősöm Bergamoban
aki régebben itt dolgozott magyarba.Ő volt dj olaszba,neki nagyon sok mevan többek között ez is vinylen.Csak ideje nincs felvenni,a fiával szoktam felvetetni de a qrva kölök egyre anyagiassab<#smile>#smile> így aztán tolom magam előtt a felvételeket amik kellenének.De ezekből most sok megjelent cd-n is úgyhogy most már nem annyira érdekelnek.A Mod-It : Physical Fascination című számát is ő vette fel nekem.Hát az eredeti egy kicsit jobban szólt mint a görög nyomás<#nevetes1>#nevetes1>
aki régebben itt dolgozott magyarba.Ő volt dj olaszba,neki nagyon sok mevan többek között ez is vinylen.Csak ideje nincs felvenni,a fiával szoktam felvetetni de a qrva kölök egyre anyagiassab<#smile>#smile> így aztán tolom magam előtt a felvételeket amik kellenének.De ezekből most sok megjelent cd-n is úgyhogy most már nem annyira érdekelnek.A Mod-It : Physical Fascination című számát is ő vette fel nekem.Hát az eredeti egy kicsit jobban szólt mint a görög nyomás<#nevetes1>#nevetes1>
https://www.discogs.com/Max-Coveri-Guy-Guy/release/138612
https://wetransfer.com/downloads/3a47c5e893e30d61dfe57976039c998f20180909105732/0c4ac8
majdnem mindenki megelőzött<#crazya>#crazya>
https://wetransfer.com/downloads/3a47c5e893e30d61dfe57976039c998f20180909105732/0c4ac8
majdnem mindenki megelőzött<#crazya>#crazya>
akkor en is teszek fel egy ritkasagot! remelem tetszik a ripp mindenkinek!
Alberto D'arco - Fantasy (Italienische Original-Version) (1985)
Alberto D'arco - Fantasy (Italienische Original-Version) (1985)