xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #15960
    Tisztelt MTLEX Úr !

1. Oda volt írva, hogy neked szól az üzenet ?
    Szerintem nem, de gondolom menösködni akarsz, és be kell valamit röfögni, "ne hogy már szó nélkül hagyam" gondolatod folytán. Talán még arra is lehet gondolni, hogy azt hiszed itt minden neked szól, de el kell, hogy keseritselek, célzott volt az üzenetem, és a címzet megkapta. S ha nem állna hirtelen össze a kép, akkor a nyakadon lévő golyót, használt picit gondolkodásra is.

2. Mi az, hogy "lefutott" ?
    Ha azek lefutott zenék, akkor kérdem én, ez itt a "Legújabb zenék fóruma", vagy netán a MTLEX legfaszább zenéinek fóruma", valahogy nem ezt olvasom itt fent, a fórum cimének. Az, hogy "80's évek zenéi", elég tág fogalom, és ha megnézzük az itt feltett zenéket, akkor ez a kép is rajzolodik ki. Viszont ha meg forditva nézem, azaz magamfelőli szubjektívitáson keresztül, akkor te csak végig, "o ez már évtizede megvan", vagy "á már megint egy lemez, ami 20 éve lecsipenthető mindenhonnan" cimű jelmondatokat stagnálhatnám egész nap. DE NEM TESZEM !!! (még ha így is van) Egyébként ha jobban bele olvastál volna, van ott saját remix is, tehát az neked is újjnak kéne hogy legyen, bár valaki nem
    gyüjti a remixeket.

3. Ha kérhetném, akkor ne más érdemeivel, élj vissza! Ne egy olyan embert akarj túl szárnyalni, aki nem hogy e forúm összes gyüjtöiek összes lemezét, és tudását lepipálja, de neki csak egy "laza büfike" vagy. Ja és ha nem klafolna a dolog egy szó segítség képpen: borimirius, alias borimir. De ha gondolod, és lehetőséged van rá, ugorj ki hozzá, és akkor talán személyesen hajlik le magától a bili füle. (Én megtettem)

Hozzá teszem, ez nem baszogatás, vagy rendreutasítás számodra, csúpán az én egyéni véleményemet tükrözi. Ahoz sincs kedvem, hogy értelmetlen vitákba keveredjek veled, annak semmi értelme, tehát marad a régi közmondás, amit remélem vágsz. Szerintem te is csináld amit jónak látsz, és ha épp nem neked cimzek egy levelet, akkor ne is nagyon válaszolj rá, hiszen ez nem kettönk közti privát oldal. Én sem szólok hozzá minden egyes írkálásodhoz. Elöre is köszönöm, tisztelettel.

4. Egy apróság:
    Ez csak úgy érdekelne: Vissza néztem a dolgokat, és nem találtam álltalad fent az össze Bad Boys Blue lemezt. Netán abból is van hiányoságod ? (19 album + 2 db Turbo megamix + Egy Best remix 2cd-s) Netán nekem nincs meg minden ? Best of, az nem érdekes, és nem számoltam. Elöre is köszi.

-) Trend Boy Hatás