A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két ember beszélget a Hárshegyen :
ÉN VAGYOK Napoleon, mire a másik én meg a fõorvos!
Title - Special Chepeto Spanish Edition - volume 01
Genre - Megamix
Style - ItaloDisco, EuroDisco
Mixed - DJ GuVy
Genre - Megamix
Time - 72:21
Format - MP3
Bitrate - 192 Kbps VBR
http://rapidshare.com/files/193949519/Special_Chepeto_Spanish_-_01.rar
pas:eda
Title - The 80s Mix - Sandra & C.C. Catch
Genre - EuroPop, Megamix
Mixed - DJ Mischen
Format - MP3
Bitrate - 192 Kbps CBR
Time - 28:34
http://rapidshare.com/files/193917409/80s_Mix_-_Sandra___C.C.Catch.rar
pas:eda
Kedves Bigivan ! Ez nagyon rossz vélemény nyilvánitás !
Igazán kihagyhattad volna a JÉZUS és Isten féle beszólásod...
Nem kellene ezt a folyamatos kritizálást és ellenségeskedést helyeselni..Inkább annak örüljetek hogy még megoszthatlyátok zenéiteket
jobb adni mint kapni ! ez az állandó minõség mániátok kinyilvánitása
folyamatosan mérgezi és rombolja a fórum hangulatát.
Szerintem nem futtatni kellene magatokat hogy kinek mennyi és hogy
milyen jó minõségben van.Én ugy gondolom hogy a többieket inkább az
Italo & Euro Disco na és persze a '80-as évek zenei szeretete vonz ide.
Meg kellene becsülni ezt a fórumot és ezt a topicot....Ugyanis ti is
biztosan tapasztaljátok hogy sorra szünnek meg az oldalak.
BIGIVAN ez természetesen nem mind neked szólt !
De most megteszem.<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem halt még ki az italo 2008-ban se .
Egy Finn csapat aki az év végén nagyot alkotott.<#finom>#finom>
Moonlight Affair - Can't Live Without You 2008 6:01 192-es
Igazad volt!
Marc Fruterro - Disco Sylvia számát illetõleg.
Most ez a kedvencem.
Sylvia
Még az se zavar hogy 2008-as a lemez.<#crazya>#crazya>
Srácok miért jó, hogy ölitek egymást? Enélkül is olyan szar erõszakos a világ.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Neked is jó reggelt!<#wave>#wave>
Köszi az infót Moonlight Affair ügyben.<#worship>#worship>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
kicsit fel kellett dobni a topikot,mert nagyon lagymatag volt!<#hehe>#hehe>
nem értem igazán ha valakinek mp3-ban van zenéje mi a p.csának turmixolja wav-ba etetve ezzel a kis gyülekezetünket...akkor tegye ki mp3-ban és kész!
mindenki gyûjtse ami neki személy szerint minõségileg,(illetve nem utolsó sorban amit a keret megenged) hanghordozóilag megfelel...a cimbit idézve a problémák megoldására már ami a minõségi froclizásokat illeti van egy jó kis mondat, ha az adott polgártárs érintve érzi magát:
"cimbora mit teszel fel mellé?" ennyi az idézet...
jó éjt kollégák!
A mûsor fasza, csak így tovább !
Az én (saját) véleményem:
"Bassza Isten. mondá Jézus, és a tömeg közé hajítá a keresztet!!"
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
akik ismernek tudják, hogy én mennyire rühellem a space zenét is!<#nyes>#nyes>
de ez mitõl ritkaság? meg még szinte friss is, ha jól emléxem 2007-es, igaz ez az elõadó legépkézlábabb alkotása. köszike hogy feldobtad az estét. <#wave>#wave><#nyes>#nyes>
http://data.hu/get/1113263/Space_Angels-Stardance.mp3.html
viszont Wind bácsi látod a sok betûvetés közben a monumentálisan egyszerû ötleted nem jutott eszembe javasolni, nem hiába vagy Te az idõsebb (értsd érettebb) és bölcsebb!<#nevetes1>#nevetes1> bár az is lehet, hogy azért nem tettem,mert akkor nem élvezhettem volna a teleregény következményeit.
Azért mindemelett úgy gondolom, hogy TB kizárólag számla ellenében vásárolt original lemezgyújtményének nagyságát jócskán alul tippelted.Reméljük ezt nem veszi zokon.<#nevetes1>#nevetes1>
Úúúúúúúúúú csak hátradõltem és olvastam, olvastam,olvastam.
Értelme az nem volt de elolvastam.
Végképp nem szeretnék belebonyolódni az ügybe ( mondhatnám úgy is ,hogy kussolok)DE
Hasonló esetben Én TB helyében ezt tettem volna:
Becsönget a pali /hoz pár elfuserált zenét/belehallgatok éééés .... leemelem a polcról a sokszor említett 8578 cd-m közül azt ami éppen ezt a zenét tartalmazza/begrebbelem a pasasnak és mehet isten hírével <#nyes>#nyes>
De mint olvastuk ez nem így történt (így én sem írtam egy betût sem)
Csak a WAV peregjen
szeretem ezt a tangót, mióta elõször meghallottam anno huszoniksz éve, de hozzám közelebb áll a vokálos résszel, az nagy kedvenc a többi x-ezer mellett.<#nevetes1>#nevetes1>
Na de zenéljünk is egy kicsit!
Szeretem ezt a zenét, remélem más is így van ezzel!
My Mine - Hypnotic Tango (instrumental) 320k
What about the forests?
Erre élõ példa(volt), mikor pár hónappal ezelõtt gyári ZYX CD-rõl felraktam ide a SAUVAGE-DO YOU WAN'T ME címû MVDK slágert...
minden fasza volt, csak épp a sebesség volt lassab, meg az a nem elhanyagolható tény, hogy simán MONO-ban szólt... illetve szól még mindig! <#boxer>#boxer>
What about the forests?
"A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került.
"
ez a megfogalmazás így sántító, de értem mire céloztál, az anyag fizikai állapotára (mondjuk egy nem agyonkarcolt audio cédénél), annyi a kiegészítésem ehhez, hogy mielõtt felkerül valahová az a PCM (álá MS WAV), a minõségét pont a stúdióban határozzák meg és hát attól még lehet borzalmas,mert ott egy hangmérnök belõtte valahogy....ergó a maszterelésnek óriási a jelentõsége.
What about the forests?
ez kellene lossless, az alatt nem érdekel...
kösz
<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
egyébként meg örülök, hogy jól szórakozol! ez még ingyen van!<#hehe>#hehe>
csak címszavakban
1.nem tudom kit érdekel, hogy egy rádió hány személyes? engem nem! soha nem mondtam hogy "az én rádióm" se azt, hogy ha az,akkor hány "személyes", ez a te agyszüleményed. szarabbul érzed magad azért,mert nem látsz a fal mögé? rám akarsz valamit tukmálni hawer?! találgass csak...
2. miért én tehetek arról, hogy mi és hová kerül fel,meg hogy hogyan van címezve stb? és ha szarul szól, az miért az én hibám? oda volt írva, hogy ÉN csináltam, kevertem vagy masztereltem vagy garanciát vállaltam rá? mert ha nem,akkor szintúgy nem értem miért és mivel basztatsz. ha most felrakok valahová 100db fos minõséget akármiben és tele tag-elem a fájlokat "Trend Boy Hatás"-sal, amit letöltök magamnak vagy tükrözöm tucatnyi helyre,akkor jogom lenne téged becsmérelni vagy neked támadni, hogy "Te meg a minõség"-haha? gondolkozz már ember!!!
tõlem te sohasem láthattál olyan ész osztást vagy szöveget, hogy a "wav a király", nagyon összekeversz valakivel. a minõséget sosem keverem a formátummal, nem az a lényeg, hanem a forrás anyag alap minõsége. így lehet egy wav is hullaszar,meg akár egy mp3 is überjó. én eddig is és ezután is pár dolgot hangsúlyozok, hogy ha valahol KIHANGSÚLYOZZUK, hogy ez wav,vinyl, akkor az úgyis szóljon, de legalább szar ne legyen. ha valami 320,akkor az ne olyan legyen,mint egy 128. ennyi és nem több. ez nem jelenti azt, hogy nekem nincs szar minõségem,ezt sohasem tagadtam és az ellenkezõjét sem állítottam, de igyexem távolodni a gyengustól a jobb felé, és attól is tartózkodom, hogy szart osztogassak. a jót meg nem dobálom a klikkbajnokoknak.van akinek szívesen adok, kapok is alapon. ha valahol szart adtam,még velem is elõfordulhat, meg lehet mondani szépen, lehet prezentálni és még az sem lehetetlen és égõ számomra, hogy azt mondom hawer ez tényleg szar, neked van jobb belõle? aztán pont.
3. prezentálnál már valamit, mert nem tudok vakon és süketen reagálni a konkrétumoktól mentes elbeszélésedre, konkrét példát mutass és akkor le tudom reagálni akár a miértjét is vagy csak azt mondom, TéBé te abberrált idióta, ez tényleg tõlem van és tényleg nem jó. elnézést is kérek érte, bocsáss meg, megpróbálom meghallgatni a te verziódat és kérlek engedd, hagy tanuljak tõled! ...de te nem, te csak ugatsz és ma egyfolytában provokálsz és vádolgatsz fûvel-fával! itt érzem a teljes intelligencia hiányát! gondolom ez neked fel sem tûnik, de ezen szerintem nem csak egymagamban nem csodálkozom!<#nevetes1>#nevetes1>
4. sosem "szórom az igét",ateista vagyok, csupán a véleményemet mondom vagy osztom meg, engedd már meg, hogy a címzett döntse el azt, mennyire akarja vagy mennyire képes befogadni. de emlékezetem szerint te ebben nagyon-nagyon régen nem voltál benne, így továbbra sem értem mi a fütyit akarsz ma nagyon tõlem. le akarsz oboázni esetleg és így udvarolsz?
5. ez az a helyzet kedves TéBé,amikor nem tudsz mit mondani, vagy tudod, hogy csak szarul jönnél ki belõle. többed magammal is megköszönöm, ha nem kezdesz részletes elbeszélésbe....
legyen szép napod!
Senkit se érdekel már a fos wav 😄DDD MARTIX ES DTS 15.2 vagy 3 mélynyomóval, 6576kbp/s "játszik" mostanság.
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#email>#email>
What about the forests?
Egyik oldal felé sem húzva - a Ti vitátok, nem hajlok részre -, meddõ.
Dióka minõség párti. Hiszi, tudja, hogy mi jó neki. Elfogadjuk.
Persze sokunknak (másképp nem tudom fogalmazni a topikba járókat) rótta szemére a feltöltött / linkelt anyagok formátumát és minõségét. Volt akinek szarul esett, volt aki intelligensen reagált, volt aki sehogy.
A 128 kbit/s vs 265/320 vs lossless tömörített formátumok vs WAV vita is örök téma marad - nekem a ritkaságok jók 128-ban is, ha másként nem szerezhetõk be. Van, aki inkább zsebkendõbe hány tõlük...
A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került.
Bakelit / CD esetében kismillió magyarázat lehet [idióta masterelés, selejt mûanyag/alumíniumoxid, rossz tárolás, rossz lejátszó/kábel/dugó/hangkártya/rögzítõ program/PC és végül a user errort se hagyjuk ki ---> akinek nincs hallása a minõségre, az nem tudja megkülönböztetni a rossz hangfekvését / tisztaságát / erõsségét / dinamikáját egy-egy hanganyagnak...
Ha mindenki a stúdiók DAT szalagjaival rohangálhatna, akkor nem lenne semmiféle kérdés - legfeljebb azon vitatkozhatnánk, hogy melyik hangmérnök / stúdió és rögzítõ egység a jobb...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak egyszer (könyörgöm egyszer) menjen el MINDENKI a pesti HIGH AND HI-FI SHOW-ra! Ott hallhattok igazi MINÕSÉGET!!! <#wave>#wave>
Én többször is voltam (munkámból adódóan), hát nem semmi élmény volt!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.