A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tgolyo
bocsi mindenkitõl a jelszo:tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

bakterzoli
Bocsánat!

bakterzoli
Ez az Earth & Fire!
Wind nélkül! <#wow1>

src="http://www.youtube.com/v/ajssp2wHpRk&hl=en&fs=1"

bigivan
Szevasz Kolléga!
Ehhez kellene vmi jelszóféleség !!!!
Tõlem legalábbis ezt kéri a winrar !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

computerguru
Kedves Edyta!A Sandra C.C.Catch Megamixbõl csak a C.C.Catch van a linkben,hol van a Sandra Megamix?Felraknád azt is,ha megkérhetlek?Köszi!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

bigivan
Szevasztok Tagok!
Szia Apuka!

Lehorgásztam a zenédet, de ez NEM Earth, Wind, and Fire !!!! De a nagyobb baj az, hogy semmi köze a funkyzenéhez sem .
Nem tudom, hogy mi ez, még sohasem hallottam.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

tgolyo
Sziasztok!
hoztam egy kis munkát a fórum 'hangmérnökeinek' arról van szó,hogy készítettem egy elõerõsítõt bakelit lemezjátszóhoz és bedigiztem vele Den Harrow - Bad Boy felvételét.kérném a véleményeket.ha negatív akkor visszatérek a gyári kütyühöz.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

AlterEgo5561
Sziasztok!

Ha jól tudom Army Of Lovers és a BWO között volt egy Vacuum nevû banda is.
Aki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=oHT99CLWxD8

Egyszer egy mixben hallottam is akkor jártam utána, hogy mi is ez. S most kértem valahol.

IMYke2.0.0.0
Az nem kifejezés, hogy jó zene! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most szedtem le. Igaz hogy nem italo de szerintem jó kis zene:

Earth, Wind & Fire - Weekend

http://www5.zippyshare.com/v/64137166/file.html

Én hallgatom a rádiót miközben rakosgatom a bélyegeket. Hát igen, az biztos, hogy ha a meggazdagodás miatt kezdtem volna gyûjteni, akkor már én is abba hagytam volna. Nálam ez inkább a gyûjtés öröme miatt van. Jó dolog valamit megszerezni ami hiányzik. így voltam a nõkkel is, de azokban már nagyon csalódtam.

Dióka
ma szélcsend van?!<#kacsint>

11-12 éves koromig gyûjtöttem a legkülönbözõbb bélyegféleségeket a búsás meggazdagosdás reményében <#nevetes1>, de aztán amikor kiderült, hogy a belefeccölt összes megtakarított és kunyerált pénzembõl szerzett, bizniszelt bélyegek a vásárlási értékük legfeljebb csak egyharmadáért passzolhatóak el-át-tovább,akkor azonnal befejeztem!<#nyes>

aztán úgy döntöttem, hogy inkább hallgatom a rádiót!
<#hawaii>

Italo carlos
tyûû ez is nagyon nagy...

Köszönöm a sok infót hatalmas zenék... BWO (nem nagyon ismertem õket)

Thx<#worship><#integet2>

Én is foglalkoztam numizmatikával, de az elfogyott.😊)

Na majd hátha elolvas! Köszke!
Egy bomba férfi.😊)

Szkíta71
Szuszidi ugyan a numizmatikával foglalkozik de kérdezd Õt hátha ismer valakit aki szintén bélyeggyûjtõ!

Szkíta71
Még ha valami bomba csaj lennél mondanám, hogy gyere fel megnézni a gyûjteményem, de így...<#nevetes2><#nevetes2>
Viccet félretéve nekem nem sok közöm van a témához, bélyeggel akkor találkozom, amikor a postán megcímzek egy borítékot...

Persze, én is erre gondoltam.

Szkíta71
Áh, tuti lehet ideiglenesen is kikapcsolni, legalább arra az idõre amíg megnézel vagy letöltesz valamit, észre sem vennék..
Persze Te tudod, egyértelmû, hogy nem éri meg kockáztatni az állást miatta!!

Fiúk, tudom, hogy nem ide való téma, de hát csak elnézitek nekem.
A zenén kívül a másik hobbim a bélyeggyûjtés. Nincs köztetek egy ilyen fejlövéses mint én??? Vagy esetleg ismerõseitek között? Vagy esetleg olyan aki meg szeretne szabadulni a bélyegeitõl?

Lehet, hogy lehetne, de nem merem állítani mert aztán lehet, hogy elpicsáznának érte. Fõleg a mai világban.

Szkíta71
A francba és nem tudod valahogy kiiktatni ezt a filtert?<#nevetes1>

Van egy csomó filter ami alapján nem jönnek be bizonyos lapok. Ez pl. a The Websense category "Streaming Media" is filtered. miatt. S letölteni sem lehet csak pár helyrõl.

Szkíta71
Ismerem mind, megvannak szerencsére.
Hogy-hogy le van tiltva a youtube? Miért?

Még ezeket is hallgasd meg, kúva jók!

BWO-we_should_be_dancing.mp3
BWO_temple_of_love.mp3
BWO-lay_your_love_on_me.mp3

Az most nem tudom, hogy melyik.

Szkíta71
BWO - Rhythm drives me crazy

Ez melyik? Itt a cégnél a youtubról le vagyunk tiltva.

Az sem semmi, hogy én hol ismertem meg a BWO-t. Egyszer egy étteremben hallottam. És amikor jött a pincér, én nem azt kérdeztem meg tõle, hogy milyen sör kapható, hanem hogy milyen zene szól a hangszóróból.😊)

Egyébként nem is vagyok zenebuzi.😊) Annyira.😊)

Szkíta71
mflex
Pár számot kivéve szinte mindegyik tetszik nekem is.

What about the forests?

Nekem pedig a Sixteen Tons Of Hardware és a Give me the night a kedvenceim tõlük. De a többi számai is egész jó.

Szkíta71
Igaza van Mike-nak ott megtalálod az összest, akkor nem görcsölök vele este!<#wave>

Fruttero 56918!

mflex
Bár én anno az Open Door címû számukra figyeltem, igaz, hogy ez egy lassú szám, de egyszerûen perfekt a hangszerelése és ahogyan Martin énekel benne.

What about the forests?

Srácok, Fruttero-t már egyszer feltette Flexi barátunk marha jó minõségben!

zsoltford
köszi az infot!

mflex
igen és a ISD-én fent van az összes album losslessben, ha jól emlékszem.. majd nézd meg a full-ban.

What about the forests?

zsoltford
üdv mindenkinek, nem ismertem a csapatot megnézvén a klippet jöttem rá, hogy az army of lovers igy él tovább...jelenleg is létezik ez a formáció?( mármint a bwo-ra gondolok... )

mflex
Pl:

What about the forests?

mflex
Igen a BWO-nak több ilyen száma is van, ami nagyon italodisco beütésû.
Egyébként a Lengyel származású Svédországban született Martin Andrzej Rolinski, aki jelenleg 27 éves és a kedvenc együttese az ABBA, rendkivül szépen és nagyon tisztán beszéli és természeten énekel angolul.
Mindig feltünik, amikor egy nem angol mennyire szépen ejti(énekli) az angolt és õ kükeményen ebbe a körbe tartozik.

Azért minden tisztelet Alexander Bengt Mangus Bard-nek (48 éves) is, hiszen õ is azok közé tartozik, aki akármikor kiráz a kisújjából bármilyen dallamos slágert.

Ana Marina Schiptjenko meg kiváló billentyûs.

What about the forests?

Üdv.

Olcsidj, nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan felraktad nekem a Chris Norman számot.
Ez nagyon jó, amikor örömet szerez nekünk valaki!!

Köszi szépen again!! <#worship>

Chrom
Szkíta71
Ha estig nem rakja fel senki, akkor felhajítom!

http://data.hu/get/1159737/Chris_Norman_.html

Italo carlos

Sziasztok!

hûha emberek ez a szám nekem nagyon tetszik nagyon örülnék ha valakinek meglenne esetleg ugyanebben a változatban és jó mínõségben nagyon megköszönném....<#worship>

http://www.youtube.com/watch?v=uw7PFHq-5Vg

hello,Sylvia engem is érdekelne,köszi
Wescone
Egy kis vita nem ártott meg egyetlen fórumnak sem, azonkivül hébe-hóba meg KELL szakítani a linksorozatot, külömben egyhangú és unalmas lessz az egész topik <#felkialtas>

In Lak\'ech Ala K\'in

Sziasztok!

Ki tudna segíteni esetleg?
Chris Norman és Susi Quatro - Stumblin in
címû számát keresem jó minõségben hibák nélkül.
Már cd-n is kerestem de sajna nem találtam sehol.
Nagyon örülnék, ha valaki megosztaná velünk!

Köszi szépen
okiland
Szia Breki!

Nem lesz egyszerû dolgom, de megnézem neked, hogy ebbõl mi van meg.
Szerintem több minden, csak a verziókban nem vagyok biztos.
Hétvégén nekiveselkedek a témának!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.