A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy esetleg kiirtad a zenét cd-re cd formátumban és utána tesztelted a Tau-val?De akkor viszont nem száz százalékos az analizis!Nem lehet megmondani egy 320-as mp3-ról,hogy az esetleg 128-as volt,szerintem.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Én csak elmondtam mit tapasztaltam a file-val kapcsolatosan, továbbá mindenki azt tesz amit jónak lát.
Over'n'Out!
In Lak\'ech Ala K\'in
Csak akkor le kell tõtikéznem mindent hozzá:
- a már problémás keverést
- a jobb minõségû alapannyagokat.
A többit magam intonálom 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legyetek szivesek kiméljetek meg a köv. kommenttöl:
"Az csak CD-t tesztel, nem is lehet mp3-at tesztelni vele..."
In Lak\'ech Ala K\'in
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Elnézést Computerguru, hogy korábban nem köszöntem meg az "O.K. vs Falco - Okay"-t (320/kbps) <#wilting>#wilting>, de még mielött mindenki beájulna tõle tájékoztatlak benneteket, hogy messze nem az aminek látszik és fõleg hallani hivatott.
Talán ismerõs a "Don't short change your ears!", vagyis Ne butítsd a hallásod! kifelyezés?! Nos, jobb példát arra, hogy mi folyik e tekintetben nem is találni. <#szomoru1>#szomoru1>
Elsõ hallásra 128 kbit/sec.-re tippeltem, de analizis után be kellett látnom, hogy tévedtem...
spectrum
frquency
...ugyanis valójában ez a file 96 kbit/sec., de legfeljebb 112 kbit/sec.-röl lett 320-ra avanzsálva.
Ha annyira jónak találjátok a mixet (bár szerintem sufni mix), feltöltöm az "Ok. - Okay! (Instrumental Version)"-t és a Falco interjú anyagát is (természetesen mindkettõt wav.-ban) és megkérjük Imike mestert, fabrikáljon egy mix-et belõle. Meggyõzõdésem, hogy jobban menne neki.
Na, benne vagy Imike?!
In Lak\'ech Ala K\'in
The Best Of WoM Italo Raritas sorozat (rapid):
http://www.musicalmente.info/viewtopic.php?p=8933
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Mármint a London Beat - I've Been Thinking About You eredeti verzióban?
Köszi, de azt tegnap valaki feltette nekem. Tök jó, eddig szinte bármilyen kívánságom volt, hamar teljesült. Jobbak vagytok mint a nõk!<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezt most nem igazán értem! <#nemtudom>#nemtudom>
Most mi a baj??? <#confused>#confused>
Kell egyébként valamelyik wav-ban a felsoroltak közül?<#wave>#wave>
Boytronic - My Baby Lost It's Way (wav)
Azt hittem, hogy már kértem.<#conf>#conf>
7 04. The Verve - Bitter Sweet Symphony (Radio Edit)....flac Size: 34.46 MB
http://sharebee.com/e5d66565
#60938-ra semmi?? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#confused>#confused><#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Figyu, azt a opeles reklámzenét nem sikerült megszerezned? Pedig már beigértem a csemetémnek is.<#help>#help>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
...igaz így is csak joint sztereó maradt, de azért szép munka<#hehe>#hehe>
de legalább megértem, hogy miért ide raktad, és nem a hq soundba.
bár wescone kollégának már ott is kifejtettem a véleményem az õ hq fogalmáról<#taps>#taps>
..mivel tisztában vagyok vele, hogy ha akarnál, képes lennél te jobb minõségre is, ezért nem is zargatlak tovább...
...még csak annyit, nem volt kissé túlzás a "hqaudience"-kifejezést
használni kódként<#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://rapidshare.com/files/221772985/Vyck_Vyo_-_Angelina__Extended_Mix_.mp3
Kipróbáltam úgy, hogy nem másoltam hanem beírtam a jelszót és így mûxik.
Köszke!
Nem, nem, nem ebbe az irányba kellett volna elmenned.
Inkább 24/96-os anyagot vártam tõled. <#vigyor2>#vigyor2>
A pattogás pedig fontos vinyles kellék.
<#eljen>#eljen>
Kit érdekel a tökéletesen tiszta (ami mesterkélt) hangzás, semmi szösszenet. <#levele>#levele>
Anno a kazis idõszakban (topik címe: '80-as évek)az alpzajjal sem volt sok gondunk, persze ha nem sokadik másolattal rendelkeztünk.
Akkor legalább egy kis pattogás sercegés hagy maradjon nekünk.
<#nyes>#nyes>
Lentebb egy hsz-ben olvashattad (60881) hogy a TS 2008-as albuma túl tiszta, nem illik az ilyen zenéhez.Tehát direkt vagy 2 pattogást minden új lemezbe. <#nyes>#nyes>
A borítók mérete pedig......... hiszen ez egy japán kiadás.
Tehát legalább 20 hajtogatós oldal, persze tuti minõségben,<#circling>#circling>
és ha 4 monitorom van, s azokon akarom nézni, szemezgetni a részletgazdag kidolgozást?
Lehet megkeresem a belsõ borító egyik lapján a vízjelet. <#nevetes2>#nevetes2>
Mi az a 200 mega egy letöltésnél? Pár másodperccel hoszzab idõ.
Akinek pedig több, de szereti ezt a zenét, megéri a fáradságot. <#kacsint>#kacsint>
Emléxem még a modemes idõben a napsterrõl 3 este húztam egy 7 perces számot, akkor mit számít ma 2-300 mega plusszban. <#conf>#conf>
De örülök hogy dolgoztál vele, erre jó egy ilyen fórum.
Az aktuális mixet egyre szélesebb réteg hallgathatja meg, s tombolhat pl. David Lyme-ra.
Köszönöm. <#worship>#worship>
szerintem rosszul írod be a jelszót, vagy valami más gáz lehet nálad, mert más is leszedte pl. zsoltford 60881 hsz szerint, s semmi problémája nem volt a kibontással.
Leszedtem a sok Talking system-et, de a kibontásnál szerintem rossz a password:
az összesre ezt írja ki:
! D:\Zenék\20090415\Tal_Sys.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Talking System - In My Backstreet Heaven\01_(In My) Backstreet Heaven.flac (wrong password ?)
köszi<#wave>#wave>
vagy akár így is,annak aki optimális minõségben is megelégszik ezzel az anyaggal (mint pl.én).
a fõérdem a tied Szlafko, vagy akijé az eredeti link (ha az is a tied,akkor kétszeres hurrát élvezhetsz)
én csak picit dolgoztam vele és feltöltöttem azoknak,akik nem szeretik a rapidot vagy nem prémiumosok. a szám eleji "pattogós megugrás" és ha van még,akor minden további is a rippelõ "érdeme". ezért kár volt egy wav-ben.....
egyébként olvastál valahol olyat hogy túlzóan bántó?! mert ha nem,akkor mire reagáltál wazze?<#nyes>#nyes>
super euro beat - easy lovers (megamix)
megaupload
HQ-AAC (mp4,m4a) ~409kbps
225MB
cue-val és fõborítókkal együtt
kell hozzá: hqaudience
Ki is tettük a falra ."
A gépet a falra? ? ?
Jó erõs szöggel csinálhattátok. <#nevetes1>#nevetes1>
túlzóan bántó a HQ? <#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#wow3>#wow3>
esetleg majd legközelebb lerajzolom a boritót, s átkonvertálom a zenét is mp3-ba. <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Jó lesz? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nálunk van olyan Digitális nyomdagép amivel 16m hosszú posztert egybe!!! kinyomtatunk.
Ki is tettük a falra .
Mindenki abban gyönyörködött vagy fél évig.Különféle nemzetiségû családok voltak rajta mindenféle szituációban.
Aztán jött a nagyfõnök Amerikából aki kökemény vega,és felfedezett a képen egy sült csirkét majszoló nõt.
Egybõl levetette a falról.
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
http://data.hu/get/1359071/Londonbeat_-_Ive_Been_Thinking_About_You_2000.mp3.html
sajnos csak 192-es,de nagyon jól szól! Ja és 3:48 az egész.