112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• akizu

• Regiujzenek
    Válasz GTR2 Kaposi1 #97161 üzenetére: Mert a válaszra kattintva nem a neved írta ki üzenetválaszként. Egyébként valóban kevés szóval említettem a new italo-t, mivel eredetileg '89-ig szólt volna a cikksorozat, de mivel lezárásként említésre került a '90-es évek, így érintettem az utóbbi éveket is egy-két mondatban.
  • DFresh
    Köszönöm szépen, lecsekkolom
  • fülcsimanó2

Szia Ádám!
    Feltöltöttem Neked a 2. és a 8. számot a CD-ről:

Rubber game (P.Lion) wav

Springtime (P.Lion) wav

• sztakiba
    Nagyon szeretem, minden változatban!!
    Teljes szívemből méltányolom és nem fejtem el soha.

Donna Summer - 2003 I Feel Love (remixes)

01 - I Feel Love (12 Inch) 8:14
    02 - I Feel Love (2003 Plump Dj S Remix) 9:19
    03 - I Feel Love (Danny Howells Remix) 11:28
    04 - I Feel Love (Disconet Remix Edited) 10:52
    05 - I Feel Love (Disconet Remix) 15:43
    06 - I Feel Love (Masters At Work Remix) 11:24
    07 - I Feel Love (Patrick Cowley Megamix) 15:56
    08 - I Feel Love (Rollo Sister Bliss Monster Remix)6:31
    09 - I Feel Love (Studio 54 Club Remix) 8.50
    http://depositfiles.com/files/qq6wb1jhj
    mp3 VBR++-->320-ig
  • jdjlui
    Üdv mindenkinek ! Eszembe juttattátok Ricky King zenéit, az ő verziójában tényleg sokkal jobb a "Halley Hey Louis"..
    Már órák óta a dupla Cd-jét hallgatom, valahonnan letöltöttem állitólag 320-as, de mit lehet tudni ?
    Meghallgatható
  • DFresh
    Szia!
    Köszönöm a válaszodat, a Happy Children és a Dream maxi is megvan vinylen, azok nagyon jól szólnak, az albumot azért szereztem be, mert P.Lion nagy kedvencem, gondoltam meglesz tőle az album is.
    Sajnos az albumon valamit elkeféltek.
    Ha ráérsz, és nem nagy gond, légyszíves töltsd fel valamelyik zenét az albumról, (csak ne ezt a kettőt), szívesen meghallgatnám, hogy szól.
    Előre is köszönöm
    Ádám
  • sztakiba
    Hogy mik derülnek itt ki?
    Mi folyik itt Gyöngyösön....?
    Tudtam, h valami ezekben a megnyilvánulásokban
    nem 100-as. Na de mindegy, legyen ez valakinek
    saját lelkiismereti problémája.

Zene:

http://depositfiles.com/files/cq69wb1n0
    Válaszoltam a kérdezőnek, priviben...
  • imre007
    Hali Wescone!
    Köszi a segítséget!
    Tudod, Bond 50 éves, én meg ...Inkább hagyjuk!
  • Musachy
    Nem akartam ezzel a témával foglalkozni, kutyának egyébként senki - én biztos nem - neveztem senkit, de abban van igazság, hogy kevesebb lenne a "link alak", ha több pénze, ideje és fáradozása volna a kedvenc zenék beszerzésében. Kevesebben játszanák a jótét lelket ez esetben. Aki meg teszi, az ne legyen már ennyire érzékeny néhány megjegyzésre, netán beszólásra. Nekem is rengeteg zeném van, ami csak gépen van, részint azért, mert másképp nem jutottam hozzá (ezért jó a net, persze fenntartásokkal), másrészt magam mentettem le lemezről (vagy a könnyebb kezelhetőség, praktikusság miatt vagy azért, mert túladtam a lemezeken). Szóval ne áltassuk magunkat. Üdv:
  • kaposi1
    Szia!
    Miért ne lehetne nekem válaszolni????
    Remélem nincs harag.
    Mindenkinek elismerem a munkáját aki az Italoval foglalkozik.
    Szívügyem a New Italo ezért keveselltem az arról szóló írásodat.
    De amúgy gratula a a többihez.
  • Regiujzenek
    Utóbbi válasz GTR2 Kaposi1 üzenete (#97107) számára szólt. Ezek szerint nem lehet neki válaszolni? Na mindegy, a dolog nem lényeges.
  • Regiujzenek
    A new italo világát szándékosan nem részleteztem, csak az utóbbi évekből emeltem ki néhány zenét. Lehetett volna bővebben, ám ezúttal ez nem volt cél.
  • fülcsimanó2

Szia!
    Mivel a megkérdezettől választ nem kaptál (nem először fordul elő), viszont Zephyr véleménye alapján minőség terén sok jóra nem számíthatsz, ezért azt javaslom, hogy eszed ágába se legyen leszedni ezt az 1,3 gigát.
    Van egy áthidaló javaslatom.

Nekem megvan ez a gyári CD (P.Lion - Springtime), ha gondolod feltöltök róla egy-két dalt wav-ban és eldöntöd, hogy jobban szól-e, mint a Tiéd.

Amúgy Neked tetszik ez az album ?
    Én egyszer hallgattam meg mindössze, amikor hazavittem a CD-boltból.
    Igaz, még azokban az internet előtti időkben vettem meg, amikor az ember az albumot beharangozó slágeren kívül otthon szembesült egy-egy lemez valódi tartalmával. Aztán hol kellemes, hol kellemetlen meglepetés érte.

Nekem ez a lemez utóbbi volt, a Happy Children c. abszolút slágeren és a Dream c. középszerű alkotásokon kívül ugyanis szerintem egyetlen jó zenét sem tartalmaz.

Ettől függetlenül szívesen feltöltök róla neked lossless-ben ha kéred összehasonlítási alapnak.
  • Zephyr Retiring
    Engem érdekel..
    de persze csakis kaján mosoly kíséretében.
    Ócsárolás is mellőzve!
    Sőt, még hálás is vagyok neked!
    A #97147-es roppant bölcs hsz.-edért.
    Így már legalább bárki láthatja, mennyire nem valódiak a te kis "lossless"-eid.
    Köszönöm Sztakibá!
    Mert hogy egy igazi veszteségmentes spekigörbe pont, hogy nem így mutat.
    Mindenki, aki kicsit is tisztában van vele, az tudja, hogy
    1: a magas hangok (képen a sárga) egy losslessnél nem állnak meg 16-18 khz környékén. Ami meg ezen érték felett van, az csak statikus zaj, nem zene!
    2: a görbének MINDIG szabályos, vagy folyamatos lejtése kell legyen!
    A görbe végén látható emelkedés MINDIG valamilyen ilyen-olyan tutyika eredménye!
    Szélsőséges és szerencsére ritka esetben nagyritkán találkozni lehet egy egy vinyllel, ami hasonló spekit mutat, de azzal is csak azért, mert a végső keverést (mastert) valami szerencsétlen és figyelmetlen "hangmérnök" elbarmolta.
    És ha már ennyire nincs más témátok, akkor elárulom a nagy titkot: miért nem láthattok tőlem feltöltéseket mostanság?
    Ugyanazért, amiért több tucatnyian (innen az sg-ről is) a nyilvánosság számára nem tesszük elérhetővé a linkjeinket.
    Miért adnánk INGYEN a drága pénzen vett eredeti lemezeinket, ha sem pénzt, sem cserébe eredeti minőséget nem kapunk?
    Megmondom én mi fáj neked Sztakibá:
    Hogy bár sokan szeretnétek, azért mégsem vagyunk annyira hülyék.
    Csak a rend kedvéért elmondanám, hogy egyéb fórumokon is, sőt egy másik "ál"reggel itt az sg-n! is már évek óta csereberélem én is a linkeket, csak épp olyanokkal, akik tettek is már le valamit az asztalra.
    És itt nem a neten innen onnan fellelhető flac-ekre gondolok!
    Tudod "kolléga", MINDIG elfelejtitek a lényeget, hogy nem minden arany ami fénylik :)
    ..és talán pont emiatt SOHA nem tudom megértetni veletek:
    A látszat néha csal és nem minden az, aminek látszik ;)
    "Zephyr"-t sokan nagynak hiszik, pedig csak egy báb, akit fentről irányítanak. Ezért lett ő a "mester". Annyira jól sikerült a figuráját megalkotni, hogy mindenki gondolt már mindenkire, csak az igazi vezérre nem :)
    Aki persze olyan "kis"ember, hogy sosem jöttök rá a személyére.
    Ezúton kivánok szép hetet, és jó linkvadászatot. Jó egészséget és további jó szórakozást minden érintettnek..főleg Neked kedves Sztakibá.
    Lehet tovább ócsárolni, ha úgy esik jól.
    Megértem. Felvettem a bárány szerepét nem csodálkozom, ha szétszednek a farkasok :)
  • sztakiba
    Ha valakit érdekel,
    fent vagyok a "majomparádén" a
    DJ.STACCATO 1093. feltöltés (TOP-2012 DJ.Collections)
    címmel.
  • sztakiba
    Temperamentumos csajszii!
    Rettore (Donatella) - Kamikaze Rock 'n' Roll Suicide '82
    http://depositfiles.com/files/mlvilmn1c
  • sztakiba
    Esetleg flac-ban?

(01) [Mac Mono Crew] Hale Hey Lois (Part I).flac 3:18
    (02) [Mac Mono Crew] Hale Hey Lois (Part II).flac 3:01
    depositfiles.com/files/dmsytzgce

Tettem bele, 1 egyszerű, de sokrétű lejátszót.
    Én ezt használom, magyarul is tud, mindent lejátszik, pofás.
    Ajánlom! A neve: aimp_3.10.1074.exe
  • Wescone
    Szeva' Imre!
    Hogy's'mint ...vadiúj 007-es?

• imre007
    Sziasztok!
    Üdv a régi és új fórumtagoknak! Én vagyok, csak egy 0-val több, mint régen! Ja, és 24 óráig ezt nem csinálhatok, egy hónapig azt, egy évig meg amazt! Éljen a szabadság! Mindegy!
    Keresném ennek a zenének az előadóját és címét, esetleg magát a számot is:http://www5.zippyshare.com/v/7659853/file.html
    Még egy zenét keresek, az Attention : Saturday számát 73-ból ettől egy kicsit jobb minőségben:http://www17.zippyshare.com/v/51371660/file.html . Remélem, nem kevertem össze a linkeket. Köszönöm a segítséget!
  • katonak
    Igyekszem a minőségi követelményeknek is megfelelni.Felteszem a zenéket 320 ban és jelszót lehet kérni priviben . http://data.hu/get/5717069/Sabado_Domingo_-_Manos_Arriba__1982.rar , http://data.hu/get/5717046/Loretta_Goggi_-_Maledetta_Primavera_1981.rar . Mára ennyi.
  • DFresh
    Szia!
    Szeretném megkérdezni, hogy ez a lemez jól szól-e, mert nekem is megvan vinylen kivalló állapotban, de valamiért nálam nem szól jól. Olyan, mintha kazettáról szólna, amin el van állítva a fej.
    Válaszodat előre is köszönöm.
  • rucsipu
    Szia és kösz!
    Az is természetesen meg van.
    András
  • fülcsimanó2

Kedves Katonak!
    Tudom, hogy nem pont ugyanaz a zene, de kísértetiesen hasonló, ezért tettem fel. És azért mert tisztán szól.
    Én szintén leszedtem a tiedet, és nagyon tetszene, ha nem sercegne. Így csak a konyhában tudom hallgatni, miközben a nappaliban szól.
    Sajnos nálam minden sercegő mp3 a kukában végzi, bármily jó zene.

Én egyébként vevő vagyok a régiségeidre, nem fontos wav-ban, megteszi mp3 is, csak tisztán szóljon.
    Köszönjük a zenéket és az igyekezetedet is, hogy régiségeket és ritkaságokat ossz meg. A Donatellát is vittem, a 320-ast természetesen.
  • sztakiba

P.Lion - 1984 Sprigtime
    Méret: 1,336 GB FLAC+image+cue
    depositfiles.com/files/buwwd2i32
  • katonak
    És akkor megint egy kis régiség : Rettore - Donatella kivételesen 320 ban és tőlem 128 - ban . http://data.hu/get/5716669/10_Donatella.mp3 . http://data.hu/get/5716681/Rettore_-_Donatella__1981.mp3 .Az enyémet csak a minőség különbség miatt tettem fel.
  • katonak
    Kedves fülcsimanó2 nagyon jó ez a zene is bár nagyon hasonlít az enyémre mégsem sem az.Szivesen felteszem nagyobb bitrátával ezeket a zenéket kedves sztakiba de azt gondolom . hogy ezt inkább akkor priviben lehet majd elkérni tőlem.Egyébként van ami alig serceg egy icipicit.Felteszem 128 ban és ha kell vagy teszik akkor nagyobban is esetleg.
  • fülcsimanó2

Szia András!
    Hopp meg is találtam.
    Már ha erre gondoltál...

Lossless biztos nincs meg, csak így:

Mac Mono Crew - Hale Hey Louis (1980) mp3 320 kbps

Nekem a Ricky King féle változat mondjuk sokkal jobban tetszik...
  • fülcsimanó2
    Szia András!
    Szívesen.
    A Mac Mono Crew számnak mi a címe ?
    Most így nem rémlik, hogy meglenne ilyen előadó nekem, de esetleg szétnézek, ha megírod a címet.
    Egészségem van, hála Istennek, köszi!!!
  • rucsipu
    Kedves Marika !
    Köszönöm ezt a zenét!, A Mac Mono Crew szám nincs meg véletlenül veszteségmentesben, vagy 320.as-ban?
    Jó egészséget:
    András
  • sztakiba

Secret Service 1987 Aux Deux Magots [Sonet SLP 2790]

Méret: 1,818 GB, FLAC+Image+cue

01 TI'm So I'm So I'm So (I'm So In Love With You) 4:07
    02 If You Need Me 3:30
    03 Don't You Know, Don't You Know 3:30
    04 Turn To Me 3:42
    05 The Way You Are (Extended Version) 5:48
    06 Say Say 3:14
    07 Light 3:34
    08 Aux Deux Magots (Instrumental) 4:11
    09 Where The Wind Blows 3:27
    10 Thank You For That Night 4:05
    http://depositfiles.com/files/1ar7vjt8a
  • sztakiba
    Nosztalgia.
    Kedvencek voltak.

1). Mirzino Jato - 1979 - Apsolutno tvoj (Singles)
    a01 Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
    b01 Mirzino Jato - Pada sneg
    mp3 320
    2). Mirzino Jato - 1979 - Normalna stvar (Singles)
    a01 Mirzino Jato - Normalna stvar
    b01 Mirzino Jato - Bez rezultata
    mp3 320
    3). Mirzino Jato - 1980 - Ja bih da me druga mazi (Singles)
    a01 Mirzino Jato - Ja bih da me druga mazi
    b01 Mirzino Jato - Zvezda i alkohol mp3 320
    depositfiles.com/files/ht6muw5pu
  • sztakiba
    Köszi szépen, vittem.
    Folytasd csak tovább nyugodtan, sokan "vevők" ezekre a lemezekre. Önzetlen vagy sokak szemében, h megosztod sercegő fekete lemezeidet és nem csak beszélsz róluk.

Más:
    Nem tudom szó nélkül hagyni, már megint jelentkeztek azok a surmók akik általában kezdeni szokták a baromkodást, azok akik bomlasztani próbálják egy kialakuló közösség sorait. Senki sem veszi észre, h ezek a surmók mindig ugyan azok, módszeresen ugyan ezt csinálják, ezt alkalmazzák. Szégyenletes rájuk nézve.

Kedves "katonak" Tudod vannak itt olyan Mupped-show típusú emberkék, akik pontosan úgy ülnek páholyukban mint a TV-ben és onnan osztogatják az észt. Csak nem tudom kijét, mert nekik aztán az nincs.(a kutyára vonatkozóan már korábban megírtam, ......nahát az illik rájuk, el kell olvasni)
    Szóval, ezek a surmók ülnek a páholyukban (röhögve és tenyér dörzsölgetés közben) csodálkozva, de rögtön lecsapnak minden szóra, ami szerintük hasogatható. Ez számukra a lelki gyönyör, arcukon kiülő kaján mosoly kíséretében.
    Nem kell komolyan venni, a komolytalan emberek beszólásait, akármilyen humorosan is akarnak utána tompítani. Tudom nem könnyű, de arra kérlek
    ne figyelj oda. Szerintem folytasd a ritka lemezek sorozatát, ha lehet nagyobb bitrátával. Úgy látom te legalább teszel is a fórum érdekében, "dolgoznál" érte, nem csak fecsegsz és ócsárolsz.
    Attól tartok, h elfognak üldözni téged az ilyen sz.... alakok. Engem nem tudtak, s nem is fognak.
    Kérésem, h nevedhez méltóan reagálj mindenre, legyél okos, te kössél békét.

• katonak
    Szia.Én zenére gondoltam.Nem tudom te mire.Én azt gondolnám , hogy ez a fórum azért van előrébb menjünk , segítsük egy mást.Erre kellene szerintem odafigyelni.És igen régen is jártam ide de tőled se nagyon láttam még saját feltöltést de mást nagy kritikával illetsz aki ezt teszi.Ezekkel a lemezekkel már rengeteg diszkót lejátszottak.Az én bakelitjeim amit még kölcsön sem adtam nem sercegnek.Sajna ez van .De vannak programok amivel segíteni lehet rajtuk .Most ezen vagyok.
  • Zephyr Retiring
    Köszönet a kritikáért..
    Eszembe sincs beleszólni a dolgaitokba :)
    Csak csendben figyelek, mert most is megtanultam, hogy a '79-es vagy a még régebbi bakelitok sercegnek :)
    Erről eddig még nem is hallottam :)
    Amúgy meg mire értetted, hogy nem mutogatok semmit?
    Mit kellene mutogatnom? :D
  • fülcsimanó2

Sziasztok!
    Szerintem inkább sercegésmentes háromhúszas empéhármakat meg wavokat csereberéljünk!

Dino Solera & Munich Machine_Classically Elise (1977) mp3 320 kbps

• akizu
    Köszönöm szépen elvittem.
  • katonak

Na ugye ez a humor.Azt hittem ez zene fórum.Ha majd Hofit keresek akkor hozzátok fordulok biztosan.És akkor még erről beszélek . http://data.hu/get/5713369/The_Disco_Machine_-_Classically_Elise__1977.mp3 és akkor még ez is van. De biztosan nektek is mert nálatok minden meg van.
  • Wescone
    Látod Zeph, itt sem értékelik a humorod, ez van! Sz'al ne szólj be... izé, ne szólj beLE a nagyok dolgába!
  • katonak
    http://data.hu/get/5713313/Emly_Starr_Explosion_-_Santiago_Lover__1978__wav..mp3

Ez alapján eldöntheted , hogy milyen. Egyébként ez 128 -as mp3. A wav - ot nem adom így oda .