-
szia TrendBoy!
Való igazad van....egyetlenegy dologban! az átlinkelésre vonatkozó rész még nem került módosításra, viszont a fórum végig nyilvános volt eddig is bárki számára, (aki regelt eddig is beléphetett), mint az megtalálható is egy-két linken, nyilvános helyen másutt is!
ellenben én sosem linkeltem semmit át sehová, a saját tárhelyemre feltöltött anyagokat meg engedelmeddel hagy osszam meg azzal és úgy ahogy én akarom!tettem ezt főként azóta pl. az sg-én is,mint másutt, mióta a BAXI fórum is bárkit vár szívesen, még téged is, ha el tudnál távolodni a sértődött egód generálta gusztustalan kirohanásaidtól!Amire viszont úgy látom nem csak lelkileg, de agyilag is képtelen vagy!
A FÓRUM bárki számára nyitott,ergo Te is bármikor visszajöhettél volna TrenBoy néven, az ominózus nem részletezem milyen cselekedeted után, amit épp a Te hatalmi és vezetői vágyaid kielégítésére kezdtél el hátulról szervezkedve (titkos szavazások meg tökömtudja milyen álstatisztikákat generálva) bonyolítani, aztán mikor ne haragudj a kifejezésért nem jött be,amit szerettél volna (azaz pofára estél), akkor mindenfajta idióta beszövegeléssel és különböző álnévvel regisztrálva próbáltad meg bosszantani (de végülis "szórakoztattad") a csapatot.
Viszont köszöni a fórum, hogy talán akarva, de inkább akaratlanul is reklámozod!
Egyébként részben igazad van talán pár dologban, hisz minden szubjektív megítélés kérdése,, de úgy látom, hogy nehezen tudod feldolgozni, hogy valami nem az elképzeléseid szerint alakult, azaz nem született meg a NAGY TRENDBOY VILÁGFÓRUM!
Azért tudjad,mindenki nagyra értékeli a zenei segítséged bármerre is jársz, de soha senki nem kényszerített egy tagot sem, hogy ezen vagy azon a fórumon tag legyen.
Én eddig is tag voltam az SG-én és még 3-4 fórumon és amíg kedvem tartja az is maradok, akár előtérben, akár háttérben!
A BAXI fórum kifejezetten a minőségről szól,amit itt pár nagyember "megszólt" (és azóta megkövezve magát mégsem tartott annyira nagy bűnnek), ezért került létrehozásra, arról nem is beszélve,hogy aki ott tag,annak nem kell ftp-zni pluszban egy linkért.
Annak sincs sokkal nagyobb értelme, ha a te gondolatmeneted szerint szemlélem a dolgokat.
Amit meg végiggondolsz és mosolyogsz mindezzel kapcsolatban, ahhoz gondold végig azt is, hogy amit Te csinálsz,az mennyire nevetséges azok számára, akik ezt a pro és kontra szöveget is olvassák és nem csak a Te elmesélésed alapján élték meg a történéseket!
viszont egyben 100%-osan egyetértek veled
inkább zenélj és ne dumálj!
Azzal senkit sem bántasz és senkinek sem ártasz (gondolok itt elsősorban önmagadra!).
A fórum egyébként nagyon jól megy és köszöni kérdésed, 10szer több "értelmes" és minőségi link kerül bele,mint ide.
Javaslom, hogy ne veszen kárba munkásságod, a több gigányi megosztásod oszd meg önzetlenül az sg 80-as csapattal, akik ISTENKÉNT fognak magasztalni téged és eléred vágyaid!