A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
" Garázs I. Az olyan elborultak kedvéért mint én. 😊
És az utókornak. "
Aurora - Egy kis anarchia 1989.
Természetesen nekem is féltett kincs ez és a következő Feró féle Garázs kazi...<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az önimádatodból adódó problémáidat,zavaraidat én nem tudom megoldani,tehát ne engem találj meg,nagyon szívesen segítenék,de az én szakterületem (kereskedelem - vendéglátás - idegenforgalom) ,tehát nem értek a lelki nyavalyákhoz.
Értem én hogy arra vágysz hogy IQ bajnokként kezeljünk ,de tőlem nem volna őszinte,meg aztán ne egy fórumon akarj,dicséreteket,elismeréseket bezsebelni.
Fogadd ezeket jó szándékú,jó tanácsként,és részemről zárnám is veled a további társalgást,tartsd ezt tiszteletben ha képes vagy rá.
ItaloDisco4Ever !
Kívánok további jó zenéket és szép hétvégét a zenei kollégáknak, a barátoknak s az ellenségeknek.
Mert a régi mondás is úgy tartja: szegény az, kinek még ellensége sincsen..<#law>#law>
Béke veletek!<#integet2>#integet2>
Szóljon tehát minden idők egyik legismertebb motoros himnusza is:
Tegye fel a kezét az, akinek ez meg van bakeliton (rajtam kívül természetesen..)<#eplus2>#eplus2>
Viva la Rocktóber!<#mf1>#mf1>
Következzen hát egy kiváló (autós)film egy kiváló betétdala. Az előadó egy híres pap...
...aki mégsem az. Mármint nem pap. De azért még híres...<#nyes>#nyes>
Nem a "dícsérjük a hangminőséget" totyik.
Kösz, hogy megértettél..<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ami pedig az agyi kapacitást illeti...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
Igen,ez egy zenei topic,nem egy kötekedő show,tartsd magad ehhez,különben következményei lesznek,azt mindenki olvashatja hogy te kötekedsz.
ItaloDisco4Ever !
István a király (1983) - Elkésett békevágy
Nem gondolom hogy az nyalizás lenne hogy egy valóban kiváló vinyl ripet minősítek,elismerek.
Lehet trollkodni a new-italo topicban,legfeljebb következményei lesznek,s egyébként nem uralom kiskirályként,többen is teszünk a témához.
Hülyeségeket,marhaságokat,sületlenségeket a te szokásod elkövetni.
Biztosan vannak olyanok akik ezt megkajálják,én nem tartozom közéjük,a jövőben ha kérhetlek őket szórakoztasd,közel tucatszor leírtam már,nem vágyom a társaságodra,s az agyi kapacitásod inkább nem minősítem,én maradok úriember.
Hanyagolj .... köszönöm.
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így ha kérhetném, privátba ömlengj legközelebb, s akkor én sem trollkodom szét a nyúlitalót, amit kiskirályként uralsz egy ideje.
Látod, eddig mégsem szóltam érte...
Maradj inkább amatőr zenekedvelő, mintsem olyasmihoz szólj hülyeségeket, amihez úgysincs fingod se...
Bocs az őszinteségemért.<#worship>#worship>
Megint szűkségét érezted hogy valami marhaságot lebillentyűz,ami még ráadásul tök felesleges is hiszen az úriemberrel erről a "hogyan,mivel készít kiváló vinyl ripet" témáról,már volt hsz váltásom.
lásd. #105455
Ha kérhetem hagyd meg privát döntésemként,mire használjak pozitív illetve dicsérő jelzőt,nem vagyok egy hasra eső típus,sőt nagyon is kritikus,de ha valami jó,azt örömmel elismerem.
Dicsérnélek én téged is,ha okot adnál rá,de a vacak dolgaidra,hülyeségeidre már jól tudhatnád,én nem vagyok vevő.
ItaloDisco4Ever !
Annyira ritka, hogy csak így mutathatom meg...<#hehe>#hehe>
Nyilván jó alapanyagból a megfelelő szerkóval bárki tudna ilyen rippeket készíteni.
Nem nagy cucc. Mondjuk én a helyében azért lejelszavaznám az up-okat, de ez legyen az ő döntése...
Hasra esni inkább olyasmitől érdemes (szerintem), ami igen kevéske gyűjtőnek van meg a tulajdonában.
Mint pl. ez a zene így ebben a hangminőségben ahogy feltoltam.
Na annak az embernek már én is tapsolnék, akinél az egész album ilyen hangminőségben szól odahaza...<#eljen>#eljen>
Itt a rangsorban méltán helyezték az első pozícióba.
The top 25 greatest 1980s synthpop songs ever
ItaloDisco4Ever !
Azért is örülők hogy feltoltad,mert ez nemrég egy CD válogatásra is felkerült,így lehet elemezni a két minőséget.
Nos,a vinyl minőséget ezért kedveljük itt a fórumon is sokan,merthogy zongorázni lehet a különbséget a CD kiadványon hallhatóhoz képest,persze ehhez az is szükségeltetik,hogy valaki így tudjon digizni mint te ... ! <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
<#nyes>#nyes>

De majd egyszer...máskor...egy másik helyen és időben...talán.<#eljen>#eljen>
Nálam 2 perce ez pörgött idehaza egy fekete korongról...
csupan az alltalam tapasztalkakbol kovetkeztettem erre.
mas-mas hangszedovel maskepp szolnak a barazdak...amikor ortofon night club vagy arkiv-ot hasznaltam is mas volt...volt jopar lemez ami ezekkel nem szolt valahogy jol.
foleg az italo lemezek ahol tobb a magas...mely es kozep jo volt, de sziszegett-csisszegett...
amikor lecsereltem oket at-re akkor ezek a csisszegesek szinte teljesen megszuntek,azonban aranyaiban mas lett a mely.
talan ugy tudnam megfogalmazni, hogy vannak lemezek amik hangzasuk miatt neha egy adott hangszedohoz nem passzolnak.
nem passzolnak ugy hogy az adott hangszedo is hibatlan.
azt pedig,hogy kinek mi szol jobban vagy jol nem is meghatarozhato.
mindig mindennel van es lesz jobb, kerdes talan az,hogy egy adott merteknel erdemes-e tovabb furkeszni a vegtelen lehetosegek tarat :-)
Ugyanezzel a tűvel egyéb lemezek hibátlanul nyekeregnek...
Keresek majd (remélhetőleg még ma<#hawaii>#hawaii>) valami jó nyomású diszkó lemezt ellenpéldának.
A hangszedő (GP331) ugyanis még szinte zsír új. Talán 10 lemezt hallgattam meg eddig vele...
Esetleg feldobom ugyanazt a zenét Ortofon hangszedővel is, hogy hallatszik e hallható különbség....<#rolleyes>#rolleyes>
így látatlanban...
Német nyelven számomra nem túl vonzó ez a CD!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.10.20. 18:56:33
Én meg a így estére már csak a szívemet adom....öö...vagyis nem én, hanem a londoni fiúk '86-ból...
Ennek örömére feltettem az egyik pörgetőmre egy másik kedvenc előadód '82-es zenéjét is. Utolsó előtti track..
(ha nem látszana a felirat netán: Hot In The City a dal címe..<#wave>#wave>)

Viszont nekem is kedvencem és ma fel is teszem a kis 7"-os korongot, csak sasold. <#felkialtas>#felkialtas>
Pedig '85-óta tudjuk jól, hogy party minden időben csak Eddie Murphy-nél lehet...<#nyes>#nyes>