112174
-
Ezért legendák ők hárman. 
-
mix-DJ BPM
Nem vagyok egy nagy mix kedvelő,de ettől elképedtem!
Az a nagyon ritka dolog van a mixben,hogy az összes benne található zene tetszik!
-
Soha nem készítettem Mixet mert nem is értek hozzá.
Az én verzióim több, ugyan azon szám részeiből készült.
De ha lenne egy normális progi akkor esetleg megpróbálkoznék azzal is. -
...kérdezte dj. Kaposi? :)
Javaslat heyette: Dj. KaLa.
S ja fellépnek majd Majkáék, akkor lesz csak Dj. KaLaMajka :D
De természetesen csak az ORI vizsga után... -
Ez egy Skin? Vagy van valami más szerepe is?
Amúgy nem tudsz véletlenül egy jó mixelő progit ajánlani ami nem olyan bonyolult és meg lehet tanulni vele mixet készíten? -
rarma #98976 -
-
ismét szeretnék ajánlani egypár zenét amik nem nagyon ismertek még iutt pedig nagyon jók
1. Sunglasses Kid - 1980s Summer Breakup itt külön kiemelném Dana Jean Phoenix hangját fantasztikus a csaj !
2. Highway Superstar - Easy Ride - mehet rá a basszus ha bírja :)
3. Dance With The Dead feat. Kristine - The Power
+ plusz egypár fantasztikus nóta linken nehogy egy cs.cs. reklamálódjón :P
rég vártam ilyen zenékre:
Dance With The Dead feat. Kristine - The Power
http://www.youtube.com/watch?v=biUgcr2zwDQ&feature=share&list=UUv2CW0nzBTZNif_1yo6be3g
Stevie Nicks - Stand Back (Final DJs Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=xCd44ezfmEs&feature=share&list=UUv2CW0nzBTZNif_1yo6be3g
RF.Extreme - Never Ending Desire
http://www.youtube.com/watch?v=qU_22_yYgAU&feature=share&list=UUv2CW0nzBTZNif_1yo6be3g
Betamaxx - Zenith
http://www.youtube.com/watch?v=gxniVwM2qwc -
Kívánságkosár volt pár órája valamelyik Duna tv-n..
Elhangzott pár Zorán, Kovács Kati, Koncz Zsuzsa és néhány hasonló zene...egyszer csak valaki élőbe betelefonált:
"- Kisunokámnak, menyemnek és fiamnak kérnék egy Hungária zeneszámot, mert őket szerettük annó...."
"- Hát ez nem szerepel a mai műsortervbe sajnos. HELYETTE egy ....(s mond valami x faktor senkiházi sztárocskát) .... ha javasolhatnánk..."
A telefonáló belement. Én megköszöntem volna a lehetőséget és elköszöntem volna.
Annak idején ilyesmi miatt vesztem össze a vásárhelyi rádió vezetőségével. Jöttek nekem holmi műsortervvel. Látom, azóta sem sokminden változott ezen a téren. Pedig ha valahol, hát a rádiókban aztán nyugodtan hanyagolhatnák (legalább a kívánságműsorok erejéig) a műsortervet.
Sláger rádió sem volt kivétel ilyen téren. Aki annó telefonált be oda is zenét kérni, nagylelkűségük jeleként 3 általuk kijelölt zene közül dönthetett, hogy mit is "szeretne" hallani.
Hungáriát? Zámbó Jimmyt? Na ilyesmiket persze nem! Hiszen ilyenek nem szerepeltek a műsortervben!!!
Azért utólag értesültem róla, vannak (voltak) kisebb helyi rádióadók, amik azt játszották neked amit kértél...
-
bonavv #98972 BEST MEGAMIXES 80S
Tracklist:
Best Megamixes 80's\CD 1 (17 / 169:04)
01. - Arabesque - Megamix 12:05
02. - Blue System - Megamix (Starky Version) 05:49
03. - Dschinghis Khan - Megamix 04:13
04. - Grant Miller - Grant Miller Megamix 2010 05:33
05. - Joy Peters - Megamix 10:38
06. - Koto - Visitors (Futuremix) 04:29
07. - Latin Lover - Megamix 06:10
08. - Madonna - Megamix 13:35
09. - Mark Ashley - Rainbow Megamix 10:19
10. - Modern Talking Feat. Eric Singleton - Space Mix 17:15
11. - Mozzart - Megamix 12:10
12. - New Baccara - A & A Special Megamix 07:56
13. - Ottawan - Megamix 07:53
14. - Samantha Fox - Fox Hunt Mix 05:57
15. - Sandra - Megamix 18:20
16. - Silent Circle - Megamix Ii 06:10
17. - Systems In Blue - Megamix 20:24
Best Megamixes 80's\CD 2 (16 / 162:04)
18. - Bad Boys Blue - Hot Girls (Megamix) 12:12
19. - Boney M - Disco Megamix 06:26
20. - C.C. Catch - Megamix 98 07:59
21. - Fancy - Turbo Dancer (Remix) 08:13
22. - Goombay Dance Band - Medley Megamix 09:55
23. - Joy - Non Stop Mix 10:55
24. - Laserdance - Megamix Part 1 15:09
25. - London Boys - Megamix 07:35
26. - Mike Mareen - Megamix 07:10
27. - Neoton Faminlia - Neoton Disco Megamix 05:15
28. - Patty Ryan - Megamix 06:27
29. - Radiorama - Megamix 11:17
30. - Sabrina - Dance Megamix 23:04
31. - Savage - Megamix 14:27
32. - Scotch - Mastermix 11:07
33. - T. Ark - Megamix 04:47
http://turbobit.net/y54t1qi8c00q.html -
Ezt gondolom nem nekem szántad, mert hogy én most italo disco-ról nem is írtam :)
Amúgy a hi energy pontos története majd hamarosan olvasható lesz mr. Regiujzenek tollából ;) -
Ezt a maszlagot olvastad valahol vagy magadtól találtad ki? 
Persze például részemről is rá lehetne húzni mindenre, amire akarom azt is, hogy "new" italo vagy akármi, mivel én eleve ezeket a besorolásokat nem szeretem használni, felőlem lehet rockabilly is, ha jó zene valami. Abban igaza van a srácnak, hogy nem kell ráakasztani egy Angie Gold-ra azt, hogy "new italo", mert az, hogy "new" még MOST oké, de nem olasz, az tuti és talán őt kéne megkérdezni, hogy miként sorolja be (ha megteszi egyáltalán). Bár akár a lemez címéből ítélve is valóban azt vágná rá, hogy HI-NRG.
Persze jöhet az, hogy rengeteg italodisco nem olaszok által készült, de ha már valamire azt mondod "italo", akkor kell legyen köze ahhoz, amit a szó jelent (olasz), ahhoz az olasz diszkó zenéhez, a dallamossághoz, stb. ami jellemző rá és ne legyen már gyűjtőfogalom, amibe minden benne van a new wavetől a hinrg-ig...
De persze ezen lehetne vitázni és épp ezért a felesleges vitáért nem is izgat ez műfajba meg stílusba sorolás... van jó és rossz zene - szerintem és kész.
Na további jó nyaralást mindenkinek!
-
Ebbe kár is jobban belebonyolódni. A "new italo" sem egy konkrét irányzat, hanem inkább egy csoport, amibe persze a hi energy is beletartozhat....
Ezzel a hi energy-vel azért csínnyán kéne bánni, hiszen kialakulása szerint egészen a 70-es évekig kell visszamennünk az Egyesült Királyságig... Felgyorsított disco és electronic dance elegyéből született. Sokan Tina Charles-t tekintik a műfaj úttörőjének, aki még 1976-ban próbálkozott valamit újítani.
Mások 1988-at jelölik meg kiindulásként, mikor is a San Francisco-beli Patric Cowley és a New York-i producer Bobby Orlando összefogtak hogy együtt alkossanak valamit. Segédkeztek Amanda Lear, Devine és többek közt a The Weather Girls albumain is..
Kanadában s az Egyesült Királyságban a hi energy-t tekintik a Space disco előfutárának, hiszen akkorriban jött a Trans-X és Lime is...akik megnyitották az utat a Laserdance és Koto előtt is többek közt.
A 90-es években pedig a hi energy és a trance stílus ötvözeteként megszületett a nu energy...
-
Az első szám a cd-n ugyebár Divine nagy slágerének újragondolása (You Think You're A Man). Hajlamosak sokan pl. Divine-t vagy ha már ő szóba került, akkor Bobby Orlandót és a hozzáfűződő sok előadót is "italo"-ként bekategorizálni, pedig akármilyen fura is ezek a zenék hi-nrg zenék. De a Modern Talking-féle hangzás sem italo disco, sokkal inkább eurodisco. -
szerintem ez:
-
vagy inkább hi-nrg, -
atiapuka #98965 De Laci melyik cd? -
80-as de az nálam nem kitétel ha New Italo-val is foglalkozik az előadó.
Márpedig ez a CD ilyen.
-
atiapuka #98963 Nem mertem hozzád bettenni, mert ez egy 80-as előadó.
Laci melyik lemeze tetszik?
Mert én egyszer leszedtem a Angie Gold – Angie Gold 88-as lemezét de nekem nem jött be és le is töröltem. -
Nekem az egész CD tetszik.
Csak csendben jegyzem meg hogy ez New Italo.
-
atiapuka #98961 Nekem tetszik.
Angie Gold-Deliverance (Spanish_Mix_by_Brayan_Master_Mix)
http://www73.zippyshare.com/v/49151205/file.html -
sanyo71 #98960 Remek ízlésed van Marika!!Ezt én is nagyon szeretem!!!
-
fülcsimanó2 #98959
Szintén nagy kedvenc az alábbi muzsika:
Nina Pee - You're The Sun Of My Life

-
Akko' legyen így, eredetileg amúgy is csak linket akartam, nem videót, mert ez a topik rettttenetesen laggol!
I Wanna Be Your Love (1988) -
Amott, a '90-esben került szóba RosE, azaz Elena Ferretti.
Egyik kedvencem:
-
BaltásRém #98956 hogy nem ismertem ezt boneym-től ????????????????
igen..boneym nem italo. de ha nem ismernénk az előadót, simán elmenne annak
nagyon jó zene, köszi hogy belinkelted !!! -
A videó,az immént lemaradt! -
Biatomi #98954 megelőztél,sebaj
egy biztos,de azt már leírtad (nem italo) -
BONEY 'M-YOUNG FREE AND SINGLE
Korai euro-disco,az italo-disco-hoz nem sok köze van!
De tényleg jó zene! -
BaltásRém #98952 Sziasztok !
Mi lehet ez a csodálatos italo ?????
Címét nem tudja valaki ?
http://tukortunder.hu/keres.mp3 -
lifesgood #98951 Ez az,köszi szépen :) -
-
Rákász Béla.
Szentestől Las Vegasig és vissza. Egy kis nosztalgia :) -
lifesgood #98948 Sziasztok
Keresnék egy olyan 1980 körüli zenét melynek az a cime,hogy Europa.. ének nincs benne....Ismertek ilyet? szüleim kedvelték anno,elvileg nagy zene volt.köszönöm -
beva02 #98947 Igazad van tökéletes lenne -
fülcsimanó2 #98946
Sziasztok!
Angolul milyet üthetne ez a szám !
-
Nem rossz, nem rossz :)
Akkor ennek kapcsán játsszunk egy kicsit:
Tegye fel a kezét az, akinek van LIME lemeze.
Nehezítsünk is: csak a vinyl (alias: bakelit) számít most ebben a játékban.
Tehát audio cd, wav, mp3 és társaik kilőve ;)
(Tényleg csak kíváncsiságból. Legalább egynek ott kellene lennie minden nagy italodisco fan lemezgyűjteményében!)
Szombaton 0.00 perckor (tehát éjfélkor) eredményhirdetés!
A nyerteseket díjjazzuk ;) -
Segítek lehet nekem jobban megy!!!!
Lime - Your Love
-
Ez továbbra sem az igazi :) -
musichunter65 #98942 no valamiért nem akarja..
https://www.youtube.com/watch?v=K5HP12vQ55w&list=PL_F-gfcZSXuDjkVkiJoHlaZASh5sYwLvW