112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Xtra99
    Round One - In Zaire (320)
  • Xtra99
    Bocs , előbbi :

Anthony - Africa (320)
  • Xtra99
    http://rapidshare.de/files/34725458/Anthony_-_Africa.mp3
  • mflex #15966

[b]1. Bad Boy
    2. Overpower
    3. Future Brain
    4. Make Ends Meet
    5. Mad Desire
    6. Charleston
    7. Feedback
    8. Jade (I Wanna Be There)
    9. Broken Radio

MP3 | 192 kbps | 54.2 MB

klikk

rockmusicweb
  • mflex #15965
    Tisztelt MTLEX Úr !?????

Ha tisztelettel írtad (kezted) volna , akkor ennyi ideje amióta a fórumon vagy már megtanulhattad volna a nevem,bár lehet,hogy F és L betü között "egyeseknek" nagyon nehéz külömbséget tenni!

Tisztelt Trend Boy!

Oda volt írva, hogy neked szól az üzenet ?

Nem volt oda írva,de...
    Mivel ez itt egy forum és újfent "bemásoltál" egy "semmitmondó" listát ami
    itt senkit nem érdekel-már többen hangoztatták-én vettem a bátorságot,hogy reagáljak rá mivel a fórum nem "zárt körű" és hála istennek talán itt még szólás szabadság van!
    Nem hiszem ,hogy a válaszom "menősködésre" utalt volna hiszen csak azt jegyeztem meg ,hogy ezek a számok az említett válogatáson többségében megtalálható!
    Ha az üzeneted "célzott" volt,miért nem privátban prezentáltad az illetőnek?
    Éppen ezért ez ugy "jött ki",hogy itt Mindenkinek a listádban szereplő számokat kell minnél előbb "bekebeleznie"!
    A "kép összeállt" kedves Trend Boy és talán az a véleményem,hogy "támadás" képpen ezt a verziót hoztad fel "védekezésként", hogy ez valakinek szólt.
    (talán a "szakmámhoz" tartozik, hogy egy ilyen "kontrát" ne higgyek el.)

Ha viszont netalán ez esetleg mégis igyvan-ahogy te írtad- és az az illető annyira nem vette a fáradtságot,hogy a forum "történetében" visszaolvasson egy kicsit, akkor talán még segítettem is neki!
    Megjegyzem:én nem mondom,hogy mit kell "üldőznie",de ha jelentkezik felrakom neki ezeket a számokat,természetesen amik rajta vannak az említett válogatás lemezeken.
    Használom a "golyót" és Te?

Mi az, hogy "lefutott" ?

(nálam nincs lefutott italo disco,ezt jó ha tudod!!!!)
    A magyar szó használatban létezik olyan,hogy átvett értelemben!!!
    gondolom ez Neked nehézséget okoz,ezért megpróbálom érthetően "diszkvalifikánsan"(ténykizáróan) leírni a jelentését.
    "lefutott"
    Idéző jelben van vagyis átvett értelemben írtam, ami ebben az esetben azt jelentette volna,hogy a fórumon a többsége már fel lett töltve, amit-az állítólagos személy-innen le is szedheti!
    Igen jól beleolvastam és a saját készítésű remixeiddel inkább nem is hozakodtam volna elő!
    Én ugyan nem szoktam "mixelgetni",de tegnap egy összejövetelen többen is meghallgatták-köztük egy Dj-a kreavításodat amit mindenki egybehangzóan nyugtázott,xar.
    Bár a multkori FF-re is többeknek ez volt a véleménye és ahogy egy "hozzáértő ecsetelte ennél jóval több időt kellene ráfordítani, hogy valami is kisüljön belőle.
    Szóval ne gondold ,hogy a Trend Boy mixeket olyan sokan üldőzőbe vennénk!

borimir

Mindenki tudja, hogy az illető töménytelen mennyiségü zenével rendelkezik amióta ez a fórum itt müködik.
    Ugyan nem tudom miért "hoztad" fel,de nem csak én, nagyon sokan töle linkelnek ide zenét-ha viszaolvasnál Te is-láthatnád,hogy nem visszaélünk vele,hanem olyan emberkéknek "tesszük" ezt akiknek ezek a gyögyszenek nincsenek meg!
    Mejegyzem ezt is "támadás"-nak hoztad fel,mivel már nem tudtál mit irni!
    (nagyon nehezen jöhetnek Neked össze az értelmes szavak ,mondatok)

Nem ba...ás képen írtad?
    Hát akkor mi volt ez? csak nem egy "normális" hozzászólás amit kierőlködtél magadból?
    Rendreutasítás?
    Csak nem képzeled,hogy pont Te fogsz engem "rendreutasítani", ahhoz nagyon sok viznek le kell még folyni a Dunán...
    De végülis ez nem volt az, nem igaz?

Bad Boys blue?
    Megint csak nem értem , miért kellet egy- általam is csodált- eggyüttest ismételten "támadás" képpen ide "röfögnöd"?
    Sajnos igen "csak" 6 lemezen van tölük (4cd+2bakelit),de tudod mit most itt abbahagyom az egészet ,mert ugy érzem mintha egy ovódással vitatkoznék ,aki toporzékol ha nem kapja meg anyucitól a kedvenc játékát!
    Ahogy elnézem csak is Te próbálod magad itt "menőként" feltünteni...Nálam nem jött be!
    Sajnos,ahogy igy visszanézem elég sok lett az átvett értelemben ("") írt hozzászólásom,de ha valamit nem értesz privátba nagyon szívesen küldök egy értelmező szótárt,mert a további kontrákra csak ott vagyok hajlandó válaszolni!

A további ide biggyesztett hsz-ed ,ha nekem szól semmisnek veszem ,azonkivül pedig töröltetni fogom(valószinű,hogy ezt is később,mivel nem ide illik)

Üdv
  • ivon
    Szia DjOldfish!
    Légyszi nézd meg, mert valamiért üres mappákat tölt le!
    Már többször is próbálkoztam, de ha nálam a hiba akoor bocsi.
  • sanyaaa
    Szia!
    Így van, sosem ha hosszú útra megyek.
  • Claud
    Vagy ha nem alkoholizálsz, akkor egy bambira (mert ha jól emlékszem Te sosem iszol!)
  • sanyaaa
    Köszi. Legközelebb hamarább szólok.
  • Trend Boy #15960
    Tisztelt MTLEX Úr !

1. Oda volt írva, hogy neked szól az üzenet ?
    Szerintem nem, de gondolom menösködni akarsz, és be kell valamit röfögni, "ne hogy már szó nélkül hagyam" gondolatod folytán. Talán még arra is lehet gondolni, hogy azt hiszed itt minden neked szól, de el kell, hogy keseritselek, célzott volt az üzenetem, és a címzet megkapta. S ha nem állna hirtelen össze a kép, akkor a nyakadon lévő golyót, használt picit gondolkodásra is.

2. Mi az, hogy "lefutott" ?
    Ha azek lefutott zenék, akkor kérdem én, ez itt a "Legújabb zenék fóruma", vagy netán a MTLEX legfaszább zenéinek fóruma", valahogy nem ezt olvasom itt fent, a fórum cimének. Az, hogy "80's évek zenéi", elég tág fogalom, és ha megnézzük az itt feltett zenéket, akkor ez a kép is rajzolodik ki. Viszont ha meg forditva nézem, azaz magamfelőli szubjektívitáson keresztül, akkor te csak végig, "o ez már évtizede megvan", vagy "á már megint egy lemez, ami 20 éve lecsipenthető mindenhonnan" cimű jelmondatokat stagnálhatnám egész nap. DE NEM TESZEM !!! (még ha így is van) Egyébként ha jobban bele olvastál volna, van ott saját remix is, tehát az neked is újjnak kéne hogy legyen, bár valaki nem
    gyüjti a remixeket.

3. Ha kérhetném, akkor ne más érdemeivel, élj vissza! Ne egy olyan embert akarj túl szárnyalni, aki nem hogy e forúm összes gyüjtöiek összes lemezét, és tudását lepipálja, de neki csak egy "laza büfike" vagy. Ja és ha nem klafolna a dolog egy szó segítség képpen: borimirius, alias borimir. De ha gondolod, és lehetőséged van rá, ugorj ki hozzá, és akkor talán személyesen hajlik le magától a bili füle. (Én megtettem)

Hozzá teszem, ez nem baszogatás, vagy rendreutasítás számodra, csúpán az én egyéni véleményemet tükrözi. Ahoz sincs kedvem, hogy értelmetlen vitákba keveredjek veled, annak semmi értelme, tehát marad a régi közmondás, amit remélem vágsz. Szerintem te is csináld amit jónak látsz, és ha épp nem neked cimzek egy levelet, akkor ne is nagyon válaszolj rá, hiszen ez nem kettönk közti privát oldal. Én sem szólok hozzá minden egyes írkálásodhoz. Elöre is köszönöm, tisztelettel.

4. Egy apróság:
    Ez csak úgy érdekelne: Vissza néztem a dolgokat, és nem találtam álltalad fent az össze Bad Boys Blue lemezt. Netán abból is van hiányoságod ? (19 album + 2 db Turbo megamix + Egy Best remix 2cd-s) Netán nekem nincs meg minden ? Best of, az nem érdekes, és nem számoltam. Elöre is köszi.

-) Trend Boy Hatás
  • bigalexander
    Hali

Nekem is csak ez van :Electra - Cuando Cuando (Special DJ Version)(160kbps)

Most ezt hallgatom : Bobby Brown_Dont Be Cruel(Long version) m4a 128kbps

http://www.bigalexander.netipar.hu/free/BBROWN.rar
  • Claud
    Hali! Ha ezt tudom! Meghívtalak volna egy pofa sörre (vagy kettőre)!
  • pazo
    Obi Wan nem van.....
  • sanyaaa
    Még jó hogy én messze lakom tőletek!
  • mflex #15955
    Udv Pazo!
    Te is Pecsi lenni?
    Mivan itt?
    :-)
    Minden pecsi ide talal ugylatszik..
    Hat udv itt es sok zenet hozzal am!
    OBI WAN?
    csak kerdeztem
    :DDDDD
  • pazo
    Sziasztok Mindenkinek!

Elsösorban a pécsieknek!! Régóta olvasom a hasonló fórumokat, rengeteg italo euro muzsikám van, amint a netes és pc-s problémák elhárulnak (és hazajövök brno-ból) akkor kaptok 1-2 dalt szigorúan 320-ban. Mert ugye ez itt alapszabály?

Jelenleg oldfish a rangidös??
    Nekem volt szerencsém jelen lenni az 50. szülinapján! Azok a remek borok....hmmmmm...igaz DjOldfish!
    További jó fórumozást Minden Italo Fan - nak.......
  • mflex #15953
    Nem allitottam el Zso.
    Uj telepites kell ide!
    a valasz gomb sem muxik :-(
  • Zsókuci
    Nem tetted "angolra"?
  • Zsókuci
    Muszály a sok szép zenét viszonozni.
    Ez a fránya "háromszázhúsz", nos ez gondot okoz.
  • Zsókuci
    Celine Dion & Andrea bocelli - The Prayer
  • mflex #15949
    Latom beindultal Zso!
    :-)
    a laptopomon valamiert eltuntek a vesszos betuk
    :-(
    nem ertem..
  • Zsókuci
    Celine Dion & B Streisand - Tell him
  • Zsókuci
    Celin Dion - My heart Will Go On (aus Titanic)
  • Zsókuci
    Celine Dion - Brahm's Lullaby
  • Zsókuci
    Celine Dion - Ave Maria

• mflex #15944
    Ti is észrevettétek,hogy nagyon lassu esténként az SG.
    Vagy csak n?lam?
  • Zsókuci
    Celine Dion - A New Day Has Come
  • Zsókuci
    Celine Dion - One Heart
  • Zsókuci
    Celine Dion - I'm alive

(Egyszázkilencvenkettes, bocs.)
  • mflex #15940
    Na itt vagyok csak volt egy 40 peces telefonom...
  • DjOldfish
    bocs: mflex
  • DjOldfish
    Sya mfelx!
    elárulod a Mozzart jelszót?
  • DjOldfish
    Hello All!
  • sanyaaa
    Szia. Ma nem melózok. Szegeden voltam napközben, volt egy kis biznisz.
  • Zsókuci
    Szevasztok, akkor már 4-en van az mflex.

Ez a bringa nagyon "setét"dolog.
  • mflex #15934
    Üdv
  • mflex #15933
    Szevasz!
    Dolgozol?
  • good girls grey
    Nah, én is itt vagyok, csak még alig szálltam le a bringáról. ;)
  • sanyaaa
    Na sziasztok barátaim!
    Látom megy a műsor.
  • carterx
    előre is nagyon köszönöm!!!!!
    király a scotch és az aleph cd-k!!!
    jöhetnek még