112174
-
Mondtam én , hogy összejön az az instru verzió lassan egészben. 
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2016.10.16. 17:09:36 -
nyilván kellett egy kis demonstráció, kinek a forgója kopott jobban így nyugdíj előtt. 
jah, én 3x fordítottam meg egy régi polimer kazettát és ez esett ki belőle, áá pedig már nem is gyártják
simple sample hanky panky boom
-
Ez is ritkaság,ha jól látom egyetlen példányt árulnak 200$-ért discogs-on.
Olyan rövid részlet hogy ki kell először találni melyik korong B oldala :)
Sample -
Mára még egy vinyl és eltávozok. :
-
ItaloMucsacso70 #101908 Ha úgy szól a képen látható pörgető mint azt Wind úr prezentálta a sample2-ben akkor nekem is kell egy ilyen.
-
ItaloMucsacso70 #101907 Ugyan az mint a másik négynél.
Nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet ezért nincs is meg.
Egyetlen egy számom van tőle a Hold On -
Nekem elküldte a képet Wind Úr a lemezjátszójáról :
-
Lassan csak + lesz teljes hosszban.
-
ItaloMucsacso70 #101904 Na, előbb utóbb összeáll az egész verzió!

Csak kíváncsiságból , nem egy AT440-hez van szerencsénk jelen esetben?
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.16. 16:52:55 -
A következő másfél legyen az enyém
Sample 2
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2016.10.16. 16:38:48 -
esetleg még ez?
Tom Jackson* – Rise Up To The Moon -
Szépen szól. De ha megfordítom a lemezt , akkor én is meg tudom hallgatni. 
-
ItaloMucsacso70 #101900 Na ennek szívből örülök ha legalább ez volt a legfontosabb. 
A többit is megnéztem itthon de mivel nekem azok annyira nem tetszenek nem is szorgalmaztam a beszerzésüket. -
ItaloMucsacso70 #101899 És nálam így szólal meg ennek a remekműnek az instruja másfélpercben! ;)

Sample
-
mfn #101898 Egy Disco siker 1978-ból :
Pat Hall - La La Jump
-
Nastar #101897 A Silent Circle nagy kedvenc, a Hank Shostak dalt még eddig nem ismertem,de úgy hallom érdemes lesz begyűjteni!
-
Köszi, a feltett 5-6 keresett zenéből talán ez volt a legfontosabb,de persze ettől még a többit is keresem,hátha.....
Thanks! -
Na még 1 és ígérem , megint eltűnök 3 , 4 évre mint annó. 
-
Ha már Wind Úr a megosztásokat említette. szerényen jegyzem meg , hogy saját anyag:
mellesleg elég ritka verzió is.
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2016.10.16. 15:47:30 -
Szia4 Látom , teljesen egyetértünk. még csak annyit füzök hozzá , hogy elég sokat járok be rádió stúdiókba. onnan is abszolút ''szüzen'' megy ki a zene az éterbe. Ez igaz a bakelit lemezeknél is.
-
Nastar #101892 De azt elég rendesen kiértékelted, hogy én csak szét torzítom, anélkül hogy erről valóban meggyőződtél volna és ezt te írtad nem én "Ezek szerint mégsem elég, mert mivel neked nem kielégítő az a hangzás amit egyik másik mix-mester produkált így majd te széttorzítod a saját igényeidnek megfelelően" Hát mi ez ha nem nagyarckodás szerinted?Nem kell megsértődni ha hasonló hangnemben kapsz véleményt!Amúgy nincs harag és én csak a többi fórum társamnak szeretnék néha egy kis örömöt szerezni a feltöltéseimmel ebben a cudar világban.
-
Nézd "MESTER" nem szerettelek volna megsérteni és nem haragszom a nyers szavakér, ami ki akar jönni az had jöjjön..
de
Azt gondolom ez 1 zenei fórum ahova beszélgetni, véleményt megosztani, kritizálni, bármit megvitatni, netán zenét ajánlani és nem csak fel és letölteni lépnek be a használók.
1-2 dologra felhívnám fegyelmed és utána pont nem szándékoznék tovább foglalkozni ezzel, sem a fórummal.
- mint írták ameddig ide feltöltesz bármit isten vagy, miest nem, pont olyan görény nagy arc leszel mint aminek az imént neveztél.
- Te még nem tudtad merről kel fel a nap mikor én már hifivel, zenével foglalkoztam de az tuti, h már több mint 10 éve fórum tag vagyok. Megéltem ezt-azt, pont 1 hasonló "mixmesterrel" történő véleménykülönbség óta beleuntam, aki megmagyarázta a lényeget csak a feltett kérdésekre nem tudta a válasz " az Ő vaw-jai mért vannak 17 khz-nél legyalulva". (talán innen kezdve csekkoták a fórumtársak a feltöltött zenéket). A válaszai hasonló stílusban kirohanó oktatóak voltak.. -> brutál nagy gép kell hozzá ami természetesen csak neki volt.. de nem ez volt a kérdés...
- Arogáns lennék? nem szaroztam le a munkád, hisz le sem töltöttem. Hogy tudnám én kiértékelni az Orister erősítőmön és a BRG hangfalaimon ezeket a minőségi dolgokat. (csak elmondtam a véleményem )
- Minek töltsek fel bármit? Hisz az én Supraphon pergetőmön felvett minőség a magadfajta pengéknek biztos gyengécske.
- Ha ilyen "nem 2 forintos" berendezéseid vannak gondolom nem az Én feltöltéseimre vagy rászorulva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" Az inteligens mindég elgondolkozik, a kevésbé inteligens biztos a dolgába"
Remélem nincs harag..
További sok sikert.
-
ItaloMucsacso70 #101890 "Mindenkinek privát dolga mit oszt meg másokkal,ezt senkin nem kérheted számon,és ha valaki osztogat annak legalább legyen értelme,mondjuk olyan zene legyen ami ritkaság,vagy amit egy tag éppen keres!"
Egy meglehetősen ritka korongról a Radio Version-t választottam mert a Mix Version már pár CD kiadványon megjelent.
Paul Faber - Only One (Radio Version) -
Nastar #101889 Nem vagytok haverok?Ahhoz képest elég sokat tudsz a szakértéséről!(Az a nagy helyzet hogy aki az észt osztogatja neked (Wind 67),megteheti mert az általa leírtak teljesen reálisak,a hozzászólása szakértő,a témában valós tudáson,tapasztalaton alapul)Egyébiránt ez volt eddig az egyetlen értelmes hozzászólásod amit valaha is kaptam tőled!
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.10.16. 14:35:21 -
Többen ,így Wind 67 is korrekt módon leírta a véleményét,sértegetés nélkül,sajnos ez neked már nem megy.
Ez egy fórum el kell fogadnod ha arra amit csinálsz illetve leírsz kapsz ellenvéleményt.
Ezért még nem kell senkit észosztogatónak,nagyarcúnak titulálni.
Mindenkinek privát dolga mit oszt meg másokkal,ezt senkin nem kérheted számon,és ha valaki osztogat annak legalább legyen értelme,mondjuk olyan zene legyen ami ritkaság,vagy amit egy tag éppen keres!
Örömmel lennék Wind fórumtárs haverja,de sajnos nem volt még módom találkozni vele!
Itt én befejezem ,és teljesen reménytelennek látom hogy bárki meggyőzőn a témában. -
ItaloMucsacso70 #101887 Szia!
Csak a 7"-es verzió van meg de amit eddig itt felajánlottak annál ez legalább a kétszeresét éri. ;)
Michaela - Take Good Care Of My Heart (7'')
-
mfn #101886 Egy nagy kedvenc 1985-ből Olaszból :
Tony Moore DJ - Tonight
-
Nastar #101885 Végre egy normális hozzászólás,azt hiszem ezzel Amaximus mindent elmondott!
-
Nastar #101884 Természetesen érzek,de ezt már régebben megtárgyaltuk Amaximus mester!
-
Nastar #101883 Maximum a kukacoskodásban MEG A NAGYARCKODÁSBAN szakértő, ahogyan te is cimbi, semmi másban!A tíz ujjamon megtudnám számolni azokat az embereket, akik adnak is valamit itt a fórumon, természetesen lossless anyagra gondolok és te meg a haverod wind 67 nem vagytok köztük!Gondold el ha a béke időkben is, így gondolkodtak volna azok a műsorkészítők, akik megismertették velünk az itt gyakran és nem általatok megosztott italo és euro muzsikákat, akkor mi lett volna velünk!Mert szerintem nektek csak az b.ssza a csőrötöket ,hogy az itt néha közkézre adott lossless nóták, nem csak nektek lehetnek meg, ha még talán jobban is szólnak, az végképp kiveri nálatok a biztosítékot,mert a ti önző, arrogáns viselkedésetekbe ez már nem fér bele!Hát ez a nagybüdös helyzet cimbi!
-
ez azért többnyire nem csak az erősítőn múlik,hanem a beleküldött zenén is. 
de ahogy látom itt az elmúlt napok termését ebben a témában, ez nem egy hifi fórum,inkább csak egy piac,ahol mindenki szakértő és mindenkinek van véleménye.
nincs ezzel baj, csak nehogy eldurvuljon.
-
Egy haverom mutatott nem is oly rég egy olyan erősítőt amelyen csak egy hangerőszabályzó gomb volt,addig amíg nem kapcsolta be kételkedtem,miután meghallgatunk egy-két zenét már nem!
Tényleg nem volt szűkség semmiféle hangszínszabályzóra. -
ebben azért ugye érzel némi nem bevallott rettentő túlzást?!
láttál te már valódi GYÁRI freki analízist, hogy hogyan kéne kinéznie egy 24 bit 192khz zenének? hozzáteszem,azok is feleslegesek,bőven lehet azokon is röhögni, de mondjuk legalább semmi közük az ilyen vinyl ripbe erőltetett felbontásokhoz. ez a hangzás bőven belefér a normál cd minőségbe is, csak emiatt a méretet megsokszorozni, 7szerezni csak sok felesleges szabad helyről tanúskodik,nem a minőségről. a hangzásról most egy szót sem szóltam,az más kérdéskör.
-
mfn #101879 Induljon a vasárnapi koktél 
Marco Martina - Venture In My Heart
-
Az a nagy helyzet hogy aki az észt osztogatja neked (Wind 67),megteheti mert az általa leírtak teljesen reálisak,a hozzászólása szakértő,a témában valós tudáson,tapasztalaton alapul.
Már leírtam korábban, amit csinálsz azzal csak szétzúzód az eredeti hangképet,olyan zenéket rombolsz szét,amik a korongokon az eredeti felvételen remekül szólnak,ez nem "remastered " amit csinálsz.
Persze ha neked így ,ilyen formában tetszik,és ez a zenehallgatási igényed,akkor hajrá,privát dolgod,csak ne írj badarságokat!
Egyébként ha a "boci,boci tarkát" remasztereled és felpakolod a linket ide,azt is sokan lefogják tölteni,higgy nekem! -
Nastar #101877 Kedves tgolyó megértettem amit írtál és tudomásul vettem, teljesen igazad van abban, hogy a diszkós hangrendszer nem összehasonlítható hifi illetve high end rendszerekkel, hiszen az előbbi kb 18000 hz ig dolgozik az utóbbi 20-22000 hz ig képes elmenni, talán ezért is van az hogy a mélyeid dörmögnek, a magasaid süvítenek, mert már nem képes lesugározni azt a frekit ami egy jobb hifi illetve high end hangfalnak még nem jelent gondot!Hozzáteszem ,hogy azért manapság már kapni olyan kihangosításra készült falakat ,amik lazán elmennek még 22000 hz ig is.De nekem a lényeg elsősorban az, hogy hifi rendszeren szóljon jól amit csinálok és főleg ami a legfontosabb, hogy az én saját rendszeremen,mert nekem a zene orvosság és nem tudnék nélküle létezni!A legjobbakat kívánom neked cimbi.
-
ne már!
-
ez megvan valakinek?
Go-Rich - Stemmen in de nacht(1990) -
Nastar #101874 Pont az a lényeg, hogy lepadlózhassam a hangerőt és egy deka torzítás ne legyen a zenében, se a mély, se a magas és főleg a tolakodó közép terén, amit nagyon de nagyon sokszor a stúdiók túltolnak!Remasterelni pedig nem lehet semmilyen fülessel cimbi,nagyon komoly monitor falakra van szükség,ráadásul nekem igen nagy teljesítményű van és ami a különbség nálam, meg amit a legtöbb stúdióban csinálnak, az az hogy én nem 5 watton, hanem igen komoly hangerőn is tesztelem azt, amit csinálok!Sokszor kapok is ezért az asszonytól itthon,ezért is szoktam inkább akkor csinálni, amikor egyedül vagyok.Ha te ezt nem hallod, akkor a probléma nem velem van,egyébiránt az ide kitett zenéim azért elég sokan letöltik és bizony van közte olyan is, akinek én a hallásában nem kételkednék és ő is szöges ellentétben van a te állításaiddal,szóval az észt nagyon rossz helyen osztogatod,ha valaki jót mond jó szándékkal azt én elismerem, de amikor baromságokat állít különböző kukacoskodásokkal, ráadásul semmilyen valóság alapja nincs, azt nagyon nem csípem!Ne haragudj a nyers szavakért de ezt elkellett mondanom.
-
és ezt is.
Frank Masmeijer – Every Woman (1995)
Twist & Shout – The Lennon-McCartney Disco Mix (2003)
Egy diszkográfiához kellenek,ezek hiányoznak és nem találom sehol losless,hátha itt valakinek valamelyik...
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.16. 11:12:11