xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Engem érdekel..
    de persze csakis kaján mosoly kíséretében.
    Ócsárolás is mellőzve!
    Sőt, még hálás is vagyok neked!
    A #97147-es roppant bölcs hsz.-edért.
    Így már legalább bárki láthatja, mennyire nem valódiak a te kis "lossless"-eid.
    Köszönöm Sztakibá!
    Mert hogy egy igazi veszteségmentes spekigörbe pont, hogy nem így mutat.
    Mindenki, aki kicsit is tisztában van vele, az tudja, hogy
    1: a magas hangok (képen a sárga) egy losslessnél nem állnak meg 16-18 khz környékén. Ami meg ezen érték felett van, az csak statikus zaj, nem zene!
    2: a görbének MINDIG szabályos, vagy folyamatos lejtése kell legyen!
    A görbe végén látható emelkedés MINDIG valamilyen ilyen-olyan tutyika eredménye!
    Szélsőséges és szerencsére ritka esetben nagyritkán találkozni lehet egy egy vinyllel, ami hasonló spekit mutat, de azzal is csak azért, mert a végső keverést (mastert) valami szerencsétlen és figyelmetlen "hangmérnök" elbarmolta.
    És ha már ennyire nincs más témátok, akkor elárulom a nagy titkot: miért nem láthattok tőlem feltöltéseket mostanság?
    Ugyanazért, amiért több tucatnyian (innen az sg-ről is) a nyilvánosság számára nem tesszük elérhetővé a linkjeinket.
    Miért adnánk INGYEN a drága pénzen vett eredeti lemezeinket, ha sem pénzt, sem cserébe eredeti minőséget nem kapunk?
    Megmondom én mi fáj neked Sztakibá:
    Hogy bár sokan szeretnétek, azért mégsem vagyunk annyira hülyék.
    Csak a rend kedvéért elmondanám, hogy egyéb fórumokon is, sőt egy másik "ál"reggel itt az sg-n! is már évek óta csereberélem én is a linkeket, csak épp olyanokkal, akik tettek is már le valamit az asztalra.
    És itt nem a neten innen onnan fellelhető flac-ekre gondolok!
    Tudod "kolléga", MINDIG elfelejtitek a lényeget, hogy nem minden arany ami fénylik :)
    ..és talán pont emiatt SOHA nem tudom megértetni veletek:
    A látszat néha csal és nem minden az, aminek látszik ;)
    "Zephyr"-t sokan nagynak hiszik, pedig csak egy báb, akit fentről irányítanak. Ezért lett ő a "mester". Annyira jól sikerült a figuráját megalkotni, hogy mindenki gondolt már mindenkire, csak az igazi vezérre nem :)
    Aki persze olyan "kis"ember, hogy sosem jöttök rá a személyére.
    Ezúton kivánok szép hetet, és jó linkvadászatot. Jó egészséget és további jó szórakozást minden érintettnek..főleg Neked kedves Sztakibá.
    Lehet tovább ócsárolni, ha úgy esik jól.
    Megértem. Felvettem a bárány szerepét nem csodálkozom, ha szétszednek a farkasok :)