A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajjjaj, az a baj, hogy a kérdésre, nem tudsz érdemben válaszolni, ellenben ilyen jó dolgokat töltesz fel helyette, nincs ott a kollégád, aki segítene súgni, hogy esetleg mi az ami még értelmes és érdemes írni a fórumra? jah, hogy nem tudod elõhívni, azok a csúnya hangok ott bent a sötét fejedben most nem segítenek?
<#zavart2>#zavart2>
What about the forests?
albumot találni discoritmusban és persze 320-ban. íme:
infók itt
...és hozzá a letöltõlink egy minõségzsenitõl:
kellemes kikapcsolódást!<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
látom hozod a formád<#nevetes1>#nevetes1>
a többieknek egy kis nosztalgia ritkaság
egy magyar bandától: (ha akad még aki a zenével is foglalkozik<#rinya>#rinya>)
a mondandója mflexnek is szól
MP4 JOINT STEREOBAN ÉS EZT KOMOLYAN ELHITTED A PROGRAMNAK?
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
What about the forests?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ma is köszönöm a sok segítséget!<#taps>#taps>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Én tényekröl beszélek - te feltételezel.
De végülis, mindenkinek jógában áll abban a hitben ringatózni amiben akar.
In Lak\'ech Ala K\'in
csak emiatt ajánlom meghallgatásra Ernesto honlapjának bónusz zenék részén lévõ lejátszóban a 4. számot, mely pont ezt a témát feszegette kicsit, és alatta a kellõ helyre klikkelve wav-ben is letölthetõ!
Ajánlom a zenét a többieknek is. Brand Image zene feldolgozása de nagyon nagy, szerintem.
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Van aki szerette ,és van aki nagyon nem.
Elena egy másik száma a keresett csapatnak.
Itt már volt pár hónappal ezelõtt.
Csendben jegyzem meg ,nekem tetszett. Ha jól emlékszem mflex kollega prezentálta, de csak mérgében.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ha szerencséd van,akkor a még gyerekcipõben lévõ aimp dekódere csak hibásan írja ki ezt az infót (elõ szokott fordulni),de az eredeti minõségében játsza le, viszont ha peched van,akkor csak egy ilyen downconvert-el képes lejátszani,ami meg elég csúnya és nevetséges lenne.
de mint máskor is,higgyél nekem, hisz én vagyok a te "mindenttudok" kollégád!<#nyes>#nyes>
ebbõl is látszódik, hogy a fejlesztõknek nem a rip,hanem a grab az erõsségük. ettõl függetlenül nyugodtan használhatod továbbra is, sajnos a neten lévõ anyagok nagy része már ugyanezzel a minõséggel "fertõzött", így másnak (a 99%nak) fel sem tûnik.<#kacsint>#kacsint>

akkor azt mondod hogy a program szar amivel leszedtem 320 ba?
igaz nem vagyok toppon a konvertáló programokkkal én mindig az easy cd da extractorral dolgozom!
nagyon nem is akarom variálni a dolgokat mert amire én használom arra nekem megfelel!
remélem nem a legszarabbik verzió lesz Computerguru barátom Wav ja sem -
bár ahogy olvasom tesztelésed nem sok jót várhat tõle ha már mp3 ban ilyen szart tudott csinálni!!!
😊
szóval:
sokféle program használata segíthet ebben (a legkézenfekvõbb lehetõség az elinduláshoz egy alapoknál komolyabb hangszerkesztõ program),nem a melyik a lényeg,hanem hogy fel tudod-e használni a kinyert infókat belõle.
a dolog bonyolultságát tekintve tûzbe ugyanis nem tenném a kezem egy-egy "szakvéleményért", de az igaz, hogy jó eséllyel meg lehet mondani egy mp3ról, annak sok-sok tulajdonságából kivett 2 jellemzõjérõl, a frekevencia átvitele és spektrumképe alapján (pl. a felsõ frekevencia értéke), hogy milyen mp3 minõségnek lehet(ne) (kellene) megfeleltetni a végeredményt.
Ezután a további elemzéshez nyilván tudni kell még pár dolgot magáról az mp3 kódolás lehetséges módjairól, a beállításokról és egyéb végjellemzõkrõl is...
Pont emiatt sajnos egy tényleg komyolyan vehetõ "szakvéleményt" az említett 2 jellemzõbb paraméterén felül sokkal több közbenhatás is befolyásolhatja, amit azért szintén számításba kell(ene) venni (mint pl. a kódolást megelõzõ eredeti forrásanyag lehetséges jellemzõit - errõl tudunk ugye általában a legkevesebbet vagy épp semmit, kivéve, ha tudjuk, hogy az anyag biztosan kiadott audioCD-rõl származik, de máris nehezebb lehet egy digitalizált bakelit vagy kazetta esetleg DAT forrás -, aztán a kódolás jellemzõi, mint a kódoló típusa (több alapfajta létezik és ez nagyon fontos!), a kódolás beállításai (ez önmagában is külön témakör és óriási a jelentõsége, mivel akár 320-ban is lehet úgy kódolni tudatosan hozzáértõnek, hogy úgy nézzen ki,mint egy 128-as és 128-ban is lehet úgy kódolni, hogy úgy nézzen ki,mint egy rossz 320-as vagy mint egy jó 192-es, szóval lehetõségek vannak bõven, bár én biztos vagyok benne, hogy itt nem sok ember van,aki ezekkel tisztában van - rajtam kívül <#nyes>#nyes>), aztán esetleg az sem mindegy, milyen önálló programmal készült az anyag.
na ha ez mind megvan, vagy nagyjából megismert, akkor lehet elemezgetni és összevetni dolgokkal, összefüggésekkel és lehetõleg egy referencia mintával, ezután szoktam én véleményt mondani, de nem 100%-osat,hanem nagyon-nagyon valószínût és ha kell, akkor kiegészítve néhány gondolattal!
Egy valós audioCD és annak megszokott, sztenderd beállítások szerinti átkódolása valamilyen bitrátán (kódoló típusától függõen! ez fontos!) ugyanazon hasonló eseteket összevetve ugyanolyan minõségi jellemzõkkel prezentálja a végerdményt. De mindez csak általában véve igaz és az audio-CD formátumból történõ átkódoláshoz viszonyítottan értelmezendõ.
szóval nem olyan egyszerû, de nem is lehetetlen.....<#nevetes1>#nevetes1>
pl. a nemrég felhozott boytronic tipikus esete a boncasztalon azon 320as mp3-aknak,amik a szar beállítások vagy szar program használata miatt bár valós, de a rosszabbik 320-as minõséget produkálják!
Baltinire - Strangers from the Light 3:20(192)
New Romance - You're My First Love (Instrumental) 3:48(160)
Fairlight - Love In A Summer Night 4:34(192)
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
http://rapidshare.com/files/222142560/Baltinore_-_Strangers_From_The_Light.mp3.html
http://rapidshare.com/files/222138276/Pete_Keane_-_Whats_The_Face_Of_Love.mp3.html
Komplett albumot nem tudnál belinkelni Vyck Vyo-tól?
Köszi szépen,üdv.
így computerguru cimbora is nyugodt lehet hogy eredeti lemezröl fog készülni a rippelés!
saját lemezröl megy fel az anyag linkem nincs amit hirtelen adni tudnék!
de megéri kivárni ezt a kis idõt!
Dee D. Jackson - People
Ken Laszlo & Morgana - Maybe A Lonely Night
Deborah Harry - Sweet And Low (radio edit)
Baltinore - Strangers From The Light
Fairlight - Love In A Summer Night
Steve Thomson - 7 Lonely Nights
Pete Keane - Whats The Face Of Love
NEW ROMANCE - YOU'RE MY FIRST LOVE
In Lak\'ech Ala K\'in
http://www.megaupload.com/?d=4XPU61DL
ha már vannak itt szakavatott és hozzá értõ kollégák- kiváncsi vagyok mit mutatna erre a számra a jelleg görbe???
eredeti vagy csinált 320 e?
computerguru cimbora-a boytronic Boyzclub remixes lemezt leszedted???
te kerested wav ban ugye?
ez a két jellemzõ mondjuk az mp3nál fejlettebb mindegyik veszteséges vagy attól mentes hangfájlra alkalmazható, de ritkán találkozom olyan anyaggal,amire érdems mondjuk a hagyományos cd minõségnél 50%-al több helyet pazarolni, fõleg ez az oka....meg gondoltam itt ez tök felesleges. <#nyes>#nyes>
a vinyles pattogást én kifejezetten kedvelem, még véletlenül sem akarnám eltávolítani semmibõl sem, de ez sajnos nem az,hanem egy csúnya rip hiba.a borítók tényleg überfaszák, bár én olyan igénytelen vagyok, hogy nem igazán hoznak lázba, ugyanis nem szoktam õket nézegetni, csak évente pár alkalommal,akkor meg nem kell pl. 60megapixel hozzá, de még a nyomdai minõségû kinyomtatásához sem szükséges ekkora felbontás.aki pluszban akar vagy tud tölteni 200megát,az meg úgyis leszedi az elsõ linkedrõl.<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>