A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha beindul az adakozó kedv! <#wink>#wink>
Monica Zanda - Give Up <#finom>#finom>
Én úgy tudom hogy ő is sajnos csak egy nótás előadó.
Nagy kár érte! <#sir>#sir>
Discogs
Biztosan úgy van ha te mondod.
Ezt is nagyon köszönöm neked de én ha lehet kompletten szeretek gyűjteni! <#worship>#worship>
megnézek szép helyeket,
hát átadom a terepet.
Ha lehet ne veszekedjetek..<#nyes>#nyes>
Az italo zene (is) legyen veletek
e hosszú hétvégén gyerekek.<#wave>#wave>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Keresek euro-italo felvételeket lehetőleg veszettségmentesen.
Tudtok segíteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a "beszerezhetetlen italo ritkaság" is poén volt ugye? Mert ha valakinek esetleg van ilyen, akkor hogy szerezte be ha beszerezhetetlen!?
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.04. 18:58:13
Mert Zoliból mint égen a csillag annyi van, Zefből viszont csak egy csillag van az SG egén.<#nyes>#nyes>
Sajnos nincs beszerezhetetlen italo ritkaságom, van pár lemezem, és ennyi!
Van már épp elég italo disco-m losslessben is.<#vigyor>#vigyor>
Zef<#wow1>#wow1>
Fórumtársunknak van igazsága,bár az nem éppen szerencsés ahogy ennek hangot adott.
A megosztott dalok letöltési számához képest elenyésző a visszajelzés,ezt te is tudod,láthatod.
Még az olyan ritkábbakra mint a közelmúltból a "Requiem (Hamburg mix) ,amit megköszöntünk hárman,saccra 50 feletti lehet a letöltés.
Nem is ragoznám ezt tovább....
Viszont ezt a magas labdát most lecsapom 😊 ... rólad azt állítják hogy mágikus képességekkel bírsz,nos akkor Zef kolléga,varázsolj magadnak egy italo ritkaságot lossless minőségben! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Two Getting Up – All For Free
Manuel De Leo – Never Forever Away
Mind In Motion – Harmony
Mind In Motion – We Are Free
Splashgang – Come Take My Love
Fabio Battistelli – Rondò Dance
Csak hét olyan keresett dolog részemről amivel egyből kenyérre kenne a feltöltője! <#nevetes1>#nevetes1>
Természetesen komplett ripre gondolok nem a Lost Legends-ből származó track-re. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.04. 15:07:56
Valahogy így gondoltad?<#hehe>#hehe>
Hallottam már elméleteket arról, hogy egyesek a majmoktól származnak...<#nevetes1>#nevetes1>
Tudtad, hogy tizenéve volt egy hazai híres Doris-unk is?
Az ő cd albumuk még mindig €18..
https://www.discogs.com/Doris-Anita/release/8585409
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2019.07.04. 08:06:26
Ismerjük persze. Meg sok ezer másik zenét is még a 70-es és 80-as évekből.
Én ma pl. egész nap ezt dúdolgattam magamban:
Szerintem ezt is ismeri itt mindenki.
Az már más kérdés, hogy rajtam kívül csak kevesen kedvelik...<#whatever>#whatever>
40 dal tetszik nekem e listáról,mind megvan.
Barátkozz a new-italo dalokkal ,<#awink>#awink> vannak köztük tényleg nagyon jók,e lista jó példa rá.
Megtaláltam a discogs-on a fiókodat,belelapoztam a gyűjteményedbe,jól válogatsz ,de Bobby Orlando lemezt nem láttam.
Éppen ideje lenne hogy beszerezz néhány korongot a mestertől,persze feltéve ha kedveled a zenéit.
ItaloDisco4Ever !
Ne osztogasd a zenéid kérés nélkül.
Ha kér valaki egy olyan dalt ami neked megvan,és úgy gondolod az illető megérdemli rakd fel neki,abban biztos lehetsz ez esetben a "köszönet" nem fog elmaradni.
ItaloDisco4Ever !
Zef mágust nem kell komolyan venni,poénkodik.
ItaloDisco4Ever !
Bobby Orlando zenéből is van pár darab, de szintén csak másolatban. De lehet hogy beszerzek majd belőle pár korongot <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.03. 18:06:38
Köszi, hogy ezt megosztottad.
Amúgy Frank Farian 1975-ben csak harmincas évei közepén járt, ezért nem nevezném "öreg Frank"-nek...:-)))
De amúgy mindenben találó a bejegyzésed, nekem egy régi torna bemutató jut róluk eszembe.
Ma is tudom a lépéseket, pedig 13 éves voltam akkoriban, de ha felhangzik a "Rivers Of Babylon", képes vagyok még ma is a komplett szalag gyakorlat előadására itt a nappaliban....
Lehet, hogy nyelveket kellett volna inkább tanulnom, szalag gyakorlat helyett???
Ők megunhatatlanok, mindig rácsodálkozok arra a zenei igényességre, amit Frank Farian képviselt (most már valóban öreg, nem tudom él-e még?)
Amúgy az ilyen zenei guruk ma már kikopóban vannak, csak a régi öregek próbálkoznak ezzel-azzal, de újak sajnos nem jönnek.
<#wave>#wave>
A népnek jó zene kell. Így megszületett minden idők egyik legismertebb eurodisco bandája a Boney M.
Azt mesélik, hogy "Boney" a híres Napóleon beceneve volt, az "M" pedig a music szóra utal.
Az első album 76 nyarán látott napvilágot, de nem hozott különösebb sikert. '77-ben a "Love For Sale" megjelenése után nem sokkal kisebb port kavart már a borítóval is, ahol stílszerűen az album címéhez majdnem teljesen meztelenül állnak a tagok.
Több országban így inkább már egy szolidabb borítóval került forgalmazásra. Viszont majdnem minden dal sláger lett róla...
De minket most 1979 érdekel. Ekkor jelent meg a már megint kisebb port kavart "Oceans Of Fantasy".
Mire egy évvel később kis hazánkban is napvilágra került a hazai nyomás a Pepitától, már mindenki tudta a nagy hírt, hogy Bobby Farrell helyett a vokált bizony maga az öreg Frank Farian énekli személyesen.
Egy másik érdekesség (amivel nem nagyon szoktam dicsekedni, de hát mit szépítsük) létezik egy korabeli videófelvétel is amin a kis Zef látható ahogy épp a Boney M lemezei közt válogat...<#vigyor>#vigyor>
Csak a miheztartás végett árultam el. Mert ugyebár mégiscsak egy mágus lennék vagy mi..<#hehe>#hehe>
Talán kevésbé ismert dal .... ?
Ennél voltak nehezebb fejtörők is.
ItaloDisco4Ever !
Eredetileg csak a single érdekelt (mert eddig csak azt ismertem), de így ha már lehetőséget adtál rá, meghallgattam a többi verziót is..
Egyik kedvencem az "Underground" zene underground mixe <#vigyor1>#vigyor1> meg persze a "the samples" ami nem lett túl kreatív se profi vágás, de mint érdekesség nem rossz.
Az albumról még az első track ami bejön. A második meg ugye alapmű. Még Madonna is feldolgozta pár éve..<#vigyor>#vigyor>
Ha összefutnánk egyszer valahol valamikor valakinél, emlékeztess ,hogy vendégem vagy egy pofa jéghideg sörre.<#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.02. 06:53:45
Netán valakinek megvolna "Moreno - Let's do it again " a 6 perces mix edit verzióban,és lenne oly kedves .....
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
P.S. : van egy másik is e kiadótól,de azt most nincs kedvem felrakni,de két tracket kiemelek róla:
A2 : MC Brian - Loving you Forever
B1 : Holly Oas - Temptation
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.07.01. 19:21:04
ItaloDisco4Ever !
Hithouse - Hithouse (CD Album) FLAC - 1989
Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground - CDM - 1988 - FLAC
Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground (The '94 Remixes)
Mekkora zene volt ez. Csak sajna sz@rrá hallgattam már a kazit azóta..<#idiota>#idiota>
Meg is kerestem gyorsan..<#email>#email>
Szebb holnapot és keresettebb honlapot.
Musachy mester előtt emelek kalapot!<#taps>#taps>
Itt és most Donna Summer zenél...