112174
-
Dj Sandstorm - 3fm 80s Request Mix.mp3-e megvan valakinek 192-esnél jobban? -
Baby's Gang
Challenger
Disco
1985
114 Mb
256kbps/Stereo/VHQ
Tlist.
1 [05:17] Baby's Gang - Challenger
2 [05:53] Baby's Gang - Jamin
3 [04:52] Baby's Gang - Happy Birthday
4 [05:34] Baby's Gang - Happy Song
5 [04:20] Baby's Gang - My Little Japanese Boy
6 [04:18] Baby's Gang - Step By Step
7 [04:26] Baby's Gang - America
8 [05:46] Baby's Gang - Disco Maniac
9 [05:33] Baby's Gang - Happy Song (Original Version'83)
10 [06:40] Baby's Gang - America (Swedish Remix)
11 [05:17] Baby's Gang - Ice Cream
12 [04:38] Baby's Gang - Let's Dance In The Music
linkek az ftp-n -
asszem van valahol egy albumom, de elő kell vadásznom, ha nem előz meg senki akkor a napokban előkeritem... -
a zsoltford mappában látom volt némi törlés, akit esetlegesen érdekel, korrigálva... -
agostonb #43447 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, érdeklődnék hogy valakinek nincs-e Baby's Gang-je? Akár link, akár mp3-ak?
Kösz -
üdv kollégák, a napokban sajna nem tudtam benézni.láttam kerestetek london boys maxikat.nekem van egy maxi válogatásom 320+boritó, frankó 5-9 perces verziokkal.ha igény van rá jelezzétek privát-ban, mert most még ritkán tudok benézni, meló ezerrel. és felteszem ... -
válaszoltam most -
Jó reggelt
-

nagy zene remek szöveggel -
Jó reggelt -
Trend Boy #43441 S még mennyi jó más helyen lehetet régebben beszerzni jóbbnál jobb lemezeket Pesten, vagy szerte az országban... Mamár akinek komolyabb gyüjteménye van, azoknak ezek a boltok, már nagyon, de nagyon kevés újat tudnak mútatni... kár...
Sajna részemről sok lemezt kintről kell megrendelni, vagy megvenni, mert a régi helyek, már vagy nem akarnak foglalkozni, vagy nem éri meg vele foglalkozni, az én, vagy más egy-két darabos dolgaival... -
Trend Boy #43440 Elnézést uram, de nem önnel, hanem Diókával váltottam levelet.
Másrészt a szakadásokat pont őn kezdte meg az MFLEX HQ SG fórummal, a többi már csak az idő vonzata... -
te jó ég, majd 10 éven keresztül jártam hozzájuk! 
-
pazo #43438 Hali
Ebben a lemezboltban lehet London Boys maxi collection cd - ket venni!!
Legalábbis egy hónapja még volt, és rendelhetö volt !!
-
zamira #43437 Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek London Boys lemeze?
Sajnos boltokból nem tudtam beszerezni. -
Sziasztok! 
Rég jártam erre felé gondoltam be köszönök hozzátok,de sok a dolgom és nem nagyon érek rá.
-
Inkább egyben, és egészben kellett volna tartani, hiszen csapatban az erő, egyenként kicsik és kevesek vagyunk bármihez... de szakácsoknak ezt mondhatom...
Ezt pont te mondod CMSC!!!,aki saját fórumot akart , írhatsz bármit ,nem fogok rá reagálni, de egyben biztos lehetsz,sok emberrel volt már nézeteltérésem ezen a fórumon, de hozzád képest itt bármelyik ember egy "szeretetreméltó" barát!
Orvos látott már, kedves Zsoltika?
Egyébként meg TB,CMSC,ZSZS,TOLVAJ,ANONYMOUS,TIGRIS,és kitudja hány név a naptárba,szerintem itt az sg-én senki nem kiváncsi rá, hogy Téged "megaláztak" királyi mivoltotban és egyáltalán szerintem senki nem érti, hogy mi a francnak írtál ide és ezzel eggyütt megint mit akartál elérni...
Csak annyi lett belőle, hogy egy ország előtt mutattad be megint a ki ha én nem sértödős Trendboyt!
chhhh
-
imre07 #43434 Sziasztok!
Már korábban egyszer megemlékeztünk az anyukákról, de ma igazán aktuális. Breki (köszi neki)jóvoltából felkerült az Anyám címú dal szövege, amit most megismételnék, és adnék egy linket a dalhoz.
Köszöntjük az anyukákat!
Lord : Anyám
Gyermekkorom hajnalán:
sokszor virrasztott anyám,
ezért hálás vagyok én.
Szegény sok mindent megélt,
gyakran szívével mesélt,
ma is ő ad még reményt.
Mikor jött az éjszaka,
megérintett szép szava.
Vigyázta az életem
szeretett, mint senki sem,
Vele gyakran álmodom.
Mindig büszke volt reám,
ilyen volt az én anyám,
elfeledni nem fogom.
Mikor jött az éjszaka,
megérintett szép szava.
Refrén:
Kérve kérem, mikor fáj az életem,
igaz szívvel segítsen nekem!
Kérve kérem, biztasson ha kell,
hívjon a szava!
A dal megtalálható itt . -
Xtra99 #43433 Sziszatok .
OFF
Egy érdekesség az angol foci rajongóinak :
FOOTBALL IS LIFE [Songs From English Premiere League]
01. FC All Stars - Football Is Life (3:59)
02. Chumbawamba - Top Of The World (Ole Ole Ole) (3:49)
03. Baddiel and Skinner and Lightning Seeds - Three Lions (3:44)
04. Tony Christie - Is This The Way To The World Cup (3:25)
05. Manchester United - Song For The Champions (3:44)
06. Liverpool Anthem - You'll Never Walk Alone (2:41)
07. Chelsea Fc - Blue Is The Colour (2:20)
08. Arsenal FC - The Victory Song (4:31)
09. Middlesbrough FC - Middlesbrough FC - Perfecto Allstarz - Reach Up (Pigbag) (3:37)
10. Tottenham - Glory Glory Tottenham Hotspurs (2:25)
11. Aston Villa FC - Come All You Villa (3:21)
12. Newcastle United FC - Local Hero (5:04)
13. England Football Songs - INFERNAL - LONDON TO BERLIN(WORLD CUP 2006)
14. Pete Wylie - Heart As Big As Liverpool
15. Fights Songs Manchester United - Glory Glory Man Utd
16. Embrace - World At Your Feet [Official England World Cup Song] (3:37)
17. Fat Les - Vindaloo (English football song] (3:39)
18. Jimm Pursey (Sham 69) - Hurry Up England World Cup 2006 Theme Song - Full Version
19. Football Mad Nation (the astro song)
20. Goleo VI Presents Patrizio Buanne - Stand Up! (Champions Theme) (3:13)
21. Crazy Frog - We Are The Champions (Single) (2:57)
22. Shakira - Dont Lie OTS WC2006
p1
p2
p3
blackmamba -
Sziasztok! Spacesynth rajongókat esetleg érdekelheti 2 - nekem új - album:
Based On Bass - Space Odyssey [2007]
Jan Schipper - Spiral Galaxy [2007] -
Haegemonia #43431 Szép naopot mindenkinek 
-
Jó reggelt
-
Egyébként meg jó reggelt MIndenkinek! 

-
Szuszi!
Ha elolvastad volna a 43422-t,akkor talán tudatosult volna benned, hogy a xx427-es hsz-ed FELESLEGES tudálékossággal írtad le!
én köszönöm! -
Dióka és Trend boy!!! ( A sorrend mindegy)
Ezt be lehet fejezni és lehet privátban folytatni! Szerintem erre senki nem kíváncsi! Kösz a megértést! -
Jó reggelt 80 as évek! -
Lucky Guy #43425 Az elsőnél Decadance-re tippelek. Kicsit hasonlít a Latin Lover c. nótájára. Ennyi... -
DISC 1
1. David Bowie (w/ Mick Jagger) – Dancing In The Street
2. Van Halen – Jump
3. Survivor - Eye of The Tiger
4. Robert Palmer - Simply Irresistible
5. Duran Duran - The Reflex (Single Version)
6. Wang Chung – Everybody Have Fun Tonight
7. Level 42 – Something About You
8. Cameo – Word Up
9. Cyndi Lauper – Girls Just Want To Have Fun
10. Paula Abdul - Straight Up (Single Version)
11. Neneh Cherry – Buffalo Stance
12. Terence Trent D'Arby – Wishing Well
13. Irene Cara – Flashdance..What A Feeling
14. Kenny Loggins – Footloose
15. Tina Turner - We don't need another hero (Thunderdome)
16. Pat Benatar - Love Is A Battlefield (Edit)
DISC 2
1. AHA – Take On Me
2. The Drivers – Tears On Your Anorak
3. Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World
4. Howard Jones – No One Is To Blame
5. Glass Tiger - Someday (Single Version)
6. Huey Lewis And The News – The Heart Of Rock And Roll
7. Billy Idol – To Be A Lover
8. David Bowie – Modern Love (Single Version)
9. The Power Station - Some Like It Hot
10. The Style Council – My Ever Changing Moods
11. Colin James - Five Long Years
12. Heart – What About Love
13. R.E.M. - The One I Love
14. Roy Orbison (duet with K.D. Lang) – Crying
15. The Human League – Human
16. The Monks - Drugs In My Pocket
part1
part2
part3 -
én megpróbáltam,de sajna nincs meg és nem is ismerős.........viszont látom a 90-esben már a fele megvan!
egyébként jó kis mjúzik!
-
TB!
Válaszolni bőven tudnék és én sem szorulok rá magyarázkodásra, ugyanis nekem nincs miért és nincs kinek. A valóság kérdése valóban nyitott dolog mindenkinek, viszont én nem látszati "valóságos" dolgokról beszéltem, hanem egyszerű tényekről, de persze ez is mindegy.
Gondolom, hogy itt aztán meg bőven senkit sem érdekel sem a Te "meglátásod vagy hited" (ha jól emléxem Te dobtad itt fel a labdát, pedig nem láttam, hogy valaki kérte volna!), sem az én erre produkált válaszaim, úgyhogy emiatt örömet szerezve másoknak is, nem folytatom a meddő és abszolút értelme hiányában felesleges "szánalomzést"!
további jó mulatozást és örömteli, felszabadult fórumozást! -
jambuli #43421 Szevasztok!
Na ezt a két számot kellene felismerni gyerekek, mert 1994 óta vadászom őket,úgyhogy óriási segítség lenne!!!!!!!!!!Aki segít meghívom egy italra)
http://www.speedyshare.com/449575814.html
http://www.speedyshare.com/166516332.html -
Trend Boy #43420 Valójában no koment!!!
Magyarázkodnom nem nekem kell, tudok amit tudok. Addig kell örülni, mig nem tálalom a valóságot, hiszen az sokkoló lehet... Zenélni zenélek, csak nem veletek, és a Világ Fórum, nem is rossz ötlet! Köszi az ötletért!
Nekem ezek csak magyarázkodások, a valóságtól írományod nagyon messze áll, és sajnálom, hogy így látod, de ahogyan írtad, szubjektív a dolog.
Én vissza?? Azt hiszen erről végleg le kell mondanotok, hiszen, és nem sértödötség, meg harag, egyszerűen eljátszottátok az esélyt, a bizalmat, és mindent... Persze vannak ott jó tagok is, de vannak számomra nem igazán egyenes tagok...
S továbbra is jókat múlatók a dolgon, föleg, hogy megint nem a valóságról beszélsz, és szépíteni akarod, az amúgy is sivár helyzetet...
Szánalmas...de sajnos mást nem is vártam...
-
Ja most látom a vsoftware címre írtad, olvasom.
-
Hali Dióbá!
Bocs hogy csak most válaszolok, nem voltam gép előtt.
Asszem nem olvastam a levelet, hova küldted? -
szia Yazoobá! 
Megkaptad a levelem,amit az oldalaról küldtem Neked?
-
Divine the bestletöltés -
Egy kis Billy Idol, de van itt még más is. http://www.updatedmp3s.com/billyidol.shtml -
szia TrendBoy!
Való igazad van....egyetlenegy dologban! az átlinkelésre vonatkozó rész még nem került módosításra, viszont a fórum végig nyilvános volt eddig is bárki számára, (aki regelt eddig is beléphetett), mint az megtalálható is egy-két linken, nyilvános helyen másutt is!
ellenben én sosem linkeltem semmit át sehová, a saját tárhelyemre feltöltött anyagokat meg engedelmeddel hagy osszam meg azzal és úgy ahogy én akarom!tettem ezt főként azóta pl. az sg-én is,mint másutt, mióta a BAXI fórum is bárkit vár szívesen, még téged is, ha el tudnál távolodni a sértődött egód generálta gusztustalan kirohanásaidtól!Amire viszont úgy látom nem csak lelkileg, de agyilag is képtelen vagy!
A FÓRUM bárki számára nyitott,ergo Te is bármikor visszajöhettél volna TrenBoy néven, az ominózus nem részletezem milyen cselekedeted után, amit épp a Te hatalmi és vezetői vágyaid kielégítésére kezdtél el hátulról szervezkedve (titkos szavazások meg tökömtudja milyen álstatisztikákat generálva) bonyolítani, aztán mikor ne haragudj a kifejezésért nem jött be,amit szerettél volna (azaz pofára estél), akkor mindenfajta idióta beszövegeléssel és különböző álnévvel regisztrálva próbáltad meg bosszantani (de végülis "szórakoztattad") a csapatot.
Viszont köszöni a fórum, hogy talán akarva, de inkább akaratlanul is reklámozod!
Egyébként részben igazad van talán pár dologban, hisz minden szubjektív megítélés kérdése,, de úgy látom, hogy nehezen tudod feldolgozni, hogy valami nem az elképzeléseid szerint alakult, azaz nem született meg a NAGY TRENDBOY VILÁGFÓRUM!
Azért tudjad,mindenki nagyra értékeli a zenei segítséged bármerre is jársz, de soha senki nem kényszerített egy tagot sem, hogy ezen vagy azon a fórumon tag legyen.
Én eddig is tag voltam az SG-én és még 3-4 fórumon és amíg kedvem tartja az is maradok, akár előtérben, akár háttérben!
A BAXI fórum kifejezetten a minőségről szól,amit itt pár nagyember "megszólt" (és azóta megkövezve magát mégsem tartott annyira nagy bűnnek), ezért került létrehozásra, arról nem is beszélve,hogy aki ott tag,annak nem kell ftp-zni pluszban egy linkért.
Annak sincs sokkal nagyobb értelme, ha a te gondolatmeneted szerint szemlélem a dolgokat.
Amit meg végiggondolsz és mosolyogsz mindezzel kapcsolatban, ahhoz gondold végig azt is, hogy amit Te csinálsz,az mennyire nevetséges azok számára, akik ezt a pro és kontra szöveget is olvassák és nem csak a Te elmesélésed alapján élték meg a történéseket!
viszont egyben 100%-osan egyetértek veled
inkább zenélj és ne dumálj!
Azzal senkit sem bántasz és senkinek sem ártasz (gondolok itt elsősorban önmagadra!).
A fórum egyébként nagyon jól megy és köszöni kérdésed, 10szer több "értelmes" és minőségi link kerül bele,mint ide.
Javaslom, hogy ne veszen kárba munkásságod, a több gigányi megosztásod oszd meg önzetlenül az sg 80-as csapattal, akik ISTENKÉNT fognak magasztalni téged és eléred vágyaid! -
Trend Boy #43413 Sziasztok!!!
Éppen erre jártam, benézek, él e még e hely... erre mit látok megdöbenésemre... nem is hittem először a szememnek...
Ha valaki nem tudná, dióka (Allofmusic), admin, mflex, alias BAXI fórumán...
BAXI Fórum
Nos ha itt elolvasuk a szabályzatot, akkor látható az átlinkeléssel kapcsolatos szabályok, és majd mi az, ami történi fog a taggal, meg hasonlók. Azaz a diktatorizmus...
Kérdem én: Mi ez ha nem kilinkelés? véletlen oda csöppent a tinta? Netán nem megy olyan jól a BAXI fórum, hogy már másfelé nézelödik az admin is? Istenem, eszetek, mint sündisznónak!!! Arról már nem is beszélek, hogy aki több gigát is megosztott velük, azt meg kibaszták vilmára...(ez lennék én)
Nem bántás, és nem écelődés véget, csak furcsaság véget, jókat nevetve a dolgon írom mind ezt...

Aztán kicsit végig gondolom az egész történetet, és azt hiszen sokan tudjátok a sztorit, a végén kiderül, semmi értelme nem volt több felé darabolni a zenei népet... Inkább egyben, és egészben kellett volna tartani, hiszen csapatban az erő, egyenként kicsik és kevesek vagyunk bármihez... de szakácsoknak ezt mondhatom...
úgyhogy zenélés, és semmi duma...

-
Jó reggelt