xnl87ky5.jpg

free counters

• Wind 67
    Nézd "MESTER" nem szerettelek volna megsérteni és nem haragszom a nyers szavakér, ami ki akar jönni az had jöjjön..

de
    Azt gondolom ez 1 zenei fórum ahova beszélgetni, véleményt megosztani, kritizálni, bármit megvitatni, netán zenét ajánlani és nem csak fel és letölteni lépnek be a használók.
    1-2 dologra felhívnám fegyelmed és utána pont nem szándékoznék tovább foglalkozni ezzel, sem a fórummal.
    - mint írták ameddig ide feltöltesz bármit isten vagy, miest nem, pont olyan görény nagy arc leszel mint aminek az imént neveztél.
    - Te még nem tudtad merről kel fel a nap mikor én már hifivel, zenével foglalkoztam de az tuti, h már több mint 10 éve fórum tag vagyok. Megéltem ezt-azt, pont 1 hasonló "mixmesterrel" történő véleménykülönbség óta beleuntam, aki megmagyarázta a lényeget csak a feltett kérdésekre nem tudta a válasz " az Ő vaw-jai mért vannak 17 khz-nél legyalulva". (talán innen kezdve csekkoták a fórumtársak a feltöltött zenéket). A válaszai hasonló stílusban kirohanó oktatóak voltak.. -> brutál nagy gép kell hozzá ami természetesen csak neki volt.. de nem ez volt a kérdés...
    - Arogáns lennék? nem szaroztam le a munkád, hisz le sem töltöttem. Hogy tudnám én kiértékelni az Orister erősítőmön és a BRG hangfalaimon ezeket a minőségi dolgokat. (csak elmondtam a véleményem )
    - Minek töltsek fel bármit? Hisz az én Supraphon pergetőmön felvett minőség a magadfajta pengéknek biztos gyengécske.
    - Ha ilyen "nem 2 forintos" berendezéseid vannak gondolom nem az Én feltöltéseimre vagy rászorulva.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    " Az inteligens mindég elgondolkozik, a kevésbé inteligens biztos a dolgába"

Remélem nincs harag..
    További sok sikert.