xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    Elolvastam!Ezúton is gratulálok a cikkírónak, ez kitűnő munka!

3 aranyos mondatot emelnék ki:

"Ha végeztünk az enkóder beállításával, nincs más dolgunk, mint elindítani a másolást, és imádkozni, hogy minden szépen menjen!"

"Az Offset részt nem érdemes állítgatni, általában csak hibaüzenetet ad sajnos."

"Végeredményként az eredetivel (tartalmilag) teljesen megegyező CD-t...kapunk"

----------

Ez utolsó mondat lényege, mint korábban említettem, hogy nem lesz bitzazonos!!!Ennyit az EAC sztárolásról!A többire meg jó a többi program is!

Breki! Küldj egy audio cd-t, aztán te leszeded EAC-kal én meg mással és felrakjuk mindkettőt több formátumban is egy oldalra, ahol mindenki tesztelheti, melyik az EAC és jobb-e bármiben....

Gyengébbek kedvéért mégegyszer:
    Ha már valamit átraksz mp3-ba pl. a L.A.M.E.-val, akkor elsősorban nem a bitazaonos C2 hibajavítású grabberen (másoláson PCM-be) múlik a végtermék minősége, hanem a forrásanyag eredeti masterelt minőségén és a kódoló egyéb beállításain!!!!(pl. bitráta,akusztikai módok, mintavételezés stb.)

Zakika!
    Nem kell kiállnod az EAC mellett,mert senki sincs ellene! Nem vagyunk antiEAC-osak, csak mindeki meg van elégedve az általa használttal arra, amire használja!