xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    Breki!

Esküszöm, hogy nem kötözködni akarok veled!
    Szinte biztos voltam benne, hogy most elkezdesz bemásolni egy csomó műszaki szakdokumentációt, aminek most semmi értelme, mert mint mondtam, ezeket több program is hasonlóan kezeli, legfeljebb nem ennyire "szép" a leírásuk!

Én is használtam az EAC-ot és még sok mást is azóta is, tehát kipróbáltam! Egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne, viszont ha lefordítanám szóról szóra, amit bemásoltál, akkor te is látnád, hogy amit tud, az mostanában már nem számít különlegességnek (ellenpélda pl. a #8772-ben)!

Egyébként, ha te VAKON, PUSZTÁN HALLÁSTESZT alapján megmondod akármilyen hifin hallgatva egy audio cd grab-jéről, hogy azt az EAC-kal vagy nem avval szedték-e le, illetve hogy mondjuk ugyanannak a lemeznek 5 másik grabber program másolata közül melyik változatot szedte le az EAC, akkor én úgy meghajlok előtted, hogy lumbágót kapok!
    És erre a tesztre bármikor akár házhoz is megyek vagy elviszlek egy teszt környezetbe!

Egy (hangsúlyozom) audio cd-ről teljesen pontos (100%-os) bitmásolás szinte lehetetlen, de ezt most nem kezdem el részletezni,mert külön fejezet.

A másik apropója az egésznek meg az, hogy szerinted azok, akik innen-onnan akárhonnan letöltenek szinte bármilyen mp3 minőséget (lásd pl. itt a csipet-csapat), azokat érdekli, hogy ha véletlenül audio cd-t másolna, akkor az bitazonos lesz-e számszakilag vagy nem??!Az emberek 99%-nak vagy füle nincs hozzá vagy technikája,amin meghallhatná a különbséget, azt a picit, ami már az audiophile irányba viszi a témát, de mint tudjuk "ezek" a zenék messze vannak a high-end-től.
    És te, aki meghallgatja és ráadásul gyűjti is a fosminőségű "rare" sorozatot meg tököm tudja milyen hányás minőségű remixeket és egyéb kiadványokat, meg szintén te, aki a lemásolt audio cd-ből gyorsan mp3-at is csinál (hogy kukába vesszem az EAC összes értelme), neked miért annyira fontos, hogy más hogyan grabbeli a véletlenül párszor a kezébe kerülő audio cd-t?!