xnl87ky5.jpg

free counters

• sztakiba
    Köszi szépen, vittem.
    Folytasd csak tovább nyugodtan, sokan "vevők" ezekre a lemezekre. Önzetlen vagy sokak szemében, h megosztod sercegő fekete lemezeidet és nem csak beszélsz róluk.

Más:
    Nem tudom szó nélkül hagyni, már megint jelentkeztek azok a surmók akik általában kezdeni szokták a baromkodást, azok akik bomlasztani próbálják egy kialakuló közösség sorait. Senki sem veszi észre, h ezek a surmók mindig ugyan azok, módszeresen ugyan ezt csinálják, ezt alkalmazzák. Szégyenletes rájuk nézve.

Kedves "katonak" Tudod vannak itt olyan Mupped-show típusú emberkék, akik pontosan úgy ülnek páholyukban mint a TV-ben és onnan osztogatják az észt. Csak nem tudom kijét, mert nekik aztán az nincs.(a kutyára vonatkozóan már korábban megírtam, ......nahát az illik rájuk, el kell olvasni)
    Szóval, ezek a surmók ülnek a páholyukban (röhögve és tenyér dörzsölgetés közben) csodálkozva, de rögtön lecsapnak minden szóra, ami szerintük hasogatható. Ez számukra a lelki gyönyör, arcukon kiülő kaján mosoly kíséretében.
    Nem kell komolyan venni, a komolytalan emberek beszólásait, akármilyen humorosan is akarnak utána tompítani. Tudom nem könnyű, de arra kérlek
    ne figyelj oda. Szerintem folytasd a ritka lemezek sorozatát, ha lehet nagyobb bitrátával. Úgy látom te legalább teszel is a fórum érdekében, "dolgoznál" érte, nem csak fecsegsz és ócsárolsz.
    Attól tartok, h elfognak üldözni téged az ilyen sz.... alakok. Engem nem tudtak, s nem is fognak.
    Kérésem, h nevedhez méltóan reagálj mindenre, legyél okos, te kössél békét.