A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem ide illik:

Két ember beszélget a Hárshegyen :

ÉN VAGYOK Napoleon, mire a másik én meg a fõorvos!

Title - Special Chepeto Spanish Edition - volume 01
Genre - Megamix
Style - ItaloDisco, EuroDisco
Mixed - DJ GuVy
Genre - Megamix
Time - 72:21
Format - MP3
Bitrate - 192 Kbps VBR

http://rapidshare.com/files/193949519/Special_Chepeto_Spanish_-_01.rar

pas:eda

Title - The 80s Mix - Sandra & C.C. Catch
Genre - EuroPop, Megamix
Mixed - DJ Mischen
Format - MP3
Bitrate - 192 Kbps CBR
Time - 28:34

http://rapidshare.com/files/193917409/80s_Mix_-_Sandra___C.C.Catch.rar

pas:eda
Sziasztok ! Üdvözlök mindenkit !

Kedves Bigivan ! Ez nagyon rossz vélemény nyilvánitás !
Igazán kihagyhattad volna a JÉZUS és Isten féle beszólásod...
Nem kellene ezt a folyamatos kritizálást és ellenségeskedést helyeselni..Inkább annak örüljetek hogy még megoszthatlyátok zenéiteket
jobb adni mint kapni ! ez az állandó minõség mániátok kinyilvánitása
folyamatosan mérgezi és rombolja a fórum hangulatát.
Szerintem nem futtatni kellene magatokat hogy kinek mennyi és hogy
milyen jó minõségben van.Én ugy gondolom hogy a többieket inkább az
Italo & Euro Disco na és persze a '80-as évek zenei szeretete vonz ide.
Meg kellene becsülni ezt a fórumot és ezt a topicot....Ugyanis ti is
biztosan tapasztaljátok hogy sorra szünnek meg az oldalak.

BIGIVAN ez természetesen nem mind neked szólt !
kaposi1
Nem ,mert akkor fagyogattam.
De most megteszem.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
No meg ez az ujj kedvenc albumom.
Nem halt még ki az italo 2008-ban se .
Egy Finn csapat aki az év végén nagyot alkotott.<#finom>
Moonlight Affair - Can't Live Without You 2008 6:01 192-es

Hétfõn feltettem egy linket (Passion record). Leszedted? Nekem nagyon tetszenek rajta a zenék (egy-kettõtõl eltekintve)

Szerintem is hatalmas zene!

kaposi1
Szia atiapuka!

Igazad volt!
Marc Fruterro - Disco Sylvia számát illetõleg.
Most ez a kedvencem.
Sylvia
Még az se zavar hogy 2008-as a lemez.<#crazya>

Köszi!

Üdv mindenkinek!

Srácok miért jó, hogy ölitek egymást? Enélkül is olyan szar erõszakos a világ.

computerguru
Olvastam az üzidet,akkor minden oké,egyébként jó kis album!!!Szia!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

kaposi1
Szia!
Neked is jó reggelt!<#wave>
Köszi az infót Moonlight Affair ügyben.<#worship>

computerguru
Szevasztok,mindenkinek jó reggelt kivánok!Szevasz TECHNOTRONIC!Nem birtál aludni,hogy ilyen korán fentvagy?Remélem azért nincs harag,azzal nem oldunk meg semmit!Panaszkodtál a datára,gondolom még sokaknak okoz problémát,hogy néha nehezen indul el,nem tudom mitõl lehet?Szevasz,szevasztok!<#wave>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Dióka
természetesen bárkinek tetszhet,ezt nem is vontam kétségbe. igaz én legalább ötször próbáltam leszedni,mert nekem a data.hu annyira szar sokszor,nagyon nehezen indul el.<#kacsint>

Dióka
ez nagyon találó!<#nevetes1>
kicsit fel kellett dobni a topikot,mert nagyon lagymatag volt!<#hehe>

Dióka
hú de korán van még.....

részemrõl bármikor!<#nyes> azért fórum!

zsoltford
igen! talán wind alkotta meg a megoldást.én pl. nem hallgatok net-rádio-t sem, bár sajnos itt is egyre kevesebb a zene ennek ellenére mindig benézek...és mióta pulykatoll cimbi meglepett két progival hát több mindenben kételkedem...régebben töltöttem innét néhány wav-ot is, és mint utólag kiderült sokminden nem az aminek látszik.
nem értem igazán ha valakinek mp3-ban van zenéje mi a p.csának turmixolja wav-ba etetve ezzel a kis gyülekezetünket...akkor tegye ki mp3-ban és kész!
mindenki gyûjtse ami neki személy szerint minõségileg,(illetve nem utolsó sorban amit a keret megenged) hanghordozóilag megfelel...a cimbit idézve a problémák megoldására már ami a minõségi froclizásokat illeti van egy jó kis mondat, ha az adott polgártárs érintve érzi magát:
"cimbora mit teszel fel mellé?" ennyi az idézet...

jó éjt kollégák!

Wescone
Költõi kérdés volt. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Engedélyt kell kérni már? <#wave>

What about the forests?

Wescone
Ej, ej...<#szomoru1>

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
Szevasztok Tagok!

A mûsor fasza, csak így tovább !
Az én (saját) véleményem:
"Bassza Isten. mondá Jézus, és a tömeg közé hajítá a keresztet!!"

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Wescone
Én hozzászolhatok a témához? <#lookaround>

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Ahoz képest,hogy most raktam fel nem rég,már vagy heten leszedték,köszönöm!<#integet2>

computerguru
Az igaz hogy az évszámmal nem voltam teljesen tisztában,bocs,de másnak még tetszhet!

Dióka
szijja pcguru!
akik ismernek tudják, hogy én mennyire rühellem a space zenét is!<#nyes>
de ez mitõl ritkaság? meg még szinte friss is, ha jól emléxem 2007-es, igaz ez az elõadó legépkézlábabb alkotása. köszike hogy feldobtad az estét. <#wave><#nyes>

computerguru
Szevasztok mindenkinek!Hogy az este egy kicsit vidámabb legyen,egy igazi ritkaság a space zene kedvelõinek,ami igen csak nem mai darab,sajnos csak 160-as.
http://data.hu/get/1113263/Space_Angels-Stardance.mp3.html

Dióka
én meg csak írtam és közben röhögtem és sírtam.....<#vigyor>

viszont Wind bácsi látod a sok betûvetés közben a monumentálisan egyszerû ötleted nem jutott eszembe javasolni, nem hiába vagy Te az idõsebb (értsd érettebb) és bölcsebb!<#nevetes1> bár az is lehet, hogy azért nem tettem,mert akkor nem élvezhettem volna a teleregény következményeit.

Azért mindemelett úgy gondolom, hogy TB kizárólag számla ellenében vásárolt original lemezgyújtményének nagyságát jócskán alul tippelted.Reméljük ezt nem veszi zokon.<#nevetes1>

Wind 67
Hi Guys !

Úúúúúúúúúú csak hátradõltem és olvastam, olvastam,olvastam.

Értelme az nem volt de elolvastam.

Végképp nem szeretnék belebonyolódni az ügybe ( mondhatnám úgy is ,hogy kussolok)DE
Hasonló esetben Én TB helyében ezt tettem volna:

Becsönget a pali /hoz pár elfuserált zenét/belehallgatok éééés .... leemelem a polcról a sokszor említett 8578 cd-m közül azt ami éppen ezt a zenét tartalmazza/begrebbelem a pasasnak és mehet isten hírével <#nyes>

De mint olvastuk ez nem így történt (így én sem írtam egy betût sem)

Csak a WAV peregjen

Dióka
igazad van, sok a duma, meg hát tök felesleges is!<#nyes>
szeretem ezt a tangót, mióta elõször meghallottam anno huszoniksz éve, de hozzám közelebb áll a vokálos résszel, az nagy kedvenc a többi x-ezer mellett.<#nevetes1>

Szkíta71
Hát mi tagadás a szókincsedet valóban irigylem, Én általában hamar begurulok és akkor aztán ajaj, nem válogatom meg a szavakat ilyen választékosan mint Te!!<#nevetes1>

Na de zenéljünk is egy kicsit!

Szeretem ezt a zenét, remélem más is így van ezzel!

My Mine - Hypnotic Tango (instrumental) 320k

Dióka
csak az irigység beszél belõled!<#nyes>

Szkíta71
Az nem is kifejezés!!<#nevetes1>

Dióka
...látom másban is mély nyomokat hagyott eme sok hihetetlen fenomenális élmény!<#hehe><#wave>

Szkíta71
<#taps><#taps>

Dióka
szervere válogatja,de egyébként errõl sokat tudna mesélni TB, hisz õ nagy és elismert sokdiplomás szoftverhardver mágus is (talán emlékszel még a paksi atomerõmû pécéjére,meg az ötperces szám 14 órás minõségi újrakódolásra stb. sztorikra), aki ráadásul még való igazi tényleges élõ rádióban is dolgozott sok igazi és élõ emberrel, sok igazi nagy stúdiós eszközökkel, igazándiból tekerhetõ pótméterekkel, amit ráadásul számlára vettek és még adóztak is utána...meg mindenhová beregisztrálták magukat és minden eszközt legalább kétszer, sok járulékot is fizettek utána, hogy mindezen élményekkel gazdagabban késõbb élete meghatározó emlékeiként legyen mire kivernie alkalmadtán. bizony ám!<#hehe>

Dióka
hja, emléxem rá, többek között ezt is ecseteltem.ezért írtam, hogy a jó minõség=jó maszter, nem kifejezetten a wav a lényeg, de hogy lassabban és még monóba is rakták fel,az már durva is volt!<#nyes>

mflex
Ahhoz képest, hogy minden szarért pénzt kérnek, fasza lassú a szerverük mostanában, legalábbis nekem van amikor nagyon nehezen nyitja meg a topikokat....

What about the forests?

mflex
"A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került."
Erre élõ példa(volt), mikor pár hónappal ezelõtt gyári ZYX CD-rõl felraktam ide a SAUVAGE-DO YOU WAN'T ME címû MVDK slágert...

minden fasza volt, csak épp a sebesség volt lassab, meg az a nem elhanyagolható tény, hogy simán MONO-ban szólt... illetve szól még mindig! <#boxer>

What about the forests?

Dióka
akkor használjuk ki még az idõt cimbi, amíg lehet!<#nevetes1>

Dióka
Imyke!Csak akkor emelem szavam, ha valami nagyonnagyon beleseik a monológom 2.pont 2 bek-be!<#vigyor> ja és épp érdekel is....de megbántani ezzel senkit sem akartam, csak a véleményem mondtam el, ha valaki ezen meg tud bántódni,akkor az tartózkodjon a fórumozástól,ahol vélemények ütközhetnek. A Te "minõségedet" már tisztáztuk( de sosem általánosítok), nem is feszegettem, nálad az alkotás volt a lényeg.

"A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került.
"
ez a megfogalmazás így sántító, de értem mire céloztál, az anyag fizikai állapotára (mondjuk egy nem agyonkarcolt audio cédénél), annyi a kiegészítésem ehhez, hogy mielõtt felkerül valahová az a PCM (álá MS WAV), a minõségét pont a stúdióban határozzák meg és hát attól még lehet borzalmas,mert ott egy hangmérnök belõtte valahogy....ergó a maszterelésnek óriási a jelentõsége.

mflex
Lassan azért is utalni kell az SG-nek, hogy irhass ide B+! <#dumcsi><#vigyor>

What about the forests?

mflex
Dancing In Heaven-Tony Caso & Bobby Orlando

ez kellene lossless, az alatt nem érdekel...

kösz

<#eplus2>

What about the forests?

Dióka
na ja! tusok azonosulni veled! <#vigyor>

egyébként meg örülök, hogy jól szórakozol! ez még ingyen van!<#hehe>

Dióka
egyetértek, de jelen témakör és a mi különbözõ "diszkó stílusú" kedvenceinknek ritkán van köze egy hi-end minõséghez, ebben a stílusban a minõség másról szól.....

Dióka
gondolom van aki élvezi olvasni,mert tényleg yó, de sokakat biztos untat, õk ugorják át.<#hehe>

csak címszavakban

1.nem tudom kit érdekel, hogy egy rádió hány személyes? engem nem! soha nem mondtam hogy "az én rádióm" se azt, hogy ha az,akkor hány "személyes", ez a te agyszüleményed. szarabbul érzed magad azért,mert nem látsz a fal mögé? rám akarsz valamit tukmálni hawer?! találgass csak...

2. miért én tehetek arról, hogy mi és hová kerül fel,meg hogy hogyan van címezve stb? és ha szarul szól, az miért az én hibám? oda volt írva, hogy ÉN csináltam, kevertem vagy masztereltem vagy garanciát vállaltam rá? mert ha nem,akkor szintúgy nem értem miért és mivel basztatsz. ha most felrakok valahová 100db fos minõséget akármiben és tele tag-elem a fájlokat "Trend Boy Hatás"-sal, amit letöltök magamnak vagy tükrözöm tucatnyi helyre,akkor jogom lenne téged becsmérelni vagy neked támadni, hogy "Te meg a minõség"-haha? gondolkozz már ember!!!

tõlem te sohasem láthattál olyan ész osztást vagy szöveget, hogy a "wav a király", nagyon összekeversz valakivel. a minõséget sosem keverem a formátummal, nem az a lényeg, hanem a forrás anyag alap minõsége. így lehet egy wav is hullaszar,meg akár egy mp3 is überjó. én eddig is és ezután is pár dolgot hangsúlyozok, hogy ha valahol KIHANGSÚLYOZZUK, hogy ez wav,vinyl, akkor az úgyis szóljon, de legalább szar ne legyen. ha valami 320,akkor az ne olyan legyen,mint egy 128. ennyi és nem több. ez nem jelenti azt, hogy nekem nincs szar minõségem,ezt sohasem tagadtam és az ellenkezõjét sem állítottam, de igyexem távolodni a gyengustól a jobb felé, és attól is tartózkodom, hogy szart osztogassak. a jót meg nem dobálom a klikkbajnokoknak.van akinek szívesen adok, kapok is alapon. ha valahol szart adtam,még velem is elõfordulhat, meg lehet mondani szépen, lehet prezentálni és még az sem lehetetlen és égõ számomra, hogy azt mondom hawer ez tényleg szar, neked van jobb belõle? aztán pont.

3. prezentálnál már valamit, mert nem tudok vakon és süketen reagálni a konkrétumoktól mentes elbeszélésedre, konkrét példát mutass és akkor le tudom reagálni akár a miértjét is vagy csak azt mondom, TéBé te abberrált idióta, ez tényleg tõlem van és tényleg nem jó. elnézést is kérek érte, bocsáss meg, megpróbálom meghallgatni a te verziódat és kérlek engedd, hagy tanuljak tõled! ...de te nem, te csak ugatsz és ma egyfolytában provokálsz és vádolgatsz fûvel-fával! itt érzem a teljes intelligencia hiányát! gondolom ez neked fel sem tûnik, de ezen szerintem nem csak egymagamban nem csodálkozom!<#nevetes1>

4. sosem "szórom az igét",ateista vagyok, csupán a véleményemet mondom vagy osztom meg, engedd már meg, hogy a címzett döntse el azt, mennyire akarja vagy mennyire képes befogadni. de emlékezetem szerint te ebben nagyon-nagyon régen nem voltál benne, így továbbra sem értem mi a fütyit akarsz ma nagyon tõlem. le akarsz oboázni esetleg és így udvarolsz?

5. ez az a helyzet kedves TéBé,amikor nem tudsz mit mondani, vagy tudod, hogy csak szarul jönnél ki belõle. többed magammal is megköszönöm, ha nem kezdesz részletes elbeszélésbe....

legyen szép napod!

mflex

Senkit se érdekel már a fos wav 😄DDD MARTIX ES DTS 15.2 vagy 3 mélynyomóval, 6576kbp/s "játszik" mostanság.

<#eplus2><#hehe><#email>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hoppá, menet közben került be a két hozzászólás.
Egyik oldal felé sem húzva - a Ti vitátok, nem hajlok részre -, meddõ.

Dióka minõség párti. Hiszi, tudja, hogy mi jó neki. Elfogadjuk.
Persze sokunknak (másképp nem tudom fogalmazni a topikba járókat) rótta szemére a feltöltött / linkelt anyagok formátumát és minõségét. Volt akinek szarul esett, volt aki intelligensen reagált, volt aki sehogy.

A 128 kbit/s vs 265/320 vs lossless tömörített formátumok vs WAV vita is örök téma marad - nekem a ritkaságok jók 128-ban is, ha másként nem szerezhetõk be. Van, aki inkább zsebkendõbe hány tõlük...

A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került.
Bakelit / CD esetében kismillió magyarázat lehet [idióta masterelés, selejt mûanyag/alumíniumoxid, rossz tárolás, rossz lejátszó/kábel/dugó/hangkártya/rögzítõ program/PC és végül a user errort se hagyjuk ki ---> akinek nincs hallása a minõségre, az nem tudja megkülönböztetni a rossz hangfekvését / tisztaságát / erõsségét / dinamikáját egy-egy hanganyagnak...

Ha mindenki a stúdiók DAT szalagjaival rohangálhatna, akkor nem lenne semmiféle kérdés - legfeljebb azon vitatkozhatnánk, hogy melyik hangmérnök / stúdió és rögzítõ egység a jobb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

okiland
Ha már a minõség.

Csak egyszer (könyörgöm egyszer) menjen el MINDENKI a pesti HIGH AND HI-FI SHOW-ra! Ott hallhattok igazi MINÕSÉGET!!! <#wave>
Én többször is voltam (munkámból adódóan), hát nem semmi élmény volt!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Dióka
szia AxForce!

rég láttalak!<#wave>
üdv.

Dióka
végülis így van....de végülis végülis.<#vigyor>