A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az 1992 válogatás pedig remekül összegzi pályafutását.
Akit érdekel Lossless Flac-ban ez a best of:
part 1 (100 M😎
part 2 (100 M😎
part 3 (100 M😎
part 4 (66 M😎
Jó szórakozást. Nem saját up.
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Ma vettem egy cd lemezt a közeli MediaMarktban, írd és mondd 500 Ft-ért. A lemez Lionel Richie Back to front címû lemeze, ami egy best of válogatás.
Végighallgattam, rendkívül jó hangulatú anyag, igazából romantikus, nem is emlékeztem rá, hogy Lio barátunk ennyi remek dalt énekelt valaha.
Itt van két nem annyira agyonjátszott nóta, s persze küldöm minden jelenlévõ kedves feleségének, barátnõjének, ismeretlenül is, így Valentin nap alkalmából.
Mindkettõ igazi kézzelfoghatós, gyerekcsináló (<#puszi>#puszi><#love11>#love11>) zene, a javából !!!
Lionel Richie - Penny lover
wav, 3:47
Lionel Richie - Tree times a lady
wav,3:37
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ezt nem írtad. De azért remélem ezeket is tudod valamire használni.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
http://www.4shared.com/file/87932918/950fc621/Hazell_Dean_-_Maybe__12_Version___Pwl_.html
http://www.4shared.com/file/87935667/dc7a32f3/Hazell_Dean_-__Whatever_I_Do___Extended__.html
Ezzel tudok szolgálni:
http://www.4shared.com/file/87930603/ba93a15e/Hazell_Dean_-_Whos_Leaving_Who__Bobs_Tambourine_Mix___Pwl_.html
Ilyenre nem is kellene oda figyelni, mindig vannak akik ezt élvezik mert nincs kellõ figyelem rá szegezõdve( MAGÁNYOS A LELKE SZEGÉNYNEK<#pardon1>#pardon1>!!!
♠♦♣♥
-Time Modem - The Time Of The Gathering
-UCF ft SARAH BRIGHTMAN - STARSHIP TROOPERS
-HAZELL DEAN - WHO'S LEAVING WHO
-FUNKY SISTERS - BABE WE'RE GONNA LOVE TONITE
-PAMELA NIGHTINGALE - I'LL NEVER FALL IN LOVE AGAIN wav-ban
Tudod TB az a gond veled, hogy álomvilágban élsz ahol Te elhiszed magadról mekkora "fej" vagy miközben itt kivétel nélkül tudjuk rólad mekkora gyökér vagy. Nem mersz felébredni vagy molesztáltak gyerekkorodban? Mindenesetre pszichiátriai eset vagy ez nem kétséges!
Szeretném még folytatni ezeket a gondolatokat de mivel kerticsap vagy nem értenéd meg a lényeget..
Nem sz(k)ítom<#awink>#awink> tovább a helyzetet mert dióka jól mondta semmi értelme.
Azért nézz be néha egy kis közútálatért!!<#wave>#wave>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Prezentálj valamit, ne dumálj Papirzsacsi!!! Én nem látom, hogy itt lettél volna, mert hozzászólásod a dologhoz zéró... 20000 alatt elég kevés vagy...
A Nevem, meg nem TB, hanem Trendboy, és ez csak egy internetes virtuális logó, ha úgy tetszik, semmi több. MFLEX az lehet, hogy tudna súgni neked, de sajna õ sem tudd többet annál, mint azt én akarom, vagy annak idején akartam... Mint ahogyan te is egy virtuális kis pont vagy, Szitka71! Bár ez valamit elárul nekem Papirzacsi: Holnaptól itt azt hiszem mindenkinek szépen elõre köszönjél...
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hogy Te meg nem annak oka van...<#mf2>#mf2>
Nyugodt lehetsz, itt voltam amikor a "történések" voltak azért is ismerlek ilyen jól, akkor is tahó voltál és most is az vagy max. a mértéke változott pozitív irányba..
A pontos neved pedig mindenki ismeri: TB = Tirpák Bunkó
Jó éjt gyönyörûm!<#wave>#wave><#puszis>#puszis>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Viszont van egy kérdésem feléd Zsacsikám:
Hol voltál eme fórum elején??? Bele ugatsz valamibe, és lám visszanéztem, sehol sem voltál akkor, amikor itt történések voltak... Ya, hogy mégis itt voltál, és MFLEX-nek még is valós volt a gyanúja, hogy regeletlen tötikemesterek bújnak meg a hátérben, és eme táborból törtél elõ nemzeti agytröszté???
Figyuka Papirzsacsi, ha meg tudnád a pontos nevemet, és benne lennél a "fülek osztásá"-ban (RG-HM), akkor ismernél, de sajna te olyan messze ülsz, hogy azt inkább nem rajzolom körbe...
Aludj jól Papirzsacsi... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egy Chile-i fórumból vettem kölcsön.
Azon gondolkodom beteszem az aláírásomba.
Aztán nekem is lesz mivel villognom.<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem érdekel ki mit gondol nekem marhára bejött ez---
01. elena (eurotrance mix) 03:29
02. elena (classic euro mix) 03:20
03. elena (nrg mix) 03:29
04. only love can make me strong (album edit) 03:18
05. only love can make me strong (extended mix) 04:57
Ha van még ilyened várom sok szeretettel!
Egy Modern Takony kedvelõ:-))
New Italo Vinyl
A dal története
Gary Jules-tõl élõben
Régebben is ilyen piszkálódós atmoszférájú volt ez a fórum?
Én csupán a zene szeretete meg az arról való társalgás miatt vagyok (szeretnék) itt lenni. Persze ha szerettek csipkelõdni, ám legyen.
Na mindegy, ha még szeretsz egy kicsit, akkor néha írj egy pár sort, hogy mi van veled stb..
Válaszolni fogok megígérem, még ha az életkorod meg is egyezik az IQ szinteddel..<#wave>#wave>
Most képzeld, látogatóban voltam egy VÁROSI barátomnál, Én mint VIDÉKI gyerek... most szólj hozzá.
De látom feltaláltad magad nélkülem is és hoztad a formád.
Oszd már meg légyszi velünk , hogy miért is vagyok itt mert már kezd érdekelni a dolog..<#taps>#taps>
Mert ha nem egy tapló, áll hangmérnök miatt, akit senki nem ismer hangmérnök berkekben... akkor még mindig a Trendguy hatás alatt állhatok...<#kocsog>#kocsog> hess-hess

www.magnokazetta.hu
Már kapható a továbbfejlesztett VISTA!

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Jó ez a kis animáció, honnan szedted?
In Lak\'ech Ala K\'in
<#wink>#wink>

What about the forests?