xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #15965
    Tisztelt MTLEX Úr !?????

Ha tisztelettel írtad (kezted) volna , akkor ennyi ideje amióta a fórumon vagy már megtanulhattad volna a nevem,bár lehet,hogy F és L betü között "egyeseknek" nagyon nehéz külömbséget tenni!

Tisztelt Trend Boy!

Oda volt írva, hogy neked szól az üzenet ?

Nem volt oda írva,de...
    Mivel ez itt egy forum és újfent "bemásoltál" egy "semmitmondó" listát ami
    itt senkit nem érdekel-már többen hangoztatták-én vettem a bátorságot,hogy reagáljak rá mivel a fórum nem "zárt körű" és hála istennek talán itt még szólás szabadság van!
    Nem hiszem ,hogy a válaszom "menősködésre" utalt volna hiszen csak azt jegyeztem meg ,hogy ezek a számok az említett válogatáson többségében megtalálható!
    Ha az üzeneted "célzott" volt,miért nem privátban prezentáltad az illetőnek?
    Éppen ezért ez ugy "jött ki",hogy itt Mindenkinek a listádban szereplő számokat kell minnél előbb "bekebeleznie"!
    A "kép összeállt" kedves Trend Boy és talán az a véleményem,hogy "támadás" képpen ezt a verziót hoztad fel "védekezésként", hogy ez valakinek szólt.
    (talán a "szakmámhoz" tartozik, hogy egy ilyen "kontrát" ne higgyek el.)

Ha viszont netalán ez esetleg mégis igyvan-ahogy te írtad- és az az illető annyira nem vette a fáradtságot,hogy a forum "történetében" visszaolvasson egy kicsit, akkor talán még segítettem is neki!
    Megjegyzem:én nem mondom,hogy mit kell "üldőznie",de ha jelentkezik felrakom neki ezeket a számokat,természetesen amik rajta vannak az említett válogatás lemezeken.
    Használom a "golyót" és Te?

Mi az, hogy "lefutott" ?

(nálam nincs lefutott italo disco,ezt jó ha tudod!!!!)
    A magyar szó használatban létezik olyan,hogy átvett értelemben!!!
    gondolom ez Neked nehézséget okoz,ezért megpróbálom érthetően "diszkvalifikánsan"(ténykizáróan) leírni a jelentését.
    "lefutott"
    Idéző jelben van vagyis átvett értelemben írtam, ami ebben az esetben azt jelentette volna,hogy a fórumon a többsége már fel lett töltve, amit-az állítólagos személy-innen le is szedheti!
    Igen jól beleolvastam és a saját készítésű remixeiddel inkább nem is hozakodtam volna elő!
    Én ugyan nem szoktam "mixelgetni",de tegnap egy összejövetelen többen is meghallgatták-köztük egy Dj-a kreavításodat amit mindenki egybehangzóan nyugtázott,xar.
    Bár a multkori FF-re is többeknek ez volt a véleménye és ahogy egy "hozzáértő ecsetelte ennél jóval több időt kellene ráfordítani, hogy valami is kisüljön belőle.
    Szóval ne gondold ,hogy a Trend Boy mixeket olyan sokan üldőzőbe vennénk!

borimir

Mindenki tudja, hogy az illető töménytelen mennyiségü zenével rendelkezik amióta ez a fórum itt müködik.
    Ugyan nem tudom miért "hoztad" fel,de nem csak én, nagyon sokan töle linkelnek ide zenét-ha viszaolvasnál Te is-láthatnád,hogy nem visszaélünk vele,hanem olyan emberkéknek "tesszük" ezt akiknek ezek a gyögyszenek nincsenek meg!
    Mejegyzem ezt is "támadás"-nak hoztad fel,mivel már nem tudtál mit irni!
    (nagyon nehezen jöhetnek Neked össze az értelmes szavak ,mondatok)

Nem ba...ás képen írtad?
    Hát akkor mi volt ez? csak nem egy "normális" hozzászólás amit kierőlködtél magadból?
    Rendreutasítás?
    Csak nem képzeled,hogy pont Te fogsz engem "rendreutasítani", ahhoz nagyon sok viznek le kell még folyni a Dunán...
    De végülis ez nem volt az, nem igaz?

Bad Boys blue?
    Megint csak nem értem , miért kellet egy- általam is csodált- eggyüttest ismételten "támadás" képpen ide "röfögnöd"?
    Sajnos igen "csak" 6 lemezen van tölük (4cd+2bakelit),de tudod mit most itt abbahagyom az egészet ,mert ugy érzem mintha egy ovódással vitatkoznék ,aki toporzékol ha nem kapja meg anyucitól a kedvenc játékát!
    Ahogy elnézem csak is Te próbálod magad itt "menőként" feltünteni...Nálam nem jött be!
    Sajnos,ahogy igy visszanézem elég sok lett az átvett értelemben ("") írt hozzászólásom,de ha valamit nem értesz privátba nagyon szívesen küldök egy értelmező szótárt,mert a további kontrákra csak ott vagyok hajlandó válaszolni!

A további ide biggyesztett hsz-ed ,ha nekem szól semmisnek veszem ,azonkivül pedig töröltetni fogom(valószinű,hogy ezt is később,mivel nem ide illik)

Üdv