A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is felteszek egy olyan nótát ami nagy kedvencem és tudtommal még soha nem jelent meg válogatás kiadványon. <#fejvakaras>
Hátha beindul az adakozó kedv! <#wink>

Monica Zanda - Give Up <#finom>

Én úgy tudom hogy ő is sajnos csak egy nótás előadó.
Nagy kár érte! <#sir>

Discogs

<#eljen><#worship>

Biztosan úgy van ha te mondod.

Yoann - Hold Tight

Utoljára szerkesztette: mfn, 2019.07.05. 17:22:18
Kedden lesz idöm digizni akkor feltolom
Megkérhetnélek hogy ennek a B oldalát is feltennéd.<#eljen>
Ezt is nagyon köszönöm neked de én ha lehet kompletten szeretek gyűjteni! <#worship>

K.K. Toes - Miss Tropico

Utoljára szerkesztette: mfn, 2019.07.05. 16:51:21
Zephyr Retiring
Egy ideig nem leszek,
megnézek szép helyeket,
hát átadom a terepet.
Ha lehet ne veszekedjetek..<#nyes>

Az italo zene (is) legyen veletek
e hosszú hétvégén gyerekek.<#wave>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Remélem a próféta szólt belőled.<#eplus2>

Itt mindjárt töltenek fel Italo ritkaságokat. <#help>
Sziasztok

Keresek euro-italo felvételeket lehetőleg veszettségmentesen.

Tudtok segíteni?

Zephyr Retiring
<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem véletlenül kértem beszerezhetetlent. Neked esett le elsőként, úgyhogy gratula.<#wave>

Rendben Zef.
Ez a "beszerezhetetlen italo ritkaság" is poén volt ugye? Mert ha valakinek esetleg van ilyen, akkor hogy szerezte be ha beszerezhetetlen!?
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.04. 18:58:13
Zephyr Retiring
#107061.

Zephyr Retiring
Itt csak Zef. Személyesen használom csak a Zolit.
Mert Zoliból mint égen a csillag annyi van, Zefből viszont csak egy csillag van az SG egén.<#nyes>

Amúgy a majom az csak poén akart lenni, csak elfelejtettem ilyen nevető arcot tenni a végére <#nevetes1>

Sajnos nincs beszerezhetetlen italo ritkaságom, van pár lemezem, és ennyi!
Zephyr Retiring
Természetesen csak képletesen értettem.
Van már épp elég italo disco-m losslessben is.<#vigyor>

Igazad van Zoli "mester"! Csak éppen nem tudtam eldönteni hogy viccelsz-é, vagy valóban ismered-é? Más meg nem is válaszolt a kérdésemre, és ez bosszantott egy kicsit. Amúgy nincs semmik gond <#crazya>
Na végre, legalább most reagáltatok <#buck>
A mester többször bizonyította már hogy számára nincs lehetetlen! <#nevetes1>

Zef<#wow1>

reynaud
Zef ne durvulj !

Fórumtársunknak van igazsága,bár az nem éppen szerencsés ahogy ennek hangot adott.
A megosztott dalok letöltési számához képest elenyésző a visszajelzés,ezt te is tudod,láthatod.
Még az olyan ritkábbakra mint a közelmúltból a "Requiem (Hamburg mix) ,amit megköszöntünk hárman,saccra 50 feletti lehet a letöltés.
Nem is ragoznám ezt tovább....

Viszont ezt a magas labdát most lecsapom 😊 ... rólad azt állítják hogy mágikus képességekkel bírsz,nos akkor Zef kolléga,varázsolj magadnak egy italo ritkaságot lossless minőségben! <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

Cindy ‎– Soir De Folie
Two Getting Up ‎– All For Free
Manuel De Leo ‎– Never Forever Away
Mind In Motion ‎– Harmony
Mind In Motion ‎– We Are Free
Splashgang ‎– Come Take My Love
Fabio Battistelli ‎– Rondò Dance

Csak hét olyan keresett dolog részemről amivel egyből kenyérre kenne a feltöltője! <#nevetes1>
Természetesen komplett ripre gondolok nem a Lost Legends-ből származó track-re. <#wink>

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.04. 15:07:56

Zephyr Retiring
Tegyé mán föl valami beszerezhetetlen italo ritkaságot lossless wav-be te majom!
Valahogy így gondoltad?<#hehe>

Hallottam már elméleteket arról, hogy egyesek a majmoktól származnak...<#nevetes1>

''Mondjuk elég lenne egy "kösz te majom" vagy valami hasonló<#nevetes1><#eljen>
Zephyr Retiring
Ez egész kellemes volt. Köszi.
Tudtad, hogy tizenéve volt egy hazai híres Doris-unk is?
Az ő cd albumuk még mindig €18..

Kellemes napot kivanok!

https://www.discogs.com/Doris-Anita/release/8585409
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2019.07.04. 08:06:26
Zephyr Retiring
Feltöltöttél egy 1983-as "Destiny" című zenét (ami magyarul "sors" ugyebár mint Rénó kolléga is szemfülesen megjegyezte) majd megkérdezted, hogy ismerjük é.
Ismerjük persze. Meg sok ezer másik zenét is még a 70-es és 80-as évekből.

Én ma pl. egész nap ezt dúdolgattam magamban:

Szerintem ezt is ismeri itt mindenki.
Az már más kérdés, hogy rajtam kívül csak kevesen kedvelik...<#whatever>

Elisabeth Andreasson - I'm a woman

Igen, a tanulságot már levontam. Már más is mondta hogy ne osszak meg semmit a másolataimból.
reynaud
Szívesen Józsi !
40 dal tetszik nekem e listáról,mind megvan.
Barátkozz a new-italo dalokkal ,<#awink> vannak köztük tényleg nagyon jók,e lista jó példa rá.

Megtaláltam a discogs-on a fiókodat,belelapoztam a gyűjteményedbe,jól válogatsz ,de Bobby Orlando lemezt nem láttam.
Éppen ideje lenne hogy beszerezz néhány korongot a mestertől,persze feltéve ha kedveled a zenéit.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tanulság :
Ne osztogasd a zenéid kérés nélkül.
Ha kér valaki egy olyan dalt ami neked megvan,és úgy gondolod az illető megérdemli rakd fel neki,abban biztos lehetsz ez esetben a "köszönet" nem fog elmaradni.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lefordította, a dal címét magyar nyelvre. 😊
Zef mágust nem kell komolyan venni,poénkodik.

ItaloDisco4Ever !

Kösz a linket Roland, úgy látom kb felét ismerem, azokat megkaptam másolatba is a lemeztársaktól.
Bobby Orlando zenéből is van pár darab, de szintén csak másolatban. De lehet hogy beszerzek majd belőle pár korongot <#awink>

Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.03. 18:06:38
Nagyon édes a videó a kb. tíz éves Zef-ről, amint válogatja a Boney M. lemezeket.
Köszi, hogy ezt megosztottad.

Amúgy Frank Farian 1975-ben csak harmincas évei közepén járt, ezért nem nevezném "öreg Frank"-nek...:-)))

De amúgy mindenben találó a bejegyzésed, nekem egy régi torna bemutató jut róluk eszembe.
Ma is tudom a lépéseket, pedig 13 éves voltam akkoriban, de ha felhangzik a "Rivers Of Babylon", képes vagyok még ma is a komplett szalag gyakorlat előadására itt a nappaliban....

Lehet, hogy nyelveket kellett volna inkább tanulnom, szalag gyakorlat helyett???

Ők megunhatatlanok, mindig rácsodálkozok arra a zenei igényességre, amit Frank Farian képviselt (most már valóban öreg, nem tudom él-e még?)

Amúgy az ilyen zenei guruk ma már kikopóban vannak, csak a régi öregek próbálkoznak ezzel-azzal, de újak sajnos nem jönnek.

<#wave>

Én nem értem az itteni fórumozókat, ez a 70-es, 80-as évek zenéiről szóló oldal, feltettem egy "szerintem" jó zenét 83-ból, amit nem sűrűen találni válogatás lemezeken, vagy cd-ken, és senki nem reagált rá. Ha egy vinyl rippet nem akar valaki megosztani, akkor az a baj, megsértődtök. Ha valamit megosztanak, akkor nem reagáltok! Mondjuk elég lenne egy "kösz te majom" vagy valami hasonló. Vagy lehet hogy már mindenkinek megvan ez a zene? Akkor bocs mindenkitől, én vagyok lemaradva.
Úgy látom egyedül csak te válaszoltál erre a zenefeltöltésre. Persze azt nem tudom hogy pozitív, vagy negatív-e a véleményed, mert elég furán fejezted ki magad!? Mint jelent nálad a SORS ?
Szivesen baratom! van meg egy par Acid zenem,ha kellene felteszem azt is!
Zephyr Retiring
1975. Az öreg Frank tudta jól, hogy mi kell a népnek. A népnek zene kell.
A népnek jó zene kell. Így megszületett minden idők egyik legismertebb eurodisco bandája a Boney M.

Azt mesélik, hogy "Boney" a híres Napóleon beceneve volt, az "M" pedig a music szóra utal.
Az első album 76 nyarán látott napvilágot, de nem hozott különösebb sikert. '77-ben a "Love For Sale" megjelenése után nem sokkal kisebb port kavart már a borítóval is, ahol stílszerűen az album címéhez majdnem teljesen meztelenül állnak a tagok.
Több országban így inkább már egy szolidabb borítóval került forgalmazásra. Viszont majdnem minden dal sláger lett róla...

De minket most 1979 érdekel. Ekkor jelent meg a már megint kisebb port kavart "Oceans Of Fantasy".
Mire egy évvel később kis hazánkban is napvilágra került a hazai nyomás a Pepitától, már mindenki tudta a nagy hírt, hogy Bobby Farrell helyett a vokált bizony maga az öreg Frank Farian énekli személyesen.

Egy másik érdekesség (amivel nem nagyon szoktam dicsekedni, de hát mit szépítsük) létezik egy korabeli videófelvétel is amin a kis Zef látható ahogy épp a Boney M lemezei közt válogat...<#vigyor>

Csak a miheztartás végett árultam el. Mert ugyebár mégiscsak egy mágus lennék vagy mi..<#hehe>

reynaud
tags : Fabrizio Rizzolo,Franco Diaferia,Giancarlo Pasquini,1991
Talán kevésbé ismert dal .... ?
Ennél voltak nehezebb fejtörők is.

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Istencsászár vagy<#taps>

Eredetileg csak a single érdekelt (mert eddig csak azt ismertem), de így ha már lehetőséget adtál rá, meghallgattam a többi verziót is..

Egyik kedvencem az "Underground" zene underground mixe <#vigyor1> meg persze a "the samples" ami nem lett túl kreatív se profi vágás, de mint érdekesség nem rossz.
Az albumról még az első track ami bejön. A második meg ugye alapmű. Még Madonna is feldolgozta pár éve..<#vigyor>

Ha összefutnánk egyszer valahol valamikor valakinél, emlékeztess ,hogy vendégem vagy egy pofa jéghideg sörre.<#pias>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.02. 06:53:45

reynaud
s egy kérés.
Netán valakinek megvolna "Moreno - Let's do it again " a 6 perces mix edit verzióban,és lenne oly kedves .....

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Let's play guys !
Eddig 12-ből 12 kipipálva,itt egy újabb ,várom,remélem a megfejtést ...

sample

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Wow !!!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Vinyl gyűjtőknek egy újabb figyelemre méltó kiadvány !!!

P.S. : van egy másik is e kiadótól,de azt most nincs kedvem felrakni,de két tracket kiemelek róla:
A2 : MC Brian - Loving you Forever
B1 : Holly Oas - Temptation

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.07.01. 19:21:04

ItaloDisco4Ever !

Remelem segitettem, gondolom az ujabb verziok 2012-bol mar nem erdekelnek de ha kell azt is felteszem. Az elso az album a tobbik maxik.Udv mondenkinek, es jo letoltest
Hithouse - Hithouse (CD Album) FLAC - 1989
Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground - CDM - 1988 - FLAC
Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground (The '94 Remixes)
Zephyr Retiring
Közben megkérem az illetékeseket, varázsolják már ide nekem a polcról ezt a '88-as zenei csodát ha meg van..<#worship>

Mekkora zene volt ez. Csak sajna sz@rrá hallgattam már a kazit azóta..<#idiota>

Zephyr Retiring
Erről eszembe is jutott egy jó kis '84-es disco sláger.
Meg is kerestem gyorsan..<#email>

Zephyr Retiring
Igaz.
Szebb holnapot és keresettebb honlapot.
Musachy mester előtt emelek kalapot!<#taps>

Musachy
És kellemes hónapot is!

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
Ízelitőnek maradjunk még egy picit 1989-nél.
Itt és most Donna Summer zenél...

Zephyr Retiring
Eleget sztároltuk már Zef mestert..<#nyes>

Szóljon most már valami jó zene is végre..mondjuk '89-ből...

Kellemes hetet mindenkinek.<#eljen>