A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Most mirõl beszélünk?Még mindig nem mondtad meg hogyan mondod meg a 320-as mp3-ról,hogy az esetleg 128-as volt,egyébként teljesen felesleges 128-ból 320-at csinálni,a minõség marad ugyan az,csak több helyet foglal.
Vagy esetleg kiirtad a zenét cd-re cd formátumban és utána tesztelted a Tau-val?De akkor viszont nem száz százalékos az analizis!Nem lehet megmondani egy 320-as mp3-ról,hogy az esetleg 128-as volt,szerintem.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Wescone
Egyébként, ne érts félre Computerguru, a kritika (ha ugyan lehet annak nevezni) nem rád vonatkozik csupán a file-ra.
Én csak elmondtam mit tapasztaltam a file-val kapcsolatosan, továbbá mindenki azt tesz amit jónak lát.
Over'n'Out!

In Lak\'ech Ala K\'in

IMYke2.0.0.0
Részemrõl, természetesen benne vagyok.
Csak akkor le kell tõtikéznem mindent hozzá:
- a már problémás keverést
- a jobb minõségû alapannyagokat.
A többit magam intonálom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Wescone
TAU, gyerekek, csakis TAU!
Legyetek szivesek kiméljetek meg a köv. kommenttöl:
"Az csak CD-t tesztel, nem is lehet mp3-at tesztelni vele..."

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Akkor; Hajrá!!! <#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Nem én tehetek róla,én is úgy találtam! De van aki örül neki,hiszen sokan leszedték.Egyébként ezt mivel tesztelted le,mivel a képbõl nem derül ki,hogy milyen progi.Mert ugye a flac ape,stb.felvételt azt lelehet tesztelni,pl.az audiocheckerrel,na de az mp3-320-ról hogy állapitod meg,hogy az esetleg 128-as volt?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Cimbi, lehet, hogy nem megfefelõ képet mutat a 'lázgörbe', nem úgy szól mint egy studióban, de nekem akkor is megfelelõ a minõsége. Az én kis Pioneer dvd lejátszómba, Sony erõsítõvel és Koda hangfallal szép hangja van.<#taps>

Wescone
"Ez a Falco-s kúrva jól szól!!!"

Elnézést Computerguru, hogy korábban nem köszöntem meg az "O.K. vs Falco - Okay"-t (320/kbps) <#wilting>, de még mielött mindenki beájulna tõle tájékoztatlak benneteket, hogy messze nem az aminek látszik és fõleg hallani hivatott.
Talán ismerõs a "Don't short change your ears!", vagyis Ne butítsd a hallásod! kifelyezés?! Nos, jobb példát arra, hogy mi folyik e tekintetben nem is találni. <#szomoru1>
Elsõ hallásra 128 kbit/sec.-re tippeltem, de analizis után be kellett látnom, hogy tévedtem...

spectrum

frquency

...ugyanis valójában ez a file 96 kbit/sec., de legfeljebb 112 kbit/sec.-röl lett 320-ra avanzsálva.

Ha annyira jónak találjátok a mixet (bár szerintem sufni mix), feltöltöm az "Ok. - Okay! (Instrumental Version)"-t és a Falco interjú anyagát is (természetesen mindkettõt wav.-ban) és megkérjük Imike mestert, fabrikáljon egy mix-et belõle. Meggyõzõdésem, hogy jobban menne neki.
Na, benne vagy Imike?!

In Lak\'ech Ala K\'in

okiland
Ha valakit rajtam kívûl mégis érdekelne:

The Best Of WoM Italo Raritas sorozat (rapid):

http://www.musicalmente.info/viewtopic.php?p=8933

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Szia Sanya!

Mármint a London Beat - I've Been Thinking About You eredeti verzióban?

Köszi, de azt tegnap valaki feltette nekem. Tök jó, eddig szinte bármilyen kívánságom volt, hamar teljesült. Jobbak vagytok mint a nõk!<#integet2>

sanyaaa
Atiapu!

Megvan az is, ha hazaérek felteszem.....

Ó hát az én koromban már szenilis az ember.<#wink>

kaposi1
Persze csak ha visszanézed mire válaszoltak már.<#email>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Akkor már meglenne ,nem?<#nevetes1>

Érdekes, mert valamikor (olyan 10 éve) a többi számait is szerettem, de valamelyik nap hallgattam és má nem nagyon fogott meg (régen szerettem a Trigger track-et is meg a Red Chips-et is). De hát ahogy öregszem, változom én is.😊)

Köszi, de nekem van egy albumom tõlük, az elég. Az én lejátszóm a wav-ot nem játsza le és a gépen nem szoktam zenélni. De azért rendes tõled, hogy megkérdezted.<#wave>

Szkíta71
Az "I'll survive" nélkül, mert az csak mp3-ban van meg nekem is..<#nemtudom>

okiland
"Feltegyem egy másik (külföldi) fórumra is, hátha felnyomja valaki? "

Ezt most nem igazán értem! <#nemtudom>
Most mi a baj??? <#confused>

Szkíta71
Nekem is, csak próbálok nem annyira ismerteket feltolni..

Kell egyébként valamelyik wav-ban a felsoroltak közül?<#wave>

Nekem a You, az I'll survive és a Lunasquare a kedveceim tõlük. Én általában a feldolgozásokat nem szeretem, de az I'll survive a Boytronictól jobban tetszik mint G. Gaynor-tól.

Szkíta71
Egy nem annyira ismert de annál jobb zene ettõl a nagyszerû zenekartól!!

Boytronic - My Baby Lost It's Way (wav)

Feltegyem egy másik (külföldi) fórumra is, hátha felnyomja valaki?

Köszi breki!

Azt hittem, hogy már kértem.<#conf>

Breki33
Arra vártam a választ, hogy melyik verziót, de akkor tessék

7 04. The Verve - Bitter Sweet Symphony (Radio Edit)....flac Size: 34.46 MB

http://sharebee.com/e5d66565
okiland
A rapidlibrary.com-on 10-ig megtaláltam.

okiland
Fiúk!!

#60938-ra semmi?? <#rinya><#rinya><#confused><#confused><#nemtudom><#nemtudom>

Köszi kollega, de onnét nem lehet letölteni. Azt írta Breki, hogy ha kérjük akkor feltolja. Lehet, hogy nem írtam, hogy engem érdekelne?

kaposi1
60752<#nezze>

Breki ez nem semmi válogatás!<#eljen>

Figyu, azt a opeles reklámzenét nem sikerült megszerezned? Pedig már beigértem a csemetémnek is.<#help>

Zephyr Retiring
...nem is szólva a 32 khz-rõl<#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
hi dióka<#integet2>
...igaz így is csak joint sztereó maradt, de azért szép munka<#hehe>
de legalább megértem, hogy miért ide raktad, és nem a hq soundba.
bár wescone kollégának már ott is kifejtettem a véleményem az õ hq fogalmáról<#taps>
..mivel tisztában vagyok vele, hogy ha akarnál, képes lennél te jobb minõségre is, ezért nem is zargatlak tovább...
...még csak annyit, nem volt kissé túlzás a "hqaudience"-kifejezést
használni kódként<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Találtam, olyan mint a Modern Tokmány, nekem nagyon tetszik:

http://rapidshare.com/files/221772985/Vyck_Vyo_-_Angelina__Extended_Mix_.mp3

Jó reggelt mindenkinek!

Kipróbáltam úgy, hogy nem másoltam hanem beírtam a jelszót és így mûxik.

Köszke!

mp4 ?

Nem, nem, nem ebbe az irányba kellett volna elmenned.
Inkább 24/96-os anyagot vártam tõled. <#vigyor2>
A pattogás pedig fontos vinyles kellék.
<#eljen>
Kit érdekel a tökéletesen tiszta (ami mesterkélt) hangzás, semmi szösszenet. <#levele>
Anno a kazis idõszakban (topik címe: '80-as évek)az alpzajjal sem volt sok gondunk, persze ha nem sokadik másolattal rendelkeztünk.
Akkor legalább egy kis pattogás sercegés hagy maradjon nekünk.
<#nyes>
Lentebb egy hsz-ben olvashattad (60881) hogy a TS 2008-as albuma túl tiszta, nem illik az ilyen zenéhez.Tehát direkt vagy 2 pattogást minden új lemezbe. <#nyes>
A borítók mérete pedig......... hiszen ez egy japán kiadás.
Tehát legalább 20 hajtogatós oldal, persze tuti minõségben,<#circling>
és ha 4 monitorom van, s azokon akarom nézni, szemezgetni a részletgazdag kidolgozást?
Lehet megkeresem a belsõ borító egyik lapján a vízjelet. <#nevetes2>
Mi az a 200 mega egy letöltésnél? Pár másodperccel hoszzab idõ.
Akinek pedig több, de szereti ezt a zenét, megéri a fáradságot. <#kacsint>
Emléxem még a modemes idõben a napsterrõl 3 este húztam egy 7 perces számot, akkor mit számít ma 2-300 mega plusszban. <#conf>

De örülök hogy dolgoztál vele, erre jó egy ilyen fórum.
Az aktuális mixet egyre szélesebb réteg hallgathatja meg, s tombolhat pl. David Lyme-ra.
Köszönöm. <#worship>
Szia !

szerintem rosszul írod be a jelszót, vagy valami más gáz lehet nálad, mert más is leszedte pl. zsoltford 60881 hsz szerint, s semmi problémája nem volt a kibontással.
Szia!

Leszedtem a sok Talking system-et, de a kibontásnál szerintem rossz a password:
az összesre ezt írja ki:
! D:\Zenék\20090415\Tal_Sys.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Talking System - In My Backstreet Heaven\01_(In My) Backstreet Heaven.flac (wrong password ?)

Ez a Ken Laci szám (Baby call me) tökre hasonlít a Laserlight-ra. Nem?

Ez ez, ezt kerestem!

köszi<#wave>

Dióka
easy=euro

bocsi<#kacsint>

Dióka
ha normálisan meg tudod csinálni azt az mp3 konvertálást,nekem úgyis jó lesz!fõleg ezen féle primerakusztikus zenemûfaj.<#nevetes1>
vagy akár így is,annak aki optimális minõségben is megelégszik ezzel az anyaggal (mint pl.én).
a fõérdem a tied Szlafko, vagy akijé az eredeti link (ha az is a tied,akkor kétszeres hurrát élvezhetsz)
én csak picit dolgoztam vele és feltöltöttem azoknak,akik nem szeretik a rapidot vagy nem prémiumosok. a szám eleji "pattogós megugrás" és ha van még,akor minden további is a rippelõ "érdeme". ezért kár volt egy wav-ben.....

egyébként olvastál valahol olyat hogy túlzóan bántó?! mert ha nem,akkor mire reagáltál wazze?<#nyes>

super euro beat - easy lovers (megamix)

megaupload
HQ-AAC (mp4,m4a) ~409kbps
225MB
cue-val és fõborítókkal együtt

kell hozzá: hqaudience

Kedves okiland nagyon szivesen meghallgatnám a Blue System 2009-es remixet ha lennél szives rapidra felrakni.kõszõnõm.
"Nálunk van olyan Digitális nyomdagép amivel 16m hosszú posztert egybe!!! kinyomtatunk.
Ki is tettük a falra ."

A gépet a falra? ? ?
Jó erõs szöggel csinálhattátok. <#nevetes1>
ide jutottunk!

túlzóan bántó a HQ? <#csodalk><#conf><#wow3>

esetleg majd legközelebb lerajzolom a boritót, s átkonvertálom a zenét is mp3-ba. <#boxer><#violent><#banplz>

Jó lesz? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
kaposi1
Off!!!
Nálunk van olyan Digitális nyomdagép amivel 16m hosszú posztert egybe!!! kinyomtatunk.
Ki is tettük a falra .
Mindenki abban gyönyörködött vagy fél évig.Különféle nemzetiségû családok voltak rajta mindenféle szituációban.
Aztán jött a nagyfõnök Amerikából aki kökemény vega,és felfedezett a képen egy sült csirkét majszoló nõt.
Egybõl levetette a falról.
<#violent><#boxer><#falbav>

Hát legalább a kisbetût is el tudod olvasni.<#circling>
computerguru
Szia atiapuka!Szerintem te ezt keresed!
http://data.hu/get/1359071/Londonbeat_-_Ive_Been_Thinking_About_You_2000.mp3.html
sajnos csak 192-es,de nagyon jól szól! Ja és 3:48 az egész.

Szia barátom, esetleg a Dee D Jackson - My Sweet Carillon nincs meg radio edit, eredeti verzióban? (amit feltettél az 9:43)

kaposi1
És most én nyerem a kisfiammal.<#taps>

Jaja, na látod ez igaz.😊) <#vigyor4>

okiland
Ez az elsõ részen van:

07 - Jock Hattle Band - To Be Or Not To Be (Hypersonic RMX ´99).mp3

MEKKORA ZENE!!!