112174
-
Privátban elküldtem:-) -
ja és ugye az EAC-kal van?!
Mert ha nem,akkor már nem is kell!
-
oké...igazad van...mjúzik cak-cak! -
hány részes?
milyen bitráta? -
Elolvastam!Ezúton is gratulálok a cikkírónak, ez kitűnő munka!
3 aranyos mondatot emelnék ki:
"Ha végeztünk az enkóder beállításával, nincs más dolgunk, mint elindítani a másolást, és imádkozni, hogy minden szépen menjen!"
"Az Offset részt nem érdemes állítgatni, általában csak hibaüzenetet ad sajnos."
"Végeredményként az eredetivel (tartalmilag) teljesen megegyező CD-t...kapunk"
----------
Ez utolsó mondat lényege, mint korábban említettem, hogy nem lesz bitzazonos!!!Ennyit az EAC sztárolásról!A többire meg jó a többi program is!
Breki! Küldj egy audio cd-t, aztán te leszeded EAC-kal én meg mással és felrakjuk mindkettőt több formátumban is egy oldalra, ahol mindenki tesztelheti, melyik az EAC és jobb-e bármiben....
Gyengébbek kedvéért mégegyszer:
Ha már valamit átraksz mp3-ba pl. a L.A.M.E.-val, akkor elsősorban nem a bitazaonos C2 hibajavítású grabberen (másoláson PCM-be) múlik a végtermék minősége, hanem a forrásanyag eredeti masterelt minőségén és a kódoló egyéb beállításain!!!!(pl. bitráta,akusztikai módok, mintavételezés stb.)
Zakika!
Nem kell kiállnod az EAC mellett,mert senki sincs ellene! Nem vagyunk antiEAC-osak, csak mindeki meg van elégedve az általa használttal arra, amire használja! -
Csak hogy legyen egy kis zene is újra
-
EUROPEAN MAXI SINGLE HIT COLLECTION VOLUME 5
BARRABAS - LOVERS IN THE RAIN (5.18)
BRANDO - RAINY DAY (6.36)
DEBORAH KINLEY - MONDAY BABY (3.33)
FAUSTEIN - SALSA NEGRO (4.49)
GAZUZU - CHANT FOR YOU (5.31)
MONTE KRISTO - GIVE ME YOUR NIGHT (CHA CHA VERSION) (5.20)
SHANGHAI - BANG BANG (HEART ON FIRE) (4.57)
SHOOTING PARTY - SAFE IN THE ARMS OF LOVE (6.49)
SONIA BELOLO - LIFE DANCE (7.44)
SUSANNE MEALS - FOREVER (6.51)
SYLVIE SANDERS - I KNOW, I KNOW (5.18)
WOW - BRING ON THE MEN (5.48)
Thanks Zara-Thustra! -
EUROPEAN MAXI SINGLE HIT COLLECTION VOLUME 4
ALICE'S WONDERLAND - STOP THE RAIN (5.14)
BEAGLE MUSIC LTD - DAYDREAM (5.59)
DEL FARO - BANDIERA LA PLAYA (4.48)
GERALDINE CORDEAU - SOUNDS IN THE NIGHT (5.20)
GREGORY KEN - PRETE MOI TON AMOUR (4.29)
JIM PLAYER - RUN TO ME (CHA CHA VERSION) (5.59)
JOHN JOHN - HEY HEY GIRL (6.03)
KASSO - SOUND OF RIMINI (INSTRUMENTAL) (5.11)
MIKE EDWARDS - BEAT OF MY HEART (5.54)
MR ROCAMBOLE - I'VE GOT YOUR SOUL (6.17)
TATO - CRAZY BOY (6.29)
WILSON FERGUSON - SHOW ME (5.30)
Thanks Zara-Thustra! -
EUROPEAN MAXI SINGLE HIT COLLECTION VOLUME 3
ALEXA LECLERE - AVEC TOI' CONTRE TOI (3.31)
BACCARA - YES SIR, I CAN BOOGIE (6.42)
CAPTAIN NEMO - JUST FOR YOU (4.00)
DEBORAH KINLEY - ALL FOR LOVE (6.29)
INVISABLE LIMITS - GOLDEN DREAM (7.00)
JILL SANDER - ILLUSION (5.32)
KEY LARGO - CHA CHA CHA (4.52)
MARC SCALIA - TOUTE UNE VIE (5.12)
SARAH - TOKYO TOWN (5.53)
STEPHANY - DON'T LET ME DOWN (5.52)
SYNTECH - BYT&E (5.42)
THE BONDETTES - 007 (7.46)
Thanks Zara-Thustra! -
EUROPEAN MAXI SINGLE HIT COLLECTION VOLUME 2
CALL IT HEAVEN - BOYS BOYS BOYS (5.57)
F. MONIERI - COMING UP MEDLEY WITH WALK AWAY (4.56)
FLORENCE - NOW AND FOREVER (6.05)
JEAN-FRANCIOUS MAURICE - 28-A L'OMBRE (MONACO) (4.00)
LAMA - NINETEEN NINTETY THREE (4.48)
MARCE - I WANT YOU (5.24)
MARX AND SPENCER - STAY (4.48)
MONTE KRISTO - LADY VALENTINE (5.32)
MURIEL DACQ - TROPIQUE (4.45)
NICKY & NICKY - SOUVENIR (4.00)
PETER RICHARD - FOR YOU, FOR ONLY YOU (6.43)
REEDS - IN YOUR EYES (CHA CHA VERSION) (4.26)
THE HURRICANES - TROPICAL NIGHTS (INSTRUMENTAL) (5.02)
Thanks Zara-Thustra! -
EUROPEAN MAXI SINGLE HIT COLLECTION VOLUME 1
BEAU SEXON - DON'T TELL ME NO LIES (6.21)
CHERYL HARDY - IT MIGHT BE YOU (4.00)
ERUPTION - ONE WAY TICKET (5.23)
ESCAPE INTO FREEDOM - CHASE (INSTRUMENTAL) (6.50)
ESSENCE - KAHLUA SUN (6.32)
GIRLY - ONE WAY LOVE AFFAIR (5.03)
IF - JEALOUSY (6.46)
LOVABLES - IT'S BEAUTIFUL (5.11)
MODERN ROMANCE - CHERRY PINK AND APPLE (4.26)
MOSKWA TV - BRAVE NEW WORLD (5.46)
NOE WILLER - TOI FEMME PUBLIQUE (REMIX) (4.20)
WINDER - RUN FOR LOVE (4.59)
Thanks Zara-Thustra! -
Ha már szóba került™
Proxyon-Space Force
320kbs 5:52
silo -
Proxyon-Space Warriors
320kbs 5:05
Klikk -
nekem 18K körül jön F.Geth-el
Engedi több szálon -
Szevasztok!
Úgy látom,most csupa szakértő van a rendszerben,lenne egy kérdésem:hogy a nádban lehet az,hogy a 8649-es bejegyzésben van egy szép , kövér lista,de az én gépemmel egy szám letöltése 59 percig tartana.Ez egy Stray Cats szám,max. 2,5 perces lehet.Bedöglött a gépem,vagy mi a szösz lehet??? -
Így van. 
S döbbenet: én az Easy CD-DA Extractor-ral vagyok megelégedve. Minő szentségtörés!
-
CDex-ről is jókat hallottam bár még nem próbáltam -
ha mar folyik az EAC vita, akkor en kiallok a EAC mellet. minoseget akkor lehet eszrevenni ha karcolt a CD vagy mas hiba van rajta. kulonben en a CDex nevu progit hasznalom 6 eve, es meg vagyok vele elegedve, de ha gond van akkor az EAC. ennyi.
tema reszemrol abba van fejezba -
ajánlom elolvasásra
klikk
Majd ha ez alapján beállítottad visszatérünk rá privátban...... -
akkor azt hiszem a #8784-el is! 
-
Nem vagyok hitetlen, sokmindent elhiszek! Nem tudopm neked mit árultam el az "akármilyen hifi" hasonlatomnmal(de a tied épp benne van), de nem is lényeg.
Biztos vagyok benne, hogy minden hasonlóan ismert és "használt-favorizált" grabber programnak van hasonló fóruma, ahol mindenki leírja, hogy az általa használt az milyen jó....sőt biztos sok más cikk is megjelent számos egyéb program EGYEDÜLÁLLÓ képességeiről...
Ha már valamit átraksz mp3-ba pl. a L.A.M.E.-val, akkor elsősorban nem a bitazaonos C2 hibajavítású grabberen (másoláson PCM-be) múlik a végtermék minősége, hanem a forrásanyag eredeti masterelt minőségén és a kódoló egyéb beállításain!!!!(pl. bitráta,akusztikai módok, mintavételezés stb.)
Ehhez semmi köze az EAC "hájtekjének"! -
elfogadom, de ha választani kell biztos az EAC+lame-st választanám.
Nem tudtam, hogy melyik programmal készült, de párszor már jeleztem, hogy vmelyiket érdemes javítani ha még lehet. Most nem a te feltöltéseidre gondolva.
És akkor érdemesebb a legjobb hangsúlyozom ingyenes programmal készíteni mint egy shareware 6000 forintért megvásárolhatóval.......
De nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni mikor ez egy kérés volt.
El kéne olvasni a cikket...... -
Nem fogod elhinni,de sokszor elkövetem azt a szentségtörést,hogy Windows Media Playerrel készítem az mp3-at (256-320kbps) az audio CD-imről!Ha akad köztük ritkaságszámba menő zene,és Neked esetleg szükséged volna rá,szívesen megosztom Veled,ha ezek után is elfogadod!A nyakam teszem rá,hogy fogalmad sem volna róla,melyik programmal készült!Nem hiszem el,hogy a Te füled jobb az enyémnél,vagy másénál,aki itt van a fórumon!
"Ennyi részemről lezártam a témát"
OK! Akkor maradjunk ennyiben!
-
Egyetértek.
-
a hozzászólásom előbb írtam és a #8759 -re válaszként
Szval a szerinted értelmetlen műszaki dokumentációkat nem a te hozzászólásodra másolgattam be. Talán értem mit írtam le.
Olvasd el a HardwareOc részletes beírását ami részletesen leírja kezdőknek a beállításait.
Megmondom ha egy jól beállított EAC (lásd cikk) + lame páros és egy sima átlagos grabberel ugyanazt a számot mp3-ba alakítják.
Mondjuk az "akármilyen hifin" sok mindent elárul.
A sorozatokat azért szerzem be így mivel így vannak fent, de pontosan külföldi fórumokon is egyre többet olvasni, hogy minőségi grabberet kérnek mert úgy érdemes digitalizálni.
-Lásd a most újra előkerült TWINS link.
EZt egy magyar srác készítette Audio CD-ről az alapján amit ajánlottunk.-
Különben úgy járnak mint az egyszeri ember aki annó elkezdte 128-asban gyűjteni a zenéket aztán rájött dolgokra.
Lehet te mást szeretsz más a véleményed, de ez egy kérés volt mint leírtam.
Szval ennyi elég -
igen soxor van, hogy nem megfelelő a minősége a neten lévő saját grabbelésű
zenéknek amit különböző innen onnan leszedett programokkal készítenek
ezért mertem ajánlani egy INGYENES, könnyen kezelhető sokak szerint egyik legjobb programot ami lame encoderrel igazán jó minőséget biztosít.
Ennyi részemről lezártam a témát
-
Breki!
Esküszöm, hogy nem kötözködni akarok veled!
Szinte biztos voltam benne, hogy most elkezdesz bemásolni egy csomó műszaki szakdokumentációt, aminek most semmi értelme, mert mint mondtam, ezeket több program is hasonlóan kezeli, legfeljebb nem ennyire "szép" a leírásuk!
Én is használtam az EAC-ot és még sok mást is azóta is, tehát kipróbáltam! Egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne, viszont ha lefordítanám szóról szóra, amit bemásoltál, akkor te is látnád, hogy amit tud, az mostanában már nem számít különlegességnek (ellenpélda pl. a #8772-ben)!
Egyébként, ha te VAKON, PUSZTÁN HALLÁSTESZT alapján megmondod akármilyen hifin hallgatva egy audio cd grab-jéről, hogy azt az EAC-kal vagy nem avval szedték-e le, illetve hogy mondjuk ugyanannak a lemeznek 5 másik grabber program másolata közül melyik változatot szedte le az EAC, akkor én úgy meghajlok előtted, hogy lumbágót kapok!
És erre a tesztre bármikor akár házhoz is megyek vagy elviszlek egy teszt környezetbe!
Egy (hangsúlyozom) audio cd-ről teljesen pontos (100%-os) bitmásolás szinte lehetetlen, de ezt most nem kezdem el részletezni,mert külön fejezet.
A másik apropója az egésznek meg az, hogy szerinted azok, akik innen-onnan akárhonnan letöltenek szinte bármilyen mp3 minőséget (lásd pl. itt a csipet-csapat), azokat érdekli, hogy ha véletlenül audio cd-t másolna, akkor az bitazonos lesz-e számszakilag vagy nem??!Az emberek 99%-nak vagy füle nincs hozzá vagy technikája,amin meghallhatná a különbséget, azt a picit, ami már az audiophile irányba viszi a témát, de mint tudjuk "ezek" a zenék messze vannak a high-end-től.
És te, aki meghallgatja és ráadásul gyűjti is a fosminőségű "rare" sorozatot meg tököm tudja milyen hányás minőségű remixeket és egyéb kiadványokat, meg szintén te, aki a lemásolt audio cd-ből gyorsan mp3-at is csinál (hogy kukába vesszem az EAC összes értelme), neked miért annyira fontos, hogy más hogyan grabbeli a véletlenül párszor a kezébe kerülő audio cd-t?! -
Csak tudod ez úgy hangzik,mintha nem volnál megelégedve azzal (a minőséggel) amit kapsz ,és ezért ajánlgatnád ezt a progit! -
mert kérés... -
Lehet,hogy csak segíteni akartál,de akkor minek a mondanivalód elejére a "please" ? -
Jó kis munkahely lehet...
-
FieldingMellish #8773 Nincs mit, a munkahelyemen hasít a net, csak szinte mindegyik netes tárhely le van tiltva (szerencsére a sendspace nem
).
-
Easy CD-DA Extractor - the "Swiss Army Knife of Digital Audio" is 4-in-1 software that rips Audio CDs, converts music files, and burns Audio CDs, MP3 CDs, WMA CDs, and Data CDs. Supports all popular audio file formats.
1/4 - Audio CD Ripper
=====================
Rips audio CDs with accurate, high-performance CD ripping engine. Bypasses 'copy-protections'. Reads badly scratched discs. Reports errors on the discs. Reads the track titles from the Internet. Writes ID3/ID3V2/metadata. Allows you to edit the metadata and specify the filenames for the ripped files, and more...
2/4 - Audio File Format Converter
=================================
Converts audio file formats from one format to another. Splits CUE Sheets and encodes the music to individual files. Allows you to edit the ID3/ID3V2/metadata, and rename the output files, and more...
3/4 - Audio CD Creator
======================
Writes Audio CDs that are compatible with all home/car CD-players. Writes CD-Text. Supports CUE Sheets. Uses BURN-Proof for error-free CD burning. (view screenshot)
4/4 - MP3/WMA CD Creator
=========================
Writes MP3 CDs that can be played on MP3 compatible CD-players. Also writes WMA CDs, and standard Data CDs. Supports Unicode and long filenames. Uses BURN-Proof for error-free CD burning. (view screenshot)
Supports all popular audio file formats - 3G2, 3GP, MP1, MP2, MP3, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, aacPlus (HE-AAC, AAC+, HE-AAC+PS, eAAC+), FLAC, Musepack, WavPack, WAV, AIFF, Monkey's Audio, CUE and M3U.
State-of-the-art audio encoding technology - Easy CD-DA Extractor includes the most advanced audio codec available, the aacPlus from the Coding Technologies.
Available in 30 languages - English, German, French, Spanish, Italian, Finnish, Swedish, Arabic, Catalan, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, Greek, Hungarian, Japanese, Korean, Macedonian, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazilian), Portuguese (Portugal), Romanian, Russian, Serbian (Latin & Cyrillic), Slovak, Slovenian, Turkish
New features in Easy CD-DA Extractor v10
Program is now using Unicode character set (better international support. For example: Chinese characters can be used in any-language version of Windows)
"Cover Art" metadata
Amazon search for Cover Art
"Composer" metadata
Unicode Cue Sheets
Unicode M3U playlists
Unicode ID3V2 tags
ID3V2.4 tags
Improved volume normalization functions (Option for "Peak Level" and smart "RMS Power" normalization)
Updated Ogg Vorbis Codec to the latest version
Improved ripping performance
Improved encoding performance
Improved user interface
Plus some more..
-
Köszi!!!
Gyors voltál
-
FieldingMellish #8770 Latin Lover - 03 Laser Dance
http://www.sendspace.com/file/b8iwks -
FieldingMellish #8769 Latin Lover - 01 Casanova Action
http://www.sendspace.com/file/s13q9u -
Azt a Laser Dancet is felaknád, ha nem nagy kérés:
Előre is köszi -
1. Nem szponzorál, a marketing duma-t egy felhasználó írta.....
2. Ez nem csak az én véleményem, lásd márciusi hardwareoc cikk, különböző fórumok, persze legfőképpen a saját hallásom alapján használom.
3. Persze be kell tudni állítani. Talán meg kéne próbálni :-)
4. "Nero, ami füllel hallhatóan ugyanazt tudja, mint az EAC" ok, no comment P
5. Végul is mindenki csinal amit akar, ugy rippel ahogy akar, arra hallgat akire akar, en csak segiteni akartam...
szval erről ennyit -
Megköszönném, mert én is megnéztem azt a hsz-t ,de a linkek már nem élnek
-
FieldingMellish #8765 Boytronic kolléga a 2270-es hozzászólásában feltette a lemezüket. Lehet, hogy a link már nem él (itt a munkahelyemen nem tudom megnézni). Az elsőt leszedtem, abban négy szám van, az említetteken kívül a Laser Dance. A Casanova action szerintem jól szól, ha gondolod feltehetem valahova (192 kb/s).