A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Wescone?
B....us, pedig a Te kedvedért csináltam az egészet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
jah, még annyit, kiváncsi lennék mennyi ideig kerested ezt a hszt és ha már keresgélted, gondolom láttad, hogy az én asztalaim mind mac os x-rõl vannak, tehát elsõsorban azt a fos mac-et használom a fos i-tunes-al egyetemben, bár mostanában egy hülye frissítés miatt többször használom a winfost is, de winampot.

<#ticking>

What about the forests?

Szia!

Nem tudtam megfejteni a rejtvényt, de feltettem egy külföldi fórumra is, hátha ugrik rá valaki.

mflex
az asszonynak tökmindegy, hogy szól, lehet az mono is, kösz, hogy utánna jártál a dolognak...

Mi vagy te, valami kopó? AIMP akkor is egy szar, lehet akkor még elsõre jónak tünt, de mint írtam nem nekem, hanem a páromnak, remélem megnyugodott a lelked.

Egyéb infó?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
OK...Bruce Lee is Okay (i2k 009 The King's Speaking Remix)
Videoklip
Készült: Bruce Lee utolsó interjúja + egy meglepetés filmecskébõl
Hanganyag: OK...Bruce Lee is Okay (i2k 009 The King's Speaking Remix) 5:27

A hanganyagot is fel tudom majd tõtikézni, persze, ha érdekel valakit a sok és nagy offtengerben...

Még egyszer: az egész apropója a tegnapi Ok vs. Falco felkérés volt.
A források nem WAV fájlok, hanem sima MP3 és a klip mono hangja.
Az utómunkálatok során igyekeztem a lehetõ legtöbbet kihozni belõle - a rendes hanganyagon majd látható is lesz (ha kéritek).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

donbig
Bocs Mflex,de ezt nem tudtam kihagyni.

Hogy néz ki az asztalod topic
Ha valaki lusta kattintani:
"A laptopot a párom használja, ezért lett ilyen fõleg ilyen piros, de nekem is tetszik.
AIMP is ingyenes és témákat a honlapján nagyon sok van, vagy nézd meg pl még a xion player-t, de az AIMP hangminõségileg jobb."
Az asszony akkor most jobbat érdemelne !?

Wind 67
Ezt elqrtam,nem kicsit .<#violent>

Csak a WAV peregjen

Wind 67
A többiek pedig élesítsék a látásuk ezen

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Szega kollega !

Ittküldök 1 kincset neked !

Csak a WAV peregjen

Ez very cool! <#wave>

IMYke2.0.0.0
Bezony 😊))
Megy a klip fel 😊

shirak
Bruce Lee
<#wink>

Play it loud!!

IMYke2.0.0.0
Ehh, bocs - manuálisan készítem a linkeket 😊

OK...Okay (i2k009's Nicsak ki beszel Remix - minta)
Direkt szar minõségben van feltolva, hogy gyorsan felmenjen.
Késõbb megy a full 320-as.

IMYke2.0.0.0
Wescone kollégának, és a többieknek szeretettel:
Aki megmondja, hogy ki beszél a zenére, az megkapja tõlem a videoklipet is, amit erre a zenére készítettem... .

Persze, amúgy is felkerül a klip a netre 😊

Aki nem tudná: OK vs. Falco-téma, még tegnapról...

Nem ismertem, köszi majd rápislantok.<#vigyor4>

sanyaaa
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, sok érdekességet lehet rajta találni, persze lehet, hogy már ismered:

Zona

A francba. Peidg nem volt olyan régi, csak 2008 decemberi.😊)

sanyaaa
az biza nincsen....

Próbáld meg leszedni a Morgana Best of-ot, hátha még fent van.

Köszi, de ma este lehet, hogy Flexi barátunk feltölti.<#wave>

kaposi1
Már törölték sajna.<#shakehead><#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
"Különösen Ken Lacira vágyom"

Épp most szedtem le.
A sors fonáksága hogy én is már csak holnap tudnám feltölteni.
Ha addig nem teszi meg senki.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Köszönöm.
Nem tudom, hogy még élõ link-e:
Morgana - The Best Off (2000)

Формат: MP3 CBR 224 Kbs
Размер: 124,9 Mb

Tracks:

01 Colors Of My Dream
02 Just Like A Game (Extended Mix)
03 On The Run(Factory Team Edit)
04 Melodies
05 Can I Help You Baby
06 Take A Look
07 When I Dream Of You
08 Let The Night Away
09 To My Heart
10 Never Gonna Make
11 Stop Loving You (Factory Euro Dance Mix)
12 Now And Ever
13 A Sign
14 Morgana Feat. Ken Laszlo - Maybe A Lonely Night
15 Boys And Girls
16 Just Like A Game (Psyco Mix)

http://rapidshare.com/files/172988001/Morgana_-__2000__The_Best_Off.rar

Breki33

Rod Stewart - Best Ballads
Flac | 426mb

01 - Tom Traubert's Blues.flac
02 - Sailing.flac
03 - Rhythm of My Heart.flac
04 - I was only joking.flac
05 - Have I told you lately.flac
06 - This old heart of mine.flac
07 - I don't want to talk about it.flac
08 - You're in my heart.flac
09 - The first cut is the deepest.flac
10 - Reason to believe.flac
11 - Broken arrow.flac
12 - Every beat of my heart.flac
13 - Tonight is the night.flac
14 - Downtown train.flac
15 - My heart can't tell me no.flac
16 - People get ready.flac

http://rapidshare.com/files/155518517/Best_Ballads.part1.rar
http://rapidshare.com/files/155596648/Best_Ballads.part2.rar
http://rapidshare.com/files/155596765/Best_Ballads.part3.rar
http://rapidshare.com/files/155596864/Best_Ballads.part4.rar
http://rapidshare.com/files/155582602/Best_Ballads.part5.rar
Köszi!

mflex
én ezt most fejbõl meg nem modom neked, ugyanis meló közben laptopról vagyok... ken laci tuti megvan, majd ha hazaértem okosabb leszek..

What about the forests?

Flexi, tegnap kértem zenéket, s abból rengeteget feltettek a srácok. Pár maradt, ebben nem tudsz segíteni?

Dee D. Jackson - People
Ken Laszlo & Morgana - Maybe A Lonely Night
Deborah Harry - Sweet And Low (radio edit)
Steve Thomson - 7 Lonely Nights

Különösen Ken Lacira vágyom, rémlik, mintha egyszer te beszéltél volna errõl.😊)

mflex
2001-tõl olvasgattam én már az sg-t, de nem láttam értelmét, hogy ide írnom is kellene és akkor 2005-ben nyílt ez a topik, majd rá 1 évre akkor már regeltem.

What about the forests?

Srácok lenne egy óriási kérésem, hátha tudtok nekem segíteni. Szerintem ha ti nem is ismeritek amirõl beszélni akarok, akkor szüleitek tuti, hogy ismerik (én is úgy ismertem amikor még gyerek voltam és az anyum hallgatta kazin).
Volt egy szám amiben anyukájáról (mother my ...) énekelt egy kisfiú. Azt mondta anyukám, hogy Heintje az elõadó, de tegnap keresgéltem a neten, találtam is Heintje albumokat, de egyiken sincs rajta (van egy Mama c. száma de az nem az).

Tud valaki ebben segíteni? Vagy ilyen 'baromsággal' elküldtök a fenébe?

Hali
A kirakodó vásárra.

Köszi.
Ezt nem is tudtam, hogy mit jelent az SG. Na már ma is érdemes volt felkelni. Na mostmár mehetek vissza bóbiskolni.😊)

mflex
Szia Sanya!

Itt nem a HQ kérdés a fõ probléma, hanem a FLÉMELÕK, és mint tudjuk mi akik aktívak voltunk itt anno, hogy ilyen itt nem volt csak jó kedv, nem hiába volt a topik egy fõleg vérpistikékkel telekúrt és fõleg inkább a játékokkal foglalkozó oldalon elsó mindig a 80-as évek.

SG, ugye anno supergamez volt a neve, aki nem tudná.

Az megint egy másik kérdés, hogy néhány beszabaduló flémelõ baromarc, nem tudja megállni-hamár nem kúrják seggbe-, hogy itt élvezzen el a monitorára a hülye szövegeivel!!!

Az is igaz, hogy 2 éve mi kezdtük el Szimivel, hogy legyen már minõségi feltöltés is, amibõl azóta is néha viták vannak, ha jó a 128-ból felkonvertált 320 vagy wav, akkor ok, de akkor is ez egyfajta átbaszás!

pl a feltöltött Fancy-t azóta 187-en szedték le, szarok rá, hogy nem kszönik meg, szerintem ez egy meddõ vita volt, van és lesz is.

Üdv cimbi<#integet2>

What about the forests?

Mi az a Búcsú? Mire értetted?

Talán otthon megvan. De szerintem addíg itt is tudnak segíteni a skõcök. Ha nem, akkor majd megnézem a cd-im között.

Szia.

Hozzád fordulok e kéréssel mert tudom ha neked meg van csak hallgatható minõségben van meg:
Most jöttem rá hogy mit keresek Sláger rádio
Rod Stewart - Sailing.mp3
Letöltöttem de a192 nem jön be ettõl jobb kellene

Elöre is köszi

Gyermekkorom nagy slágere /Búcsú?
bigivan
Szevasztok Tagok!

Én meg itten prezentálom a nap dalát!

KEGYETLEN

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

sanyaaa
no épp errõl beszéltem...a borsó meg a fal....

Dióka
sanyaa bácsi!

Már most kihangsúlyozom, nem érts félre!
Mivel csak úgy név nélkül belelõtted a hszed az éterbe, így megkockáztatom, hogy nekem is szólt az.
A látható félreértés miatt tájékoztatni szeretnélek, hogy jelenleg az égvilágon semmilyen vita nem folyik itt, legalábbis a részemrõl biztos nem! Kérdések merültek fel, azokra adtam választ, a KÉRDEZÕ részére, akik meg szintén nem vitatkoztak sem velem, sem a válasszal!
Ez téged zavar?! Csak mert nem muszáj elolvasni, hacsak ezt nem kényszerbõl teszed...
Igaz wescone kolléga megjegyzett valamit egy "óriásira jó minõségû" számmal kapcsolatban, de na és?!
Amit viszont én nem értek,az az, hogy ha valamit Te nem értesz, vagy nem tudod mi folyik itt,akkor miért szólsz bele vagy miért akarsz beleszólni? Végülis, ha nem érzed jól itt magad,akkor nem is muszáj itt lenni....ne értsd félre, ez mindenkire vonatkozik.

de egy dologban igazad van, nem a HQ-ról szól ez a téma, de ismét megkérdezem, és akkor?!
Nem szeretné valamelyikõtök szabályzatba foglalni, hogy ezen fórumon milyen szavakat, mondatokat, esetleg témákat lehet kizárólag megemlíteni, azt milyen nyelvezettel és vehemenciával lehet csak prezentálni és egyáltalán ki szólhat kihez?!

Egyszóval végülis akár te is elgondolkodhatnál néhány apróságon,mielõtt bölcsebbé teszel minket emlékezetes gondolataiddal.
persze csak szerintem....<#kacsint>

Szerintem ez sem rossz (címekrõl itélve):

Spagna mix:
1. Call Me
2. Easy Lady
3. I Always Dream About You
4. Lady Madonna
5. Why Me
6. Love At First Sight
7. Don't Go Away Tonight
8. I Wanna Be Your Wife
9. This Generation
10. Every Girl And Boy
11. Dance Dance Dance
12. Why Me
13. Love At First Sight
14. I Wanna Be Your Wife
15. Lady Madonna
16. I Always Dream About You

http://rapidshare.com/files/220682366/Spagna_-_Dance_Collection.rar

Találtam (én még nem töltöttem le, majd délután otthon, úgyhogy nem tudok a minõségrõl nyilatkozni):

Anthony's Game In The Mix
01. Intro
02. Sunshine Love
03. Africa
04. Silent Smiles
05. Hey Hey Girl
06. Little Girl

http://ul.to/1tjajz

és

Laban mix:
01. It's A Fantasy
02. Save Me
03. Cool Down
04. Limit To Love
05. Love In Siberia
06. Kold Som Is
07. Caught By Surprise
08. I Close My Eyes (And Count To Ten)
09. Playboy (Playgirl)
10. Gimme Your Name,Gimme Your Number
11. Down On Your Knees
12. Ca-Me-Camera
13. Donna Donna
14. Radio
15. Ch-Ch-Cherie
16. Prisoner Of The Night
17. Now And Forever
18. Illusion

http://ul.to/k5wsde

Teljesen egyetértek Sanyával!

Srácok, ne marakodjatok állandóan, szerintem ne errõl szóljon már ez az oldal (egyszer már mondtam, hogy így is olyan agresszív és szar ez az egész világ). Lehet, hogy kellene nyitni egy új oldalt az eszme-cserékrõl. Persze tudom, hogy senki sem úgy indít, hogy marakodni akar a másikkal, csak információ-csere történik, de a végén mégis egymás torkának estek. Ez mire jó?

Én személy szerint mindig örülök, ha feltesztek jó kis zenéket, s ha nem tetszik a minõsége, nem osztom ki a másikat, legfeljebb továbbkeresgélek. Vagy ez nagyon maradi beállítottság, én vagyok már öreg?

Szóval béke legyen velünk és tényleg csak zenéljünk cimbik!<#eljen>

sanyaaa
Egy szerény szösszenet az elemzõ uraknak, nem azért, hogy bárkit is megsértsek vele:
Nem értem ezt az egészet ami itt folyik, azon megy az ész nélküli vita, hogy melyik zene, honnét való, hogyan van tömörítve és mibõl, miként, mivel ....meg sorolhatnám még. Nem mindegy ez??? Tölts le, hallgasd meg, ha tetszik tartsd meg, ha nem akkor töröld le, és persze akármit is csinálsz vele köszönd meg. Hiszen aki feltöltötte az szivességet tett vele Neked vagy valakinek, vette a fáradtságot és elõkotorta valahonnét, lehet Neked nem tetszik, de másnak igen. Hasonló gondolkodású és hasonló zenei irányzatot kedvelõ embereket sodort ide a szél, nem lenne jobb egy olyan csapat amelynek tagjai kissé jobban összetartanak??? Amikor beütötted a google keresõbe: "80-as évek zenéi", erre gondoltál, hogy itt majd jól beszólok a többieknek és majd jót marakodunk a zenéken (pedig Neked is van otthon biztosan gyengébb minõségû zenéd, amit Te azért otthon meg is hallgatsz, mondjuk azért, mert máshonnét nem tudod megszerezni jobb minõségben), szerintem nem. Abban bíztál, hogy esetleg akad valaki aki segíthet a problémád megoldásában, és ehelyett mi van itt, pont az ellenkezõje. Az egész oldal nem a HQ minõségen alapszik, kiírva sem látom sehol, ha Te csak HQ-t akarsz letölteni és hallani akkor olyan helyen is kell keresni, és oda kell regisztrálni, nem ide. Biztosan vannak a háttérben olyan emberek akik meg sem szólalnak, örülnek annak amit mások idelinkelnek. Talán jobban is teszik, annak idején amikor ez az oldal még gyerekcipõben járt nem fordult elõ ilyesmi, és ezt tudják a régi tagok is. Mindenki szívesen lépett be az oldalra, mert nem ezt látta ami most folyik. Ezen kellene elgondolkodni az Uraknak akik mindig csak a rosszat akarják látni, nem pedig az esetleges jó dolgokat.
No ennyi....Üdv: Sanya

sanyaaa
Szewasz Cimbi!!

Ismered Te is a mondást, ami jól bevált azon kár változtatni..... <#hehe><#integet2>

Sziasztok, látom itt minden a régi......<#boxer><#violent><#duma><#eplus2><#gun><#nezze><#wow1><#ejnye1><#csodalk><#duhos2>

Ezt keresem csakis lemezröl : ( mert máshogyan nemigen jelent meg )

http://www.discogs.com/Alexa-Leclère-Avec-Toi-Contre-Toi/release/1613550

http://www.speedyshare.com/280674639.html

korai modern talking feldolgozás...1985.....

www.magnokazetta.hu

Dióka
ja és mindehhez el sem kellett jutni anál-izéléshez, csak a lejászóprogram GEQ képéhez,mivel ez a barbatrükk ott is azonnal látszódik.<#nyes>

Dióka
én nem vagyok szaki,de szívességbõl ránéztem, bár nem igazán van kedvem, idõm szórakozgatni egy életszerûtlenül direkt kreált tesztelõ próbálkozással, a "na mi van vele" és a fájl állapota ugyanis kifejezetten erre utal.
gyakorlatilag a 8-14kHz-ig (+100Hz) terjedõ frekvenciatartomány ki van vágva a tartalomból.
mivel ez egy nagyon sután (balfasz módon) mesterkélt anyag, emiatt ez csak inkább viccess,mint hogy komolyan kellene venni. szalfko koma, ha megbocsátod, nem kívánnék idõt pazarolni vagy a továbbiakban tesztelgetni a csinált vagy szerzett wav-jaidra!<#nevetes1>

persze mindenki véleményét szivesen fogadom, aki hozzá tud szólni (érdemben). <#vigyor4>

aki szeret rejtvényt fejteni az segítsen nekem.
Egy pár elõadó név kellene, haa meghallgattad ezeket:
na mik ezek
Hali !

Ha már ilyen vizsgálódó kedvünkben vagyunk, egy kérdés.
Régebben találtam ezt a wavot a neten, de valami nem ok vele. Kérném a szakik véleményét (dióka, wescone).
De ne azt hogy szar, hanem bõvebben.

na mi van vele

köszi
Zephyr Retiring
bocs, ha nem vagyok önmagam, kezdek pilledni<#sniffles>
a zenét szívesen, de belõled mára elég.
elteszem magam holnapra (vagy már mára?)
neked is ezt javaslom.csá<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."