xnl87ky5.jpg

free counters

• Nastar
    Pont az a lényeg, hogy lepadlózhassam a hangerőt és egy deka torzítás ne legyen a zenében, se a mély, se a magas és főleg a tolakodó közép terén, amit nagyon de nagyon sokszor a stúdiók túltolnak!Remasterelni pedig nem lehet semmilyen fülessel cimbi,nagyon komoly monitor falakra van szükség,ráadásul nekem igen nagy teljesítményű van és ami a különbség nálam, meg amit a legtöbb stúdióban csinálnak, az az hogy én nem 5 watton, hanem igen komoly hangerőn is tesztelem azt, amit csinálok!Sokszor kapok is ezért az asszonytól itthon,ezért is szoktam inkább akkor csinálni, amikor egyedül vagyok.Ha te ezt nem hallod, akkor a probléma nem velem van,egyébiránt az ide kitett zenéim azért elég sokan letöltik és bizony van közte olyan is, akinek én a hallásában nem kételkednék és ő is szöges ellentétben van a te állításaiddal,szóval az észt nagyon rossz helyen osztogatod,ha valaki jót mond jó szándékkal azt én elismerem, de amikor baromságokat állít különböző kukacoskodásokkal, ráadásul semmilyen valóság alapja nincs, azt nagyon nem csípem!Ne haragudj a nyers szavakért de ezt elkellett mondanom.