A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stílusváltás a rock jegyében...<#mf2>#mf2>..egész pontosan egy '89-es glam metal sláger következik...
3 fontos dolgot kell a Dr. Feelgood albumról tudni:
1) Amerikában 6 millió példányt értékesítettek belőle.
2) Nem is igazi férfi az, akinek nincs ott ez a lemez a gyűjteményében a polcon...<#nyes>#nyes>
3) A Kickstart My Heart egy baromi pörgős jó kis nóta lett.<#eljen>#eljen>
...és nem mellesleg ők domborítanak a Ford Fairlane kalandjai elején Fekete Dögvész álnéven is...
3 fontos dolgot kell a Dr. Feelgood albumról tudni:
1) Amerikában 6 millió példányt értékesítettek belőle.
2) Nem is igazi férfi az, akinek nincs ott ez a lemez a gyűjteményében a polcon...<#nyes>#nyes>
3) A Kickstart My Heart egy baromi pörgős jó kis nóta lett.<#eljen>#eljen>
...és nem mellesleg ők domborítanak a Ford Fairlane kalandjai elején Fekete Dögvész álnéven is...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nagy nagy kedvenc ezen verziója egy vadonat új kiadványon. <#szeret>#szeret>
Mistery - You Have The Way (Mix Version)
Mistery - You Have The Way (Mix Version)
Ha azt mondom Frank Farian, majd mindenkinek beugrik egy egy diszkósláger '80 derekáról...
Én most egy kevésbé játszott F.F. diszkó nótát hallgatok idehaza. Természetesen fekete korongról...<#vigyor>#vigyor>
Szóljon tehát itt a 80-asok sávszélességén is (egyelőre még csak klip formájában) most ez a bizonyos Boney M. nóta..
Ami pedig nem más, mint a Going Back West 1982-ből...
...és akkor most tegye fel a kezét az, akinek szintén meg van ez bakeliten...
Ugyehogy ugye?<#vigyor>#vigyor>
Én most egy kevésbé játszott F.F. diszkó nótát hallgatok idehaza. Természetesen fekete korongról...<#vigyor>#vigyor>
Szóljon tehát itt a 80-asok sávszélességén is (egyelőre még csak klip formájában) most ez a bizonyos Boney M. nóta..
Ami pedig nem más, mint a Going Back West 1982-ből...
...és akkor most tegye fel a kezét az, akinek szintén meg van ez bakeliten...
Ugyehogy ugye?<#vigyor>#vigyor>
63 dal a találati arányod ha jól számoltam! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Ezt a "múlt hétről" jelzőt nem is értem, de biztosan csak lemaradtam valamiről...<#nevetes1>#nevetes1>
Sebaj. Ettől függetlenül teszteltem a memóriámat én is...
A 80-ból 10 kapásból meg is van. Tetszik is, néha meghallgatom őket csak úgy a magam szórakoztatására.
A következő 20 részlet ismerős valahonnét, vagy azok is meg vannak nekem, vagy valamelyik italo disco-s gyűjtő kollégánál hallhattam őket...<#vigyor1>#vigyor1>
Másik 30 zenerészlet részleteit életemben nem hallottam még, de biztosan amúgy jó zenék, ha már bekerültek a "top 80-ba"...<#nyes>#nyes>
És végül de nem utolsó sorban (a megbántási szándék legkisebb jele nélkül) a maradék 20 zene meg egészen biztosan ingyen sem kéne...<#hehe>#hehe>
Mindezen tényezők oka pedig csupán annyi, hogy a magam részéről az italo disco mellett számtalan egyéb zenei stílusnak is helyet kell fenn tartanom a memóriámban...<#ravasz1>#ravasz1>
Remélem, elnézitek ezt nekem..de ez a "memo-italo-játék" tényleg szuper volt. <#eljen>#eljen>
Ennyi italo után jöjjön hát enyhülésként egy '88-as hazai sláger.
Vagy inkább zakatoljon....<#nevetes1>#nevetes1>
Sebaj. Ettől függetlenül teszteltem a memóriámat én is...
A 80-ból 10 kapásból meg is van. Tetszik is, néha meghallgatom őket csak úgy a magam szórakoztatására.
A következő 20 részlet ismerős valahonnét, vagy azok is meg vannak nekem, vagy valamelyik italo disco-s gyűjtő kollégánál hallhattam őket...<#vigyor1>#vigyor1>
Másik 30 zenerészlet részleteit életemben nem hallottam még, de biztosan amúgy jó zenék, ha már bekerültek a "top 80-ba"...<#nyes>#nyes>
És végül de nem utolsó sorban (a megbántási szándék legkisebb jele nélkül) a maradék 20 zene meg egészen biztosan ingyen sem kéne...<#hehe>#hehe>
Mindezen tényezők oka pedig csupán annyi, hogy a magam részéről az italo disco mellett számtalan egyéb zenei stílusnak is helyet kell fenn tartanom a memóriámban...<#ravasz1>#ravasz1>
Remélem, elnézitek ezt nekem..de ez a "memo-italo-játék" tényleg szuper volt. <#eljen>#eljen>
Ennyi italo után jöjjön hát enyhülésként egy '88-as hazai sláger.
Vagy inkább zakatoljon....<#nevetes1>#nevetes1>
Caesar - My Black Lady,kellemes zene
Én most hallgattam először, jó volt, felét felismertem, egyik zene jött, másik ment,hamar elment a 19-perc.<#lookaround>#lookaround><#awink>#awink>
Nem is volt kérdés hogy neked ez menni fog mivel valószínűleg az összes megvan neked vinyl-n is. <#nevetes2>#nevetes2>
hááát, jól össze van húzva, fel sem ismerem hol az egyik vége és a másik kezdete.
az első 20 megvan...<#awink>#awink>
az első 20 megvan...<#awink>#awink>
Csak a WAV peregjen
Szerintem ide is kiteheted ha veszed a fáradságot hogy összeírod.
Az már a face-n is kiderült hogy inkább mindenki csak hallgatja, de 80 track összeírásához már csak nagyon keveseknek van kedvük.
Legalább így összejöhetnek a hiányzók is. <#nevetes1>#nevetes1>
Az már a face-n is kiderült hogy inkább mindenki csak hallgatja, de 80 track összeírásához már csak nagyon keveseknek van kedvük.
Legalább így összejöhetnek a hiányzók is. <#nevetes1>#nevetes1>
Azt hittem tegeződünk! <#nevetes1>#nevetes1>
Persze hogy csak néhány másodpercet mert azokból a nótákból az a pár másodperc annyira jellegzetes , egyedi, hogy annyi is elég.
Persze hogy csak néhány másodpercet mert azokból a nótákból az a pár másodperc annyira jellegzetes , egyedi, hogy annyi is elég.
Na majd hétvégén ha lesz rá időm,ismét belehallgatok,azért ravaszdi mert van hogy valamiből csak néhány másodpercet rak be,majd elindit egy ujabb dalt igy olyan mint ha egy dalt hallanánk,pedig az már rögtön két track😊)
fiatal vagyok (50 alatt)<#nyes>#nyes>
És kimondta hogy én jó vagyok ebben? <#nyes>#nyes>
Én még egy nyomvadt szarrá játszott Italo zenének se tudom megmondani a címét.
Csak ha hallom tudom hogy megvan vagy sem. <#nevetes2>#nevetes2>
Ez sajnos egy rossz tulajdonságom.<#rinya>#rinya>
Amúgy te is sokkal többet megfejtettél volna ha többször meghallgatod .
Első hallásra felismertél 50 felett azért az nem rossz! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Én még egy nyomvadt szarrá játszott Italo zenének se tudom megmondani a címét.
Csak ha hallom tudom hogy megvan vagy sem. <#nevetes2>#nevetes2>
Ez sajnos egy rossz tulajdonságom.<#rinya>#rinya>
Amúgy te is sokkal többet megfejtettél volna ha többször meghallgatod .
Első hallásra felismertél 50 felett azért az nem rossz! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Egy kis fejtörő a múlt hétről.
80 trackrészlet közel 20 percben.
Tesztelheted a memóriád mennyit ismersz fel belőle.
60 felett már jónak mondható. <#crazya>#crazya>
Jó szórakozást hozzá! <#wink>#wink>
80 trackrészlet közel 20 percben.
Tesztelheted a memóriád mennyit ismersz fel belőle.
60 felett már jónak mondható. <#crazya>#crazya>
Jó szórakozást hozzá! <#wink>#wink>
Fred Ventura* - Leave Me Alone (Night Version) super versio<#szeret>#szeret>
Musicmusicmusic
2019 május 2. Varsó Lengyelország legközelebb.
2007-ben elváltak. Ne keresd Cretu oldalán már. <#wink>#wink>
https://fulesbagoly.blog.hu/2018/11/23/enigma-koncert_lesz_jovore_budapesten
Most hogy megvan a Moroder jegyem,keresgélhetek erre is??És hol van Sandra??Ő mikor??
Most hogy megvan a Moroder jegyem,keresgélhetek erre is??És hol van Sandra??Ő mikor??
Okát nem tudom,de a november 2-án nekem irt leveleket csak ma jelentette meg az SG levelezőrendszere igy elnézést a késői válaszokért,de csak ma láttam a leveleket.
Azt gondoltam befeszülsz majd,örülők hogy ilyen lazán álltál a dologhoz ...
A fotóhoz nem ragaszkodnék,elhiszem anélkül is.
A fotóhoz nem ragaszkodnék,elhiszem anélkül is.
ItaloDisco4Ever !
Látod, megy ez neked is...<#nevetes1>#nevetes1>
Természetesen nem téma...vagyis nem is kérdés, hogy ezen 100 Folk Celsius album is ott figyel
a polcon eredeti fekete korongon a többi jó zene mellett...
Fotót csak amiatt nem mellékelek, hogy nehogy hónapokig kerüld a totyikot..<#vigyor1>#vigyor1>
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá......<#eplus2>#eplus2>
Természetesen nem téma...vagyis nem is kérdés, hogy ezen 100 Folk Celsius album is ott figyel
a polcon eredeti fekete korongon a többi jó zene mellett...
Fotót csak amiatt nem mellékelek, hogy nehogy hónapokig kerüld a totyikot..<#vigyor1>#vigyor1>
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá......<#eplus2>#eplus2>
...meg ez is !
egy igazi kedvenc!
Na akkó' legyen ismét egy jó kis hazai zene '88-ból:
Ne csináld itt a fesztivált....<#idiota>#idiota>
Pont most gurítottam le egy doboz hideg Dreher Feszt sört.<#finom>#finom>
Minjá' tolok egy fotót a sörös totyikba róla...<#vigyor>#vigyor>
Pont most gurítottam le egy doboz hideg Dreher Feszt sört.<#finom>#finom>
Minjá' tolok egy fotót a sörös totyikba róla...<#vigyor>#vigyor>
Még 3 nap és előben Budapesten a Hősök terén
egy INGYENES koncert erejéig Sting és Shaggy!<#taps>#taps>
Ki rámtalál a kavalkádban netán, most is vendégem egy hideg korsó sörre!<#pias>#pias><#nezze>#nezze>
Bár Shaggy egyik legnagyobb slágere '92-es születésű, most ezzel kivételesen ne foglalkozzunk...<#vigyor>#vigyor>
egy INGYENES koncert erejéig Sting és Shaggy!<#taps>#taps>
Ki rámtalál a kavalkádban netán, most is vendégem egy hideg korsó sörre!<#pias>#pias><#nezze>#nezze>
Bár Shaggy egyik legnagyobb slágere '92-es születésű, most ezzel kivételesen ne foglalkozzunk...<#vigyor>#vigyor>
Sziasztok.
Zene helyett, ma este egy kis olvasnivalót hoztam..<#vigyor>#vigyor>
És mi más is lehetne a téma itt, mint "bakelit" lemezjátszó - high end audio - ...retro...
Chipses tálat teli rágcsával be lehet készíteni. Egy kissé hosszúra sikeredett írás..<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.20. 23:43:56
És mi más is lehetne a téma itt, mint "bakelit" lemezjátszó - high end audio - ...retro...
Chipses tálat teli rágcsával be lehet készíteni. Egy kissé hosszúra sikeredett írás..<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.20. 23:43:56
De. Én voltam...<#wink>#wink>...bár nekik erről lövésük sincs..<#hehe>#hehe>
Nem szívesen lőném le a poént a következő zenéről, de abban is lelőnek valakit...<#idiota>#idiota>
Nem szívesen lőném le a poént a következő zenéről, de abban is lelőnek valakit...<#idiota>#idiota>
Fenét. Egylövetű szeretőről szól. Egy lövés és szeva. Nem te ihletted meg őket? <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact